Isbjörnar och pingviner

Ja idag är det fullt av isbjörnar o pingviner ut, utter kallt kan man också säga att det är. Det värsta med hela kalaset är att det inte är i närheten av så kallt som det troligen kommer att bli i år. Hur ska jag överleva då? Det blir termobyxorna på med andra ord.

Vaknade med hemskt ont i huvudet idag och det har inte velat försvinna utan det sitter där som en plåster i pannan. Men trotts det och en träningsvärk delux som iof enbart är bra värk. Körde combat med Jonna igår kväll och det känns som sagt idag i både rumpan och ryggen.
(Eller som jag sa till en av sexorna idag - Varsågod och sätt dig på ditt substantiv rumpan... Vitsiga fröken vill jag lova ;)). Men som sagt trotts detta så har dagen varit rätt bra. Började morgonen med att ha Quidditch för en 3-4a och sedan blev det samling i elevhemmet Dumbledore har även hunnit med att ha en lektion i 6an och hängt med barnen på fritids sista timmen. Vilket som ni säkert förstår var mucho skönt för mitt onda huvud...

Efter praktiken har jag städat lite trapphus och nu sitter jag här med en kopp te och fryser.. Klurar på om jag ska kura ner mig i soffan vid tvn en sväng innan jag och Jonna åker till Fredrik för lite DHW mys ikväll.
Sen längtar jag faktiskt till sängen, vill krypa ner där o inte vakna förens i sommar!!

Nu när jag tänker efter så kanske dte inte är något DHW ikväll?? Eller är det sista ikväll?? Hoppas att det är ikväll men annars hittar vi väl något annat spännande att titta på eller så tror jag nog att vi kan underhålla varandra rätt bra med det där talhålet vi fått mitt i ansiktet... =)

Vilket fall så har dagen varit rätt bra men det ska bli skönt o få krypa ner i sängen och avsluta dagen sen. Det betyder om inte annat en dag närmare helg och sovmorgon och SANDRAS födelsedag!!!

MÅ BÄST och ta på er ordentligt med kläder!!

Måndag och -10 grader ute...

Idag är jag hemskt trött i hela mig, både kropp och huvud. Har sovit mycket dåligt och kunde inte somna igår av olika anledningar. Känns sådär att ta sig till praktiken idag måste jag säga. Hoppas på en tidigt dag.
Vet inte om det blir träning med syster eller njoy ikväll, bara det blir träning är jag nöjd...

Nehej nu känner jag att jag måste pigga till mig lite så det blir något av denna dag... 
MÅ BÄST!! 

 

Första advent

Har haft en toppen bra helg!

Lördagen började jag lugnt med att baka saffransbullar o lyssna på julmusik medan Daniel var iväg. Skönt att få vara hemma själv ibland och bara strosa o fixa lite. När han kom hem så bytte vi till vinterfötter på Aurora och sen vispades det ihop lite amerikanska pannkakor till linch så vi skulle orka med all shopping på stan som sedan blev av. Vi sprang runt i flera timmar och julshoppade så nu är många av julklapparna inhandlade, skönt att vara ute i tid och vi hittade även två nya grejer att hänga i fönstren. Har tröttnat lite på hedliga adventsljusstakar så i vardagsrummet blev det en krans som lyser o i datarummet en röd kula som lyser. Mysigt värre! Kvällen spenderade vi med att julpynta, byta gardiner o liknande o självklart spenderade vi lagom med tid i soffan också ;). 

Söndagen har varit lika julig den, strax efter 10 kom Anna hit o drack te o vi satt o pratade med lite lujmusik i bakgrunden innan vi gav oss ut i snöyran. Inte mindre än tre julmarknader har vi hunnit med idag... Wadköping, Slottet och Gamla stan. Kallt var det men mycket mysigt och oj va glögg vi druckit! 
När Anna skulle gå vidare för nya äventyr mötte jag upp Karin och adventsfikade. Har även hunnit med att träffa mormor o prata lite skvaller som vi är så bra på och jobbat en sväng. 

Det enda jag inte hunnit med denna helg och som tyvärr hör till vanligheterna är att plugga. Haha illa att det alltid är sista prio för mig. Men men kanske det får lösa sig i veckan på lite raster o så =) 

Nu ska det ialla falls styras lite julmusik och sedan kvällsmat. Känns som jag missbrukar julmusik och troligen kommer kräkas på den när julen väl är här... haha men så får det bli och vara! 

  Saffransbullar med vitchoklad i!
 Aurora får vinterfötter.
 Mitt inköp på julmarknaderna, så söta!
 Finaste Karin!


Ha en underbar första advent!
MÅ BÄST!

-8 grader

Ja rubriken säger allt om dagen, det är KALLT idag!! -8 grader jag vet inte riktigt vem som sa att detta va okej men inte var det jag ialla fall. Så där sugen på att dra på mig kläderna och ge mig ut i kylan för att promenera ca 30min till praktiken. Jag kommer kanske vara förfrusen efter halva vägen, blir som en isstaty. Kommer någon och hämtar mig då tro??

Men det positiva med dagen är att det är fredag!! Sådant gillas.
Helgen ska bli ganska lugn men har mycket saker som ska hinnas med. Men jag tror den blir bra! =)

Eftermiddagen/kvällen kommer spenderas med att pumpa muskler med syster, tvätta, jobba och sen väntar soffan.

Nehej nu måste jag ta på mig alla kläder jag har och ge mig ut, har tagit på mig största stickade koftan idag för att överleva på kalla skolan! 

Ha en toppen dag o glöm inte mössan!!!
MÅ BÄST! 

 

Vågen

Redan mitten av veckan, tiden går så fort, på gott och ont!
Gårdagen spenderade jag i källaren och skrämde barn på deras spökvandring. Haha någon ska ju göra det också. Idag hoppas jag dock att jag får vara med på tema lektionerna istället =)
Ska strax bege mig ut i kylan för att gå/cykla till praktiken, önskar så att lilla Aurora fick på sig sina vinterfötter så jag kunde åka bil till jobbet. Kanske får ge mig ut samma tid för att skrapa rutor och liknande men jag får iaf sitta torrt o varmt den dagen. Vi hoppas kunna fixa det i helgen... Men iof det va planen för denna helg också... Hoppas inte dte kommer mer snö!

Kvällen kommer jag spendera ihop med mamma vid invigningen av Galleria Vågen, vet inte riktigt vad jag tycker omd et där nya namnet, vem kom på det?? Va det det bästa Örebro kunde komma på??
Jag håller mig nog vid Träffpunkt eller Åhlens som det heter nu... Inte så förtjust i förändringar som inte blir till dte bättre... Nehej dra på sig alla kläderna och ge sig ut då!

Ha en toppen dag och akta så ni inte halkar!
MÅ BÄST!!


Ny dag nya tag

Idag känns det mer än motigt att gå upp, gå ut och till praktiken. Har haft en toppen skön helg och ville bara stanna kvar i sängen och mys ner mig och somna om. När klockan ringde undrade jag va fan det va som lät så illa... Och så inser man att det är dags att gå upp, bittert!
Veckan är full med både trevligheter och mindre trevliga saker, med andra ord ny vecka nya tag.
Vi får s ehur denna vecka fortlöper alltid lika spännande. Men nu måste jag rusa iväg till praktiken, måste tyvärr gå idag =(

Ha en br adag ni där ute!
MÅ BÄST!!

Söndag

Sista dagen på veckan och sista lediga dagen... Känns okej trotts allt. Har haft en mycket bra och vilosam helg och dagen kommer fortsötta i det temat.
Det väntar lite jobb, gym med syster och en sväng till mormor annars blir det inte mycket mer gjort idag tror jag... Men nu ska ja se om jag kan få liv i Daniel och Bamse som fortfarande ligger och sover, män! ;)

Har inte så mycket mer spännande att berätta idag faktiskt. Igår kväll lagade jag lasagne och ihop med köttfärsen slängde jag i lite tackrydda och tacoslsaoch det är någon ni borde prova om ni inte gjort det, blev mycket mumsigt! Längesedan jag gjorde lasagne men med färska plattor så är det så himla enkelt, borde göras oftare. Smidigt och gott o bra att ha i matlåda... Nehej ta tag i dagen o se om jag får mina män med mig =)

Ha en toppen söndag!!
MÅ BÄST!!

Grattis Carro!!!



Det här är min kära vän Carro.
Vi har gjort mycket tokigheter ihop, tyvärr ses vi inte alls mycket längre, svårt när man bor i olika städer.
Men jag tycker fortfarande lika mycket om henne.
Och vill idag önska henne GRATTIS på födelsedagen!!!

Hoppas du får en toppen dag snygging!!

STORstädning

Bamse väckte mig imorse vid ca 7.30 och jag antog han ville ut eftersom att vi brukar gå ut vid den tiden. Det första vi möttes av när vi kom ut var SNÖ!! Inte riktigt vad vi va sugna på så blev en kort sväng och sedan tillbaka ner i sängen. Tanken var att bara sova någon timma till men aj så fel vi hade, jag vaknade till och såg att klockan nästan var 11 så det blev rätt bra fart på mig.. Bamse däremot låg och snusade i över 1 timme till.

Jag fick även fart på karln här hemma för det som fanns på vårt schema för dagen var storstädning med stort S!!Och som vi har städat!! Skurat spisen, ugnen och duschen, dammat överallt, putsat speglar, dammsugit och torkat golv. Hängt allt iodrning i garderoben ja nu är det skinande rent här hemma. Bara lakarna som behöver bytas men et får väntas med tills Bamse åkt hem...
Och nästa helg har vi planerat att rensa i våra garderober, ja nu jäklar ska vi ha fint till jul!!

Känns så skönt när man verkligen har gjort iordning här hemma, det har varit eftresatt pga mycket att göra och all stress men det gäller bara att ta tag i det och är man 2 så går det rätt fort.

Men kvällen kommer inte vara lika mycket fart på. Ska ge mig ut i köket och laga lasagne nu och sen blir det soffhäng hela kvällen. Sådana här slapp helger behövs ibland...

Söndagen ska spenderas med jobb, plugg och gym med syster som nu är hemma från Gambia.

Hoppas ni har en toppen bra helg!!!
MÅ BÄST!!


Höst vs. vinter



Just nu är vi inne i mitten av november och det känns som att hösten och vintern bråkar lite. Ena dagen är det 1dm snö och flera minus grader, nästa dag öser regnet ner och det är flera plusgrader. Svårt att veta vad man ska ha på sig dagar som dessa och hur man ska ta sig fram framförallt.
Jag har lite svårt för perioder där jag inte kan använda mig av cykeln, livet är så mycket enklare med cykel. Men jag vägrar att cykla när det är snö, inte min grej, inte ensv värt att ge sig in på.

För tillfället är jag inne i en sk. shoppingperiod, attan vad jag shoppar.
Igår kom ett paket från hm som jag beställde för väldigt väldigt längesedan som en liten överraskning sådär. Dock blev det sådär, Daniel fick en munkjacka som han tycket va helt okej (det är ett uttryck som för honom betyder den här tycker jag om! haha) jag hade beställt en jeanskjol och en klänning till mig. Klänningen är egentligen lite för stor för min smak men den är mysig så den behålls som en mysklänning trotts att jag känner mig som en mullgroda i den. Kjolen får dock åka tillbaka den va mycket längre än jag väntat mig och gick till knäna. Nog för att jag ibland känner mig gammal men man behöver ju inte överdriva det hela.

Men trotts problem att ta sig fram då och då så är senhösten/tidiga vintern lite mysig. Man får utan ångest sätta sig undre filten och dricka te o bara mysa. Och jag är inne i en bakperiod nu, igår bakades det scones till DHW kvällen och idag bakas det rågbröd. Luktar underbart med nybakat bröd här hemma!

Nehej nu skriker nog soffan på mig tycker jag mig höra ;)
Må bäst och cykla/gå försiktigt!!


Här är klänningen som jag tycker mig se ut som en liten mullgroda i
men men mysig och skön är den iaf =)


UNDERBAR HELG I STHLM

Nu har jag varit så där dåligt på att blogga igen.. Men jag har faktiskt inte tid. Jag vet i skråen vart min tid tar vägen men inte är den här i alla fall!

Haft en underbar helg uppe i Sthlm hos mamma och pappa, bara lyxat och njutit! Det finns INGEN som kan skämma bort än så bra som mamma o pappa. Det är bara dom som vet det där lilla extra och som man kan slappna av till 110% hos, man behöver verkligen inte göra något, för dom tycker om att pyssla om sin dotter.. Hihi! I fredags tog jag bilen och gasaade till Sthlm iaf, själv på i bilen skapligt nöjd att jag hittade rätt och åkte hela vägen själv! Började med kaffe och bulle när jag kom fram sen blev det prat en stund innan dom gjorde klart maten. Mammas stek och potatis, hur gott är inte det??? UNDERBART!!

Lördagen började med en god frukost sen gick vi int till stan och där gick vi som aldrig förr, sopping stod på listan och vad jag shoppade sen!!! Jacka, skor, och lite annat gott o smått. Mamma och jag avslutade dagen på Sturespat vilket inte va som vi trodde lite överskattat enligt oss men alltid mysigt att gör något bara vi.
Pappa kom och hämtade oss när vi va klara och vi stannade till och shoppade lite gott till kvällen på Lindhagen. När vi kom hem hade pappa förberätt maten entrecot = min favvo!!! Och efterrätten blev en mumsig chokladboll. Hehe bara mina favvisar!

Söndagen började även den med god frukost sen gick jag iväg och klippte och färgade håret innan vi tog oss en sväng ut till Barkaby för mer shopping! Blev en sväng på en sportaffär före Barkaby och där hittade jag skidställ till mig och vantar o t-tröja till Daniel! Shoppa är något jag är bra på iaf ;)
Sen blev det till att gasa hem till lilla Örebro för mig, gick bra att köra både dit och hem!

Med andra ord har jag haft en mer än underbar helg!!!
Men nu är dte bara att bita i vardagen igen och bege mig mot VFUn!
Ha det toppen ni alla... MÅ BÄST!!

im back!

Japp nu är jag tillbaka på VFUn!
Känns rätt bra jag trivs ju som fisken i vattnet där men alla dessa förbenade uppgifter vi har att skriva undertiden förstör så mycket, man kan inte koncentrera sig och vara där just nu, man är mer 7 veckor fram.
Men det måste reda sig det där också. Gick ut hårt igår i alla fall, lika bra att lägga ribban för veckan direkt ;)
VFU, sen upp o hjälpa Ludde med läxor och efter det iväg och köra dubbelpass på Njoy, först combat 60min och efter det Zumba 60min. Zumba va första gången och attan va kul det va! Hoppas jag kan få till fler pass på det =)
Idag blir det dock ingen träning, VFU dag nu efter dte blir det städa trapphus, vaxa benen hos mamma och sedan är det ju DHW kväll ikväll =) Vi hoppas på en bra dag idag också!
Ska vikariera i en 6a idag och imorgon så dte kan bli spännande men dte ska nog gå bra.
Hoppa dock att huvudet mår bättre snart, somna med ont i huvudet igår och vaknade med ont i huvudet idag ingen bra start på dagen direkt...
Men nu ska jag snart sno in mig i massa kläder och sedan iväg och VFUa...

Hoppas nu får en bra dag!
MÅ BÄST!

GRATTIS DANIEL (älskling!)

Tror jag är den som älskar mest av alla, idag fyller min kära man år och jag har längtat efter denna dag, ytterligare ett tillfälle att skämma bort honom lite extra.
Vaknade strax efter 7 och vid ca 7.35 kunde jag inte hålla mig längre så jag gick upp och fixade ordning oboy och havre/nougat kakor till honom på en bricka och tågade in till honom där han satt i datarummet (nej inte sovrummet eftersom han hade haft "sovmorgon" och vaknat vid 5, annars brukar det vara vid 3-tiden). Självklart fick han paket också, en film och ett par jeans, han har tidigare fått en tröja i present och en till tröja är påväg... haha ja ja tycker han behöver nya kläder och ja jag har svårt att hålla mig med att ge presenter.

Så nu sitter vi här hungriga och väntar på att klockan ska bli 10.40 så vi kan gå och möta mamma och pappa och sedan vidare till 4e våningen för brunch ihop med dem! Ska bli så mumsigt och mysigt.
Efter det ska vi gå och handla Daniel och jag, allt inför kvällen. Vi har nämligen panerat att laga 3 rätters middag ihop dagen till ära.

Meny!

Förrätt
Skagen toast

Varmrätt
Fläskfilé baconbus

Efterrätt
Gino med vaniljglass

Låter rätt mumsigt va?? Det tycker jag i alla fall... Kanske slinker dte ner ett glas vin eller två också!!

Sen får vi se vad som händer mer idag, Daniel har utnämnt denna dag till vilodag så alla måste vila, och jag får aboslut inte ge mig ut och springa som jag planerat.. Nej säger han det så.. Så idag blir nog en latdag =) Kan vara skönt det också... 


 
Fläskfilé baconbus.

Ingredienser

600g fläskfilé
3st tomater
1pkt bacon
1burk champinjoner (stora), färska går också bra
3dl grädde (jag kommer använda matlagningsgrädde)
2msk sötstark senap
1st vitlöksklyfta
1st kalvfond efter smak
3dl riven ost

Bryn bacon och låt rinna av på ett papper, klipp dem i småbitar om det är strimlor. Stek champinjoner. Skär fläskfilén i 2cm tjocka skivor. Bryn på båda sidorna i stekpanna, salta och peppra.
Skiva tomaterna och lägg i botten på en smord ugnssäkerform. Lägg den brynta fläskfilén och campinjonerna över. Vispa ur stekpannan med grädden tillsätt senap, vitlök och kalvfond. Salta och peppra och ta en nypa cayenne om du vill ha lite mer sting i. Rör sedan ner baconen i såsen.
Häll såsen över allt i den ugnssäkra formen och strö sedan över osten. Gratinera i 225 grader ca 20min, tills osten fått fin färg. Servera med bandspagetti och sallad.

Visst låter det gott! Hoppas det är lika gott som det låter!
Kan återkomma med betyg efter kvällen =)

och för er som inte vet vad gino är så är det massa god frukt i en ugnssäker form och sedan riven vitchoklad över det och in i ugnen tills det fått fin färg. Serveras såklart med vaniljglass. Gott så det slår allt! =)

Nehej kanske ska man hoppa in i duschen och så smått piffa till sig!!

Hoppas ni får en toppen dag!!!
MÅ BÄST!!


Älsklingen och jag på Gran Canaria!



GRATTIS PER!!

Äntligen fredag, ljuset syns i tunneln nu, det har varit en lång och tuff vecka med seminarier föreläsningar, redovisning och inlämning av uppgift.
Men om ca 3 tim är jag fri och det är helg och nästa vecka bär det av till VFUn och alla underbara barn igen... =)
Det är ju där vi vill vara och inte på ruttna universitetet!

Efter skolan idag blir dte en sväng upp på stan och fixa de sista presenterna och sedan hem o tvätta, jobba och greja innan vi hämtar mormor för att åka och fira bästa svåger som fyller år idag!! Men innan vi åker dit täkte jag att vi skulle åka och hälsa på min älskade morfar på kyrkogården en sväng, det va längesedan vi va uppe där mormor och jag. Tänk att man kan sakna någon så mycket fortfarande fast det är så många år sedan vi sågs, det måste vara ca 7-8år sedan han försvann ur våra liv. Så fort jag tänker på honom så ler jag trotts att tårarna samlas i mina ögon. Det måste betyda både lycka och saknad, han var trotts allt min bästa vän i hela livet.

Usch ja vi har alla en bit sorg i våra hjärtan.

Men nu tänker vi lyckliga tankar för det är fradag och det betyder fredagsmys och ikväll blir det som sagt hemma hos syster med födelsedagskalas!


GRATTIS PER!!
Per och jag för några år sedan... haha

lååång dag!!

Torsdag  och låååång heldag på universitetet idag, tur man har bra sällskap annars vet i skråen hur det skulle gå!
Böcjer med föreläsning om läs-och skrivsvårigheter och avslutar med ett VFU seminarie med redovisning och grejer. Måste hinna hem och plugga en sväng efter skolan då jag har massa massa att läsa till imorgon, känns sådär kul men nu är helgen i sikte.
Men det blir bara ca 2tim med plugg för ikväll blire dejt med Egeryds brudarna igen, Maria och Therese och jag ska till Harrys och tjejkväll, vi har skapat oss en tradition, me like!!

Igårkväll var Daniel och jag som sagt och hälsade på hos Emma, Johan och lilla Alma. Ojoj skoja inte så söt den lilla snuffsan är! 5veckor och redan charmig hon kan bli farlig =) Och jag tror att hon trivdes i mitt knä då hon till och med somnade haha Ja bebis sugen blir man men det får tyvärr vänta några år till. Får åka och snuffsa på Alma då och då.. Hoppas Emma och Johan tycker dte är okej ;)


Nehej undra om jag ska fixa lite med det sista innan jag drar iväg till skolan!?
Har inte så mycket mer givande att säga här så =)

Ha en bra dag! och MÅ BÄST!!

Mitten av veckan

Veckan rullar på i all hast och jag hinner inte riktigt med allt och jag är trött som en sköldpadda. Kan bero på att jag sovit dåligt denna vecka men det reder sig nog, tillslut sover jag väl av ren utmattning haha.
Många saker som reder upp sig denna vecka och vi ser ljusningen ett tag till.

Skolan rullar på som ett x2000 tåg lektioner, inlämingar, böcker som ska läsas, seminarier med frågor och diskussioner, ja allt ska hinnas med på en vecka för nästa vecka är det dags för sista 5 veckorna VFU.
Skrev just ut mitt arbeta som ska lämnas in imorgon, ska läsa det nu och hoppas sen jag är klar för jag måste hinna läsa lite innan vi ska åka och hälsa på Emma, Johan och lilla Alma!

Dagen idag började med att Anna kom hit strax före 8 och tanken va att vi skulle äta mysfrukost och ha förseminarie men slutade med att vi åt mysfrukost och pratade massa girltalk så lätt hänt det där ;)
Men en riktigt bra start på dagen. Sen tog vi Aurora till skolan eftersom det bara öste ner regn och har man möjligheten till bil då har man och då ska den användas!!
Slutade dock redan kl 11 så jag hade bokat in ett spinningpass kl 12 vilket var mycket skönt, denna vecka får jag verkligen klämma in träningen och det är ju inget joggingväder direkt, hoppas att det ska ordna upp sig till på fredag =)

Men eftermiddagen har jag spenderat här framför datorn och skrivit egna reflektioner till arbetet som som sagt nu ska läsas och hoppas är klart!

Nehej nu har jag inte tid att sitta här och söla...
MÅ BÄST och håll i er i vinden för attan va det blåser!


Annas och min frukost idag, inte mycket saknades där.
Te, ägg, yoggi med müslie, bröd, rostbröd, pålägg, juice mums är ordet!!



Födelsedag loooongtime

Födelsedag långt efter...
Nu har jag firat födelsedag lite titt som tätt tycker jag och det gillar jag. Det är ju ett par veckor sedan jag fyllde men trotts det så kommer dte små söta efter presenter då och då.. Hihi fortsätt så ett tag till gärna det livar upp gråa november  =)

Ca en vecka efter min födelsedag så fick jag ett så fint paket hela långa vägen från London av min älskade Karro men massa söta små prylar i, läppglans i form av en muffins, lukta gott muffins till Aurora, pillerburk i form av ett stort piller och gulliga små våtservetter.
I lördags när Karin kom så fick jag super söta örhängen och mumsig choklad från Årechoklad!!
I måndags i skolan hade Johanna med paket till mig, ett höstmyspaket med mysstrumpor, doftljus och goda påsar te som alla redan är uppdruckna =)
Och jag fick även present av Sofia i måndags i skolan, en liten söt prickig bok att skriva egna recept i. Toppen jag som behöver ordna upp mina recept.
Tack för allt fint!!



I fronten Karins fina choklad och örhängena ligger ovanpå och i bakom några av de saker jag fick av Karro!



Lite höstmys från Johanna!

Ny vecka med nya möjligheter

Japp måndag v. 44, halva VFU perioden är över och det är dags att bege sig till Universitetet  i en vecka nu.. Både bra och dåligt, skönt att avsluta två delkurser och börja en tredje och fjärde typ. Men allt vore bättre med andra lärare, då hade jag varit taggad, men just nu känns det mest ångest och pust blä och stön. Men det dte är väl bara bita ihop, le och hoppas att vissa personer kan bete sig vuxet och moget men dte är nog tyvärr inte så stor chans då man börjar veta hur det brukar vara. Men som sagt hoppet är det sista som lämnar oss. 

Annars ser det ut att bli en bra vecka. Träna med syster ikväll, DHW med Jonna, Sandra och Fredrik på tisdag, troligen hem till Emma, Johan och Alma på onsdag, träffa Egerydsbrudarna på torsdag och fredag blir dte hem till syster för att fira Per och lördag fyller min älskling år så då blir det firande för honom... =)
Och mellan allt detta, plugga, jobba träffa mamma och kanske vila och träna lite också.. haha =)
Blir nog bra dte här. Men nu ner till Linn och Anna som väntar!

MÅ BÄST!!

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0