Tillbaka från London

Inatt kl 1.55 klev jag in genom dörren här hemma på vår gata i stan. Vi har haft en underbar toppen fantastisk helg, skulle inte vilja ändra på något. Redan i fredags kväll mötte vi Karro för ett glas vin på en uteservering, ja du läste rätt, vi satt ute!! Det är nästan vår i London och ja njöt i fulla drag och önskar mer vår.
Lördag morgon blev relativt tidig men inte för tidig, både Jonna och jag älskar o sova så det är bra. Vi mötte Karro, köpte kaffe och tog oss en härlig turistpromenad genom park och stad. Efter en mumsig lunch blev det såklart shopping sen en fika till innan vi begav oss till hotellet för piff och pepp. Kvällen spenderades på en cool club vid namn tigertiger.. Träffade roliga människor, drack goda drinkar och åt såklart underbar mat.


Söndagen va något seg mycket på grund av att Jonna och jag åkte vilse under natten på bussen o inte hittade hotellet förens ca 4.30, ojoj säger jag bara. Vi mötte i alla fall Amanda o Karro för en lunch i Nothing Hill, gick o strosa lite och allmänt njöt av att ha det bra. Sedan begav vi oss av under jorden via Tuben för att se Lejon Kungen musikalen, mycket bra.. Sedan blev det lite mer god mat (Äter man alltid på semester??).
Vi hittade hotellet och även sängen mycket tidigt den kvällen. =)

Måndag var det dags o lämna hotellet och London, vi hann dock möta Karro för en sväng på stan igen och god sushi lunch även en lååång fika han vi med. Bästa med hela resan är alla långa studner vi bara myst runt och pratat och bara varit oss som vi är tillsammans.

Som sagt har haft en toppen helg!!!





(Fler bilder finns på Facebook...)


Tack tjejer!!!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0