Kom ihåg det!

Dagen efter

Idag är det en sådan där dag efter, ni vet. Dagen efter Johans 30-års fest.. Vilken fest, temat var sport och alla var utklädda. Tiden bara rasade iväg igår.
Men idag har den där sjukdomen slagit till som drabbar en ibland på söndagar.. Skandal, kan inte förstå hur det blir såhär.. ;)
Så idag spenderar vi förmiddagen i soffan. Har lyxat med kebab (utan sås är vår nya grej) till lunch så nu börjar äntligen illamåendet försvinna..
Satt och zappade mellan kanalerna och landade på 4an och såg "så mycket bättre". Riktigt bra program och när det var slut tog "äntligen hemma" vid. Det slog mig precis att tusan så skönt att slippa se alla Amerikanska skrattsåpor. Ibland är det skönt att se hederlig lugn svensk tv.. Hihi kanske har det med åldern att göra? ;)
Hade beslutat att inte träna idag, blir absolut inga intervaller som Jonna ville få med mig på.. Blir det så blir det något lugnt.. Kanske jympa på Friskis.. Får se, ska nog ta mig till mormor snart iaf.. Hoppas ni haft en bra helg och framför allt en lugn söndag! :)

Fredag och den dagen..

Jaha då var det dags.. Dagen vi slitit för hela veckan. Tentan ska skrivas. Då är frågan, kan jag säga som jag önskade i början av veckan? Kan jag säga -detta kan jag! Eller - nu kan jag inte göra mer inför denna tenta...
På sitt sätt kanske, jag kan det inte! Men jag kan instuderingsfrågorna och jag har lite koll på det hela. Och jag kunde inte pluggat mer än vad Linda och jag gjort de senaste dagarna..
Bistert är bara att tentan är mellan 14.15-16.15.. Varför eftermiddag?? Jag vill sitta i salen o skriva NU!! Ha den klar och känna lättnad hela dagen.. Nej nu ska man gå o vara nervös hela dagen.
Ja då gäller det att hålla sig sysselsatt så tankarna hålls på plats. Därför väntar jag nu på att Linda ska komma o så ska vi gå upp på stan o äta frulle på Java! Sen får vi se vad det blir av resten av förmiddagen.
Men sen är det iaf helg och det vankas maskerad och 30-års fest hos Johan och Carro! Blir en bra helg efter denna vecka, slappna av och ha kul känns som jag behöver nu!

Hoppas ni har en bra fredag!!!

Ullis (min tentakompis, som jag fick av mamma o pappa) är redo för dagen!

Min dag

Ställde klockan på 7.00 idag.. Gick upp 7.45... Bra början.. Gjorde frukost o slog på datorn för att börja plugga. Gick rätt bra trotts att jag fick jaga Harry som äter blommor mellan varven. Sen kom jag på att det var dags att betala räkningar.. Och vad märker jag då??
1. Com hem tar 6 månader efter vår flytt ut 250 kr i flyttavgift för vårt bredband.. Bättre sen än aldrig eller vad säger man??
2. Tre har sedan April tagit ut dubbel försäkring för min telefon.. Så efter ett samtal till dem så fick jag strax över 540kr i rabatt denna månad.. Tur man kollar ibland..
3. I samma samtal så ifrågasätter jag hur jag kan få betala 99kr/mån för ett bredband som kvinnan i affären påstod var gratis tack vare att jag varit kund länge... Men nej då hon glömde säga att det är en abonnemangsavgift varje månad. Men jag ville ju inte ens ha skräpet?? Använder det inte.. Utgå med rätt info tre!!!!

Sen blev det en joggingsväng på 5km för att springa ur lite ilska... Vilket resulterade i att jag fick slänga i mig lunchen, duscha snabbt o slänga mig i bilen för o hinna till skolan i tid. Väl där kröp mina hjärncellet ur sitt skinn, såå mycket svårt till tentan! Blä!

Men fick idag hämta ut min Halloween kostym som kom med posten idag. Blir mucho bra o annorlunda! :)
Nu blir det lite slapp innan det bär iväg o städa trapphus och efter det hem till Jonna för myskväll..

Händelserika dagar det kan vara ibland!
Hoppas ni haft en spännande dag!

Tentavecka

Jaha! Idag började denna delkurs tentavecka.. Ångesten och förvirringen är total.. Vet inte hur sugen jag är på detta om jag ska vara ärlig. Och det känns som om det är en bra bit kvar tills jag kan säga.. - detta greppar jag! Eller - mer redo än såhär blir jag inte inför tentan. Suck hoppas den känslan in finner sig senast torsdag.. Tentan är på fredag eftermiddag och då vill jag känna lugn. Som om jag någonsin gör det inför tentor haha!
Som tur är har jag bästa pluggkompisen bokad heeela veckan, Linda! Du blir aldrig av med mig ;) hihi

Nehej sova lite kanske så man orkar upp o trycka in lite kunskap imorgon. På lärarprogrammet talar vi mycket illa om sk. korvstoppning i inlärningen. Men den mest använda formen på just universitetet är just korvstoppning. Tur att vi aldrig skulle göra som vi själva får inlärning utan precis som alla böcker säger. Super lärarna går ut som ca 2,5 terminer.. Se upp nästa generation ni kommer bli över intelligenta!! ;)

Sov gott!!
Detta borde vara veckans stil, inte megaplugg.. (känner ni mitt motstånd mot plugg denna vecka?? ;)


Höstdag

Vilken underbar höstdag det är idag! Har jobbat, fikat hos mormor och nu sitter jag på Friskis o väntar på att passet ska börja! Får träna själv idag, alla verkar vara sjuka. Skandal! Tur jag hållit mig frisk peppar peppar! Lika bra att köra på medan man kan så kör mitt 5e pass för denna vecka.. Hur det nu blev så, men men :)
Hoppas ni har det bra!

...

When people walk away from you, let them go!
Your destiny is never tied to anyone who leaves you, and it doesn't mean they are bad people. It just means that their part of your story is over.

Harry grisen

Nån mer som gillar mina nya tofflor!! Skandal kisse! La dem på byrån i sovrummet så mao har han hoppat upp o hämtat dem! Lilla grisen!

Träningskompis

I går invigde jag en ny träningskompis.. ;) vi fick honom av min syster i somras och Daniel har tränat med honom ett tag nu. Men igår var mitt första möte, perfekt när det nu blir så mörkt ute och man inte orkar/hinner ta sig iväg till Friskis..
30min i rask fart resulterade i svettiga Lotta!! ;)
Me like!!


Tofflan

Igår innan skolan var jag o fikade hos Sofie. Inte nog med kaffe och kärleksmums så fick jag födelsedagspresent också!! Och inte vad som, ett par egen gjorda tofflor!! Hur coolt som helst!! Så det betyder att det bara är jag som har sådana i heeela världen!! Sådant gillar ju jag!! :)
Tack vännen!!!

Mys förmiddag med bästa storasyster

Igår skrev jag att jag skulle iväg på överrasknings förmiddag med min syster. Och ja det blev det verkligen. Började dagen med att äta frukost på Calrion hotel, mums värre. 
Där efter åkte vi till Rynninge där Hälsokällan ligger, http://www.halsokallanspa.se/index.html ett litet super mysigt spa. Där fick jag välja på 30 min aromamassage eller 30min floating. Efter mycket klurande blev det floating och glad är jag för det för shit vad härftigt! Måste testas!
För er som inte vet vad det är så ligger man i ett super stort ägg kan man säga, ägget innehåller massa vatten och salt vilket för att man just flyter som en kork. Otroligt avslappnande och skönt. Ska absolut testas igen!
Kolla in hemsidan så ser ni vilken härlig miljö vi spenderade några timmar i och allt hälsokällan har att erbjuda.



Vi avslutade förmiddagen med en kopp kaffe på grodan, en fantastisk förmiddag.

Sedan fortlöpte dagen och kvällen i trevlighetens tecken. Daniels mamma, pappa, syster o Adam kom förbi och åt och firade mig. Efter det kom Jonna, mina föräldrar och mormor och fortsatte firandet.
Fick så många fina presenter att man nästan blir rörd!
Vi bjöd kvällen till ära på linssoppa och bröd och efter det fika och kaffe.
Är så nöjd över min dag!! =)

Blev ingen tårta iår, men gjorde en söt sockerkaka istället, dock verkar han ha liiite ont i magen...
Men god var/är han...



Nehej dags att svira om och trampa iväg till träningen. Inte så sugen just nu eftersom jag äntligen har lite ensam tid här hemma, njuter för fulla drag av att vara ensam, önskar bara jag hunnit plugga lite istället för att mest sitta och fippla vid datorn med lite grejer till ett grupparbete och annat. Men men så är livet ibland...

Ha en toppen kväll!!

Min dag!!

Idag är det min dag hela långa dagen!!  Fick kaffe o presenter av Daniel o Harry på sängen strax efter 6 redan.. Och nu är jag redo att ge mig av på en födelsedags förmiddag med bästa syster.. Får se vad som väntar.. 

Hoppas ni får en fin dag!

Födelsedags mys!!

Piggt

Mm testade att baka glutenfritt bröd ikväll. Ser halvpiggt ut enligt mig.. Hoppas det smakar bättre än det ser ut, tankarna går till en cement klump.. 

Nya formar

Testar nya formarna jag köpte igår på City Gross. Super söta färgade muffins formar. Idag använder vi lila och rosa! Det lilla roar mig ofta 

Måndag - ny vecka, ny start i vardagen..

Måndag.. Fullt upp.. Gick upp 5.15 imorse för att städa trapphus.. Fortsatte kl 8 till öbo och 13 var det dags att gå in på lektion i skolan.. Avslutar dagen med träning och ikväll bakning. Full fart rakt in i kaklet ;) som det brukar heta..

Idag är ju dagen innan min stora dag på något vis. Har äntligen börjat längta lite. Hade önskat att jag hade mer tid att baka, men men så är det ibland. Så de som kommer får nöja sig med det lilla.

Idag gick också startskottet för vår diet igen. Eller diet o diet, vår nya livsstil kanske.. Vi har återtagit soja baserad diet och mjöl- och mjölkfri mat. Hoppas på att det ger resultat för herrns mage. Under kan fortfarande ske.. Eller? Joo det kan det beslutar jag!
Men det är en liten utmaning i början att reda ut vad man kan äta och inte. Tur man gillar o laga mat, så idag ska vi testa att baka glutenfritt bröd. Hoppas på lycka! ;)

Nehej upp och svira på träningskläderna och iväg och lyfta lite skrot med bästa Carro!

Hoppas ni har en fin måndag!

Bild från helgen! Mamma, pappa, Daniel o jag i Sthlm..

Btw

Ni vet väl om att det bara är två dagar kvar till min dag?? Måste börja tagga till.. Har varit lite halv nere de senaste tiden. Men nej nu måste det taggas OCH förberedas.. :)

Söndag..

Mm ligger fortfarande i sängen.. Eller nej i bäddsoffan. Är hemma hos mamma o pappa i Sthlm denna helg. Daniel är såklart också med.. Han har fått för sig att sängen lutar ( okej lite gör den väl det..), vilket gör att han inte kan/vill sova åt rätt håll. Så inatt har vi sovit skavfötters haha, för envis som jag är ska då inte jag sova åt "fel" håll då heller ;) hehe kärlek på högnivå.
Vi har en toppen helg här uppe, igår spenderade vi större delen av dagen på stan, shoppade maskeradkläder och en väska till mig och lite annat smått. Sådant gillar vi!!
Idag blir det en promenad till obligatoriska Ica och sportaffären. Kan låta knas men en Ica på två våningar som har allt är ett måste och Daniel vill såklart spana in fiskeavdelningen innan vi åker hem.. Se om han köper något nytt drag ;)
Sen blir det hem och hämta vår skrutt bebis hos mormor. Saknar honom otroligt mycket, han kommer vara så trött på mina pussar ikväll så det är värre än vanligt.. Hihi att en så liten krabat som inte ens pratar med en kan betyda så mycket. Tur jag vet han har det bra hos mormor.. Nehej dags att kliva upp snart o ta tag i dagen, tror Daniel börjar vakna till liv också.. O hör nog frukost där utanför dörren. Bästa med att komma till mamma o pappa är väl deras mat? Inget smakar någonsin så gott som hos mamma o pappa! Detta är semester!! :D

Trevlig vilodag på er!!


Ps. Återkom aldrig med en bild på håret, men det blev mucho bra. Svårt o visa på bild dock. Men jag är super nöjd och kan verkligen rekommendera er att gå till studio green och Sara som jobbar där! Härlig tjej o härligt ställe!!

Vi testar igen

Hej på er igen!
Nu har det ofrivilligt dröjt några dagar sedan jag bloggade.. Skrev ett långt och oerhört ;) intressant inlägg i fredags men det ville inte denna app publicera.. Försökte igen i lördags men icke! Teknikens under.. Så vi får hoppas det går bättre idag.
Ingen skola idag, ska strax masa mig ur sängen för att piffa till mig innan jag drar och blir ännu mer piffad. Ska nämligen testa en ny frissa idag. Ja ja ska inte testa en ny på mig eller kanske på set och vis.. Men iaf en ny salong.. Ekologiska salongen på väster, Studio Green.. Ska bli mucho spännande. Piff vecka nu med andra ord eftersom jag vaxa benen igår, känns bra! :)
Efter frissan blir det lunch med Emma och lilla Alma. Mycket bra dag, avslutar den sedan med ett träningspass, skivstång intervall.. Måste nog klämma in lite plugg också någonstans eftersom vi har sjukligt långsamma kursansvariga . Som inte vill att vi ska varar förutseende..
Nehej upp i fix o piff innan det ska dras iväg.. Kanske återkommer med en bild om appen vill ;)

Ha en fin dag!!

Inspiration

Vem har tagit min inspiration???
Tacksam om den lämnas tillbaka omgående!!! Saknar den oerhört mycket..

Hemma plugg

Idag är det regnigt och inte alls speciellt trevligt väder. Vilket egentligen passar mycket bra just idag. För jag är "ledig" och ska vara hemma idag. Plugg står på schemat men jag slipper gå ut.. Hoppas dock vädret blir bättre till kvällen då det är träning igen. Friskis tantjympa med Carro, Linda, Karin och Sanna..
Jag gillar o träna det är min grej, och vare sig jag gör det själv eller med nån så gör jag det. Men tänkte på det senast igår på skivstångspasset.. Vilken skillnad det är på att träna med någon, så himla roligt!! Det blir som en dejt! Man peppar varandra i man pratar lite skit både före o efter. Och ibland har nån med sig en till kompis o då får man träffa nytt folk.. Super bra, det är nästan bättre ön fikadejter!! :)
Nehej ta tag i dagens plugg och Europas busigaste katt.. Undra hur mycket bus en kattunge kan göra på en dag? Speciellt sådana som han vet att han inte får.. Tur han är min lilla ögonsten annars skulle han inte komma lila lätt undan.. :)

Hoppas ni har en toppen dag!!

Onsdag

Såhär på morgon kvisten när man står och piffar till sig. Men vågande mensvärk och en otrolig trötthet över sig, så är det lätt att bli lite filosofisk.. Eller?

Vilket fall så stod jag nyss o grunnade på, det många borde tänka på är att i mångt o mycket så är det kvalitén som ska räknas och inte kvantiteten..
Det är inte mängden saker, mängden sidor, mängden träffar med kompisar som räknas.. Det är vad som står och hur det känns som är det viktiga!

Det var vad jag hade att säga för stunden. Nu packa ihop väskan o fixa matlåda inför en heldag i skolan. Sen blir det hem o byta väska och iväg på bästa skivstång/intervall pass!

Ha en fin dag!

Hungrig!

Ja idag är jag hungrig som en varg.. Jobbar konstig tid 11-16 utan lunch, ja det är så det är o jobba extra :)
Men det är ju trevligt när lönen kommer. Vaknade med en dum huvudvärk idag som inte vill ge sig o känner mig som en vattenballong.. Konstigt det här hur man ibland bara samlar massa vatten i kroppen. Och så får man gå o känna sig fet i ett par dagar o så kommer en dag när man får springa på toa hela dagen.. Skumt o dumt!

Idag börjar hösten på riktigt! DHW har premiär och allt är åter som det ska kan man säga.. Hoppas på en bra säsong! Hört rykten om att det är sista någonsin.. Hur ska det bli sen då? Ja inte lätt när favvo serier slutar...

Idag är det också kanelbullensdag och jag har hört rykten om att bästa Sofie ska fixa bullar tills hon kommer till mig i eftermiddag o fikar!! Sådant gillas skarpt!

Och för er som inte vet det så är det nu bara ca 2 veckor kvar till bästa dagen på hela året!!! Längtar med en skräck blandad glädje ;)

Hoppas ni har en mätt och glad dag i det fina vädret!

Ny vecka o ny kurs!

Haft en toppen helg, tanken var en lugn helg och det blev det. Sov till 9 i lördags o sen tittade rastlösheten in, jag är inte bra på bara-vara-hemma dagar. Så drog iväg ett sms till bästa svägerskan o 1 timme senare hämtade jag henne o vi drog på loppis och shoppade loss. Sen blev det hem o steka pannkakor innan vi for vidare till Odensbacken o föräldrar, hans farmor var på besök från Idre så gäller att passa på!
Vi hade planerat myskväll med kinamat i lördags, slutade med att maten var okej men inte mer o jag somna i soffan innan kl 22. Och sen spela vi det nedrans Wordfeur innan vi somna igen.. Som en drog det där.. Söndagens planer blev inte av så fick en lugn dag till med jobb o träning o fix o planering.. Nu har vi dragit igång projekt 55 års fest. Jag fyller 25 och Daniel 30 nu i höst så då ska det bli partaj. Men först väntar det några vanliga vardags veckor. Drog igång delkurs 2 för denna termin idag. Hoppas den blir bra, är lite smått skoltrött nu, vill ha inspiration!!

Nehej åter till boken och tekoppen innan det är dags o ladda inför skivstångspass ikväll!

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0