Trotsar kylan

Trotsar och går ut i springer, sista gången iår!!

Nyår

Ja det duggar verkligen inte tätt med dessa inlägg.. Får se om det nya året bjuder på bättre bloggande eller om denna blogg avslutas 2012... Det märker vi. Idag är det iaf årets sista dag. Sista dagen på 2011.. Året har varit rätt bra trotts allt. Som de flesta år så bjöd 2011 på några tråkiga och sorgsna minnen.. Men också många roliga och varma minnen. Har egentligen inga förväntningar på 2012... Inget stort som jag vet händer, önskar mest att det ska rulla på lugnt och harmoniskt. Men känner nog att det blir ett bra år.

Tanken var att börja dagen med träning på Friskis, men rykten om kaos vid andra års nyårsjympa gjorde att jag besluta mig för att ut och springa ist. Nu verkar det inte vara nån kaos enligt Karin, men men blir en löprunda iaf.
Sen blir det fika hos mormor när vi lämnar Harry och sen blir det fika hos Maria och Adam när vi har "jul" med Casper.. Undra om man ska klämma in lunch idag eller leva på fika?? Bra start på nya året ;)
Men ikväll väntar det bästa!!
Vi ska piffa till oss och ut och äta med Jonna och Jimmy på Wong's. Detta kommer bli ett helt perfekt firande!! :)
Längtar till att få dra på sig festblåsan :D

G O T T N Y T T Å R!!!
Kramar från mig

Lite ironiskt..

Dagen före dagen före dopparedagen!!

Nu är det nära till julafton vill jag lova. Och imorse när jag gick till jobbet så fick jag faktiskt julkänsla.. Lyssnade på Mix Megapol som spelade jullåtar och rimmade på julklappar! Mys!
Och eftersom jag igår fick det trevliga matte beskedet så har jag officiellt tagit lov nu, vilket jag firar in med en heldags jobb på ÖBO.. Men ikväll ska vi fira jullovet ordentligt.. För då kommer Carro o Johan över på en bit mat och massa skitprat!! Ska bli så mysigt att bara vara ikväll :)
Det bästa av allt är att jag lyxat med att vara ledig på fredag, ska njuta o pyssla hela dagen. Promenera med Sofie, julbaka o kanske fika med syster o små grynen! Saknar faktiskt mina kära syskonbarn just nu... Trist när man känner att man inte hinner med dem lika mycket som man skulle önska.

Känns som det kommer bli en mycket bra jul detta. Ligger i fas med det mesta o känner mig redo för julen :)
Hoppas ni känner det samma!
Många julkramar till er!

Vår gran!

Det går bra nu!

Måste lägga in ett litet skryt inlägg.. Fy tusan vad jag är bra känner jag idag!!!

Fick tydligen VG på matte tentan!
Känns konstigt, förvånade men alldeles alldeles UNDERBART!!!
Så sjukt glad så nu ska jag njuta av julen!
Men först lite jobb innan ledigheten drar igång i några dagar :)

Laddar för jul ;)

NU FÅR DET VARA NOG!

Jag måste nog ringa polisen tror jag. Det har flyttat in en kvinna i smyg hos mig. Jag ser henne ibland när jag går förbi spegeln. Hon är fet och ser ganska sur ut. Hon har inte alls min smärta fulländade figur eller mitt charmiga leende. Hon betalar ingen hyra så det minsta man kan begära är väl att hon städa liiiiiiiite. Men icke. Snarare tvärtom!!! Hon rör till det mesta oc......h gömmer undan grejer så jag får gå och leta i timtal efter saker o ting. Min mat är för det mesta uppäten när jag blir sugen på något gott. När jag känner att jag vill ha ett glas vin, ja, då är det nästan tomt i vinboxen. Den som skulle räcka minst ett par veckor till. Klart att hon varit där också o snyltat. Det värsta är att jag tror att kärringen stjäl också. Så fort jag fått in pengar på kontot, så går det inte lång tid förrän det är tomt igen. Antagligen har hon hittat min bankomat kod o går där o nallar. Men vet du, i förra veckan skulle jag ta ett nytt passfoto, precis när blixten skulle avfyras tror du inte att människan tränger sig in i fotoautomaten o sätter sig framför mig. Nu får jag dras med det hemska fotot i mitt pass i åratal. Nej, jag måste ringa polisen o anmäla det här så det blir som förr igen! ;)

Lycka!

Jag måste bara få fortsätta att skryta lite om min man.
På sista tiden har det varit väldigt mycket i skolan med jobb och allt annat som ska fixas och donas.. Inte helt lätt att få ihop livet ibland. Och idag gick den berömda matte tentan av stapeln. Vet inte alls hur det gick så hoppas på det bästa och håller tummar och tår..
Efter tentan blev det plugg till föredraget vi ska hålla imorgon och sedan iväg o städa trappor. Efter det har eftermiddagen spenderats med ytterligare mer plugg.. Men vilket fall, när jag kom hem idag så säger Daniel att han har en present till mig för att jag varit så duktig med allt matteplugg.
Och vad får jag?? Joo ett We sing till vårt Wii spel.. Har gått o velat ha det i över 1 år nu men inte känt att det varit läge att köpa.. Är det att vara bortskämd eller är det??
Så lyckligt lottad som har honom!!

Ville bara säga det! :)
Det är viktigt att uppmärksamma varandra i vardagen..
Ha en trevlig tisdag, det ska jag ha med Jonna o Karro som kommer hit på mat om ett tag.. Men först blir det nog en liten träff med Sofie..

Mitt nya! När spelar vi?? :)

Strong

Min bästa man

Igår var det söndag.. När jag vaknade kändes huvudet halvpiggt efter rödvinet kvällen innan. Dagen skulle bestå av matte plugg och jobb.. Kändes som en halvkul söndag helt enkelt.
Men eftersom jag har en av de bästa karlarna man jan hitta så blev det inte så illa..
Han gick o köpte färskt bröd till frukost och med sig hem köpte han också med sig två härliga män, Ben & Jerry ;)
Vi åt mysfrukost och kollade på Sunes jul innan plugget drog igång. Och på kvällen slank det ner en hel hög med glass ;)
Mellan detta hann jag också med en kvällspromenad med Karro. Så på det stora hela var det en bra söndag trotts allt :)
Hoppas ni haft en helg!
Nehej nu har jag legat här föööör länge, dags art hoppa upp och piffa till sig inför en dag i skolan. Svårt när man har en man som snoozar på ena sidan och en liten gullrumpa som snoozar på andra sidan.. Skönt för dom!

Ha en toppen dag!

Alex tipsar!

För ett tag sedan såg jag att det hade kommit ut en ädelost på tub med päronsmak. Jag älskar päron på det mesta och förra julen lärde jag mig äta mögelost på pepparkakor.. Och jag gillart! Därför var jag ju såklart tvungen att testa den nya med päron.. Och vet ni? Den är super god! Mildare än ren mögelost så har man inte lärt sig än så är det perfekt träning o gillar man det så är det lika mumsigt som vanligt!
Karin, Karro o jag mumsade på det o lite rödvin/cider innan det blev 25års fest.. Perfekt lördag må jag säga.

Lördag.. Vart är polletten?

Lördag, klockan är 7.16 och jag har varit vaken i ca 30 min. Vad jag gör? Inget!!! Väntar på att klockan ska ringa, kan inte sova.. Hatar när det blir såhär. Alltid samma visa när jag blir stressad och har mycket planerat. När man behöver mycket sömn får man det inte..

Har inte skrivit så mycket här i veckan. Det har varit fullt ös medvetslös, skola varje dag, plugg, seminarier, tränat ja lite av det mesta. Och den där efterlängtade matematik polletten som ska frälsa mig det är dags att den dimper ner snart. Blä!
Så igår eftermiddag när jag kom från skolan kände jag NEJ! Jag vill inte sätta mig o plugga, jag övade istället på negativa tal... Med andra ord, jag tog med Daniel och åkte och shoppade delux! Hamna först på lager 157, där fick vi med en julklapp, 2 tröjor till mig o en skjortklänning och en piké till Daniel. Sen vidare till IKEA och där gick vi loss totalt. Nya röda "jullakan", kuddfodral till soffan, ljus, filt till soffan och massa annat smått som är så lätt att det åker med.. Sen köpte vi 2 små gosedjur som man fick lägga i en stor box. De gosedjuren skänker sedan IKEA till fattiga barn så de också får julklappar. Det tycket jag alla ska åka o göra, framförallt om ni är på IKEA!
Sen åkte vi iaf vidare o köpte granslinga till balkongen och några fler saker hittade till bilen.. Vi avslutade sen med storhandling på Willys! Så jädrar vad bra jag är på negativa tal nu ;)
Och inte blir det sämre....

För idag är det lördag och det betyder; Att jag ska köra mormor till bussen till Sthlm, städa trappor och sen ska vi upp och julshoppa på stan.. Det är lika bra art sätta fart med allt. Är så sugen på att ta fram granen, men vi har haft diskussioner om att det kanske är en vecka för tidigt?! Mm vi får se..
Ikväll kommer iaf Karin o Karro hit o dricker vin o äter sushi innan vi ska till Sandra på 25 års fest. Bra uppladdning inför söndagens tentaplugg? ;)

Hoppas ni får en fantastisk helg!

Bjuder på lite bilder..


Ny vecka

Ny vecka och gamla tag.. Denna måndag började sämre än vanligt tyvärr. Gick upp strax efter 6 för att städa trappor. I första trapphuset gick moppen sönder, stod som ett fån med skaftet i handen o "mopphåret" i hinken. Tur det fanns en ny i reserv. När jag ska öppna dörren till andra trapphuset gör jag som vanligt, sticker i nyckeln i låset, vrider om och drar. Men idag sa det poff och sen stod jag med ena delen av nyckelknippan i handen o andra i dörren.. Tur det bara var nyckelringen som gick sönder..
När jag kommer hem är Daniel lagom nöjd, hans dator har strulat, internet är trasigt.. Frågan var stor, skulle vi våga fortsätta med denna dag?? Det är vad vi kallar mellanbra start på dagen.. Men nu har mer än halva dagen gått och det flyter på bra.. Hade ett lätt bortkastat seminarium i skolan och nu sitter jag här o hoppas matematik polletten ska trilla ner och jag ska bli matematik frälst.. Medan jag väntar så passar jag på att repetitions räkna alla kapitel.
Håll tummarna för mig..
Är sjukt kallt idag så snäll som han är Daniel så tände han nyss en brasa i öppna spisen till mig. Så nu är jag inlindad i filt o tjocktröja medan jag räknar matte för glatta livet medan jag lyssnar till elden som sprakar.
Man får helt enkelt göra det bästa av situationen..

Hoppas er dag är bra!
Räkna lite till nu o laddar sedan för skivstångspass med Carro!

Merci

Alla vill ha choklad i vår familj... :)

Melissa Horn

"Det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dom va kvar" ur Tyck synd om mig nu - Melissa Horn

Igår var jag o Jonna som sagt på konsert med Melissa Horn. Fantastiskt bra, gillar verkligen den typen av musik. Så mycket mening i musiken. Vi hade verkligen en toppen kväll, tack vännen!!

Men idag är det söndag och andra advent. Fort tiden går! Går in i en tentavecka, full av matematik, känns halv trevlig om jag ska vara ärlig. Vill ha tentan gjord och vill att den ska kännas okej. Ber till alla höga makter att jag ska klara den.. Vore den bästa julklappen ever att klara den!
Bara att ladda med energi idag för att bita tag i veckan.
Hoppas ni har en toppen dag och laddar med massa ny energi!
Ta hand om er, kram!

Lördag

Halv taggad på att gå o jobba just nu.. Tur det inte är så länge och art jag har karln som sällskap..
Sen vankas det iaf roligheter, Casper Daniels systers son ska ha dansuppvisning, mys!
Sen blir det till att gå ut o äta med hela Daniels familj, trevligt värre. Men bästa på hela dagen blir att Jonna och jag ska på Melissa Horn! Längtar som bara den. Ska bli så mysigt med en riktig tjejkväll, det var ett tag sedan. Lösa världens problem, dricka vin, klä upp sig lite OCH lyssna på grymt bra musik!

Nehej, dags att gå upp. Planerade att gå upp för 1 Tim sedan men så lockande var det att jobba.. Haha

Hoppas ni får en toppen dag och hittar på något riktigt kul!
Kram

Nyfiken i en strut... :)

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0