Fredag sista dagen i veckan

Har verkligen ingen fredags känsla, skulle likväl kunna vara onsdag idag. Kanske vore dte bra om det vore onsdag, för med fredag menas att det bara är helgen kvar och 2 dagar sen så är dte dags för tenta i grammatik, 3 timmar nere i bunker nr3 pillandes med fraser, satser, preffix, suffix, attribut, adveribal, subjekt, morfem och allt vad det nu heter... Paniken kommer närmare men trotts det så orkar jag verkligen inte ta tag i det, jag lever på hoppet och hoppas på det bästa. Kanske klarnar lite under eftermiddagen och i helgen. Håll tummarna!

Här sitter jag i alla fall redo för o åka till skolan, har en av mina nya klänningar på mig idag, svart och vit är färgerna idag (och lite grönt plåstrer på tummen). Daniel är hemma och är sjuk för ovanlighetens skull, tänk om dom bara kunde hitta felet.. Ska stanna i skolan efter lektionen o plugga en sväng sen hoppas jag vi kan ta en sväng på Hindersmässan och kanske hämtar jag min lilla prins före det.

Har haft flera obehagliga drömmar om honom sista veckan så vill ha honom hos mig känner jag...
Annars blir det en lugn helg vad jag vet, en hel del pluggande, lite träning, en sväng till mormor kanske, lite jobb... Annars bara lugnt, ska ladda för nästa helg i London!!! Som jag längtar!
Den resan är ett målsnöre ett ljus i tillvaron just nu!!



Dessa fina tulpaner fick jag av min kära sambo i onsdags... =)


Idag är det effektivt vill ja lova

6.45 PIP!!! Klev jag upp ur sängen, eller okej, klockan pep då men jag masade mig ur vid 6.55 kanske, vilket fall så drog jag på mig kläder och kände mig relativt pigg trotts den tidiga stunden. Gick ner o stoppade i de första tvättmaskinerna, det kallar jag duktigt! Dock så landade jag i sängen igen när jag kom upp, vad skulle jag uppe o göra så tidigt?? Men strax efter 8 ringde klockan igen och det va dags o ner till tvätten igen, då ringde mamma också och undrade om ja kunde hämta henne vid tåget strax efter 9 eftersom det börjat snöa, självklart.
Hann precis duscha o piffa till mig lite innan det var dags o åka, skumt väder är dte idag, inte riktigt snö mer is som kommer ner sådär måste jag säga. Jag vill ha vår och tunn jacka på mig. Men men inget man kan göra något åt. Så nu sitter jag här, ska snart hämta sista tvätten, har precis ätit frulle, är duschade påklädd och sminkad och har som sagt hämtat mamma och klockan är inte 11 än, just ja jag har skurat badrummet och plockat o städat lite här hemma också. Så nu är dte bara plugga kvar, snart kommer Linn också hoppas vi kan reda det här ihop, känns som det behövs en hel mängd Kaffe för det dock.

Igår fick jag äntligen träffa min Jonna, känns osm vi aldrig hinner ses längre. Blev ett FF pass på Njoy ch sedan mat o tv mys här hemma. Duktiga som vi är så styrde vi upp oss och bokade hotell till vår stundande Londonresa, känner p åmig attd et kommer bli en toppen resa!! Längtar verkligen, och då får vi träffa underbara Big K också! Och såklart se hur hennes liv i London är, spännande!!


Ikväll ska jag till Relaxen med Therese och Maria och så ska vi hem till Therese o äta efter, känns som denna dag kommer sluta lika bra som den börjat! Trist bara att mitten på dagen äör så trist, hihi Grammatik är ju inte riktigt min favvo grej, men men vad att göra! Bara att kämpa på och hoppas på det bästa, vilket är att jag klarar tentan!


Ha en underbar dag!!

Just ja!! Igår kom det dyra ja klicka hem för ett tag sedan, min fina almanacka!!!
Här kommer lite bilder!! Älskar den.. =)

 
 

http://tryckdig.se/index.html




Inte riktigt min dag idag kanske

Klockan ringde 7.00, tänkte jag kan sova till kvart över, klockan ringer 7.15 Alexandra stänger av klockan blundar o vaknar 7.55 och tror det är ett skämt!!
Hatar o försova mig, tur jag alltid tar god tid på mig på morgonen eftersom jag alltid är så seg o gör så mycket annat på morgonen. Vilket fall så gick dagen relativt bra efter det, fick med mig nästan allt till skolan, ett litet papper bara som låg kvar i skrivaren, men det är en värdsligsak.
Fattade dock totalt inget alls va som ett brevinkast under lektionen och paniken blev värre när vi satte oss efter lektionen och började rota i grammatiken... Vad är dte man lär sig egentligen och varför???
Jag får spel på det där snart, fattar verkligen inte. Men men det kanske reder sig.

Kom hem och tänkte att det är ju bara ytte pytte lite tomatsoppa kvar kanske ska ta o värma den vilket slutade i att den exploderade i micron och jag fick skura hela micron, suck! Men men blev ca 6 skedar soppa kvar till mig i alla fall.. Dessutom har jag sjuklig magkatarr idag mår illa och har ont i magen så jag inte riktigt vill vara med...

Ni kanske kommer ihåg vad bitter jag var på böckerna som ja köpt av en tjej som inte svrade på Mejl? Vilket fall så svara hon arg som ett bi över att jag skällde på henne så nu har det i alla fall blivit fart på henne, hehe Men inte hjälper dte böckerna, och tror ni posten står för ersättning?? Nepp inte ett öre, pratade med dem idag o det enda de sa va att "- kolla med ditt utlämningsställe så att de inte tappat bort avin.." Tack för det televerket typ... Jaja det är bara att hålla timmarna och hoppas på dte bästa.
Tänkte åka dt o hämta mina andra böcker som jag beställde innan jag ska o träna ikväll så får väl kolla med dem då. Något säger mig att jag kommer förlora pengar på detta utan att få några böcker...

Ibland är livet bra hårt!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, byta om till träningskläder, hoppas att Daniel kommer hem snart, kanske hinna läsa lite i anteckningarna och sen åka o slå av mig lite ångest på Njoy och Combat.
Ikväll ska jag inte röra boken hoppas jag!!

Hoppas ni har en bra dag!!





Söndagen

Vaknade ganska tidigt i söndags trotts lördagens bravader, men slutade i att jag somnade om och inte kom upp förens strax efter 10, jaja så kan det gå ibland.
Vi åt frulle o mös i soffan en stund innan jag styrde upp mig själv och gick iväg o jobbade en sväng och sedan blev det en lite joggingrunda, har bestämt mig för att lugnt vänja kroppen vid att springa. Min ansträngningsastma gör sig tyvärr mer o mer påmind så jag måste ta det lugnt men, ska börja jogga några km o sedan öka lugnt så igår blev det ca 2,5km och det gick riktigt bra, kunde hålla bra temop o det gillar vi.
Vilket fall när ja hade gjort mina sysslor så tyckte jag att jag var värd o shoppa lite, åkte med Sofie till Stadium outlet, laget 157 och Marieberg och det vet ja inte om dte va så bra egentligen.
Garderoben blev glad men inte plånboken...
Köpte en löparjacka, en klänning, en kort jacka/kavaj och ett linne, ca 1000kr sa bara poff, men som Daniel sa
- Det är lätt hänt, haha.

Kvällsmate fick för mig bestå av makaroner, ost och ketchup och några pinnfiskar, hälsokost alla Alexandra. 
Avslutade det hela med lite Ben and Jerry glass, det får magen lida för idag men ibland är dte värt det. 

Blev inte så mycket plugg som jag hade planerat men så kan det gå, det är så olika det där hur det blir och vad man prioriterar i slutet...


  

Tre av mina inköp, är mycket nöjd. VILL HA VÅR NU!!!



En fin vän ;)


Party

I lördags var det tanken att vi, Carro, Jag och Johanna, skulle på någon fotogrejs o bli piffade o allt men eftersom de va försenade o allmänt fåniga så sket vi i det o gick hem till Johanna istället o baka pizza, drack gott, spela kort o prata tjejsnack.
Va en mucho trevlig kväll som avslutades på Strömpis, kände mig dock gammal så nästa gång får det bli Ritz eller kanske Björnis. Villket fall så ser jag fram emot nästa gång!

 
 
 
  
  



Sopping we like

Igår blev det en liten shopping, fredagen till ära. 

Direkt efter skolan fick jag med mig Johanna upp på stan. Gick in på HM för o köpa leggings o kom ut med leggings och en skjortklänning. Gick in på Spirit för o kolla efter en kort jacka o kom ut med en klänning o örhängen. Ja så kan det gå ibland. Efter att ja blivit bortskämd med mormors mat och sedan städat hemma hos henne så fick jag med mig Daniel till IKEA. Där trillade dte ner lite annat än vad vi hade tänkt men men nöjd blev jag i alla fall. Bland annat köpte vi 2st super söta rosa latte muggar dom gillar jag skarpt, funderar på om jag ska köpa 2st till bara för att. 



älskar min rosa kopp! 



Fina klänningarna, se så söta knappar!!  




Dessa kommer användas väl det känner jag på mig =)


Nehej dags o hoppa in i duschen o kanske fixa nå litet o äta innan jag spatserar iväg! =)

Ha en toppen kväll så ses vi i mörkret o skakar lite rumpa kanske!

Fredag den dagen som jag gillar Bäst!

Äntligen fredag, denna vecka har både gått fort men ändå inte. Har hunnit massa känns det som.
Den har inte rusat men inte segt lixom småjoggat i alla fall. Första veckan på nya kursen, Svenska grammatik, känner att jag nog faktiskt har fått in ett o annat i huvet som jag inte hade förut, men ack det är mycket kvar ja måste greppa innan jag kan klara en tenta på detta. men ihop så reder vi det hoppas jag. Tur ja har toppen bra pluggkompisar.

Igår va det effektivitetens dag igen, skolan, städa massa trappor, handlade och tränade. Lika effektiv blir jag idag, Skolan, städa och lunch hos mormor, promenera med Sofie och sen barnvakt ikväll, hoppas på att kunna klämma in en sväng på stan men vi får se hur det blir med den saken, kanske kan ta det imorgon om ja hinner...

Just ja, i onsdags va Jonna och jag på snabba cash, filmen. Jag har inte läst boken, visste inte ens att det va en bok, ja måste med andra ord börja läsa mer böcker inte bara skolböcker.
Jaja, filmen va otroligt stark, många obehagliga scener, men ja kan inte säga annat än att den var bra. Gillar ni starka filmen baserade på verklighet så se den! Men ta gärna med nån o hålla i handen eller i alla fall en kudde.


Nehej nu ska ja försöka ta mig iväg så ja kommer till skolan före 9.15 o hinner köpa kaffe innan det är dags o strutta in i klassrummet.
Ha en toppen dag o kom ihåg, IT´S FRIDAY!!!!!




Luddig i huvet men fin om benen

Fick sova ut ordentligt idag så underbart skönt när man inte sovit ordentligt på ett par dagar.
Mitt huvud har helt luddad ihop av all grammatik...
Började dagen idag med massa kaffe på Grodan i sällskap av Linn och Johanna och vår älskade grammatik. Det konstiga är att när man väl tror sig förstå så luddar det till sig igen.

Vid strax efter två fick vi nog och ja gick ner till mamma o fick benen vaxade istället, det behövdes kan man säga.. Hårfager va nästan flintis om man jämförde med mina ben. 

Nu har ja suttit här o lullat runt ett tag, ska snart dra på mig skorna o möta Jonna för en fika innan vi ska på bio, mysitime! Frågan är ska man lyxa med något gottigt eller ska man hålla sig eftersom det fortfarande är vecka?? Bra fråga...

Nehej nu ska mitt luddiga huvud o mina fina ben ta tag i det hela... 


 

Johanna hade koll på läget idag i alla fall...


Bitter, irriterad och lätt förbannad!!!

Rubriken beskriver precis hur jag känner mig just idag.
Eller egentligen beskriver den bara hur jag känner när jag tänker på en viss sak idag, annars är jag glad som oftast! =)
Saken är den att jag för lite mer än en vecka sedan mejlade med en tjej om att köpa 2 böcker av henne till min kurs. Brukar köpa litteratur av folk begagnat och det har aldrig varit några problem. Vilket fall så ville hon absolut ha pengarna innan hon skickade böckerna, i vanliga fall brukar ja sätta in ½ innan o ½ när jag fått böckerna, men men tänkte jag, bara ja får böckerna. Så ja sätter in 280kr till tjejen ifråga och hon säger sig skicka böckerna. Toppen så långt!!

Nu är det bara så att dte har gått EN vecka sedan hon ska ha skickat böckerna, nog för att posten är sega men EN VECKA???? Vid detta laget betyder det att jag börjar ana oråd och är riktigt riktigt bitter!!!
Kommer inte böckerna denna vecka så ska jag seriöst personligen åka till Johanneshov (där hon bor) och nypa henne hårt o skälla ska jag också göra, ack så ja ska skälla!!!
Man gör inte såhär så är det bara!!!
Det hör till att hon har slutat svara på mejl nu också...

Nej nu tänker ja inte skriva mer om det för ja blir så arg så det bara bubblar i magen!!
Berättar hur det gick en annan dag om det blri en resa eller ett glatt leende =)




Tulpaner

Jag älskar verkligen tulpaner!
Det känns vårig och fint tycker jag, just nu har vi två buketter här hemma, en köpte jag själv o en fick vi av Daniels föräldrar i lördags. Lite rädd att dessa inte ska hålla sig så länge till det ser ut som att de börjar blomma ut ordentligt, ger dem nog max 1-2 dagar till tyvärr.
Ja tycker att vi borde köpa en bukett varje vecka och ha, Daniel tycker det är onödiga pengar...
Men så vet vi ju alla vem det är osm handlar i denna familj, haha
Kanske inte blir varje vecka men ska absolut unna mig fina tulpaner oftare än vad jag gjort, det är hemtrevligt o mysigt!!







Lillprinsen



Japp nu va lillprinsen på besök igen!
Toppen enligt mig eftersom jag längtat hela helgen efter honom.
Tänk att en sådan liten krabat kan bringa så mycket kärlek...
Det är få som jag älskar lika mycket som honom, skulle göra allt för honom.
Låter nog konstigt för er som aldrig haft djur men ja vet också att
det är många som vet precis vad jag pratar om...

Nu är han här till imrogon i alla fall...

Ny inköp



Äntligen har jag fått mitt armband som jag beställde strax före jul, vill man ha speciella saker får man vänta ett tag men nu har det äntligen kommit till mig!
Syns nog inte vad det står på hjärtana, Bamse, Alexandra och Daniel står det i alla fall, vår illa familj.
Superfint enligt mig!


Svenska för tidigare år

Gårdagen va relativt effektiv.
Började dock ganska segt men sen tog det fart, jobbade i ett par timmar, promenerade till gymmet o tränade en sväng innan det bar hem för plugg, läsning av funktionell grammatik, och OJ vad har jag gett mig in på egentligen?? Intressant, men invecklat o mycke... Vi hoppas på det bästa och kämpar på!
Efter det blev dte soppa o varma mackor med älsklingen o en annan del av köping, mitt favvo!!

Idag börjar nya kursen på universitetet och jag är härmed inne på min tredje termin i de stora plugghusen. Antingen kommer jag ligga på psyket när våren kommer eller så kommer jag vara en jobbig nörd som på pekar allt folk skriver. Hahah
Nehej önska mig lycka till för nu ska jag gasa bort till ÖU o träffa några vänner som sällskap!

Ha en toppen dag, kanske ses vi på Njoy ikväll?? Jag ska dit i alla fall ;)



Hahaha hittade denna på nätet, underbar, jag håller med!!!


Middag för fyra

Lördagskvällen blev lyckad och maten blev god, serverades: Kyckling med pesto inlindad i bacon, tagliatelle pestosås och sallad efter det blev det lite snacks och senare after eight kaka med grädde. Kan väl knappast bli dåligt. Som jag trodde spelades det både spel och wii och kollades stundvis på Robinson, sådana kvällar är underbara, mys på hög nivå!



Daniel förklarar regler o adam koncentrerar sig...





Maria va fin o piffad till tusen =)



Syskonen in action...

Hallonvulkaner på en lördag...

Har tjatat hela veckan om att jag SKA sova lääänge just idag lördag, att ingen får väcka mig o att ja verkligen längtar!! 8.30 vaknade jag o kände att nej här kan ja ju inte ligga! Så vidare extremt lång sovmorgon blev dte ju inte, men men. Upp i rasande fart o satte igång med o damma hela lägenheten, alla plana ytor är torkade o lite saker är bortplockade o fixade. Städ nojja två dagar i rad??
Hann med o baka en super duper god after eight kaka före frukosten också.
Vi åkte till MAXI efter frukosten o tvättade Aurora, pumpade hennes tassar, pantade massa burkar, köpte vin o handlade, som sagt vuxenpoängen bara haglade in idag också.

När vi kom hem bakade jag hallongrottor o sen kom Daniels föräldrar på fika o nu sitter ja o funderar på om ja ska ta o duka fram om börja laga mat för ikväll kommer Daniels syster o karl på middag o lite spelkväll tror jag nog allt att det blir... =)



Mer lika hallonvulkaner än grottor enligt mig men men goda blev de i alla fall =)

Har tyvärr ingen bild på after eight kakan men här kommer receptet o ack så god den va, verkligen värd o göra, lätt o mumsig speciellt med lite grädde till, hihi. Ibland får man lyxa till det eller hur?? 

Ingredienser till After Eight kaka

Ingredienser:
100 gram smör eller margarin
100 gram After Eight eller andra mintchokladkakor
2 st ägg
2,5 dl socker 
2,5 dl vetemjöl
2,5 msk kakao
1,5 tsk bakpulver
Glasyr:
150 gram After Eight eller andra mintchokladkakor

Tillagning av After Eight kaka

Smörj och bröa en form, helst med löstagbarkant, ca 21 cm i diameter. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Dra kastrullen från värmen och bryt ner mintchokladbitarna. Låt smälta och rör till en jämn smet. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan chokladblandningen. Rör om noga. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör sedan ned blandningen i smeten.
Häll smeten i formen och grädda i 18 minuter i 175 grader.
Ta ut kakan ur ugnen och täck toppen med mintkakor.
Grädda i ytterligare 5 minuter för att kakorna ska smälta och bred sedan ut dem så de täcker hela toppen av kakan. Låt stelna och ta sedan bort formens kant. Förvara svalt.
Servera gärna med grädde.



 

Fredag

I fredags kväll fick jag ett tokspel, satt hos mormor o drack kaffe o då slog det till.
Så skickade iväg ett sms till Daniel; Kan du hämta upp julkartongerna, NU?!

Ja kände bara sådär att nej nu jävlar orkar ja inte se skiten längre!!
Gick förbi ICA påvägen hem o sedan styrde jag stora raska kliv hem och där va ingen säker längre...

Alla julsaker åkte ner i källaren, alla tidningar o kartonger åkte ut i soporna, glas o plåtburkar sorterades ute på gården, pantburkarna åkte ut till bilen (och blev idag pantade), golven blev dammsugna och torkade, köket och badrummet blev skurat. Jäklar vad jag fejjade o va rent o skönt det är här hemma nu igen.

Sedan lagade ja nog den godaste maten på länge (märker ni hur duktig jag är ibland?? hihi).
Det blev "rullad fisk" med andra ord, fisk som man vändre i ströbröd, salt o peppar och till det blev det potatismos med räkor och persilja (moset gjorde jag dock med creme fraich istället för med mjölk o smör). Otroligt god mat, detta kommer lagas fler gånger, tack pappa!!
Pappa kan verkligen ALLT! Ringer alltid han om ja klurar på hur ja ska laga mat, om ja funderar på om köttet är bra eller inte, han kan alla vägar o gator i nästan alla städer av någon anledning, om det är något annat jag behöver hjälp med så kan han det. Så bra att jag har en så bra pappa, han är bättre än google =)



Vad gillarna ni den blå bunken med moset?? Älskar hur vi lyxar till det ibland ;)



Vårt piffiga hem, visst är dte otroligt att Daniel inte såg dessa tulpaner??
De stod på bordet hela kvällen o karln såg dom inte fast ja sa åt honom att dom va fina, helt sjukt...
Lite för hemmablind kanske??

en hjälp i livet

http://www.youtube.com/watch?v=RluXsrgGMis&NR=1

Lyssna!! Denna hjälpte oss igår när vi kämpade som mest vid ca 21 tiden.
Den är fin, ta dig en stund o blunda o bara lyssna o ta den till dig!!!





Nu får det bära eller brista...

Torsdagen började redan kl 7, duschade o åt frulle, vid 8 va ja taxi till mamma som skulle till tandläkaren. Vid ca 8.20 satte jag mig i soffan och öppnade vår kära hemtenta...
Där satt jag till ca 13.15 då ja skulle ta en snabb visit hos vårdcentralen för o skaffa nya p-piller (för er som är intresserade av den informationen...). Vid ca 14.00 var jag tillbaka i soffan igen och där satt jag tills klockan blev ca 22.45. Hade ingen känsel i rumpan o va helt slut i hela kroppen, speciellt huvudet o ryggen, men klar var jag.
Och efter att ha idag fredag läst det hela ja åstakom igår så inser jag att det fick det vara värt, kanske inte 110%nöjd, men nu får det bäsra eller brista nu ger jag upp för denna gång. Ska slipa på några formuleringar sen beger jag mig till köket för att baka istället. Jag behöver få tillbaka min ro i kroppen, min ro som jag bara får av att baka det jag vill o inte för att jag är sugen utan för att ja då kan släppa alla tankar på allt annat.

Nu är jag o mina kurskamrater mer än värda en helg! Trist bara att man måste plugga i helgen eftersom nya kursen börjar p åmåndag o uppgifter finns att göra... Jajaj vad att göra...

Sofie kommer vid 12 o då åker vi o lämnar in skiten o sen ska ja luncha med Emma o troligen blir dte en mysfika hos mormor också efter det. Så man kan säga att jag tar helg inom en snar framtid, det tycker vi om!!




Detta är min pluggplats i livet som nu ska plockas ihop för denna gång...
Tack och adjö!!!

Mitt i veckan dagen igen då... Onsdag

Dagen började med att jag masade mig ur sängen redan 6.15 ihop med Daniel, kändes inte riktigt okej när man 2 dagar i rad inte sett ljuset före strax efter 9. Men men även jag måste ta tag i mina dagar ibland.
Började dagen tidigt som sagt på ÖU, terminens sista seminarie, bara en hemtenta kvar så va denna kurs slut o borta ur mitt liv (underbar skönt, den sista delkursen har vart allt annat än bra...). Fortsatte direkt efter skolan till mina trappor, mina älskade trappor. Där har jag gått i några timmar idag o sjungit winnerbäck låtar o tänkt på pengarna ;) Hann med en sväng till Coop innan det bar av hem för en sen lunch och lite slapptid.
Kanske borde jag ha spenderat eftermiddagen till att pluggat men ja känner bara att NEJ ja ville inte. Visst vi har hemtenta imorgon, men ska ja sitta o läsa ALLA böcker igen?? Nej dte känns lite väl överdrivet va...
Beslutade att jag behövde ha en mys eftermiddag med mitt kaffe vid datorn.
Har klickat hem en grej som jag hoppas få i nästa vecka om allt går som det ska, men snart kommer den i alla fall... Ska bli spännande, är ca 299kr fattigare men dte är det nog värt tror jag.

Jag har någon konstig läggning, ju mindre pengar jag har ju mer shopping gör jag, har jag mycket pengar blir jag snål o köper inget. Med andra ord är det nog meningen att jag ska vara miljonär eller vad tros?

Nehej nu ska ja plocka ihop några filmer innan jag brummar iväg till Jonna för att bli ompysslad och matad med Jonnas hemmalagade mat. Sämre kan man ha det måste jag säga!!



Jag vet att jag har världens bästa vänner runt mig,jag vet det och jag uppskattar det och jag försöker så mycket som jag kan att visa hur underbara ni är och hur mycket ni betyder för mig, utan er finns inte jag, utan er kan jag inte leva!!





På gång

Jaha nu har det nya året tagit fört ordentligt...
Har hunnit partat, firat födelsedagar, varit bakis, pluggat, slappat, tränat ja det mesta som mitt kommande år kommer innehålla =) Det har börjat bra och med nya schemat i handen så vet jag absolut vad jag kommer göra fram till i sommar, känns sådär måste jag tyvärr erkänna. Men men det är väl som sagt bara o bita i o se glad ut. Frågan är bara vad jag ska göra i sommar?? Någon som har ett sommarjobb till mig över?? Vill nog inte jobba hela sommaren bara några veckor skulle vara skönt, eller ja behövligt!

Vilket fall så ska ja nog ta med min kaffemugg o sätta mig i soffan eller om dte blir sängen o läsa igenom Karins paper som ja ska oponera på imorgon, happy happy!

Ha en toppen dag!!




Min bästa prins för alltid!!

Party

I lördags var det som sagt dags o ut o skaka rumpa en sväng.
Hade som vanligt inget att ha på mig så gick lös på Johannas garderob och hittade ett fynd såklart, me like!
Vi bakade pizza o drack vin, sjöng singstar o hade det allmänt trevligt!
Bilder säger mer än tusen ord så håll till godo...

  
  
  
  Fler bilder finns på facebook för den som är intresserad!


Lördag

Tvättar för fullt denna lördag förmiddag, ska strax dra mig upp på stan för en lunch med Karin o inhandling av lite små grejer. Den stora frågan just nu är... Cykel på isgatan? Bil = latmask, eller gå= hurtigt med stavsår på hälen?? Det är en stor fråga just nu, tror ganska snabbt jag räknar bort cykeln, o bil känns lite väl va? Nej det får nog bli gå trotts skavsåret ja skaffa mig igår...

Annars händer inte mycket under dagen, förens ikväll då ja ska ut o skaka rumpa o dricka vin med härliga tjejer.
Vad jag vet såhär långt blir det i sällskap av; Johanna, Karin o Sanna.
Ska hem o rota runt i Johannas garderob sen också, se vad jag ska strosa runt i ikväll, hihi bra med en vän med samma klädsmak o storlek ;)

Nu blir det i alla fall lite kaffe drickande innan ja ska träffa Karin!


Ha en bra dag!!


Fredag it is!!!

Japp fredagen kom med en raskande fart måste jag säga, ingen fredagskänsla så långt ögat kan nå men skönt i alla fall tycker jag nog. Ska strax hälla upp kaffe i min lilla termosmugg sen iväg o hämta Sofie för såhär på morgonkvisten är det dags för seminarie om barns möte med matte och skrivande, låter väl spännande???

Efter den underbara starten drar jag direkt o jobbar tänkte jag, kommer jag hem emellan kommer ja aldrig iväg igen känner jag. Så det blir en tuff dag utan rast o vila förens ikväll då jag bara ska ligga o mysa i soffan har jag planerat.
Helgen är redan planerad. Lördagen kommer förhoppningsvis börja med o tvätta, vidare med en lunch på stan med Johanna och Karin och kvällen blir party party och skaka rumpa!
Och på söndag kommer det troligen bli lite lite segt men trotts detta ska jag fika med Jonna och såklart fira Lulle Köttbulle som fyller 11år, fy va tiden går fort!!

Nehej dags o rusa iväg så ja är i tid för en gångs skull, kul o förvåna någon gång ibland ;)

Torsdag

Jaha redan torsdag, idag bär det av till universitetet för årets första föreläsning nu startar allvaret igen. Här har man gått o lullat på små moln länge nog uppenbarligen men inte vet jag det ja ja trivdes bra med mitt jullov. Men men någon gång kommer vardagen ifatt så är det väl.

Igår var det röd dag och alla va lediga inkl min älskling, vi planerade en ganska effektiv dag men tröttnade när dte va så kallt så började dagen med att gå o köpa färskt bröd hos bagarn till frukost sen höll vi oss inne o lekte med Wii hela dagen förutom en sväng till Coop och ett par turer ute med Bamse prinsen. Eftersom det va en sådan dag som det va så blev det betydligt mindre pluggande än vad jag önskat mig, läs inget före kl 23.00. Men men så är livet ibland och vi hoppas på det bästa idag.
Igår kväll kom Sandra och Jonna över på en mys kväll med mat och tv och glass o te och choklad. MUMS!!


Nehej nu MÅSTE jag dra mig iväg så Sofie slipper stå o vänta...
Ha en toppen dag jag ska gräva ner mig i plugg hela dagen...


1000 inlägg

Ja nu va gränsen nådd då, mitt förra inlägg va mitt 1000e inlägg, då är frågan... Har jag fått nog av att blogga?? Har folk fått nog av min blogg?? Gör jag detta för folket eller för min egen skull??
Troligen gör jag detta för min skull annars skulle jag inte hålla på o skriva o risken finns att ni får stå ut med mig ett tag till, kanske inte 1000 inlägg till men fler blir det...

Idag började dagen tidigt, steg upp före tuppen för o hinna duscha innan jag körde mormor till bussen mot Sthlm och ett beslk hos mamma o pappa. Sen åkte jag raka vägen till Willys för lite handling, det blev inte mycket dock knappt några varor alls i hyllorna, dumt! Men fick med mig i stort sett allt på listan så får vara nöjd i alla fall. Nu sitter jag här o äter jordgubbsyoggi o flingor o dricker honungsvatten, ska strax ta tag i o plugga lite innan Sofie kommer. Får se om hon lurar ut mig på någon promenad eller om jag kan stå emot, är ju tusan -16 ute, knappt så ja går ut frivilligt idag måste jag säga...

Ikväll blir dte till att hämta mormor vid bussen och sedan hem o ha mys kväll i soffan, förhoppningen är att jag är klar med skrivandet på papret då så ja och min man kan ha en riktig myskväll i soffan, kanske se nån film o äta gott... Ska ha det som mitt mål och min belöning idag då ska ja nog kunna få ihop detta peper hoppas jag!


Ha en bra dag alla och ta på er VARMA kläder!!!



Måndag och "vanlig" vecka igen

Älsklingen är på jobbet igen som vanligt, känns konstigt att äta frukost själv igen, man vänjer sig fort.
Idag är det verkligen dags o ta tag i pluggandet, känner verkligen ingen lust alls till detta, är så trött på o skriva paper. Det är så flummigt o ja vet knappt va ja skriver om, Suck!
Men snart kommer Johanna hit o när Sofie har vaknat kommer även hon, vi kommer sitta här som en drös intelligenta töser som gått rakt in i ett tåg medan det luktar bränt här hemma av alla tankar o funderingar, hoppas jag i alla fall. En STOR kanna kaffe är laddad det kan behövas!

Nehej nu har ja inte tid, ner med internet och upp med Word!!


På besök i Sthlm

I lördags steg vi upp före tuppen o tog med oss Bamse till tåget för en liten tur upp till Sthlm och hälsa på mamma o pappa, se hur de har fått det. Det har verkligen varit en mysig helg. Hann med lite shopping, ett spel, stövlar till mig, solglasögon till mig, fiskedrag till Daniel och en bok köpte han också... Vill verkligen upp snart igen, klurar på om det blir en tur om ett par veckor, trivdes super duper bra i deras nya hem på Kungsholmen, så lugnt o skönt o mysigt. Samt att dte alltid är skönt o komma hem till mamma o pappa inget minus att det är i Sthlm vilket ger en liten "mini-semester" känsla. Trodde det skulle kännas lite jobbigt att de flyttat men just nu känns det bara bra, det är ju så smidigt o snabbt o komma upp till dom o ja trivdes verkligen, me L I K E!!



Bamse åker tåg, kanske inte hans nya favvo grej men det gick bra enligt mig =)

  
   
På vägen hem trivdes lillprinsen lite bättre, speciellt i Daniels knä!




Nyårsdagen

Det va en seg dag det må jag säga. Men lite nytta och nöje blev det.
Va o hämta bilen hos Maria & Adam, fixade lite hemma hos syster med o hämta post o allt eftersom de är o har dte skönt i Sälen. O på kvällen blev det en dejt på O´learys med tjejerna, Jonna, Karro o Sandra.
Det va Karros typ sista dag hemma här hos oss på ett tag, i lördags åkte hon tillbaka till London och sitt liv där. Underbart att ha henne hemma, hoppas det kommer en tid då hon flyttar tillbaka hit för alltid.






Hej då Hunny!!!! Ses snart...


Nyårsafton!!

Kvällen spenderades hos Maria o Adam, det var vi, maria o adam, sandra o daniel och fredrik o maria. Ett trevligt gäng o god mat år vi. Maria hade lagat kyckling o potatisgratäng o sallad, jag hade tagit med hjälmarkräftor och till efterrätt hade jag gjort min annanaspaj med vaniljglass, underbart!!
Det blev en hel del vin o annat drickbart också så klart, singstar, raketer o såklart så löstes värdens alla problem under kvällen. Alla taxibilar va upptagna så vid 2tiden drog vi på oss termobyxorna o började vår varndring hem till mormor för att hämta Bamse o sedan vidare hem till sängen.
En toppen nyår, familj o vänner o precis som det ska vara på nyår!!

  
  Adam mer än nöjd över sin tidiga födelsedagspresent från oss...
  
  
  
  
  
  


Happy New Year!!!!!!

Nyårsafton på dagen

Dagen började med att jag plockade upp Sofie för lite shopping på Marieberg, ja taggat eller hur men tusan ja hade ju ingen klänning o Sofie hade sena julklappar att köpa, det va lugnt o skönt på Marieberg, en ganska mysig start på sista dagen på året tycker jag allt. Fick tag på en klänning som jag älskar o Sofie shoppa löss både julklappar o till sig själv. Vid 12 var vi dock hemma för jag o mina män skulle köpa pizza o gå o äta lunch hos mormor, mysigt värre enligt mig!

Sen blev det hem o baka annanaspajer o fixa inför kvällen...



Männen vilar efter maten o har lite gullstund... =)

Vingåker

Fick med mig min kära man på en tur till Vingåker för lite shopping där, min tanke var nyårsklänning, det behövdes en ny iår och då kunde det ju passa bra =)
Men fy fasen va bitter jag var när ja kom därifrån, provade säkert 15 klänningar och INGEN INGEN satt bra, fick knappt på mig dom, kände mig som en flodhäst bland massa modeller.
Antingen är jag fel skapt eller så är dte kläderna, jag tror på kläderna, eller??
Vilket fall efter ca 2timmar där så kom vi ut med ett par strumpbyxor, nice...
Vi gasade hem till Daniels föräldrar istället o fick lunch o fika trevligt var det. Efter att vi hämtat Bamse som hälsat på hos mormor när vi va på utflykt så mötte jag upp Karin o Sandra för en underbar och fantastisk sushi o vin o glögg kväll. Älskar o träffa mina vänner o bara sitta o pratat skit o skratta, får man sedan sushi o vin på det hela så är väl lyckan gjord enligt mig ;) 



Daniel va lite sugen på denna mössa när vi va på vingåker synd att den va lite väl dyr ;)
Het eller hur??!

Wii

Även som bestämt så har Karro vart här o ätit o spelat wii, det är så underbart o kunna ha våra myskvällar igen, önskar hon skulle vara här för alltid, vill inte att hon åker tillbaka...
Jag lagade galen pastasås o spagetti o så drack vi vin o spela wii, mys o underbart!!!
Vi hann till o med o färga mitt hår =)
Mysig kväll som vanligt med my big K!

  


New Moon

Karro o jag hade planerat länge att dte va vi som skulle se New Moon ihop, det var ju hennes "fel" att jag såg Twilight från första början... Det var hon som drog med mig på galenskaperna o ja minns vad bitter jag va på henne när hon bokat in oss på nån jäkla vampyrfilm, jag gillar ju inte sådant!!! Eller???
Ja fast är jag o älskar det gör jag, tack Karro??
Vilket fall så va denna minst lika bra som ettan, vet inte hur jag ska klara o vänta till nästa, vill nu nu nu nu...



Karro fick lite biogodis av mig... =)

Skärpning





Jag tror nog att bloggen tog sig lite ledigt i mellandagarna...
Det var han nog värd tror jag,
 haha men nu är jag tillbaka o ska uppdatera er om vad som hänt i kylan o snön!






alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0