Inte riktigt min dag idag kanske

Klockan ringde 7.00, tänkte jag kan sova till kvart över, klockan ringer 7.15 Alexandra stänger av klockan blundar o vaknar 7.55 och tror det är ett skämt!!
Hatar o försova mig, tur jag alltid tar god tid på mig på morgonen eftersom jag alltid är så seg o gör så mycket annat på morgonen. Vilket fall så gick dagen relativt bra efter det, fick med mig nästan allt till skolan, ett litet papper bara som låg kvar i skrivaren, men det är en värdsligsak.
Fattade dock totalt inget alls va som ett brevinkast under lektionen och paniken blev värre när vi satte oss efter lektionen och började rota i grammatiken... Vad är dte man lär sig egentligen och varför???
Jag får spel på det där snart, fattar verkligen inte. Men men det kanske reder sig.

Kom hem och tänkte att det är ju bara ytte pytte lite tomatsoppa kvar kanske ska ta o värma den vilket slutade i att den exploderade i micron och jag fick skura hela micron, suck! Men men blev ca 6 skedar soppa kvar till mig i alla fall.. Dessutom har jag sjuklig magkatarr idag mår illa och har ont i magen så jag inte riktigt vill vara med...

Ni kanske kommer ihåg vad bitter jag var på böckerna som ja köpt av en tjej som inte svrade på Mejl? Vilket fall så svara hon arg som ett bi över att jag skällde på henne så nu har det i alla fall blivit fart på henne, hehe Men inte hjälper dte böckerna, och tror ni posten står för ersättning?? Nepp inte ett öre, pratade med dem idag o det enda de sa va att "- kolla med ditt utlämningsställe så att de inte tappat bort avin.." Tack för det televerket typ... Jaja det är bara att hålla timmarna och hoppas på dte bästa.
Tänkte åka dt o hämta mina andra böcker som jag beställde innan jag ska o träna ikväll så får väl kolla med dem då. Något säger mig att jag kommer förlora pengar på detta utan att få några böcker...

Ibland är livet bra hårt!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, byta om till träningskläder, hoppas att Daniel kommer hem snart, kanske hinna läsa lite i anteckningarna och sen åka o slå av mig lite ångest på Njoy och Combat.
Ikväll ska jag inte röra boken hoppas jag!!

Hoppas ni har en bra dag!!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0