Ny vecka nya tag

Igår var det äntligen första advent, har längtat till julen och igår tog den fart på riktigt enligt mig.
Vi va så effektiva här hemma igår. Började dagen med att min lilla prins Bamse inte tyckte vi skulle sova längre vid strax före halv nio så då var det bara o ta på sig o ta en promenad, åt en mys frukost innan vi trampade upp på stan för att gå på julmarknad och bara njuta, dock va den på slottet mindre bra enligt oss och vi gick vidare till stallbacken men eftersom vi va uppe så tidigt så hade dne inte öppnat än. Så vi får ta Wadköping nästa helg istället! Trampade hem istället för o byta däck på Aurora, Daniel bytte däck, jag är så underbart glad att jag har en händig man som kan och vågar ta tag i sådana där saker, vad skulle jag göra utan honom? Uppskattar verkligen händighet hos en man =)

Hann med och ut o jogga en liten runda också, det är tyvärr inte allt för ofta som jag hinner träna nu för tiden så jag är yber glad när jag väl hinner. Kom hem o hade två missade samtal från syster och det hela slutade med att hon med man kom över på en fika, en fika bara vi fyra (fem med Bamse) det är inte ofta, mysigt var det verkligen, vi lyssnade på Winnerbäck och pratade.

När dte var dags för dem att gå hem trampade jag iväg till mormor en sväng för mer prat.
Och kvällen avslutades med att jag sprang upp och ner till tvättstugan, hatar o tvätta men nu är allt tvättat, skönt o ha det gjort!

Mellan allt detta hann jag pynta och fixa julfint hemma också, nu hänger det stjärnor, änglar och står stakar i fönstren, julduken är på och annat smått och gott Men, det finns fortfarande lite saker som jag tycker ska fram men det får vänta ett par veckor när den riktiga julen börjar närma sig... =)


Nu är det i alla fall dags för mig att ta mig iväg till skolan och de små barnen, sista veckan på VFU:n nu.
Hoppas få träna lite gym med Jonna i eftermiddag och senare är det promenad time med Sofie, vi går i hälsans tecken idag kan jag tro ;)

Ha en toppen dag!!





Överraskningar

Jag älskar överraskningar och speciellt när dte är mitt i veckan, denna vecka har jag fått två överraskningar, det värmer att veta att mina nära och kära tänker på lill amig då och då! =)

Första överraskningen var i onsdags när jag fick ett litet paket av min kära syster som tack för att jag tog med Ludde för vaccination. Fint paket med fint innehåll, ett I.D puder =)



Och när jag kom från träningen i onsdags så satt det en liten lapp på min bildruta, suck tänkte jag nu är det väl nån som kört på mig också... Men icke!! Det var min kära vän Maria som hade skrivit en liten hälsning till mig...
En bra onsdag med andra ord!!



 

En paus

Igår åkte jag som sagt och hämtade Ludde, Ebba och Bamse för en myskväll.
Vi stannade på Coop och köpte, glass, godis, läsk och chips, varför måste det ena utesluta det andra???
Sedan åkte vi hem o mös och spelade Wii en stund innan det var dags och beställa pizza, man kan lugnt säga att det var några nöjda barn här hemma, Disco Daggarna blev det som film och mycket mys hade vi.
Fantastiskt hur mycket en pojke på 10 år kan äta, hahah

Ingen sovmorgon med dessa barn i huset så strax efter 7 var det dags o gå upp, en promenad med Bamse sedan frulle och Svamp Bob Fyrkant eller vad han heter innan det blev dags för årets första pepparkaksbak, nu luktar det härligt här hemma må jag säga.
Vi har också hunnit vart ute med Bamse igen, målat naglar spelat Wii fixat håret plockat och grejat och nu är dte dags för en paus för mig innan vi ska gå över till mamma och pappa och lämna de två små och äta lunch...

Ikväll kommer jag vara helt slut och bara sitta och slappa i soffan, självklart ska vi se Robinson och kanske någon bra film som inte handlar om maskar... =)

  Myskväll
  
  Mysförmiddag


Fredag!

Idag är det fredag, denna vecka har bara rusat fram det har hänt så mycket bra denna vecka.
En av två VFU veckor är snart klar, har fått present, tränat, jobbat, träffat vänner och mycket mycket mer.

Idag ska vi baka pepparkakor med några av barnen, längtar!!
Sen när skolan är slut ska jag ta mig hem snabbt för att sedan åka o hämta Ludde, Bamse och Ebba, vi ska ha familjemys här hemma denna fredag. Syster yster ska åka bort och då tar vi hand om barnen.
Ska bli riktigt mysigt faktiskt, pratade med Ebba igår (5år) hon längtar massor, vi ska tydligen kolla på film enligt henne och enligt Ludde (10år) ska vi spela Wii hela kvällen vi får väl se vad dte blir.
Ebba tycker i alla fall att hon ska sova mellan D och mej, ja vi får väl se hur det blir med det där...

Känner i alla fall på mig att detta blir en bra dag.
Börjat dagen med att byta gardiner, bra start på dagen va?? kl 7 på morgonen... haha
Vet inte om ja är frisk men nu är dte gjort i alla fall...
Och nu är det verkligen dags o åka till skolan!!!

Ha en bra dag hörs mer imorgon!



Torsdagen

Vet inte riktigt vad som hände igår hann inte blogga hann inte mycket alls, eller det kanske var precis det jag gjorde när jag tänker efter...
Va med barnen på förmiddagen och gjorde super söta igelkottar och annat trevligt. När jag cyklade hem kände jag att jag behövde en stund för mig själv så jag stannade en stund på stan o gick och tittade, köpte ett super fint hjärta till vår dörr, en lykta, några kökshanddukar och en present till plutten i form av nya Winnerbäck skivan, kanske mest för att jag själv ville ha den... hehe

  

Kvällen bestog av att städa trappor och sedan besökte vi källaren för att hämta upp alla dess nödvändigheter allt från täcken, kuddar till ljusstakar och annat trevligt...

Va en bra torsdag i mina ögon!

Onsdag

Mitten av veckan är här, Det är ikväll dags för Jonnas och min myskväll, idag hemma hos mig. Men först ska vi ta tag i dagen och sedan ses för ett Combat pass det blir bra för våra kroppar.

Att ta tag i dagen betyder för mig att jag ska besluta först om vi (anna o jag) ska åka bil till jobbet eller cykla, ni som känner mig vet att jag H A T A R att cykla i regn och har man alternativ så gör man dte inte... Men nu vet ja ju inte OM det regnar. Jajaj sedan väntar en dag på skolan i Mamma Mu´s och Kråkans tecken, måste hinna städa några trapphus före combaten ikväll om jag ska få ihop denna vecka men det reder sig nog...

Joggingturen igår förvandlades av någon anledning till en shoppingrunda, skulle snabbt upp o köpa en kjol men blev både leggings och en tröja till det, typiskt! ;)
Vi kolla på lgh mötte många kända ansikten, va sjukligt mycket folk där, igår kände jag mest nej oj nej jaha, idag känner jag joo mmm kanske okej ja vet inte. VAD ATT GÖRA???
Jag va ju kär??
Suck det här med ny lgh är SVÅRT!!! jag är kräsen, nej nu måste ja ta tag i beslut om färdmedel och åka iväg...
Ha en toppen dag!!

 Det syns inte att tröjan är plommonfärgad men det är den =)

Vi hann även ut en sväng till Jysk och Giganten igår för lite shopping, extra madrasser och en julklapp till oss själva... ;)


Den eviga kampen

Som många andra tjejer (och killar) är även jag i kampen om den "perfekta" kroppen och den där sköna känslan av att man känner sig nöjd. Den kommer då och då ofta vet i alla fall inte jag vad jag har gjort då, ofta lever jag ett ganska icke omväxlande liv när dte gäller just mat o träning. Okej ska helt erkänna att jag dragit ner ganska mycket på träningen, detta dock på gott för min kropp tror jag nog.
Men som just nu känner jag mig relativt nöjd känner att jag nog gått ner nått kg och känner att här vill jag vara, sen skulle man väl alltid önska att man såg ut som när man var 18 men det är bara att acceptera att kroppen gör sig redo för andra uppgifter ju äldre man blir.
Vilket fall, vad händer nu då när man känner att magen känns lite fastare??
Jooo även brösten försvinner, det är få ställen på kroppen där man INTE vill att något ska försvinna och vart förvinner det först?? Jo just precis där! Suck aldrig får man vara riktigt glad, jaja är väl bara att acceptera att man inte har nån byst eller att börja käka gräddsås o godis till middag...

Det är inte lätt att vara människa i dagens I-land!

Tisdag

Det är tisdag och jag lyxade till det med 15minuters sovmorgon idag, tyckte nog att jag gick upp lite väl tidigt igår eftersom jag var redo o åka ca 45min innan dte var dags... Behöver ju inte överdriva det hela.
Ännu en dag med barnen blir dte snart, dagen börjar med idrott och då får Linda och jag spana på den heta idrottsläraren... ;) hehe JO han är lite het på riktigt o dte är ju alltid trevligt..
Annars händre dte inte så mycket idag, hoppas hinna med en jogging runda sen måste vi iväg o köpa madrasser tills vi ska ha besök av de små älsklingarna i helgen OCH självklart vi ska koll apå en lägenhet som jag verkligen tror på idag. Känns lite läskigt, ja tycker om o flytta och jag är van o flytta men det känns alltid lite tragiskt o lämna ett boende som man faktiskt trivs i och tycker om men det blir förhoppningsvis ännu bättre (Dock kan jag ibland fortfarande sakna min förra älskade lägenhet, bästa lägenheten i hela Örebro om inte Sverige!).
Nu strax dags o trampa iväg mot nya äventyr!!

Måndag

Idag är en sådan där dag som jag önskar att jag haft badkar. Det är regnigt ute och grått också för den delen. Är obeskrivligt trött efter första dagen på VFU:n, hade varit mer än skönt att få tända några ljus o bara glida ner i ett varmt bad. Hoppas hoppas att vårt nästa boende är med badkar.

Blev tyvärr ingen träning med Jonna idag d tiderna inte passade ihop för oss, dumt dumt. Inte heller var Sofie här på öster o ville promenera med mig. Men hann med en liten sväng på gymmet själv i alla fall, har besökt coop för inköp av soppa då det är enbart det Daniel kan äta nu när han har ont i halsen, tur för mig att jag älskar soppa och att det är så passande väder! Annars håller vi på o tvättar för fullt just nu, det är tidskrävande men behövligt, även det är en önskan till vårt nästa boende, tvättmaskin...

Ikväll blir det med säkerhet ett till avsnitt av True Blood, att få sig en glimt av Skarsgård såhär på måndagskvällen är ju inte illa... ;)

 


Då var det dags igen...

Här sitter jag, klockan är 7.01 på morgonen och jag har vart vaken i över 1 timma, vet inte hur okej det känns om jag ska vara ärlig. Så här i efterhand gick jag nog upp liiite tidigt men men så är dte ibland, eller så va ja bara väldigt snabb idag. Vilket fall så är ja uppe pga att det är dags för sista VFU perioden, jag ska med andra ord tillbaka till min VFU-skola och träffa barnen idag och där ska jag vara i två veckor nu.
Känns både ja och nej på den fronten faktiskt. Känns lite segt att gå upp varje dag kl 6.00 och umgås med något stökiga barn när man mest känner för o umgås med sig själv, men samtidigt så är det härligt när man väl kommer igång igen, dte är alltid segt innan man kommer in i det. Men ska bli kul o träffa dom små igen, bråkiga och stökiga till tusen och lite till må de vara men härliga är dom.

Efter "jobbet" blir det en sväng till gymmet med Jonna och sedan hem o tvätta. Vad roligt för mig!!
Hoppas på o hitta en liten gnutta motivation ikväll så jag kan plugga lite också, det känns som det behövs har ju några texter o läsa och en uppgift o skriva under dessa två veckor, lika skönt o börja direkt.

Min dag i google bilder... typ:







Givande inlägg detta.. Men så blir det såhär på morgonkvisten...
Nu är det "bara" 15min tills jag ska åka och hämta Anna.

Ha en toppendag, håll nästan högt o stäng munnen så ni inte drunknar i allt regn...

Hur kan detta komma sig??

Här sitter jag nu, underbara söndagkväll. Daniel ska leka med sin dator ikväll så jag ska strax mysa ner mig i soffan själv med massa god mat och en påse ostbågar som väntar!
Men märkte just att det inte finns någon vettigt att se på tv ikväll, ingen mysig film okej jo Bridget Jones men den har man kollat på ca 400 gånger inte igen. Jag har med andra ord ingen aning vad jag ska kolla på ikväll...
Hur kunde det bli såhär???????






Lata söndag

Sov länge idag, underbart skönt med en dag utan så mycket planer, det kan behövas inför kommande veckor.
Efter frulle och piffning trampade jag till Gröna Grodan för en dejt med min saknade o älskade BK, alltid lika underbart när hon är hemma på besök. Vi talade och löste världens problem i ett par timmar, sen skull ehon dock till IKEA, tror vi kunde suttit där till långt in på småtimmarna annars.

Har jobbat idag också, med andra ord städat även denna dag. Bara le och se glad ut och tänka på pengarna!
Sen har det inte blivit många barn gjorda. Daniel och jag är sådana där personer som måste ha en serie o titta på, vi har hunnit kolla på några, och just nu är det True Blood som rullar titt som tätt här hemma och så även denna eftermiddag. Började se ett par avsnitt för ett tag sedan men blev aldrig att ja fortsatte men nu är vi igång båda två. Det sägs att det är sk. "vampyrporr för tjejer", hahah vet inte riktigt det jag... Bra är serien i alla fall, idag var Alexander Skarsgård med för första gången också, me like!! Med han i serien kan den inte vara annat än bra enligt mig.



Min pärontopp BK på G i sommar natten!!

Premiären

Igår var det som sagt dags för premiären av Robinson, Jimmy och Jonna ställde till med en super trevlig fest. Det var fullt av trevliga människor, ett mycket bra avsnitt, intressant eftersnack o "skvaller" med "Jungel-Jimmy" o maten var underbar. Tack för en toppen kväll!!!
(Snor en fin bild på värdparet av Petra...)




Ser fram emot denna säsong av Robinson, längtar redan till nästa vecka...
Ni som inte räknat ut det redan så kommer jag vara oanträffbar de närmaste 14 veckorna varje lördag mellan 20.00-21.30 ;)





Flaggan från ön som Jimmy av någon anledning har med sig... Undra varför??? Mmmmm....




Det var fullt framför tv:n



Petras bild igen (hihi jag bara lååånar ;) Sebbe, Jonna & Jag

Hej igen

Nu är det strax dags o piffa till sig, ska hem till päronen vid 18 tiden o va taxi eftersom de ska på gåsmiddag ikväll. Sen hem o lämna bilen innan jag trampar vidare hem till Jonna o Jimmy och den efterlängtade premiären.
Igår när jag va hos mormor fick jag en tidig julklapp som hon kallade det =)
En receptbok med massa massa mumsiga kakor o annat gott, blir så sugen på o baka. Längtar tills jag får mer tid och kan pyssla lite mer som jag gjorde förr.



Får jag en dag över och denna i min hand så blir det mer än sju sorters kakor det kan jag lova. Mums!
Eller snarare, tusan va kul o baka är ju inte sådär överförtjust i o äta det ja själv bakat..

Slänger in lite bilder från dagen, ska surfa runt lite här o glo, vad gör man på nätet mer än o kollar på facebook, bloggar o hemnet?? Jaja får väl se vad ja hittar...



Maria efter vår tur i poolen på GV den obligatoriska kaffen o kakan, dessa kakor va dock mindre goda, några minuter till i ugnen hade de inte dött av.



Dessa två smaskiga ska med hem till Jonna o Jimmy ikväll...


Ps. Det här med sjuka män vet ja inte riktigt om det är min grej?!
Daniel har haft lite små ont i halsen sista dagarna o igår slog det till o han fick dunder ont. Och idag går det knappt o prata med honom. Han bara ligger o halvsover o vägrar äta. Kul jul!
Undra varför män blir mycket sjukare än kvinnor??
Jaja det är nog en fråga vi aldrig kommer få svar på.
Jaha nu fick ja veta att ja får åka själv till partyt ikväll, men det kanske är lika bra det. Då smittar han ingen o ja slipper sitta o se på en halv drönig man. Hoppas han blir frisk snart, ja blir uttråkad av o vara själv med energi och idag har ja massor...

Idag händer det!!

Fredag kvällen blev en STOR besvikelse, jag som längtat och planerat allt in i minsta detalj och så när det äntligen var dags så drog någon undan mattan. Jaja så är dte väl ibland, men mäkta besviken var jag.

Vilket fall så är det lördag idag och då händre det, ingen jävel ska dra undan mattan idag inte!
Ska strax hämta bilen hos mamma o pappa och styra o träffa Maria för o simma en kilometer eller två.
Sen hem o fixa grejser för ikväll är det Robinsonfest hemma hos Jonna o Jimmy!
Som jag längtat... Det ska bli tusan så kul o mycket folk blir det också vad jag förstår, spännande o följa någon man känner på tv också. Kom ihåg ni alla där ute att ni MÅSTE heja på Jimmy vare sig ni vill eller inte ;)

Nehej kära folk nu måste ja skutta vidare som sagt, kanske tittar in o berättar mer om mitt liv lite senare...
Idag skiner äntligen solen, med andra ord kan detta inte bli annat än en bra dag!

Förvånad

Ibland blir man mer än förvånad över sig själv. När jag kom hem idag så låg det en Damernas värld innanför dörren. Jaha tydligen har jag haft en ljusstund i mitt liv o börjat prenumerera på den. Säkert dimper det ner någon fin premie i brevlådan någon dag. Det brukar vara då jag beslutar mig för att prenumerera. Undra varför just Damernas?? Känns inte riktigt som en tidning för mig, har mig vetligen aldrig köpt en sådan tidning. Men men så kan det vara, får ge den till mamma och hoppas på en toppen premie, haha




It´s friday!!!

Äntligen fredag och helg! Ska bli redigt skönt med helg nu, och som jag längtat...
Detta kommer bli en bra helg, träffa Maria för o simma, på Robinsonfest och så är BK hemma så ska dejta henne på söndag, kan det bli mycket bättre??

Men först fredag var det ja...
Ska strax trampa iväg o börja min trappstädarturné, ska bli skönt o ha det gjort idag, så det blir en nyttig början på dagen i alla fall. Tänkte ta en sväng förbi mormor i eftermiddag också, kanske blir lunch eller en mumsig fika. Sen ikväll ska det lagas kotletter och klyftisar o sen ska vi bara sitta o njuta och se på film min plutt och jag.
Kankse ska man köpa hem något litet smaskigt?? Eller så blir det kanske popcorn, blir aldrig av att jag gör popcorn vet inte varför, dte är ju super gott o enkelt.. Kanske ikväll =)

Igår var jagsom sgat på middagsdejt med Maria & Therese, lika trevligt som vanligt och munnarna gick i 110 så vi skulle hinna prata om allt. Vi träffades 18.00 och 22.30 steg jag innanför drörren här hemma, lång och mysig kväll. Vi åt på Mingla riktigt gott, pasta till varmrätt och glass efter, mums! 
Nu väntar jag på inbjudan från Maria till vår nästa dejt soms ka vara hemma hos henne med glögg mingel oss tre emellan... hihi

Nehej dags o ta tag i denna dag nu!
Ha en toppen dag...
 

  
Våra mumsiga desserter!


Torsdag

Tror jag börjar känna att jag är ifatt i veckan nu, idag visste jag att det var torsdag när jag vaknade, haha bra där! Kanske för att jag hade skola idag.
Började dagen med en joggingtur, när den var klar och frullen va i magen o håret tvättat så tog jag o städa ett par trapphus, kännde att det va en riktigt bra förmiddag en nyttig sådan.
Strax före 13 mötte jag Sofie o vi trampade till ÖU för semniarium om lärande teorier.
Nu är även det avklarat och jag ska strax bege mig upp på stan i regnet för en middagsdejt med Maria & Therese mina kära fd kollegor från Egeryds.

Måste berätta lite kort om vår händelserika cykeltur hem från ÖU!
Linn, jag och Sofie trampade i regnet hem, när vi kommer till tottas cykel bara en liten bit från ÖU så ser vi hur en bil står på bussplatsen och det är en tjock rök som ligger över hela gatan. Det brann i bilen, där nere vid pedalerna. Läskigt!!!
När vi kommer till ett övergångsställe lite längre fram så cyklar Sofie över först och när Linn och jag ska över så får bilen för sig o gasa när vi är nästan på mitten av övergången, vilket resulterar i att vi får tvärbromsa o trotts detta så kör bilen nästan på våra cyklar. Det finns verkligen folk till allt!!
Vi vaknade till i alla fall... Ibland händer det bara!

Nehej nu ska ja ta mig ut i regnet igen o möta tjejerna, hoppas vi får någon god mat ikväll, börjar bli hungrig!



Ludde & jag på TV

http://na.abcdn.net/abPlayer2/default.html?path=na.abcdn.net/TV-ARKIV/Lokalt&playfile=12270_Jatteko_i_Orebro_104469.pls

Efter ca 14sek så ser man Ludde och mej i bakgrunden... hehe rooolit


Onsdag

Onsdag idag, började dagen med en promenad i regnet med Sofie, inget kan hindrar oss inte, regn som snö så går vi ;) Har nyss duschat och ätit frukost ska strax börja plugga lite innan det är dags o trampa eller kanske gasa upp mot Universitetet och träffa "familjen".

Efter skolan blir det en sväng på Njoy och lite spinning har jag tänkt, sen är det myskväll hos Jonna som väntar, det ryktas att det serveras sushi ikväll och det tackar man väl aldrig nej till?? Och såklart så kommer vi kolla på Bonde söker fru och Gray´s, en toppenkväll med andra ord! 

Va som sagt o vaccinera mig och Ludvig igår, efter ca 2 tim i kö och regn ute så blev det ca 30min i kö inne sen va vi klara och påväg hem. Båda har idag lite ont i armen men inget värre har kommit än, vissa säger dock att dte först kommer efter 2 dagar så ja får väl se hur ja känner mig imorgon... Men jag tror att jag är en hårding o klarar detta kalas, hehe. 

Nehej ta tag i o skriva lite om lärande teorierna nu kanske blir en omelett till lunch idag, det va inte igår o gott är det ju. Åt det nästan varje dag ett tag men nu är dte nog snart 1 år sedan jag gjorde det... 

  

OBS!! Nu kommer solen ser jag... yay!! detta måste bli en bra dag det känner jag...


Tisdag

Idag var jag säker på att det va onsdag, men kom efter en stund på att det faktiskt bara är tisdag på gott och ont.
Började dagen med en promenad, va så trött att ja trodde ja skulle snubbla över mina egna tassar men med lite frisk luft så känns det alltid bättre. Trodde detta skulle bli en dag med mjukiskläder i soffan med mina böcker. Men icke, fick nyss ett samtal av min kära syster, mamma har tydligen sagt/bestämt att jag ska vaccinera mig idag och då blev det min lott här i livet att ta med mig Ludvig till det hela.
Så strax före 12 måste ja åka för att först leta reda på honom på skolan, ingen aning vart han kan vara och sedan bege mig ut till kaoset på fd. mässan här i Örebro. Igår var det tydligen 700m kö, ska jag stå i det idag med en 10åring?? Vet inte om detta känns helt okej, men vad gör man?? Han måste ju vaccineras och ska ja iaf dit så kan ja väl lika bra ta sprutan jag med...

Nehej ska sätta mig o kolla lite utvecklingspsykologi innan jag drar iväg...
Ha en bra dag, kanske ses vi vid mässan!

Winnerbäck

Jag älskar o gå på konsterter, teater, bio och andra liknande grejer.
Igår så bokade vi biljetter till Winnerbäcks konsert här i Örebro i december, ska bli så skoj!
Vi ska gå med Jonna och Jimmy, det blir konsert och mat och kanske ett o annat glas vin om vi har tur;)
Längtar redan, vill att det ska bli 12/12 nu direkt!!



Måndag

Ville osm vanligt inte riktigt gå upp idag, skönt att man hade tid för en liten snooze, älskar att snooza.
Men nu är jag i alla fall upp och redo att trampa iväg till skolan strax det är bara gröten som ska slinka ner först.
Har föreläsning till kl 12, sedan ska det bära av till gymmet och lyfta lite vikter ;) eller något liknande.
I eftermiddag ska jag i alla fall vaxa benen ska bli såå skönt, ja själva aktiviteten är ju inte den härligaste men efter är det så skönt! Så det kväll med plugg och soffan. Känns somd et kan bli en riktigt bra dag.

Ha en bra dag ni där ute!!

http://hudateljen.net/

Hit ska jag idag, till min kära mamma och syster!

Svenskfilm

Ikväll är det en Svensk film på tv!
En som faktiskt är riktigt bra, Daniel hatar Svenska filmer men ikväll är jag ensam i tvsoffan så då får jag titta på vad jag vill! =) Så nu är dte dags o bänka sig vid Heartbreak Hotel. Har ni inte sett den så borde ni göra det, dte är en mysig och lite rolig film enligt mig!


Söndag

Klev upp ca 10 idag, skönt o äntligen få sova tills man vaknar själv!
Vi började dagen med en promenad, kom hem o åt mormors bröd till frukost sedan kunde vi starta dagen aktiviteter som för mig har varit att städa de sista trapporna och salongen, tog en latte med Jonna på grodan, va hos mamma o pappa och sen handlat lite på Coop. Relativt lugn söndag men har dock fått lite saker fixade, nöjd med denna dag. Eftersom jag har varit så duktig så ska jag strax bege mig ut i köket o värma lite tomtegröt till mig och sedan ska ja sjunka ner i soffan och halvsova, hoppas det är något bra på tv...



Ha en toppen söndag kväll!!!
Ät något gott och njut...



Lördag!

I lördags var vissa piggare än andra kan man lugnt säga... haha Jag var en av de piggaste faktiskt med det finns en viss herre som jag bor ihop med som var mindre pigg... Hahaha vissa straffas direkt ;)
Vi stannade kvar i Odensbacken för o fira födelsedagar, äta lunch o tårta jag o Inger var o shoppade smycken, det blev en hel drös för min del, lägger upp bilder en annan dag tror jag.
Men vid 4 tiden var det dags o dra oss hem, vi landade direkt i soffan med en film o godis en bakis eftermiddag med andra ord. Jag provade fotbadet som vi lånade med hem, som sagt en riktigt segar eftermiddag och kväll blev det. Tills vid ca 21.30 då vi trampade upp på stan, inte likt oss alls jag vet... haha
Men vi skulle ju möta Elin, Rasmus och Hanna för ett glas vin på Pitchers.
Man får ta vara på tillfället när man har så fint besök i stan. =)

En bra lördag kan man lugnt säga!!

80-talet kom till Odensbacken

I fredags var det som sagt dags för Emma och Natalies 80-talsfest. Sprang på stan hela långa dagen för o hitta de sista sakerna, svårare än man tror men när kl började närma sig halv 6 var vi redo och påväg ut till Odensbacken. Det blev att byta om och piffa till sig direkt, precis innan vi skulle gå kom Daniels päron hem så vi hann byta några ord och få hjälp med det sista och såklart med att föreviga det hela!

Det va en mycket lyckad kväll!
Mycket trevligt folk, roliga lekar, god mat och självklart bra dans ;)
Hoppas på fler sådana roliga fester!!!

  
  
  

Fredag

Idag är det fredag och jag behöver vara otroligt effektiv för att hinna allt idag... haha
Började dagen med en härlig promenad och nu har jag nyss duschat och ätit min gröt med kanel och banan.
Ska strax trampa upp på stan för att möta Sofie, vi ska fixa alla mina ärenden och så ska vi prata en hel mängd tjejsnack. Det är ju aldrig fel... Sedan hade jag tänkt om mormor ville äta lite lunch eller fika med mig sen. Måste hinna hem till mamma också o hämta lite smink till ikväll.
Ni som inte minns så ska ju Daniel och jag ut till Odensbacken ikväll för o parta loss på 80-tals party!!!
Och imorgon är det födelsedagsfirande i Odensbacken, 3 herrar i familjen Gardsiö fyller och har fyllt år så då slår vi ihop alla tre!

 
 

Nehej dags o trampa iväg, återkommer nog imorgon med bilder på hur heta vi och alla andra blir ikväll... ;)





Effektiva berta

Igår var jag verkligen effektiv...
Började som sagt dagen med skola efter de underbara timmarna med bubbel om bedömning, dokumentering och didaktik så åkte jag hem o åt lite yoggi till lunch och sedan trampade jag vidare till mina älskade trapphus.
Hann med fler än jag trodde så nu har jag bara 2st kvar + salongen, riktigt skönt.
Vid 18-tiden drog jag ut Daniel så vi kunde kolla på en lgh http://www.hemnet.se/beskrivning/546208 vi är riktigt sugna på denna men så finns det ju en annan som vi ska kolla på också som ligger varmt i mitt hjärta efter bilderna jag sett och som jag skrev i ett tidiager inlägg... Fasen svårt detta...
Sen blevd et i alla fall en lugn kväll, eftersom vi ska på party ikväll så hade vi en tidig fredagsmys kväll.
Med pappa special på menyn, mini magnum och cola... mumma!!!
Redan 21 låg vi i sängen för att kolla den nya serien Glee, vet inte vad jag ska säga, ska iaf ge den några avsnitt men tror inte jag kommer följa den slaviskt...


Detta är sk. pappa special!!! hihi
Pappa och jag åt alltid detta när jag var liten och mamma var borta på kurs eller något annat så dte bara var han och jag hemma...



 Kolla va söta!!!



Daniel va inte så sugen på o va med på bild... =)

Mitt bregott



Varför har man slutat med bregott havssalt??
Någon som har ett bra svar på detta??
Bästa smöret någonsin såå gott!
Vraför tar man bort sådant som är bra??

Skulle köpa nytt smör häromdagen och vad händer?? det finns inte på ICA,
så jag går till Coop istället, vad händre då?? Det finns inte där heller!!
Dumheter enligt mig att ta bort det.
Jag saknar det!!!!

Torsdag

Jag tror det är torsdag idag va??
Har så dålig koll på dagarna nu för tiden, känn slite jobbigt faktiskt.
När jag jobbade hade jag sten koll på både dagar datum och veckor men nu, ja ja är glad om jag vet vad klockan är... Vilket fall så är det seminarium idag sedan jobb (trappstädar turné), senare när Daniel har kommit hem och jag har städat "klart" så ska vi faktiskt kolla på en lgh, hoppas lite på denna dock så hitta vi en annan igår på nätet som bara kändes sådär... JAG ÄLSKAR!!! Det är lite o göra i den men det känns inte som att det gör något, alltid kul o sätta sitt eget på den o jag har dte ju så bra som har en händig man som kan allt från o skickra, pilla tekniska saker till att måla o tapetsera... Skulle faktiskt vara lite kul o få fixa lite, ett projekt ihop lixom. Usch jag blir mer och mer som min mamma och syster, är det hemskt??
Med andra ord, flyttar ofta och måste ha ett projekt pågång hela tiden...
Vilket fall lägenheten vi ska kolla på idag är nästan helt nyrenoverad så där behöver vi bara flytta in och sedan inte lyfta ett liten finger de närmaste åren, skönt det också men ja vet inte..
Fasen först hittar man ingen, sen hittar man två men man vet inte om man får någon.
Jaja det kanske löser sig efter ikväll, kanske kan kalla detta dagens I-lands problem?? hahah

Nehej äta upp fibergröten nu och sedan trampa iväg i kylan, liite pytte snö ute och 1+, hutter utter! Känns osm jag gärna hade stannat i sängen ett tag idag...




Sluta va så förutseende

Jaha och där försvann stora stycken av dte glada...
Boken jag så stolt fick hem idag, "matematik från början" ja såg precis nu att jag har den ju redan!!!!
Vad har jag tänkt att jag ska ha två sådana till för?????

Bitter kan man lugnt säga att jag är just nu.
Snacka om att En viss grupp som jag strax ska träffa kommer göra narr av mig??
Jaja, kanske någon annan som ska köpa den också? =)



Underbart när det funkar!

Visst är dte underbart när vissa saker fungerar??
Idag var det som rena julafton när posten kom. Mitt Visa kort går ut nu i november och idag trillade ett nytt ner i låda, good nu kan jag fortsätta shoppa. Inte nog med det, böcker som lärarförbundet skulle ha skickat till mig i augusti hittade äntligen hem till mig, fantastiskt! Men inte slut där... Beställde igår en bok "Matematik från början", skulle ta tre dagar att få den, men vd händer idag?? Jo den har redan hittat hem till mig, det kallar jag service, tänk om alla bokförsäljare på nätet kunde vara så snabba?? Då vore det lätt för studenter att få tag på böcker, och för alla andra också för den delen.
Men vilket fall som helst så är det väl underbart när det fungerar!

Jag är glad, är ni?? ;)



Och om bara en liten stund kommer Farbror Torsten hit och levererar 2 plattor öl till Daniel. Idag går det bra, hoppas på att mitt pluggande går lika bra, ska bita tag i en "ny" bok, pedagogisk bedömning, känns sådär måste jag säga. Men jag går in med ett leende och hoppas på det bäst. En kopp te och en dröse clementiner löser nog det hela. Om några timmar är dte dags att åka upp till ÖU så vi får vår seminarie uppgift gjord och kan sova lugnt ikväll. Sen får vi se tanken va att träna ikväll men eftersom jag vaknade med mega ont i halsen idag så får vi se hur det blir med det, jag avvaktar med att bestämma mig på den punkten, kanske får bli en promenad istället...

Känner mig glad, social och taggad idag!
Ha en toppen dag!

Mys med Jonna

Igår kväll kom som sagt Jonna hit för vårat obligatoriska traditionella mys varje vecka.
Dock diss hon vår planerade power walk, för kallt. ;)
Men jag lagade till en, enligt mig om jag får säga det själv (och det får jag)riktigt mumsig köttgryta med fullkornsris. 



Ser det inte gott ut så säg!

Ingredienser!
Nötbitar
hela konserverade champinjoner (ölskar dessa)
morötter
bacon
syltlökar
köttbuljong
2 klyftor vitlök
salt och peppar
soya
och matlagningsgrädde

Prova går att variera massor och enligt mig så är grytor ett måste i vinter/höst. Det är något man ofta inte äter på sommaren men nu är det dags o ta fråm den kreativa sidan och låta maten ta lite tid.

Idag är en sådan dag

Ja ja tror denna dag kan bli ganska lång, eller kanske blir den inte det...
Klockan ringde strax före 8 och som vanligt trodde jag inte det var sant!
Kände redan när Daniel gick upp vid 6 att min hals hade ont, trodde det skulle gå över om jag sov lite till men icke, den säger fortfarande till att den finns där varje gång jag sväljer, huvudet känns lite halv sådär det också. Men sjukling kan jag vara en annan gång...

Plockade i alla fall ihop det sista och traskade ner som en åsna i tvättstugan för o starta de första maskinerna.
Finns dte något tristare än att tvätta?? När jag bodde själv fanns det inte i min värld att jag inte skulle tvätta en gång/vecka, men nu måste jag erkänna att det blir max varannan vecka eller snarare när kläderna börjar tryta. Trött på o springa ut och över gården och ner i andra husets källare.
Jaja nog klagat, måste se det bra i det hela, motion PLUS nytvättade kläder, det är mucho bra ju! ;)

Efter jag bytt denna omgång av tvätt är dte dags o sätta sig o plugga, har en massiv hög att ta tag i idag. Vi hoppas på att dte är bra texter så det känns nyttigt o värt o läsa!
Började ny kurs igår, "Lärarens kunskapsuppdrag" eller något liknande, blir nog bra detta!


Ikväll kommer Jonna hit, vi ska power walka och sen äta god mat, får se vad jag lagar ihop kanske köttgryta??, och sedan är dte ju självklart DHW!!! bland det bästa på hela veckan. Älskar våra myskvällar, en höjdpunkt på veckan.





Nehej ha en fortsatt bra dag!

Ändringar på schemat

Blev ingen shoppingdejt med syster idag av olika anledningar, gör inte sådär superduper mycket självklart alltid mysigt att umgås med syster men nu han jag med en träningsdejt med Jonna-Ponna istället och det är ju inte fel det heller. Blev en vända på gymmet och en stund på några skumma cyklar men skönt var det och nu är musklerna härligt trötta.

Dags o styra lite mat här hemma, blir en typ av Carbonara och spagetti mums!
Kanske unnar mig en liiiten stund i soffan också efter maten. Sen måste jag dock verkligen ta tag i o läsa iaf några sidor, vad sägs om o mysa ner sig i sängen med "Lyssnandets pedagogik"?? Låter inte fel va?? ;)

Nej nu skriker både magen och Daniel att dom är hungriga så ut i köket bär det nu..
Ha en mysig kväll..

Måndag

Idag är det måndag, första dagen i veckan igen, veckorna bara rusar fram enligt mig.
På schemat idag står skola, 9-15 idag, yay! Men lite kul, idag börjar vi en ny kurs. Har en känsla av att denna kommer bli riktigt bra!! Ska försöka träna lite efter skolan, men i eftermiddag ska jag och syster på shopping i Marieberg, hon har inte varit där sedan de byggde om än... Hahha nog är min syster shopping beroende, hon kan alla märkesaffärers plats i Sthlm men Marieberg är ännu outforskat, men inte efter ikväll då går ingen säker!

Nehej nu ska jag ta på mig o trampa iväg o hämta Sofie!
Ha en fin dag nu väntar skolan...

Söndag

Vaknade sent i söndags välbehövlig sömn för mig.
Hade tankarna på en lugnt och skön dag och ta allt som det kom, hade några få saker jag var tvungen att göra men annars tänkte jag inte göra mycket. Trodde jag det ja?
Åkte iväg vid 13 tiden för att städa ett par trappor, pratade med mamma strax före, just ja en kusin fyller år idag och såklart skulle jag med dit. Vilket betydde att jag sprang i trapporna för o hinna hem o duscha före kalaset i Adolfsberg. Hann in och köpa present till Jenny som fyllde 20år också. Vid ca 15 tiden anlände vi till kalaset där bjöds på paj, sallad och smulpaj, som vanligt säger jag bara "Släkten är värst" som är knäppa men några skratt fick man allt =)

Efter kalaset styrde jag mot Gustavsvik och lite simning. När man väl kom i vattnet så va det riktigt skönt, dock försöker jag förtränga alla ungar som inte fattar att man inte hoppar bomben och dyker mitt framför någon som simmar och ännu mer alla föräldrar som tycker det är såååå gulligt att lilla kalle lärt sig dyka, sen skit i samma vart han dyker. Jaja plaskade på i 1km i alla fall sedan bar det av mot Ica o handla lite innan sista trappan skulle städas, vid ca 20.00 fick jag ledigt och hamnade i soffan med en tallrik tomtegröt, det är bara sååå gott.
Är en av mina favoriter sähär i jul måste jag säga..

Lördagkväll

Hade en dag med fullrulle igår så så nu ska jag berätta vad som hände i lördags...

Kom på att jag inte va utanför dörren i lördags, det är ju hemst! Och inte tänkte jag på det heller, egentligen tycker jag inte om sådana dagar men tydligen gjorde det mig inget i lördags.

Vaknade inte sådär rasande sent men det fanns att göra för familjen skulle ju komma o fira Daniel. Och Per hade önskat att få chili con carne när de kom till oss så vad gör man inte??
Startade dagen direkt med att baka sockerkaka och sedan puttrade kastrullerna med chili con carne och ris.
Daniel fick en jacka, strumpor, t-tröja och såklart super fina blommor av mormor.
Är dte inte konstigt så säg, när jag fylldeår köpte jag Ballerinakex med pepparkakssmak och nu när Daniel fyllde köpte jag Ballerinakex med apelsinsmak båda gångerna för att jag ville smaka denna smak, men tror ni jag hunnit med någon gång?? Än så länge så har jag inte hunnit sätta tänderna i någon kaka förens alla varit slut, skandal!! Nästa helg får jag nog köpa mig ett helt eget paket...

Vilket fall, när gästerna gått hem och maten var slut så placerade Daniel och jag oss vid varsin dator för lite slösurf och slappning tills Maria och Adam dök upp. Då blev det vin/öl, Wiii spelande och pizza. Hade en mucho trevlig halvslapp kväll som slutade frammåt 2tiden på natten, då fanns det två tröttisar på Skyttegatan kan jag lugnt säga, vi damp i säng och somnade som små barn.


   Herr latmask som ligger o bowlar
  
 

Inbjudan


Vi har så mycket som händer framöver, älskar det!!!

När jag kom hem igår så låg det ett kuvert innanför dörren.. SPÄNNANDE!!!



Vad kunde det vara??
Självklar nyfiken som jag är så ropade jag direkt på Daniel samtidigt som jag slet upp kuvertet...



Inbjudan till Robinson 2009 premiären hemma hos Jonna och "Jimmy djungel mannen"
Det ska bli riktigt kul att se Robinson iår, har inte kollat på flera år men i år kan jag lugnt säga att jag kommer sitta klistrad varje kväll!



Ser fram emot kvällen må jag säga!!
Tack för inbjudan!!

Fredag

Igår var det fredag, som många redan vet så hade jag tenta igår, min första.
Kl 7.10 parkerade vi på univeristetets parkeringen, trotts att man kan tro det så va vi absolut inte först och innan 7.30 va nästan alla 400 studenter på plats. Alla var lagom nervösa och trötta.
Kan inte alls säga hur det gick för det vet jag verkligen inte, med tanke på upplägget så kan jag allt ha skitit sig på en enda fråga men jag kan också ha fattat allt fel eller så gick det bra och då vet jag inte riktigt vad jag gör, då ska ja kanske hoppa hela vägen från univeristetet hem hit och skrika och skratta hela vägen! =)
Men men dte får vi se! 


Igår var inte bara tentadag, det var också älsklingens födelsedag!!
Han är nu mera 28år, min lilla get ;)

Så när jag helt slut kom hem efter 4 timmar i bunkern, så fick han presenter och sedan åkte vi upp på stan och gick o strosade köpte lite saker gick o åt lunch och pratade med folk vi mötte och såklart känner.. haha
Sen åkte vi till Myrorna och letade/köpte 80-tals kläder, vi hittade också med det får ni inte se förrens nästa helg ;) Heta som få kommer vi vara i alla fall det kan jag lova... haha

Annars köpte vi, en tröja till mig, termoskoppar till alla våra utflykter (haha), vin, farsdags present och lite annat smått o gott...

Han med o städa några trapphus efter stan innan jag trampade till ica för o handla godis och glass och grejer till pizzabullarna osm jag lovat älsklingen han skulle få som kvällsmat på sin dag...
Vi spenderade kvällen i soffan och kollade på G-force, tur att vi båda älskar barnfilmer haha. 
Blev en mycket bra dag trotts början på den! Enligt Daniel så hade han också en toppen dag. 




 Mitt tur halsband som Ludvig (systers son)gav mig så ja skulle klara tentan, söt eller vad??
 
 

 
 

Torsdag

Jaha veckan går mot sitt slut och alla vet vad som händer då... Sista dagen denna vecka kommer vara tung för mig. Men jag hoppas det kommer gå bra, önskar av hela mig att det kommer gå bra.

Men nu ska vi inte gå före händelserna.
Idag är det torsdag, av någon anledning så började dte snöa igår och på radio sa de att de skulle vara borta till idag men här vräker det ner snö som värsta vintern. Vet inte riktigt om jag gillar detta. Visst detblir ljusare, och jag längtar sjukt mycket till julen nu, men alla som bott i Sverige och i Örebro vet att denna snö kommer inte få ligga kvar, detta kommer om max ett par dagar förvandlas till slask och det är inte kul alls.
Men dte hör väl kanske vintern till det också.

Ska strax trampa iväg till Mummel & Mums för en pluggdejt med Johanna. Skönt o ha så många man kan plugga med, blir så mycket lättare och roligare då.
Släpar med mig träningskläder för att kanske kanske hinna träna en sväng sen. Detta är dock ingen prioritet idag, känner att pluggandet måste gå före. Plus att det senare i eftermiddag/kväll blir att gå på kalas.
Systers man Per fyller nämligen år och det ska firas, hoppas man får något mumsigt! =)



Syns det att det snöar massor också???


studentlivet

Livet som student är faktiskt ganska bra måste jag säga.
Visst man har den där känslan att man alltid borde plugga och man kan ju aldrig läsa för mycket som det heter.
Men lär man sig att lägga undan den känslan ibland vilket man måste för att orka så får man en väldigt behaglig tillvaro. Satt som sagt hela förmiddagen och pluggade till tentan idag, kom hem vid ca 13.00 tiden för lunch, somnade i soffan en sväng, åkte o städa några trappor, tagit en 40min power walk i snön med Sofie och nu är dte dags för o äta lite igen o sedan blir dte nog mer plugg med Sofie. Det är skönt o kunna styra lite själv över sina dagar. Inga 8-5 här inte, skönt när man kan ta dte lite när man vill...
Dock kan jag absolut inte hålla med dem som säger att studenter lever lyxliv och inte "arbetar" ca 40tim/vecka...
Jag vill nog säga att jag lägger ner nästan 40tim/vecka och ibland mer på mina studier.

Vilket fall så trivs jag med tillvaron just nu!

 En nöjd och glad student som strax efter denna bild somnade i soffan
 En hurtig student påväg ut i snön!


Plugg



Idag är myskläderna på!
För idag ska hela långa dagen spenderas till tentapluggande.
Ska strax hämta upp soffi så vi kan trampa i stormen mot universitetet och möta
upp några andra duktiga studenter och hoppas på att vi kan lösa de
största pedagogiska problemen idag.
Sedan bär det av hem för en power walk med Soffi och sedan finns risk att
vi fortsätter plugga lite tenta fram tills Bonde söker fru och Gray´s ikväll...
Detta ska nog gå bra eller vad tros?

Ha en toppen dag, ses kanske på ÖU!

Mysi-pysi

Igår hade vi som sagt myspys hos Fredrik...
Det bjöds på stuvademakaroner och falukorv, eftersom Fredrik tänker så mycket och är så fiffig så drack vi såklart LOKA till maten, som såklart presenterar DHW som vi också såklart såg på efter Uggly Betty.
Hihi han är för fiffig den mannen!

Jag hade köpt med en massa frukt, banan, melon, äpple, granatäpple, vindruvor pch kiwi så som efterrätt blev det fruktsallad och vanilj kesella, min nya favvo! Super gott är dte verkligen.
En helmysig kväll blev det. Och Jonna tog hand om mig och nog tror jag att hon tyckte liiite liiite synd om mig också och vet ni?? Idag känner jag mig faktiskt lite lite piggare, det hjälper om någon tar hand om en, tycker synd om en och framför allt om man är i trevligt sällskap, det gynnar kroppen och hälsan att umgås med bra människor!


 

Nej inte nu!

Har varit helt seg hela dagen, vaknade o kände att kroppen var tung o huvudet likaså, tänkte att det troligen från träningen igår. Men känslan har vart kvar hela dagen, kännts som huvudet är fullt av nån massa, jag kan inte fokusera, små fryser hela tiden och ljud är inte min grej idag. Börjar känna av hur hals och leder gör ont och jag vill mest av allt bara krypa ner i sängen och se på film...

Sofie sa idag "Fan du ser inte helt fräsch ut idag..."
Mm, nej ja känner mig inte det heller.

Jag har verkligen inte tid eller lust att vara sjuk just nu, det får inte hända.
Jag måste vara fokuserad och till 110% med hela denna vecka.
Har otroligt fullt planerat fram till ja... början av december??
Massa i skolan och nästan varje helg uppbokad, så nej sjukling kan jag ju glömma att bli just nu.


Nu ska jag ta mig iväg o hämta bilen, ska plocka upp Jonna innan hon o jag trycker gasen i botten och styr mot Fredrik och en myspys kväll... Det gör nog susen för min sjuklingskänsla, god mat, bra tv och trevligt sällskap. Ska trä på mig en mjukiströja också tror jag, det får man ha när man är lite krasslig och tycker synd om sig själv, undra om någon vill ta hand om mig ikväll?? hihi
Jag är en sådan där person som sällan tillåter mig till att vara sjuk dock tycker jag gärna lite synd om mig själv, jag drar inte ner på tempot men det hjälper om någon annan tycker lite synd om mig också och gärna att Daniel gullar lite extra ungefär som med ett barn... ;)


Tisdag

Som sagt, dagarna bara rullar på man kan inte göra något åt saken... på gott och ont!
Idag är det tisdag, planeringen ser ut som följer:

Har just vart ute o spungit och sedan jobbat lite på magmusklerna.
Ska strax sätta mig o plugga lite yay!!
Vid 12.45 ska jag plocka upp Sofie-proppi så vi kan trampa iväg till skolan och vår efterlängtade debatt, för & emot friskolor/profilskolor, spännande va?? ;)
Hoppas hinna iväg o kolla på en lgh efter skolan, o senare bär det av hem till Fredrik för Jonna och mig.
Det vankas mat och DHW, vilket vi sällan tackar nej till!!

Känns som det kunde vart en sämre dag måste jag säga...



80-talet, vart tog du vägen???

Igår när jag kom hem från alla mina göromål så hade Emma just varit förbi oss och lämnat ett fint litet kuvert med en groda och där våra namn så fint stog.
Daniel hade varit duktig o inte öppnat jag som inte kan hålla mig slet upp kuvertet direkt.



Vi är bjudna på FEST!!
Om några veckor ska vi på fest där vi ska klä ut oss i 80-tals kläder.
As kul!!! Och jag som gått o pratat om att ja vill på maskerad, kan det bli bättre??
Längtar redan, tur det inte är så långt kvar...

Någon som har ide på vad man kan ha på sig??
Shit va kul det ska bli!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-CuuJ0LnEAk&feature=related

Träning

Nu börjar Jonna och jag ta tag i träningen mer och mer, känns skönt tycker jag.
Måste verkligen få in en sund rutin på träningen igen, betonar för mig själv sund. Det får inte gå till överdrift som det lätt gör för min egen del. Att få in ca 6 pass/vecka är inte onormalt om man är jag, men nu ska jag verkligen försöka att hålla mig till 4pass/vecka. Vi körde väldigt hårt på konditionsträning ett tag men nu ska vi lägga om lite Jonna och jag. Tanken är att köra ca ett gym pass och sedan gå eller liknande på löpband efter det, ska få in iaf ett konditionspass är tanken sedan satsa mer på lågintensivträning, typ simma, power walk, lätta pass och liknande. Hoppas och tror på att detta ska funka bra för kropparna.

Det är så kul o ha någon o bolla lite med någon som också är fokuserad och gillar träning lika mycket som jag. Och framförallt någon som är ganska lik mig i träningssynpunkt. Vi har nästan samma vikter på gymmet, tröttnar näsatn samtidigt och svettas i takt med varandra. Hur kan man ha sådan tur att ens bästa kompis också är ens bästa träningskompis?? Inte alla som har det så bra!






Hurtigaste tjejerna i stan ;)


Måndag

Måndag idag...
Idag var en sådan där dag igen som jag inte riktigt ville gå upp, det är konstigt, hela helgen har jag vaknat före kl 8.00 och inte kunnat sova längre men idag när klockan ringde kl 8.00 så var det som en skämt.
Kanske för att jag inte riktigt ser fram emot denna vecka. Har hemskt mycket att göra och på fredag är dagen D, dagen jag fruktat för i hela mitt liv... Men men jag kan ju inte stoppa tiden så det är bara låta tiden och dagarna rulla på och hoppas på det bästa.

Idag är det fullt upp ska strax sätta mig o plugga, sen bär det iväg på föreläsning och efter det förseminarium, ska hinna med o träna en sväng med Jonna är det tänkt innan jag ska vara taxi till mamma. Sen blir det det vanliga, mer plugg, laga mat o plocka och fixa lite.

Nehej lika bra o sätta fart på denna dag om det ska bli något gjort...
Undra om jag vill ha lite kaffe eller te också?



Stuvade

Ikväll är jag själv vid tv:n, vilket betyder att jag får välja mat OCH program, dte är inte ofta må jag säga. Detta ska utnyttjas till max. Så på menyn står Stuvade makaroner och pinn fiskar (jo vi säger så i vår familj) ja de är en mindre vanlig blandning men sååå gott!! Och såklart ketchup till detta.
På tablån står Djävulen bär Prada som visas ikväll på tv, inte ofta så bra filmer visas på burken. Ska försöka läsa några rader pedagogik också men det får bli i reklamen ;)

Här ska njutas av en härlig söndag innan värsta veckan i mitt liv börjar =)
Men den kommer sluta bra det vet jag!


Varför finns den inga bilder på stuvade och pinnar??
Ska ta en egen när maten är klar!

Lördag

Lördagen började med våra nya mysiga tradition, vi tog en promenad till bageriet i Wadköping och köpte bröd för att sedan fortsätta hem igen o äta mysig bamse stor frulle vid tv:n. Min favvo stund på hela helgen är frukosten.

Vid 11 mötte jag Maria vid Eyrabadet, dags för simmning och tyvärr också lite solning. Jag har sååå dålig karaktär ibland. Hade sagt till mig själv att INTE sola, jag tycker ju inte om det. Men vad händer?? Maria säger jooo sola en kort stund bara det är skönt.. Och ja en stund senare ligger jag där o tänker på hur röd jag blir o på all cancer jag kommer få... Skandal!!
Vilket fall så simmnade jag nästan 1.5 km, mycket skönt! Vi hann också med bubbelpoolen och bastun och såklart kaffe och chokladboll efter =)


Sen bar det direkt hem för o piffa till sig. Vi va igår bjudna hem till Helena och Joakim på middag och sedan blev det Harrys! En trevlig kväll med nnya bekanta. Träffa även några andra vänner där alltid lika kul o träffa folk man inte ser så ofta, konstig att man oftast ses på krogen dock?? haha
Vilket fall så va det en trevlig kväll med god mat, dans och nya upplevelser.


 
 

This is it

I fredags var det äntligen dags att se MJ filmen This is it. Jag som älskar MJ tycker att den var toppen bra! Daniel är inte lika stort fans och tyckte den var okej.
Först mötte vi Jonna och Jimmy på Pizza planeten för lite mumsig buffé, det var jag som föreslog att vi skulle äta där, har aldrig ätit där förut. Vet inte om jag verkligen har missat så mycket... Det var gott men håller med Jonna om att vinet saknades ;)
Sedan blev det lite godisshoppande och bio som sgat för oss alla. Det var verkligen en mysig kväll precis lagom. Det är skönt o kunna umgås med några helt utan krav man kan vara sig själv och bjuda på sig själv. Skönt o känna sig hemma med några och slippa känna att man måste anstränga sig extremt mycket. Me like!



Jimmy är den jag känner som ALLTID blir bra på kort... hahahah
Top model nästa kanske??




dååååålig



Oj nu har jag varit dålig på o blogga över helgen.
Men här förljer en uppdatering av vad som hänt i mitt liv de sista dagarna... ;)



alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0