Fredag och sista september..

Hade en mycket trevlig kväll med Maria och Therese igår på Harrys. Kul att man kan hålla kontakten o umgås så bra trotts att vi inte jobbat ihop på snart 3 år o bara ses sporadiskt...
Idag blev det en kort dag i skolan med redovisningar o nu är det med andra ord helg.. Har lite o plugga på men orkar inte yber fokusera på det.. Tar det lite soft nu ett tag för snart är det dags för ny tenta period o jag måste hinna ladda om inför mitt hat. Tenta!

Detta är en av väldigt få helger som vi inte har något planerat direkt. Lite små planer av olika slag.. Träna, jobba o plugga o så en söndags aktivitet som jag inte kan avslöja än.. Ska bli skönt o njuta av lite ledigt!
Vi planerar att köpa kinamat i helgen, testa nya spicy hot.. Nån som ätit där?? Tips??

Nehej dags o laga lunch snart kanske innan det blir storhandling o förhoppningsvis en fika hos mormor..

Hoppas ni får en toppen helg!!
Det ska vi ha!

Ny app...

Ja som jag skrev i sista inlägget så har jag verkligen inte varit en flitig bloggare.. Men kanske blir det ändring på det nu. Det har äntligen kommit en app i Iphonen så jag kan blogga direkt här. Perfekt för lediga stunder.. Så vi får se, kanske kommer denna blogg att få liv igen! Ska se om jag kan lista ut hur man får in bilder i inlägg.. Och om det går.. Men först blir det en springrunda i det fina vädret innan TIC ikväll med f.d. Jobbtjejerna.. Eller ja dom jobbar ju kvar, bara jag som pluggar istället. Blir guld med lite energiladdning i form av att träffa bra vänner o skvallra av sig lite! Det är sådant som behövs i vardagen. Sjukligt trött på alla energitjuvar som funnits i mitt liv sista tiden!

Nehej, ut o ränna nu då som Daniels syster säger ;) ses nog snart igen!!

Bilden visar stundens utsikt, sämre kan man ha det..

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0