Igen

Vad händer? Tiden springer iväg och nu är det helg igen.. På gott och ont känner jag. Skulle verkligen behöva minst en dag till i varje vecka, en dag mellan måndag och tisdag skulle inte alls sitta fel känner jag.. Men det får man inte välja tyvärr.
Även denna vecka har bestått av jobb och plugg upp över öronen. Lämnade i onsdags in en examination vi var okej nöjda med. Blev tyvärr sågade på små saker som vi sedan kunde försvara att författaren av avhandlingen skrivit så. Då var det plötsligen oväsentligt... Suck, den där universitetsvärlden är jag skapligt trött på. De lever som i en liten bubbla. Där är ett kommatecken eller en punkt på fel ställe världens undergång... Tänk om de kom ut i riktiga världen eller i skolan och såg hur livet ser ut. Jädrigt lätt att läsa och berätta om hur man ska få ordning på klasser och hur man ska tänka och planera. Men vida i verkligheten får de se hur lätt det är!
Nej universitetet är en egen värld, en torr värld!

Denna vecka blir samma sak, fullt upp, jobbar lite mer denna vecka och ny delkurs på universitetet börjar. Det vi längtat till med extrem skräck blandad förtjusning är här på riktigt, C-uppsatsen. Vet inte längre om jag vill, men jo jag vill göra det men inte skriva det och framförallt inte gå upp och försvars den själv!! Blä känner jag för det, men en sak i taget.
Vi börjar med att slå på lite kaffe så reder det mesta sig..

Idag ska vi iaf först städa salongen, sen till Ds föräldrar och byta däck och efter det till Majsan och Kalle på fika.. Så blir det. Funderar på om jag vill ut och springa en kortis i regnet.. Vad tror ni om det?? Mm.. Skönt efter och inte hunnit röra mig ur fläcken på jobbet. Tyr jag har ett aktivt jobb ;)

Några bilder från veckan/helgen..
Kram på er och trevlig söndag!

Luftning av gosedjur, Harry testar mössa och mys med systerdotter m.m.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0