Har man varit så snygg???

Shit kolla smal och vältränad jag har varit?? Ojoj man ska inte titta på kort från förr man får bara ångest då...
Nu går jag och äter hallonpaj o dricker te istället... Tar tag i kroppen imorgon igen...

Sommar

sommar

Sjukt mycket längtar jag till sommaren just nu...
Har hittat en sida på nätet där man kan klicka runt bland kläder och göra sina egna små "drömrutor" som jag kallar det. Satt och ville shoppa loss lite på hm.se nyss men beslutade att gå upp på stan o kolla lite imorgon istället.
Passa på att köpa lite presenter samtidigt kanske...
Vilket fall så längtar jag verkligen till sommaren just nu,
först vår men sen vill jag ha sommar!!!!
Vill vara brun och kunna gå i klänningar utan strumpbyxor och använda pumps och sandaler när jag känner för det. Vill ha solglasögon och ligga i parken och sola... Det längtar jag efter just nu!!


Helgen vecka 8

Igår bloggade jag inte alls, var en ganska effektiv men butter dag går. Vaknade på totalt fel sida och kände att allt i livet va åt helvete. Men jobbade några timmar och fick det gjort men när Aurora vägra starta så blev det för mycket och jag gick in o grät lite hos Daniel (man kan nog också kalla det pms... haha). När jag jobbat klart så tog vi en promenad med Bamse till Coop o köpte mat, sedan blev det mys i soffan hela kvällen.
Det serverades köttfärslimpa och potatismos och efter det hallonpaj mums! Slank ner lite choklad och chips efter det också. Svullkvällar är behövliga ibland, tur man försöker vara nyttig i veckorna... =)


Idag är dte i alla fall söndag och jag vaknade på en mycket bättre sida idag!
Har varit iväg och solat och simmat en sväng på Eyra, man ska dock INTE vara där på söndagar då alla föräldrar är där med sina barn så nej det går inte att simma, blev tyvärr bara 22 längder á 25m/styck men men man får vara glad för dte lilla, kanske tar mig iväg en kväll i veckan om jag känner för det, skön omväxling mot träningen på Njoy. Så nu blir det bara mys hemma ikväll, ska plugga och hoppas få inspration till ett tal vi ska hålla på onsdag... huva mig!
Kanske blir det iväg o kolla på en lgh med Johanna också vi får se vad kvällen bjuder på. Ser dock fram emot en lugn eftermiddag här hemma, det behövs ibland.

Ha en supersöndag!



I fredags var Johanna och jag på Lilla Örebro och drack vin, mycket mysigt!!

 Vår hallonpaj.. Mums!!!



Fredagsmys!!

Börjar dagen segt och långsamt, vi blev väckta av Bamse vid ca 8.30 då ville han ha mysstund och la sig mellan oss för o bli kliad och myst med. Vi har sedan dess hunnit med en promenad och frukost och sen nej inget mer än så... Kanske lite skandal men så kan det bli ibland. Ska strax hoppa in i duschen och plocka ihop lite böcker som jag ska låna ut till Helena. Vid 12.30 blir det lunch med Linda och Helena på Grodan, tänkte kolla om mormor vill umgås med Bamse då för då kan jag hoppa upp på stan och gymma och strosa runt på stan med Johanna direkt efter lunchen, vore bra att vara lite effektiv för en stund kanske... Ikväll blir det mys i soffan med männen i mitt liv Bamse och Daniel.

Hoppas jag inte faller för någon frästelse på stan, har tänkt mig vara lite ekonomisk denna månad hur nu detta ska gå med alla som fyller år och alla vårkläder som är på ingång... Men vi håller tummarna och hoppas på det bästa =)

Nehej dags o ta tag i dagen nu!!
Njut av att dte är fredags...



Vill ha vår NUUUUU!!!!!!

Jonna bakar scones ;)

Jonna älskar o kleta, hon är en riktig husmor hon vill jag lova ;)




Mitt nya nyttiga liv

Jag har under en period försökt vara lite nyttigare, nu när jag kommit igång med träningen igen.
Frukosten i veckan består alltid av banan och yoggi med kanel, drar ner på kolhydraterna till lunchen och sen på kvällen försöker jag också äta hyfsat bra, det är dock svårare när man har sällskap o äta, det är ju så trevligt o mysigt då! Men inget socker i veckorna om det inte är något speciellt som hänt då får man lyxa, utan lyx och god mat behöver man inte leva.. Det är min tanke till beach 2010, men på helgen får man äta vad man vill ;)

Idag sket sig dock mina planer, har haft en blä dag, eller egentligen har dagen varit helt okej men min kropp har kännt blä! Ont i leder o huvud och känner mig allmänt trött och seg i hela mig... Blir till en lugn kväll så hoppas jag kroppen känns piggare imorgon, ska försöka jobba lite på förmiddagen, sen äta lunch med Helena och Linda, innan det blir gymmet, stan och ett litet glas vin med Johanna på eftermiddagen.. Det tycker jag låter som en mycket bra dag.

Idag har jag varit i skolan, seminarium helt okej, sen blev dte tydligen min lott att skotta hemma hos syster, yay va roligt. Tusan så många vintersemestrar vi ska åka på den dagen vi skaffar hus så det finns någon viss som får skotta hemma hos oss =D. Sen hämtade jag min lilla födelsedags prins Bamse och gick till mormor en sväng, älskar att vara hos mormor. Där kan jag vara mig själv, och jag får prata precis hur mycket jag vill. Idag var mormor dock lite upprörd, hon tyckte det va äckligt med karln som målade på nakenmodeller på tv hahah, mormor är inte som alla andra 81åringar. Hade tur och fick mig en gröngöling också min last är ju som känt småkakor och vad kan vara bättre än mormors småkakor??? BÄSTA!!!

Nehej nu tror jag jag ska ge mig ut i köket o baka lite bröd sen blir det till o mysa i soffan med Bamse som firar födelsedag och ska få ett mumsigt stort ben medan vi äter nybakat bröd, ibland har jag det så bra!



Bamse älskar paket!!



Han är dock inte alltid lika glad när jag ska bestämma vart vi ska gå...



Mumsig fika hos mormor, cola, kaffe och gröngölingar... Älskart!!

Bamse bad

Häromdagen slog jag slag i saken och motade in Bamse i duschen, det är ju inte riktigt hans favvo grej o duscha. Men nu lukatr han blåbärs shampoo och är vit o fin igen, eller okej just nu luktar han blöt hund efter vår promenad i snön men om en stund luktar han mys igen =)

En liten vilding efter duschen!



Onsdag

Ja onsdag, mitt i veckan. Denna vecka går varken långsamt eller fort, känns som den rullar på i ganska lagom takt trotts allt. Nya kursen känns bra än så länge, hoppas på att få inspration till muntliga presentationen vi ska ha nästa vecka och såklart hoppas jag på att få böckerna... =)

Ska strax hoppa in i duschen och sedan iväg och jobba en sväng, lika bra o ta det såhär på morgonen direkt. Efter det blir dte nog lite pluggande om Linn har hunnit komma förbi med boken jag ska låna (tur man har snälla vänner när ens egna böcker inte kommit...). Ska vara taxi till mamma senare så hon hinner med tåget hem till stora staden. Efter det blir det nog lite gym med min snutta Jonna och sedan myskväll med scones.. Längtar!!

Så det känns som jag kan få en riktigt bra dag!

Dags o ta tag i dagen med andra ord!!!
Ha en toppen dag alla där ute...

Bättre sent än aldrig...

För ett bra tag sedan fick jag en trevlig liten utmaning av käraste Carro jag ska tydligen lista sju intressanta saker om mig själv, finns det så många intressanta saker om mig???
Jag ska ta tag i detta i alla fall och göra ett försök, jag är ju inte den som bangar =)


1. Jag älskar småkakor (kan vara bra för er därute att veta ;)

2. Jag avskyr när folk ringer mig, ingen telefonfobi eller så, tycker bara det är jobbigt,
trist och tidsödande att prata i telefonen...


3. Jag blir lycklig av att shoppa, säger någon att man inte kan shoppa sig lycklig
så vet dom inte vad man ska shoppa ;)

4. Jag tror ofta för lite om mig själv...

5. Har svårt att ta komplimanger men blir lycklig över att få dem...

6. Älskar (precis som Carro och många fler jag känner) Rudolf, Sunes pappa!!

Sune du förstår kvinnor, kvinnor...

7. Jag mår bra och älskar att träna, där trivs jag!



Jaha, nu vet ni lite mer om mig... =)

Dom jag skickar denna utmaning vidare till blir..............................

Sofie
http://sofie.bubbleroom.se/

Johanna
http://lila.bloggplatsen.se/

Ha en underbar dag!!!


Tisdag

Idag har jag haft sovmorgon, dte är typ det bästa på hela dagen.. Vaknade inte ens när Daniel åkte iväg, Bamse och jag mös vidare i sängen ett bra tag, tog oss en liten promenad vid strax efter 9 och sedan hade jag sms rally med mamma som va ca en timma försenad från stockholm med sitt tåg. Har i alla fall nu varit o hämtat henne och hon är hel och redo för jobb ett par dagar innan hon återvänder till stora staden, undra när jag ska ha tid o följa med henne upp o mysa lite.. Hoppas dte blir snart i alla fall!

Har inte kunnat bädda sängen än eftersom jag har typ europas tröttaste hund som myser ner sig mellan våra täcken hela tiden så han får väl ligga där o ha det bra, det får han för på torsdag fyller skrutten år!

Ska ta tag i o plugga en sväng nu kanske ta o ringa Skebäcks vårdcentral först, om min fot.
Kanske har jag sagt att jag belv trampad på juldagen? Det va egentligen inte mycket med det förutom att dte gjorde ont, men saken är det att jag har känns dte till o från sedan dess, det onda. Men nu sista 1-1½ veckorna så har det gjort riktigt ont stundvis och klantig som jag är igår innan combat passet så halkar jag på parkeringen, viker foten och sätter mig på den, super skönt vill jag lova. Dock resultera det i att min fot gjorde ap ont hela passet och hela kvällen, smörjde med lite Voltaren och det hjälpte under kvällen men idag är dte onda tillbaka.
Ska väl ringa o prata med dom men ja är inget för vårdcentralar.. Men men ska ta tag i det.
Och pluggandet men först kanske jag ska sätta på en kopp kaffe =)

Ikväll blir det i alla fall  Free´n Functional på Njoy med Johanna och kanske Jonna om jag har tur =)

Ha en toppen dag, idag skiner solen!!!

Kramar

 


Kakmonstret tipsar!



Jag kan nog kallas kakmonster ja, tårta, smågodis och sådant är inte riktigt min grej, men ge mig en riktigt god småkaka...


Vilket fall i lördags köpte jag (på grund av Sofie) de nya Ballerina kakorna med kladdkaka. 
Älskade ju Ballerina Pepparkaka, men jag vet helt ärligt inte omd et kan vara så att dom har blivit slagna?? 
Kladdkaka va Underbara, helt fantastiska, det blir svårt o hålla sig borta från dom hela veckan...
Egentligen borde jag ha ätit upp hela paketet igår, varför gjorde jag inte det?? 
På fredag är jag första person i skafferiet i alla fall, läskigt goda kakor. KÖP!!!!

 

Mer snö, vi vill ha meeeer snöööö!!!



Det är väl för underbart med all denna snö??
Skönt när man beslutar att ta sina vänner under armen o gå till skolan när det är -20 grader ute, UNDERBART!!! Man bara älskar den friska vinden som biter i kinderna...

Eller så är man som mig och längtar till våren och inte vill ha mer snö nu...
Men det är ju som sagt så olika det där, hur man tänker och resonerar...
Vilket fall så är dte i alla fall måndag idag och hemtentan är inlämnad, nya kursen har startat,
jag tvättar och söker sommarjobb medan jag sitter här och dricker en latte och klurar på om jag skulle plugga lite innan det är dags o ta sig iväg till träningen...

Just för tillfället känns livet ganska bra!!
Ska njuta av denna känsla ett tag nu tänkte jag...

Hoppas ni har en bra dag!!
Kramar


Vin & Melodifestivalen is the shit

I fredags gick hela långa dagen åt till att skriva på hemtentan, detta va en hemskt långdragen hemtenta. Kan bero på att jag inte va det minsta motiverad till att skriva så det blev många små pauser och ja ville helt enkelt inte. Men vilket fall. I lördagskväll fick jag besök av Sofie och Johanna, eller Sofie mötte jag ute och gick till Coop o köpte frukt och annat mumsigt. Vi spenderade i alla fall kvällen med att ligga i soffan dricka vin och äta frukt, sämre kan man ha det vill jag lova.

Melodifestivalen var allt annat än bra men sällskapet klagar jag inte på ;)





Tack tjejer!!

Stackars Aurora



Som sagt, Daniels nya dator har kommit nu...
Dom kunde inte skaffat en lite större kartong??
Tur Aurora är så stark, skulle vilja se Daniel med denna på cykeln... hehe


Duscha är för amatörer

Igår gick jag upp, drog på mig mjukisbyxor och en stor tröja, satte mig vid datorn o började skriva på hemtentan. Tog en paus för o köra iväg Daniel så kan kunde hämta sin nya dator, satte mig för att skriva igen när vi kom hem och påvägen hämtat Bamse. Tog en promena med Bamse, skrev sedan mer. När kl närmade sig 19 så gav jag upp, vi lagade mat och åt o mös i soffan en stund. Klockan blev nästan 23 innan vi tog sista promenaden med Bamse när vi kom in var det dags o borsta gaddarna o hoppa i sängen. Då gick det upp för mig...

Jag hade fortfarande pyjamasen på mig, jag hade inte duschat eller sminkat mig eller ens bytt underkläder. Skabbig tjej?? Skoja inte då börjar man fundera vad som händer med än själv...

Idag har jag lyxat till det hela, har målat naglarna, duschat, tvättat håret och till och med klivit ur pyjamasen och dragit på mig vanliga kläder... Det är väl till o lyxa till dte ibland va ;)

Dock är mina aktiviteter nästan samma som igår, sitter vid datorn o ska skriva på hemtentan, känns sådär mottiverande men vad att göra klar måste den bli och då får man bita i det sura äpplet o blicka mot kvällen då det blir vin, pizza, frukt och melodifestivalen med Johanna, Sofie och kanske kanske Jonna. Ska bli mysigt med lite tjej kväll...


Måste berätta en sak...
Det är sjukligt hemskt väder här idag, ca -10 och verkligen snöstorm, fullt av snö i fönstren och jag är glad att vi bor i lgh o inte hus för tillfället. Dock är man ju hundvakt så ut måste man vare sig man vill eller inte. Och det är ju dit jag vill komma... Imorse eller ja Bamse o jag låg o mös i sängen till 9.30, skönt med en hund som älskar o sova länge. Vilket fall, vi traskade ut o tyckte allmänt synd om oss själva, men ja tänkte att vi går runt kvarteret så har vi fått en halv lång promenad i alla fall. Bamse bajsar och jag plockar upp, när vi står där i snöyran så går jag mot en soptunna som står några meter från oss.. Precis när jag ska lyfta på locket för att kasta påsen öppnar en gubb (-jävel) ett fönster o skriker:
- Den där är inte till för det där!!!
Jag bli smått irriterad på "söta" gubben så jag svarar snabbt:
- Kanske bättre jag låter det ligga då???
Vad svarar gubben då tro?? jo:
- JA!!

Jag blev så irriterad, är det svensk hjälpsamhet det?? Är det så vi hjälper varandra?? Det är ju inte så att jag går runt med alla mina sopor o ska slänga i hans soptunna, det handlade om en liten liten påse.. Suck!!
Förbannad traskade jag i alla fall vidare och hittade en annan soptunna...


Nehej nu måste jag ta tag i hemtentan innan Sofie kommer över på en kaffe med sin hemtenta, haha undra om jag går igång på hemtentor??? Man kan ju fundera...

Ha en toppen dag i alla fall, håller inne!!!



Hjälp!! Rösta på min påse!!! =)



Tävla ni också =) Röstar ni på mig röstar ju jag på er ;)


Le och se glad ut...

Igår blev det en lite konstig dag enligt mig. Kände mig sådär hela dagen och på eftermiddagen nådde det sin gräns men det blir väl sp ibland, idag känns det lite bättre i alla fall.

Började dagen tidigt igår för o hinna jobba innan skolan, så redan vid 10.00 hade jag städat två trapphus, duschat och vart o handlat, det är inte dåligt vill jag lova!
Vid 10.30 traskade Linn, Johanna och jag mot skolan för ytterligare en dålig och skum lektion.
Tanken var sedan att jag skulle hem o skriva på hemtentan, det blev ca 5 rader...
Åt lunch och sökte lån istället. Vi va o kolla på ett radhus på norr igår...

Gillade: Läget, hallen, övervåningen, öppnaspisen, tomten och altanen
Ogillade: Köket, golven, planlösningen och storleken på rummen

Jaja vi får hoppas på att det kommer något annat, det va nog bästa såhär långt i alla fall.
Har beslutat att jag ska öppna mina ögon för andra stadsdelar än öster i alla fall, kan ju inte bo här hela livet, eller?? Dock verkar dte svårare att få lån än vi trott men vi får försöka charma dom så gott vi kan ;)

Jaja mycket som ligger o gror i min maggrop just nu men det reder sig hoppas jag.
Nu ta tag i den förbaskade tentan som vi egentligen inte får ha utan som han hittat på själv, men men le och se glad ut kära vänner det hjälper det mesta ;)




Hemtenta dags

Idag kom då vår efterlängtade hemtenta.. (hmm..)
Ska strax ta tag i den, känns ganska lugnt men kan vara för att jag verkligen inte alls orkar engagera mig. Måste verkligen rycka upp mig när det gäller pluggandet, har blivit en slappis en dålig pluggmänniska illa illa.
Hoppas på det bästa och med lite tur går dte vägen och jag får tillbaka mina ambitioner och min pluggådra.

Linn, Johanna och Sofia kommer strax hit för o dricka kaffe och prata om tentan, kan vara bra o prata lite om det eftersom vi alla är lite vilsna gällande denna kurs, vem är inte det med denna lärare??

Vilket fall, senare blir det iväg o städa några trappor, sen blir det nog ett pass med lite Afrodans kan jag tro. Tänkte kanske överväga o vila idag men nej det är lika bra o köra på när man har ångan uppa så att säga.
Efter Afron ska Johanna och jag iväg o kolla på en lägenhet till henne, hoppas vi/hon gillar den.
Får se om jag hinner en sväng till mamma annars blir det bara hem o slänga sig i soffan och titta lite mer på hemtentan eller så skiter man i det o tar det imorgon det får vi se...

Nehej dags o knäppa på kaffet innan brudarna börjar trilla in...
Ha en toppen dag, akta så ni inte halkar!!!


Vad är väl ett hål i tanden?

Trotts att jag har sovmorgon idag så steg jag upp 6.40 allt annat än pigg tyvärr.
Hade i en mycket mycket svag stund bokat in tandläkartid 8.30, men lika bra att få det gjort.
Undersökningen gick bra hade ett litet hål com de lagade vilket resulterade i att jag nu är ännu fattigare, det är helt hemskt sjukt fruktansvärt vad dyrt det är, tur man bara är där en gång per år.. 1015kr efter att de tagit bort de 300kr man får i bidrag, jaja det är väl lite vardagslyx att få ha bra tänder kanske =)

Blev i alla fall klar till 9 så jag kunde hämta mamma vid tåget så hann jag prata med henne lite dte är ju aldrig fel att få några ord med sin kära mor.
Och sedan hamnade jag här med en kopp kaffe. tänkte jag skulle plugga lite, kanske ska ta sista 20 minuterna till att läsa innan det är dags att möta Linn och Johanna för o gå till skolan. Vi är så hurtiga OCH coola vill jag lova ;)

Ikväll blir det Free´n Functional med Jonna och Johanna, nu jäklar beach 2010 här kommer vi!!
Ska tydligen också hjälpa Daniel om hans nya dator kommer idag, vi får väl se om jag har lust med det ;) hihi

Nehej ta tag i dagen nu, värdelöst o ha skola mellan 12.15 - 14.00 hela dagen bli knorkad.
Imorgon kommer vår härliga hemtenta också det ska bli roligt för oss, känner att dte är dags för tenta igen.

Är det inte lite konstigt att de andra som läser andra ämnen har kanske sin första tenta på måndag om de ens har någon inom den närmaste tiden medan vi svenskalärare är KLARA med vår ANDRA tenta på måndag... Varför valde jag denna kurs?? Hoppas på att vi går ut stenhårt för o sålla veten från säden eller vad man säger... ;)


Kom ihåg att det är fettisdagen idag så minst en semla bör ni alla där ute äta!!
Brukar alltid baka semlor men iår tror jag inte det blir några faktiskt, kanske lite senare i såfall...


Vi går genom livet med en trasig lykta och lite rost...

Ja igår va det måndag, va som sagt sjukligt trött och kände på mig att dagen skulle bli sådär.
Skulle ju få tillbaka tentan som jag visste att jag kuggat och så gjorde jag också, med några ynka få poäng..
Men slipper omtenta och ska bara kompletera lite och det känns ju okej måste jag säga. 

Aurora va på besiktning igår och vi rullar vidare minst ett år till. Ett trasigt p-ljus och en liten notis om rost bak inget annat. Så det känns skönt. Vi är lite lika Aurora och jag. Lite halvdanna på utsidan med lite små skavanker men vi startar alltid som vi ska och rullar sakta men säkert livet igenom. Och alla orginaldelarna finns kvar på oss ;) Bästa bilen man kan tänka sig, till nästa år ska hon få nya vinterfötter det lovar jag henne. 

Combat med Johanna och Jonna igår attan va bra träning det va igår. Har gått lite på sparlåga på träningen inte riktigt kännt att det har varit kul men igår va det som det brukar igen. Underbar känsla, känna att man bara kan köra på att inget absolut inget stoppar mig. Till och med styrkan gick bra, allt bara va på topp. 

Så dagens positiva poäng stegrade ju närmare kvällen vi kom. 

Tog även tag i o cykla till träningen igår, gillar inte o åka bil när ag ska träna. Det gick knappast att ta fel på att jag va livrädd när jag trampade mycket sakta upp mot stan. Men dte gick bra och ikväll blir dte hojjen igen, måste skaffa ett bra framlyse då mitt gått sönder men nu attan ska det cyklas som aldrig förr. Eller okej det går sakta men jag tar mig frammåt. =) 


 

Trött som någon som är vääääldigt trött

Idag vill jag inte, jag orkar inte och bara vill inte helt enkelt.
Av olika anledningar tror jag inte detta kommer bli någon glad dag, kan bero på ryktet om att vi får tillbaka tentan idag... suck pust o stön!!!!!!!

Annars så ska ja snart möta Linn för o gå till skolan, sen blir det hem o äta en snabb lunch efter skolan för sen ska Aurora iväg på besiktning, lite nervös men hoppas det ska gå bra.
Sen blire nog lite träning ikväll och sen soffan och tidigt i säng!

Nehej nu måste jag skulla vidare!
Ha en bra dag alla ni pigga o glada!!


14 februari



Hoppas ni alla där ute får en underbar alla hjärtansdag!!!

Själv börjar jag dagen med att tvätta och jobba en sväng.
Men senare blir det bio och mys med god mat ihop med min älskling!
Har fått en super söt Miranda nalle dagen till ära, tänk vad ett litet gosedjur går lätt in i mitt hjärta.
Vill man att jag ska smälta som vax så är det söta gosedjur eller söta saker i allmänhet som är grejen.
Vilket fall så känner jag på mig att detta kommer bli en bra dag.

Igår hade vi en ta det lugnt o mysar dag.
Började dagen med en rask promenad som avslutades i Wadköping där vi köpte färskt bröd till frukost. Sen blev det att plocka och greja lite hemma innan mamma och pappa som va i stan kom över för lunch. Trevlich att ah dom här inte ofta man träffar dom nu för tiden. Vilket fall sen blev dte en myskväll och jag va lite lätt rastlös efter att inte ha gjort typ något på hela dagen, vi spelade kort, låg i soffan o kolla på tv o va allmänt lata. Efter Melodifestivalen rullade vi tidigt mot sängen men där låg vi o kolla på Dum & Dummare, en mycket speciell film måste jag säga, Jim Carry är ju inte riktigt min favorit men men...

Nehej nu ska ja traska ner till tvätten och sedan vidare till lite jobb, sen blir det nog en kortis till mormor innan bion för o ge henne en liten alla hjärtans present =)
Ha det så bra alla fina där ute!!




Min söta nalle som jag fick av Daniel imorse!


Hjalmar

Som sgat i fredags var mamma, syster, mormor och jag på Hjalmar. Jag fick leka taxi och plockade upp en efter en och för ovanlighetensskull kom vi något sent dit vi skulle, har väl Aldrig hänt att jag är lite sen?? Och inte min kära syster heller.. näää!! Vilket fall fick vi god mat och en underbar show, har inte skrattat så mycket det senaste året! Har ni möjlighet, se den... Det var verkligen det bästa jag sett på mycket mycket länge...



 mörk bild på syster och mormor

   


Working 9 - 5

Jaha idag steg ja upp före tuppen tyvärr hamna ja här med min frukost så det tog lite längre tid men snart ska ja rulla iväg till andra platser. Ska jobba och städa en lägenhet hela dagen lång, tror dock inte det tar allt för lång tid vilket vore bra för lilla mig. Måste ju hinna hem o piffa till mig inför kvällen, mamma, mormor, syster och jag ska nämligen på Hjalmar ikväll, ryktas att den ska va toppen iår så ska bli riktigt kul!
Hoppas på god mat och många skratt ikväll =)

Annars händer inte så mycket dagen igår blev bra som jag trodde, blev sjukt sugen på o mysa o spela kort men det hann vi tyvärr inte =( Kanske får ta det i helgen istället!

Nehej nu måste jag verkligen ta tag i livet o susa vidare!
Ha en toppen dag!




Kan bli en bra dag detta

Idag har jag en bra känsla i magen, vet egentligen inte varför...
Inget speciellt som händer idag men trotts det så tror jag det blir en bra dag.
Vaknade med lite ont i halsen som jag iof haft ett par dagar nu, hoppas att dte inte blir någon förkylning av detta, har varken tid eller lust o vara sjuk, inte nu när jag så smått börjr komma igång med träningen, det är en bit kvar tills jag har s många träningspass som jag vill per vecka men man får vara glad för det lilla just nu.

Idag ska Linn och jag gå till skolan precis osm igår, skolan några timmar (som igår), sen blir det att städa några trapphus precis som igår. Har börjat dela upp städningen på ett par dagar, ska prova det i några veckor o se hur dte känns då slipper man ta en hel dag till o städa, än så länge känns det bättre.
Efter jobbet tänkte jag mig nog en liten sväng till gymmet om inte halsen blir värre eller ja går nog dit i alla fall.
Ska försöka få min karl att vi ska åka o handla i kväll så vi har det gjort...
Jag skulle iof behöva åka o handla lite själv, jag har ångest förstår ni för vad jag ska köpa till min plutt i alla hjärtans present, vill köpa något fint som visar att jag tänkt på just honom, men det är inte lätt...
Jaja vi får se vart det slutar kanske hinner jag en sväng till M-berg efter mamma o pappa har vart här på lunch på lördag... Det märker vi. Annars händer inte så mycket.
Ska jobba och städa en lägenhet imorgon hela långa dagen, är ledig från skolan så det gäller o passa på!

Har dock lite ångest för att jag inte har något sommarjobb, jag MÅSTE!! skaffa mig, behöver och vill inte jobba så mycket men lite vore bra för min del.. Jaja det reder sig hoppas jag.
Nehej nu ska ja kolla om ja kan hitta nån fin lägenhet sen är det dags o dra på sig skorna o gå ner till Linn.

Ha en toppen dag det tänkte jag ha!!!







Tisdag

Gjort idag?
Varit i skolan, myst med min älskling som jag saknat mycke på resan, tränat på Njoy, varit och handlat.
Nu sitter jag här, borde plugga och laga mat...

Favvo låt idag
If today was your last day - Nickelback


Tillbaka från London

Inatt kl 1.55 klev jag in genom dörren här hemma på vår gata i stan. Vi har haft en underbar toppen fantastisk helg, skulle inte vilja ändra på något. Redan i fredags kväll mötte vi Karro för ett glas vin på en uteservering, ja du läste rätt, vi satt ute!! Det är nästan vår i London och ja njöt i fulla drag och önskar mer vår.
Lördag morgon blev relativt tidig men inte för tidig, både Jonna och jag älskar o sova så det är bra. Vi mötte Karro, köpte kaffe och tog oss en härlig turistpromenad genom park och stad. Efter en mumsig lunch blev det såklart shopping sen en fika till innan vi begav oss till hotellet för piff och pepp. Kvällen spenderades på en cool club vid namn tigertiger.. Träffade roliga människor, drack goda drinkar och åt såklart underbar mat.


Söndagen va något seg mycket på grund av att Jonna och jag åkte vilse under natten på bussen o inte hittade hotellet förens ca 4.30, ojoj säger jag bara. Vi mötte i alla fall Amanda o Karro för en lunch i Nothing Hill, gick o strosa lite och allmänt njöt av att ha det bra. Sedan begav vi oss av under jorden via Tuben för att se Lejon Kungen musikalen, mycket bra.. Sedan blev det lite mer god mat (Äter man alltid på semester??).
Vi hittade hotellet och även sängen mycket tidigt den kvällen. =)

Måndag var det dags o lämna hotellet och London, vi hann dock möta Karro för en sväng på stan igen och god sushi lunch även en lååång fika han vi med. Bästa med hela resan är alla långa studner vi bara myst runt och pratat och bara varit oss som vi är tillsammans.

Som sagt har haft en toppen helg!!!





(Fler bilder finns på Facebook...)


Tack tjejer!!!!


livet

Läste på min kära vän Carros blogg ett super bra citat...
Kan inte låta bli att ta det jag också hit till mitt lilla hål.


Att gå igenom livet och underskatta sig själv, är som att köra bil - med handbromsen åtdragen!




Here we come London!!!! och såklart KARRO NU KOMMER VIIIIIII!!!!!!

Jaha då va dagen här, dagen då Jonna och jag ska flyga över vattnet mot London.
Pirrig är man alltid men just nu tror jag jag är mest nervös för bilresan till Skavsta, har ju inte de bästa däcken, det är super dimma och vi hittar inte riktigt dit, detta kan gå som det går. Dock tror jag Jonna står för nervositeten inför flygningen så det är ett bra upplägg tycker jag, skönt o slippa vara nervös för två saker, vi tar varsin istället ;)

Mitt stora problem är just nu, vad ska jag åka i?? Klänning?? eller kjol o tröja??
Och såklart, handväska eller inte handväska??

Kanske blir lite klarhet efter dagens lektion i skolan, eller knappast.
Ja som sagt ska dra mig iväg till skolan vilken minut som helst nu, sen blir dte hem o äta lite lunch, packa det sista och sedan vid 14.30 ska ja plocka upp Jonna och vi ska bege oss mot Skavsta och sedan vidare till London.

Känns lite konstigt att åka utan Daniel, sedan vi flyttade ihop för ca 1½år sedan har vi inte sovit en natt ifrån varandra så detta blir något helt nytt. Kan tänka mig att dte blir något bra egentligen, men vet också att jag kommer sakna honom som bara den. Tur jag har mina toppen brudar som kommer göra att jag har fullt upp hela långa dagarn. Vi kommer ha den bästa helgen på hela 2010 känner jag på mig.



Nehej iväg med dig nu till skolan Alexandra!!

Ha en toppen helg alla det ska vi ha!!!





en dag i mitt liv just nu

Tenta

Jobb

Tvätt


Det är min dag... Finns inte mycket mer o säga, det hela säger sig själv...
Jag är uppgiven och helt utom min kropp och min tro på krambjörnarna börjar lämna mig.
Men vi ska gå starka genom detta, hörs när jag fått förståndet tillbaka...



Dagen före dagen

Idag är med andra or sista dagen innan den efterlängtade grammatik tentan, jag hatar dte så mycket att jag kräks. Adverb, predikativ, suffix o allt vad det heter sprutar ut ur mina öron just nu.
Inte har ja lyckas plöja hela jävla boken än heller, suck! Det går inte bra just nu.
LÄngtar hemskt mycket efter imorgon eftermiddag, eller ännu bättre fredag eftermiddag, det vore typ underbart just nu.

Jaja, nu ska ja traska iväg till Grodan o träffa tjejerna för lite plugg, YAY!!!!
Ikväll blir det lite skaka rumpa på Njoy, det kan behövas, dock blir dte en dag utan kaffe eller i alla fall mindre kaffe än igår, sjukt va dåligt ja mådde på passet igår, kaffeförgiftad eller något...

Nej fy va ja babblar, ja säger ju det ja är inte riktigt med för tillfället. Det märkte nog mannen som satt brevid Johanna o mej på Grodan igår o åt lunch, vad skulle han med sällskap till när han kunde skratta åt oss?? Hahha
ja tur man kan roa någon...

Ha en toppen dag nu ska ja ut o kasa på trottoaren...



KAROLINA "Karro" SCHEDIN



Idag är ingen vanlig dag för idag är det Karros födelsedag!!!!!
HURRA HURRA HURRA!!


Idag fyller min bästa Karro år och i helgen åker Jonna o jag o
hälsar på henne i London och då ska det firas!!!

Ha en underbar dag gumman!!!



Det bästa man har...

I helgen har ja inte varit någon datamänniska alls måste jag säga, därav det dåliga bloggandet. Har dock haft en toppen helg, lugn o skön!
Hämtade min lilla prins i fredag efter skolan så den eftermiddagen blev mest mys, Ja o Daniel traskade upp på Hindersmässan en liten stund men det blev inte mycket shpppat, man börjar ju fundera om man är gammal när man kommer hem med sopsäckar, muffinsformar och fryspåsar och såklart den obligatoriska nougaten som inte ens är god... Man är inte äldre än vad man gör sig va??
Jaja, kvällen blev i alla fall bara mys med god mat och den bästa filmen vi sett på mycket mycket länge. Rekommenderar den verkligen!


Lördagen blev lugn den också, lite jobb och en fika sväng till mormor med Bamse. Sen bara hem o mös och lagade raggmunkar o fläsk till ett helt fotbollslag haha Har ätit raggmunkar i två dagar nu och det finns kavr till minst två stora portioner till... Självklart kollade vi på Robinson och hejjade på Jimmy, från början sa ja att han skulle vara en topp 3 och va blev han?? Topp 2, bra jobbat!!! Tragiskt bara att snuskgubben Hans gick o vann, gillar verkligen inte honom. Det är något med hans ögon och hans osäkra leende som gör att ja verkligen inte litar på honom, han är enligt mig falsk. Men det är ju bara min åsikt utan att ha träffat honom... Jaja, ja tycker såklart att Jimmy skulle vinna...



Djungel-Jimmy, som borde vunnit! Men 2a i robinson är inte fy skam!

 och vårat raggmunkeberg, ja det är några stycken... haha, vad tänkte vi???
 mums!!!

 Det bästa man har sätter man på bordet, är dte inte så??
Vårat bästa är i alla fall Bamse!!!

Söndagen blev lika lugn den, mest plugg dock, lite muffinsbakning, en sväng upp till syster med hopp om hjälp till plugg men det hela sluta i att vi satt o prata massa, drack kaffe o ja hann inte ens iväg o träna... Jaja så kan det gå när man inte träffas så ofta. Hann med lite jobb också och sen blev det mys i soffan med gänget i köping, så härliga!!! Där kan man prata om stora och varma hjärtan!

Försökte ta några fina kort på mig o Bamse men ja vet inte, Bamse ser inte så sugen ut på o vara modell, vad säger ni?? hahah Söt är han i alla fall min prins!!



Nehej dags o traska iväg till Grodan o möta Johanna för o tentaplugga grammatik, drömde inatt att jag klarade tentan o shit vilken skön känsla det va i magen när ja vaknade, tyvärr insåg jag fort att det är ett par dagar kvar tills jag ska göra den. Suck, skulle vara så sjukligt skönt om jag klarar den men risk finns att jag kuggar men då rä det väl bara att ta nya tag o köra hårt... Inte ta ut något i förskott, jag kanske får en uppenbarelse och blir kung på grammatik inom de närmaste två dagarna!! =)

Ha en toppen dag o se upp så ni inte halkar!!!




alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0