GOTT NYTT ÅR!

Jaha även denna dag rusade förbi och det har minst sagt varit en händelserik dag. Fullt upp från första stund...
Började dagen strax före 8... Hunnit med att tvätta, lämna Aurora i Almby, städa trapphus på Sturegatan, tvätta lite mer, baka bröd, fika med Anna, Lunchatt och shoppat med Karin, hälsat på mormor, hämta skidor i Almby, städat trapphus här hemma och så packat och ätit kvällsmat. Det gäller att vara effektiv sörrni! =)

Idag har jag också hämtat våra ringar, de är sååå fina!
Daniels är lite stor dock, får se om vi gå dit och gör den mindre, han får känna av i helgen hur det känns.
Min känns toppen i alla fall och den är så fin, perfekt kan man också kalla den ;)

Nehej nu ska jag bege mig mot sängen så jag orkar upp imorgon. Det är ju några timmars bilresa innan vi är i Sälen vilket är vårt mål för morgondagen. Har lite att fixa med innan vi åker också så bra o komma upp i tid =)

Hoppas ni får ett GOTT NYTT ÅR!!!
Vi ses och hörs nästa år, konstigt det känns att säga så haha
Återkommer nästa år när vi är hemma från Sälen =)
MÅ BÄST!



En lååång toppen dag

Konstigt detta, nu har vi jobbat i snart 30min och inte en kotte har ringt, mysko! Undra om telefonerna verkligen fungerar... Kan bli en lugn dag detta, tur jag tog med mig en pluggbok kanske kan komma igång med mitt PM om dagen ska fortsätat såhär.
Har en lååång jobbdag framför mig, jobbar här på Öbo till 17.00 och efter det ska jag direkt gå och städa trapphus får se om jag orkar 3 eller 4st idag det beror på. Vill heller inte hålla på för sent, känns udda o städa trapphus efter 20... Bättre o ta ett imorgonbitti då istället...

Igår kväll var ja med bästa tjejerna på Brasseriet och vi åt underbart god röding förutom Sandra som åt kyckling. Det va en mycket trevlig kväll, Brasseriet har dock dragit ner på sin service dom är väldigt trevliga men inte så uppmärksamma man får vänta länge och inget fråga om man vill ha kaffe, efterrätt eller ens mer vin. Nja servicen får 3 av 5 men hela kvällen får 5 av 5. Hade ju underbart sällskap =)

Ojoj Nu kom det ett samtal, nästan så man blir förvånad när det ringer haha kanske inte riktigt vanligt i detta yrke ;)

Igår beställde Daniel och jag våra förlovningsringar, vittguld, enkla lite bredare och bulligare med fin kursiv gravyr på insidan. I min ring står det 24/12-10 Daniel och i hans 24/12-10 Alexandra.
Känns fortfarande overkligen och konstigt vuxet men jag är så lycklig! Flyger runt på rosa moln och kan inte sluta tänka på att vi ä förlovade! Vill prata om det hela tiden haha får bita mig i tungan och bubbla på med Daniel så att inte alla runt mig kräks på mitt ringprat. Men på måndag hämtar vi våra ringar så då får ni se bild!


Något sådant vill jag ha som andra ring sedan, finns en där hjärtat och diamanterna är insjunkna i ingen som jag gillar skarpt också. Nu dröjer det ju några år innan vi gifter oss men man kan ju drömma o planera!

Nehej ska se om det har hänt något kul i världen så blir att läsa lite NA =)
Hoppas att ni har en toppen dag!

MÅ BÄST!!

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne

Vanlig måndag igen...

Jaha då kan man nästan säga att julen är över och det är vanligt igen. I alla fall lite. Tänk hela december går man och väntar på julen, man förbereder för att den ska komma på olika sätt och så poff så är den bara över.
Så mycket jobb för så lite? Eller egentligen är det kanske inte så lite... Ja vilket fall så var det en bra jul iår.

Nu blir det några dagars jobb sedan drar vi upp till Sälen. Det blir mucho spännande, får se om jag har en hel man med mig i bilen hem igen, han ska nämligen åka slalom för första gången på några år. Jag har en känsla av att han kommer tro han är 18 år igen. Haha men det blir nog bra, jag hoppar nog över skidbacken och ger mig på längd, dte känns mer kontrollerat och jag gillar saker jag har kontroll över. Det värsta jag vet är när det går fort och jag inte vet vad jag ska göra om det skulle gå fel eller rätt för den delen. Nepp inget för mig.
Jag ser mest fram emot de mysiga kvällarna i stugan med mjukiskläder och god mat.
Kankke en och annan långpromenad med Bamse i vinterlandskapet. ja det kommer vilket fall bli skönt att komma bort och se något annat ett tag.

Planerar också för en tripp upp till päronen i Sthlm i början av januari. Jag är ledig o mamma är ledig så vad kan då passa bättre? Så nu gäller det att jag sätter fart med mitt arbete så jag verkligen är ledig de där dagarna =)

Nehej undra om jag ska packa ner matlådan och ge mig av mot jobbet då. Blir spännande o se vad man minns sedan i sommras med alla poäng räkningar och allt.
Efter jobbet ska mannen och jag fortsätta en sväng och titta på ringar, hoppas vi hittar några fina.
Sen blir det tjejmiddag (tror på Brasseriet) med Jonna, Karro och Sandra, ska bli super mysigt. Mina bästa vänner samlade, ska försöka få dem att ställa upp på ett fint kort som jag kan sätta upp på väggen nu när vi äntligen har tagit tag i de där korten, har faktiskt sorterat ut några fina kort som det nog blir framkallning på snart!

Nehej ha en underbar dag nu o MÅ BÄST!!



26e, vi tar tag i det...

Idag började vi också med att ha en slapp dag men som vanligt så gick det inget vidare för mig.
Drog istället med mig min man upp på stan så strosa vi runt och tittade på förlovningsringar. Det är mycket svårare än vad man kan tro att hitta ringar. Men vi tror att vi vet vad vi vill ha nu i alla fall.

Vittguld visste vi/jag redan tidigare. Det blir nog ganska enkla ringar inget fibbel på dem, något bredare och lite rundade kanter. Blir fint! Vi ska titta vidare imorgon och förhoppningsvis beställa =)


Sandra kom sedan med den fantastiska planen att vi skulle gå och träna!
Så vi sprang en sväng på löpbandet och sedan gymmade vi. Så skönt. Tack Sandra! Hade aldrig kommit iväg utan dig =) Det är så mycket roligare att träna ihop.

Har lovat min man att vi ska äta pizza ikväll så om ca 1 timme så blir det väl till att beställa och så ska vi titta efter lite kort har vi tänkt oss. Vi ska äntligen försöka ta tag i vår vägg i hallen.
När vi flyttade in köpte vi ett gäng vita ramar som vi tänkte sätta upp i hallen med fina kort på nära o kära. Men så är det det där med att få tummen ur. Det tar ett tag men nu är vi på gång =)
Är sugen på att göra flertalet av korten svartvita, tycker det är riktigt snyggt.

Nehej undra om man ska hoppa in i duschen en sväng =)
Hoppas ni får en toppen kväll, dags att börja ladda inför jobb imorgon!!
Hejja hejja Öbo imorgon ses vi igen!

MÅ BÄST!!


Kanske något i denna stil.. =)

25 dec

Jag vet inte om det är någon mer än jag men jag kan ALDRIG lära mig vilken dag som är juldagen, annandagen o allt vad det heter... Fattart bara inte... Men datum är jag en hejjare på ;)
Daniel beslutade att vår 25e december skulle vara vilodag, vi skulle ha en hemma dag bara mysa o kanske max ta en promenad. När klockan slog 11 började det klia i kroppen på mig, ja klara att slappa till strax efter 11 sen gick det helt enkelt inte.

Vi satte oss o tittade på lite förlovningsringar på nätet istället fick med mig mannen på en promenad till mormor där satt vi o prata en stund innan vi gav oss hem igen och gav det där med slappdag en chans till haha.
Ja kan verkligen inte. Tur att det kom lite folk på kvällen så jag fick lite underhållning ;)

Elin och hennes Rasmus, Hanna, Jens, Karro, Sandra och Jonna tittade förbi en sväng på lite vin/öl.
Männen hittade Xbox medan vi tjejer pratade av oss i köket och skålade i skumpa som Jonna, Sandra o Karro hade med sig. De fick strax före veta om vår förlovning så det blev fira o skåla av hihi.

Fanns tankar om att gå ut men nää vi hade så mysigt i köket hos oss så vi kom aldrig längre än så och det är jag glad över.

 
  Hanna blev lite besviken på knäcken ;)

Julfiffel o julafton

I torsdags var det julstök här hemma hela dagen lång som sagt gick bra för Bamse och mig, vi fick allt gjort och bra blev det också. Bamse åt bara upp en rulle julpapper annars gick det finfint!




Julafton blev toppen, bästa på länge!
Av olika anledningar såklart... Men vi hade en så lugn och skön dag bara njöt hela dagen.
Jag vaknade av mig själv och va pigg som en mört kl strax efter 7. Så vi började med att lugnt dela ut julklappar till varandra och efter det väckte vi Bamse o han fick öppna sitt paket under granen. Vi gjorde oss iordning och traskade sedan iväg till mamma o pappa för frukost och mer julklappar.
Sen tog vi en lunch sväng ut till Daniels föräldrar i Odensbacken, blev massa mat och massa julklappar.
Under Kalle åkte vi hem till stan igen och direkt till min syster och hela familjen som var där. Och såklart, där blev det mer mat. Tror jag åt konstant hela dagen haha kändes så iaf =)
Hämtade mormor hos min moster strax före 7 och när vi kom tillbaka kom tomten och sedan var vi i full fart med julklappar igen...

Jag kan bara säga en sak, min bästa julklapp som gör mig så fantastiskt lycklig är den jag fick av Daniel.
Vi är nu mera FÖRLOVADE!!!! Känns overkligt men UNDERBART!!!! Lyckligare tjej än mig får ni leta länge efter kan jag lova er! =)


Julafton i Odensbacken

Julafton i Almby





Hoppas ni hade en lika bra julafton som vi!! =)

Julstädning

Igår spenderade jag som sagt största delen av dagen med att julstäda hemma hos mormor.
Hann med att städa trappor, hämta Bamse, träna o fika med Karro också.

Men hos mormor var jag mest och vi hade så mysigt, pratade, städade, fikade och åt. Mormor hade lagat maten jag bett henne länge om. Jag hade fått för mig att jag gillar strömming, och om jag gjorde!!!
Underbart gott!! Fick stekt strömmning och potatismos. Det var så sjukt gott att jag skulle kunna äta det varje dag!!! Det måste jag prova o laga själv, sen vet jag att dte inte kommer bli som mormors, ingen lagar mat som mormor. Och nu har hon rent och fint hemma också. Undra varför dte är å mycket roligare o lättare att städa hos någon annan än sig själv?? Konstigt det där.



Min bästa mormor och all mumsig mat!!!
(-Nej men ta inte kort jag ser ju inte klok ut i skallen.. haha)

Idag blir det bara rent julmys. Idag ska Bamse och jag; 
*Steka köttbullar
*Koka julskinka
*Göra knäck
*Göra marknadsnougat
*Göra klart skorporna som vilat i ugnen lääänge nu
*Baka bröd
*Baka beskvier 
Och icke att förglömma slå in alla paketen måste göras också =)

Ja vi har att gör i dag... Jag kunde inte sova längre än till 7.15, men Bamse ligger i våra sängar och snusar ännu. Känner jag honom rätt kommer han ligga där ett tag till. Jag ska hoppa in i duschen sen ge mig iväg o handla lite. Får se om han vaknar till o vill ut o gå innan =)

Nehej bäst att sätta fart på dagen då kanske.
Imorgon är det julafton och då kommer jag nog inte hinna blogga något så jag passar på att säga:



MÅ BÄST!!

Härliga kommentarer

Ibland kommer det kommentarer som gör att man inte kan sluta skratta eller bara blir helt varm i kroppen. Det är så härligt att veta att man har sådana härliga människor runt sig som ger sådan god energi.

Från: Emma, Johan och Alma (Rubriken på mitt blogginlägg var "man till salu").
Haha jag sa till johan vad du hade för för rubrik, o han sa "ja men säg att du vill ha honom!" och då undrade jag varför jag skulle vilja ha daniel när jag har johan men då sa han "jo men han kan ju få bo här tillsammans med oss, det vore ju kul!" haha skönt att jag hittat en så smart pappa till mitt barn!

(Skönt att veta att någon vill ha honom, haha)


Från: Daniel och Johan (Vi spelar frågespel, frågan är hur lång kjolen skulle vara 1946 enligt modeskaparna).
Daniel tittar allvarligt på Johan och säger
-kjol det är det där som börjar vid midjan och går ner o klänning det är det som går hela vägen va?
Johan svarar lika allvarligt
-Ja precis, o på 40-talet borde det varit kort som fan!

Från: Carro
En helt vanlig måndagkväll får jag sms från Carro, egentligen inget ovanligt men innehållet får man inte varje dag
"Vet du? Jag tycker så otroligt mycket om dig <3"
Kan man få annat än en bra dag efter det smset???



Och allt detta har hänt under loppet av några dagar bara, det är väl för härligt??
Roligt och hjärtevärmande, det får själen att må bra=)
Tack mina fina!



Dan före dan före doppare dagen!

Jaha då va det dan före dan före dopparedagen...
Kan inte riktigt fatta att det är julafton på fredag, vart tog detta år vägen???

Hade verkligen en toppendag igår, mysfrukost med Emma och Alma. Sedan en låååång och luuuugn shoppingtur med Sofie på M-berg. Äntligen fick jag till julklapp till Daniel också, inte lätt när folk inte önskar sig något o inte behöver något o nyss fyllt år... haha Men nu ligger det 2 paket under granen i alla fall.
Vi hann även med att storhandla igår så nu ligger bla skinkan i kylen o väntar på att bli kokt.
Avslutade dagen med ett spinningpass med Johanna. Va skönt avslut trotts icke pepp pass. Tänk att musik kan ha sådan inverkan på än, läskigt egentligen.


Dagen ska såenderas med att städa...
Ska strax åka o städa trapphus o efter det hem till mormor o hjälpa henne att julstäda. Det är o andra sidan lite mysigt. Strosa runt hos mormor o julstöka lite det gillar jag. Där har man den där lite speciella julkänslan som jag inte riktigt får till här hemma. Det ska vara det där gamla, julbonader, juldukar man broderat själv osv.
Dagen avslutas med ett gym pass med syster och sedan en liten dejt med Karro o Jonna tror jag kanske.
Är nöjd över att jag har hunnit träna så mycket denna vecka trotts att det är jul. Och inte mindre nöjd över att jag har kontroll på läget, imorgon ska jag vara hemma hela långa dagen och bara jula, baka julgodis och kanske lite bröd, koka skinka och bara greja... Ikväll ska det dock rullas köttbullar så det står härliga till!

Nehej ska ut i köket o se hur mina saffransskorpor ser ut sen iväg o starta dagen!

Måste bara visa vad jag bla köpte igår.. Sååå coola =) 

  Dessa hänger nu i vår gran!!

Ha en toppen dag!!
MÅ BÄST!!


Då var slutligen den vänskapen över! Att man inte bara kan va ärlig?? Det värsta jag vet är oärlighet, en sak är att förfina sanningen, men att lägga till??
Nej, fan!! Det klarar jag mig utan.. Så min kära badrumsvåg, fram tills den dagen du kan va ärlig mot mig o sluta lägga på så mycket, har vi inget mera att säga varann..!


Mysdag delux

Sitter här med ett fruktansvärt stort problem!
Vad ska jag ha på mig idag???

Hade nyss svarta jeans o en brun tröja, nu har jag blå jeans och en blå o vitrandig tröja.. Men jag är inte säker på om jag trivs i något av det... Kanske vill jag ha kjol på mig istället??
Detta är väldigt viktigt att man trivs i sina kläder så det inte förstör dagen när man ska ha en sådan toppen dag som jag ska ha idag =)

Ska snart dra mig iväg hem till Emma o Alma för att äta frukost, först åka förbi o se om något bageri är öppet så jag kan köpa med lite gott bröd. Senare blir det en tur med Sofie till M-berg och det sista julklapps shoppingen, ja ja sa att jag var klar men jag har Daniel kvar annars är jag klar.
Och där har vi ett annat i-lands problem. Inte Daniel men vad jag ska köpa till honom... Inte lätt detta!

Dagen kommer avslutas med ett spinningpass känns riktigt bra detta =)

Nehej undra om jag ska ta en tur in i garderoben igen o se vad jag kan hitta innan jag ger mig iväg... =) 
Blir nog så...

Ha en toppen dag! 
MÅ BÄST! 

 

Man till salu!

Började dagen med att vara lite irriterad, det blir lätt så när hela natten blivit störd av att en man ligger brevid och snarkar o gnisslartänder, inatt va han billig mitt lilla hjärta.
Men det dåliga humöret gick över när jag ca 8.30 fick träffa Linn och lösa alla världens problem påväg till skolan. Vi hade ett helt okej seminare, det sista för iår. Känns rätt skönt att inte behöva gå dit på ett tag. Lämnade in mitt PM idag känns också skönt, nu får det bära eller brista. Ska ta nån dag ledigt sen bita tag i det andra PMet som ska in iof efter jul men jag satsar på att vara i stort sett klar före nyår.

Har också hunnit med att städa lite trappor idag, pratat med syster en sväng när ja gick förbi hennes jobb. Och efter dte har jag faktiskt inte gjort något alls. Jag skulle kunna ha pluggat eller bakat julgodis, men nej ja kände lixom inte för det... Och det bästa är att just för tillfället så är jag inte stressad utan känner att jag har koll o då kan man unna sig en timme i soffan =)
Men snart är det dags att laga lite mat o få oss innan vi ska iväg på julkonsert med Anders Ekborg. Blir juligt och mysigt värre det vill jag lova!
kul att hitta på något en vanlig måndagskväll.


I lördags va Carro o Johan här, vi åt o spelade spel och lika trevligt som vanligt hade vi med dem. Det är människor som ger energi, sådana ska man umgås mycket med!! =)
Daniel kom på att Johan och han skulle prova de STORA glasen och det gjorde de, ölglas som rymmer 1 liter. Hahah de satt stadigt i handen större delen av kvällen medan Carro o jag sopade banan med dem i alla spel vi kunde hitta ;) Vilket vinnande team vi är! Ni skulle hört hur vi kom fram till rätt svar gång på gång. Ojoj bättre team kan inte hittas.

 

Vårjulgran är på plats så nu kan julen närma sig =)



MÅ BÄST!!!

En dag på stan

Idag har vi julat till det ordentligt!
Dagen började knasigt med att båda Daniel och jag vaknade klarvakna o inte kunde somna om redan 5.30, nödvändigt en lördag? Jaja Daniel gick upp men jag beslutade att jag nog skulle kunna somna igen. Och japp efter att ha vridit o vändit på mig i över 1 timme måste ja ha somnat för ca 8.30 kom Daniel in o väckte mig =)

Vi har spenderat större delen av dagen på stan där vi har shoppat de sista julklapparna. Och jag hittade en julklapp till mig själv, typiskt ;)
Men det är en behövlig julklapp som jag nog kommer ha mycket nytta av!
Ett par av dessa snyggingar blev det, tanken var att köpa ett par med kort skaft men dessa blev jag kär i!


När vi kom hem har vi klätt granen, och jag har gjort både knäck och marknadsnougat och en paj till kvällen. Och kvällen kommer spenderas med Herr Arvidsson och Fröken Andersson kommer bli en toppen mysig kväll, vi får se vad vi hittar på för kul förutom att äta massa gott o prata om livet viktiga ting!

Nehej kanske ska hoppa ur mjukisbyxan och styra upp lite här hemma...


MÅ BÄST!!!
Och ha en toppen kväll!!!

Julig fredag

Tanken var att detta skulle bli en plugg dag, jag skulle köra järnet hela dagen. Men hur kan det bli så att till och med att tvätta är roligare?? Ja så är dte idag i alla fall, så tvättar för fullt, klurar på o baka lite marknadsnogat och om en stund kommer min älskade London brud Karro på lite fika.

Men jag har lovat mig själv att liiite plugg måste jag få till idag det bara är så!
Men det har sin tid det också, jobbar bäst under press som Emma o ja sa när vi plugga ihop ;)

Och så är dte faktiskt fredag o snön singlar fint ner så det är ju jul!! Ja är verkligen julsugen nu!!

Magnus Carlsson – All I Want For Christmas Is You

Detta är en helt underbaar jullåt, älskar Magnus Carlsson finare röst får man leta efter. Jag har bokat in Daniel och mig på julkonstert på måndag kväll med Anders Ekborg det kan bli trevlans tror jag faktiskt han har också riktigt bra röst!

Nehej ner i tvätten och se hur den mår!

Ha en toppen fredag!
MÅ BÄST!!!

Hallon och blåbär

Detta är en härlig dag!
Började dagen med att sova till 8 och sedan ligga och dra mig, kollade på gamla kort i mobilen. En bra start på dagen. Traskade upp och sa hej då till min man som åkte till jobbet (bara det gör dagen härlig!).
Så nu sitter jag här, har nyss duschat och ätit fil med hallon o blåbärssmak (dock inte samtidigt). Så nu sitter jag o fryser klurar på o göra lite te innan jag om ca 1 timme ska möta Linn och GÅ till skolan i detta ruskväder.
Sen blir det till att städa trapphus, hämta min Bamse Bebis som ska bo här några dagar och senare ikväll är dag för bästa boxpasset på hela veckan!
Och absolut inget nepp inget kan få bort mitt leende idag, är så glad av olika anledningar så det blir nog till o med trevligt att gå i snöyret till och från skolan =)

Och så är ju min Karro hemma nu också så bara det blir man ju glad av!



Detta är ett underbar kort som inte är direkt från igår.
Men det är mina tre bästa och dom kan ingen ta ifrån mig!!

Frihet

Tisdag och det är snart dags att traska iväg till skolan. Linn och jag ska vara hurtiga och promenera till universitete, det är bra för mina ben som är lagom sega efter gårdagens toppen spinningpass. Attan va ja blev taggad på att träna, önskar jag hade mer tid så ja bara kunde träna och köra stenhårt!!

Men nu taggar Jonna och jag för ett toppen box pass på torsdag och hoppas få till lite gym på onsdag =) Blir nog bra det här. Ska få in lite jobb o massa plugg också. Tur det snart är jul för jag behöver lite ledigt!
Insåg igår att jag har varit ledig ca 1 vecka på 1år, det är sådär i mina öron... Jobbade som bara tusan förra julen och i stort hela sommaren. Så ja lite ledigt vore toppen. Men det kommer det med. Nu ska ja piffa till mig och gå iväg. Efter skolan blir det jobb...

Just ja... Vet ni va vi gjorde i Sthlm i lördags???
Jo serrni vi hämtade vår nya pärla, en Volvo v50 som nu är bara våran (okej liiite bankens men mest våran ;).
Känns konstigt, coolt och ballt att ha en ny vuxenbil.
Nu kan vi åka vart vi vill när vi vill!! Det är frihet det!



 MÅ BÄST!!

Lucia 13/12-2010

Måndag och jag är inte på praktiken, känns lite konstigt. Men ganska skönt att man börjar komma på banan igen och kan fokusera på skolan lite mer.

Idag är det Lucia, får nog inte se något luciatåg tyvärr men drar iväg på Luciaspinning ikväll 90min hård träning ska bli spännande o se om man orkar med, kommer vara skapligt mör ikväll haha Men det kan behövas.
Fick nyligen veta att syster kanske ska börja träna på Njoy också och det skulle ju vara toppen!!!
Vi tränar bra i hop och man kan ju inte vara sämre än sin syster så med andra ord pressar vi varandra rätt hårt ;) hehe ska bli spännande o se hur det går när vi ska åka på träningsvecka i portugal i vår, vi kommer väl inte kunna röra oss sen =)

Nehej nu ska ja ta tag i dagen och plugga lite!

Ha en bra dag!!
MÅ BÄST!



Svärföräldrar på middag

I lördags hade vi Daniels föräldrar på middag, blev såklart en 3 rätters. Ganska enkel då vi kom hem från Sthlm en timme innan de skulle komma. Men i ala fall en god middag. 

Började med en hjärtformad skagentoast. 


Varmrätten blev Baconbus med tagliatelle. 
Vilket egentligen är en gratäng med fläskfilé, bacon, champinjoner och färska tomater och en sås på matlagningsgrädde, senap, vitlök o buljong. Mycket gott! En av favoriterna här hemma! 


Och hela middagen avslutades med ananaspaj och vaniljglass


Självklart bjöd vi också på glögg o pepparkakor! 
Blev en mycket trevlig kväll med som sagt god mat och efter det spelade vi spel =) 

Och vad vi gjorde i Sthlm kommer i ett annat inlägg, måste ta lite kort först ;) 

MÅ BÄST! 

 

Farlig fredag

I fredags gjorde jag något mycket farligt...

Fredagen var först och främst sista dagen på praktiken, det känns trist och skönt på samma gång. Trist att lämna alla härliga barn och lärare trivts otroligt bra. Men skönt att vara tillbaka på banan med sitt pluggande igen. Det är underskattat vad stressande det är att jobba heltid på en skola och ha plggandet i nacken hela tiden. Undra hur universitetet tänkte när de la upp den planen, troligtvis inte alls som vanligt...

Fick i alla fall massa underbara teckningar av barnen och lovade att komma och hälsa på dem snart igen. De är för söta! Blev på något vänster fotomodell en sväng där så alla helt plötsligt stog med var sin kamera och ville ha kort på mig och sig ihop eller bara på mig, haha
Ja man slutar aldrig att förvånas, hoppas jag får komma tillbaka som vikarie eller liknande.

Men det farliga jag gjorde var på eftermiddagen, jag hälsade nämligen på Linda, inte för att Linda är farlig nej då inte alls men hon har ju skaffat sig en liten Alma en plutte snutte söt liten hundvalp på 9 veckor. DET MINA VÄNNER ÄR FARLIGT speciellt för en som älskar hundar.

  

Skojar ni så söt hon är! Kunde inte låta bli henne haha blir nog till att dit o gosa snart igen =)


MÅ BÄST!

En helt vanlig torsdag

Japp på va det och allt gick i lås, på lördag drar vi!!! =)
Ska bli spännande, lovar o berätta vad det är som händer på lördag.. Men inte förens efter dte hänt ;)

Idag är en fullskriven dag. Praktik om en liten stund. Ska börja morgonen i en 4a jag aldrig varit i och starta upp dem för dagen. Och eftermiddagen kommer jag spendera i en årskurs 6a, blir trevligt hoppas jag =)
Efter det iväg till mitt hat och ta cellprover, usch har ångest för det, avskyr det verkligen. Men dte måste ju verkligen göras, kan ju hoppas det ser bättre ut i alla fall så det dröjer läääänge innan jag ska dit igen, detta med var 3e månad känns sådär... Kvällen kommer att bli topp sen! Ska iväg på bästa passet på hela veckan, box 75min med Jonna. Har längtat hela veckan ska verkligen köra järnet, taggat hela veckan nu!
Ska bli skönt med lite redig träningsvärk...
Sen måste jag hem och baka muffins för imorgon är det sista dagen på praktiken. Måste ha något att bjuda alla härliga barn och lärare på. Har ju trivts mycket mycket bra. Och önskar jag får komma till dom o vikariera då o då. Så med andra or vet jag vad jag ska göra idag och ikväll...

Nehej packa väskan och ner o skrapa rutorna kanske. Klurar på o åka förbi ica o köpa lite pepparkakor för o muntra upp 6orna lite. Får se hur jag gör...

Ha en toppen dag!!!
MÅ BÄST

Tisdag

Just nu känns det som att livet kanske börjar vända. Kan det vara så att vi här hemma börjar få lite nedförsbacke och det löser sig med lite allt möjligt?? Det vore inte en dag för tidigt om jag ska vara ärlig.
Nu ska jag inte gnälla om att det är o varit synd om oss för det har det verkligen inte varit, men vissa saker har varit tunga o så är dte väl för alla ibland. Men nu verkar dte lätta i alla fall lite och det är ju skönt!

Hade en mycket bra start på veckan av olika anledningar. Hann med att både städa lite trappor och att köra lite spinning med Jonna, hennes syster o hennes systers kille. Och efter det blev det lite extra planka bara för att tuffa till det hela lite. Är lite sugen p åatt köra styrka idag. Men får se om jag orkar ta mig till Njoy eller om jag ska sega o prova träningsdvdn som jag fick med Topphälsa för ett tag sedan.. Den verkar riktigt bra, det är Blossom som gjort den och jag tror jag gillar henne faktiskt.

Nehej nu ska jag ta mig iväg till praktiken, ikväll blir det mer trappor att städa, tänkte hinna förbi o prata med mamma lite och så som sagt träna lite. Men mest längtar jag till min pyjamas, är väldigt trött idag!

Hoppas att ni får en bra dag iaf!!
MÅ BÄST!!


Party hos födelsedagsbarnet Sandra

Ja igår var det som ni vet Sandras födelsedag och självklart blev det party av det!
Det bjöds på tapas, tårta, bubbel o massa girltalk. 5 tjejer o massa vin kan det bli bättre??
Nej jag tror knappast det, kvällen avslutades i alla fall på Ritz med lite skaka rumpa! Och jag måste erkänna att Ritz har en bra sida och igår visades en av de bästa sidorna, hade riktigt kul!

 Det snöade påväg till Sandra...
 Finaste systrarna Rosén!
 Mumsiga tapas och tårta!





Tack tjejer för en toppen kväll!!!
Och Grattis igen Sandra!

GRATTIS Sandra!!!



Ser du tjejen i mitten av bilden??
Ja precis hon som kör stenhårt med armarna i luften...
DET, Det är min Sandra det!!
Och idag är det hennes, bara hennes dag!!!
För idag sluter hon upp till oss andra och fyller 24år!!!

GRATTIS MIN PRINSESSA!!!


Livet rullar på fint...

Har haft några riktigt bra dagar här på sista tiden...
Torsdagen avslutades med ett av de bästa träningspassen på länge ihop med systrarna Rosén. Körde ett hårt box pass på 75min och efter det lite extra styrka. Och det gav träningsvärk delux som fortfarande håller i sig och gör dig påmind så fort min kropp vill röra sig det minsta lilla. UNDERBART!!!
Fredagen var bara en fredag, praktiken rulla på fint, tog en sväng på stan och shoppade lite till mig och lite till andra. Och kvällen bjöd på barnvaktande och rena frdagsmyset med småttingarna, som inte är så små längre men alltid kommer vara det för mig. Självklart blev det taco dock i form av gratäng och efter dte popcorn!

Lördagen kunde inte börja bättre heller. Sov lääänge. Det bästa av allt, jag vaknade strax efter 5 och tänkte ja kan somna om! Vaknade igen vid 7 och tänkte.. Jag får somna om!!
men vid ca 9.30 gick jag upp och vi drog på oss hela vintermunderingen och gick ut på en långpromenad i oset tanken var sedan att köpa färskt bröd på ett nytt bakeri som öppnat här på öster, men tji fick vi när det va stängt. Fick bli Ica istället men gick ju bra det också. Fixade varmchoklad med grädde när vi kom hem och åt en lååång mumsig frukost framför en julfilm på tv. Kallas det lyx eller vad??
Har sedan spenderat större delen av tiden i soffan o bara myst. Funderar på nu om det är dags o värma lite glögg o kanske hoppa ur pyjamasen?? Eller kanske får den vara på tills jag ska pifa till mig inför kvällens galej hos Sandra... Blir nog det sista! Funderar dock på om jag ska prova o baka biskvier... Vad tror ni om det?? Verkar inte så svårt.. Frågan är bara vad jag ska ha dom till??

Kanske borde städa o plocka undan här hemma lite coskå? Fick nyss veta att Daniel kanske ska ha förfest är hemma ikväll.. Trist om det kommer massa män hit o det ligger kläder o grejer överallt?? Mm kanske ska ta tag i det...


Ha en underbar dag!! MÅ BÄST!!!

Älskar julen!!

1 december

Helt sjukt, idag är det första dagen på julmånaden och på årets sista månad... Vart i tusan tog tiden vägen?? Vad hände med hösten?? O sommaren?? Jag hinner inte riktigt med...
O bara ca 3 veckor kvar till julafton. Allt detta händer på gott och ont. Skönt ibland att tidne går fort men många stunder skulle jag vilja stanna upp tiden och bara njuta av tillvaron.

Dagen kommer vad jag vet bjuda på praktik, hoppas få lite träningslust och så blir det en fika med bästa Linn för att uppdatera varandra om våra liv o dylikt. Kanske gnälla lite om skolan också ;)
Hur ska jag klara mig när hon flyttar??? Skolan kommer inte bli sig lik, men hoppas på att den blir lika rolig.

Nehej nu ska jag styra ner lite träningskläder i väskan och sedan traska mot praktiken. Jo traska, jag har beslutat att jag ska gå idag trotts att det är ca -15 grader ute. Smidigast så efter praktiken. Men nu måste jag sätta fart!

MÅ BÄST!!

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0