Min dag

Ställde klockan på 7.00 idag.. Gick upp 7.45... Bra början.. Gjorde frukost o slog på datorn för att börja plugga. Gick rätt bra trotts att jag fick jaga Harry som äter blommor mellan varven. Sen kom jag på att det var dags att betala räkningar.. Och vad märker jag då??
1. Com hem tar 6 månader efter vår flytt ut 250 kr i flyttavgift för vårt bredband.. Bättre sen än aldrig eller vad säger man??
2. Tre har sedan April tagit ut dubbel försäkring för min telefon.. Så efter ett samtal till dem så fick jag strax över 540kr i rabatt denna månad.. Tur man kollar ibland..
3. I samma samtal så ifrågasätter jag hur jag kan få betala 99kr/mån för ett bredband som kvinnan i affären påstod var gratis tack vare att jag varit kund länge... Men nej då hon glömde säga att det är en abonnemangsavgift varje månad. Men jag ville ju inte ens ha skräpet?? Använder det inte.. Utgå med rätt info tre!!!!

Sen blev det en joggingsväng på 5km för att springa ur lite ilska... Vilket resulterade i att jag fick slänga i mig lunchen, duscha snabbt o slänga mig i bilen för o hinna till skolan i tid. Väl där kröp mina hjärncellet ur sitt skinn, såå mycket svårt till tentan! Blä!

Men fick idag hämta ut min Halloween kostym som kom med posten idag. Blir mucho bra o annorlunda! :)
Nu blir det lite slapp innan det bär iväg o städa trapphus och efter det hem till Jonna för myskväll..

Händelserika dagar det kan vara ibland!
Hoppas ni haft en spännande dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0