Dan före dan före doppare dagen!

Jaha då va det dan före dan före dopparedagen...
Kan inte riktigt fatta att det är julafton på fredag, vart tog detta år vägen???

Hade verkligen en toppendag igår, mysfrukost med Emma och Alma. Sedan en låååång och luuuugn shoppingtur med Sofie på M-berg. Äntligen fick jag till julklapp till Daniel också, inte lätt när folk inte önskar sig något o inte behöver något o nyss fyllt år... haha Men nu ligger det 2 paket under granen i alla fall.
Vi hann även med att storhandla igår så nu ligger bla skinkan i kylen o väntar på att bli kokt.
Avslutade dagen med ett spinningpass med Johanna. Va skönt avslut trotts icke pepp pass. Tänk att musik kan ha sådan inverkan på än, läskigt egentligen.


Dagen ska såenderas med att städa...
Ska strax åka o städa trapphus o efter det hem till mormor o hjälpa henne att julstäda. Det är o andra sidan lite mysigt. Strosa runt hos mormor o julstöka lite det gillar jag. Där har man den där lite speciella julkänslan som jag inte riktigt får till här hemma. Det ska vara det där gamla, julbonader, juldukar man broderat själv osv.
Dagen avslutas med ett gym pass med syster och sedan en liten dejt med Karro o Jonna tror jag kanske.
Är nöjd över att jag har hunnit träna så mycket denna vecka trotts att det är jul. Och inte mindre nöjd över att jag har kontroll på läget, imorgon ska jag vara hemma hela långa dagen och bara jula, baka julgodis och kanske lite bröd, koka skinka och bara greja... Ikväll ska det dock rullas köttbullar så det står härliga till!

Nehej ska ut i köket o se hur mina saffransskorpor ser ut sen iväg o starta dagen!

Måste bara visa vad jag bla köpte igår.. Sååå coola =) 

  Dessa hänger nu i vår gran!!

Ha en toppen dag!!
MÅ BÄST!!


Då var slutligen den vänskapen över! Att man inte bara kan va ärlig?? Det värsta jag vet är oärlighet, en sak är att förfina sanningen, men att lägga till??
Nej, fan!! Det klarar jag mig utan.. Så min kära badrumsvåg, fram tills den dagen du kan va ärlig mot mig o sluta lägga på så mycket, har vi inget mera att säga varann..!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0