Gnu trött

Det finns bara ett ord för denna morgon... TRÖTT!!!
Trodde knappt ja kunde bli tröttare än igår men jo det va möjligt...
Hemskt detta, men bara två dagar till att gå upp sen får jag sovmorgon, och jag varnar er!! Den som väcker mig på lördag morgon den kan se sin nästa adress vara uppe vid stjärnorna ;)

Annars blir det bara jobba efter jobbet idag och efter dte kanske en pormenad med en vän...
Och idag ska jag försöka komma i säng tidigt!!!


Ha en toppen dag sålänge!
MÅ BÄST!!

Tisdag och ap trött

Idag var dte som ett skämt att gå upp, vaknade av att något lät och det va klockan, trodde jag ställt den fel!
Somnade inte förens 23.30 igår så får egentligen skyll amig själv men ikväll då jäklar ska det sovas tidigt!!

Hade en bra dag igår, lunchade med karin, tränade med syster och vän efter jobbet och efter ett hårt gympass mötte jag Sandra och Jonna på Soleo, traskade sedan hem och åt lite mat och slappade i soffan. Härligt!!

Idag ser jag fram emot jobb, jobb och lite jobb...
När jag väl kommer se soffan här hemma då är hon strax efter 20... Men så är dte ibland, hårt att ligga på topp!
Ha en toppen dag nu måste jag iväg!!

MÅ BÄST!!



Min nya vatten flaska!! As cool!! =)

Strömpan med Sandy

I lördagskväll när vi kom hem tittade Sandra förbi, vi drack drink och vin och avslutade kvällen med lite dans på Strömpis, inte så mycket folk där mer ack så trevligt i alla fall. Mötte Johanna med vänner och hade allmänt trevligt! =)



Sötaste bilden på Sandra!!! Busig!





Midsommar

I torsdags packade Daniel och jag bilen och styrde oss upp mot Sthlm och mamma o pappa. Vi blev mötta med mat och härligt mys på balkongen, sämre kan man ha det. Och så har helgen fortsatt, vi har haft det underbart!!!
I fredags på själva midosmmar började vi dagen lugnt åt lite lunch och så och vid 3 tiden begav vi oss in mot stan med tunnelbanan och vid 4 avgick båten från stan. Vi njöt av den härliga skärgården och god mat i flera timmar innan vi promenerade genom stan tillbaka hem till Kungsholmen, där blev det Yatzy och prat till in på natten. I lördags sov vi länge och tog sedan en promenad på nästan 1 mil innan vi åt lunch och sedan styrde Aurora hem mot Örebro igen..

Jag trivs så underbart bra hos mamma o pappa i sthlm, där är det avkoppling som gäller... Frid och lugn och ro precis vad jag behöver...

   
   
   
Daniel fiskar med sitt luftspö...
 Pappa är liten men är han verkligen såhär liten?? Neeej vi hade megastort yatzy =)
 Sähår vill jag bo!! Coolaste husen =)
   
  

Bilder säger mer än ord och ni kan ju se vilken bra helg vi haft!!!

MÅ BÄST!!!

Dååålig

Ojoj nu har jag verkligen varit dålig på att blogga...
Men nu ska jag försöka uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv.
Frågan är den om jag ska göra ett inlägg för varje dag eller ett stooort! Nej det blir nog ett för varje dag istället, för med säkerhet kommer jag inte hinna skriva om allt nu före jobbet..
Ska nämligen gå till jobbet idag ist för att cykla, eftersm syster ska plocka upp mig direkt för att åka och pumpa muskler på gymmet =)

Håll till godo med lite bilder och uppdateringar som kommer nu =)




När man jobbar mycket får man ta sena kvälls power walks ist för att gå till njoy...
Inte helt fel när vädret är bra!


Host host host

Har en sjuk hemsk hosta, den bara river i hela halsen och känns som jag har ett stort sår i halsen. Inte sådär toppen bra när man sitter o pratar i telefonen hela dagarna...
Första dagen på sommarjobbet igår gick bra, tog massa samtal frågade såklart massa också men tyckte det känndes bra. Vi hade så mycket att göra så rasten på förmiddagen blev max 10min ist för 30min och rasten på eftermiddagen försvann helt.. Ja så kan det gå ibland...

Idag är det på´t igen och efter jobbet blir det iväg och städa lite trapphus så med andra ord.. Mer jobb!
Men det ska ska väl gå det med, några alvedon så står jag på benen och det är full fart.

Har en super mumsig sallad med mig till lunch idag, med:
Babyspenat, fullkornspasta, mozarella, oliver, tomat, paprika, gurka, crabsticks.. Sämre lunch kan man ha!! =)

Nehej pilla i mig det sista av frullen och sedan blir det att trampa iväg i solen...

Ha en toppen dag!!!
MÅ BÄST!!


Första dagen på 7 veckor

Japp idag börjar verkligheten, första riktiga dagen på sommarjobbet. Kommer jag orka?? Kommer jag hatat?? Kommer jag älskat?? Vi hoppas på att dte kommer gå bra i alla fall...
Är sjukt trött redan nu och har lite ångest över att jobba 8-17 (mina gamla arbetstider 7-16 va bättre) men men ett liv kan man ha någon annan gång. 

Ikväll blir det nog bara hem och dimpa ner i soffan då jag fortfarande inte mår ens 70% bra. Nosen snorar och huvudet känns som dte är fullt av bomull men vi ser fram emot en dag vid telefonen, en dag framför datorn en dag av den "Äckligt trevliga Alexandra" hon som tittar fram när hon får en telefon i handen...

Blir nog bra detta tror jag, matlådan är fixad och äpplet till morgonfikat ligger i väskan och jag är redo för dagen... Typ... 

 

Ha en toppen dag i solen!!!
MÅ BÄST!!

Sjukling

Efter att Carro och jag shoppat loss på stan så började jag känna mig hängig, men Daniel och jag trampade iväg och satte oss på Harrys uteservering och tog ett glas vin/öl. Tyvärr blev det en kortis då jag bara blev sämre och sämre.. och hela kvällen och hela lördagen rörde jag mig knappt ur soffan. Kände mig febrig och allmänt super sjuk! Hatar att inte kunna andas genom näsan och känna hur bihålorna spränger, blir ett läskigt vakum i huvet.

 

Så som sagt spenderade jag lördagen i soffan och Daniel gjorde mig sällskap nästan hela dagen och vi spannade in nästan hela kungligabröllopet, allt ifrån förberedelser, vigsel, middag, tårtan till valsen...
Ett fint bröllop och jag tycker verkligen om vårat kungahus, dom borde enligt mig ha mer makt än dom har. Jordnära och dom verkar så härliga.

 Daniel och jag skålade minsan också för brudparet =) 



Men idag har det blivit lite mer gjort, har jobbat en sväng, varit en kortis hos mormor och sedan styrde vi Aurora ut till Odensbacken och Daniels mamma o pappa. Vi blev mer än mätta och belåtna när det blev grillat, sommarpotatis, sallad och så svenska jordgubbar, grädde och kladdkaka efter det. Ojoj vi behövde inte bilen för att rulla hem det gjorde vi så bra på våra magar... Blir bra att börja jobba så man får lite rutiner igen =)

Nehej undra om man ska koka en kopp te och sedan krypa ner i soffan, något mer ätbart blir det nog inte idag... haha MÅ BÄST!!

  

Effektiva dagar delux...

Gårdagen var jag aktiv, mötte Linn ca 8.45 utanför mig så gick vi i oset nästan 1½timma, sen hem o piffa till mig, möte på universitetet ang skitlärare. Sen hoppa ja förbi willys o handlade lite nödvändiga saker. Tanken var att jag skulle bege mig till njoy och en sväng på gymmet men inte kund ejag ge mig in när det va så fint väder.. Blev en joggingtur i värmen istället. Sen hem för en sommrig lunch, melon och yoggi. Tog en is chai och en promenad i stadsparken med Karin massa massa girltalk blev det också.
Hämtade efter det upp min man och vi va o kolla på en lgh som vi är mucho sugna på...
Sen trampade vi förbi mormor och hälsade på Ulla som var där, fick jordgubbar o grädde o annat mumsigt mormorfika, bästa fikat ever!! Pernilla droppade Ebba hos oss och vi va barnvakt hela kvällen och tittade inte in hemma öfrens strax efter 23... Effektiv och händelserik dag igår...

Dagen började lika effektivs som gårdagen var... Kl 6.30 hämtade jag syster för o åka till gymmet o pumpa lite muskler, gick bra trotts den tidiga timmen, stark!! Väl hemma städade jag troapporna här hemma och startade tvättmaskinerna.. Nu är den sista maskinen igång och jag ska fixa till lite frulle innan jag hoppar in i duschen för senare blir det dejt med Carro. Känns som en mycket bra dag detta också!!
Jag är på gång känner jag =)

Hoppas ni har det toppen ni också, hoppas också att vädret blir bättre än just nu!!
MÅ BÄST!!

Man borde fira att det är helg!!!
Ser inte detta ut som ett bra sätt att fira??

Hallondaiquiri

Hallondaiquiri

Till ett glas behöver du;

2 cl citronjuice
1 cl sockerlag
4 cl vit rom
1 dl hallon

Kör allt i mixer med krossad is. Häll i ett cocktail- eller daiquiriglas.

och vips så kan vi fira in helgen!! ;)





Bra dagar

Eftersom Jonna är borta på semester och njuter så fick Johanna vara mitt tisdagssällskap. Vi började med 45min spinning, redigt bra pass och vi körde hårt. Gick sedan vidare o mumsade sushi efter det en sväng in på O´learys innan vi avslutade kvällen med bio SATC 2. Rätt okej film, värd att se men attan va sent den sluta, tant va skapligt trött när hon trilla hem strax efter 00.00 igår...
Men sämre tisdag kan man ha måste jag säga =)



Även denna onsdag kunde varit sämre. Började dagen med lite jobb, städ i trapphus. Trampade hem runt 13 för o duscha o pilla i  mig en macka till lunch. Sen plockade jag upp Sofie och vi trampade gasen i botten och styrde ut mot Marieberg. Planen för Alexandra var att köpa ett par jeansshorts, det gjorde jag också. Men det följde med en väska, ett par skor och lite strumpor också. Och ett par shorts och en skjorta till Daniel också. Det va inte tanken men nöjd över inköpen i alla fall och hade en toppen eftermiddag med Soffan.
Vi gav oss också ikast med den största chokladbollen ever fick tyvärr inte i oss den men gott var det och nästa gång delar vi... =)
 

Nehej nu ska Älsklingen och jag trampa iväg och kolla på en lägenhet, får se om det är vårt nästa hem som vi ser ikväll eller om vi letar vidare. Ha en myskväll!!!

MÅ BÄST!!

Kom ihåg sista Gray´s ikväll!!! =)


Bäst före datum för 86or??

Ja ibland undrar jag om det är något fel på o vara 86a?? Har mitt bäst föredatum gått ut eller??

Flera av mina yngre kompisar skaffar barn, förlovar sig o gifter sig.. Dom skaffar hus och flyttar hejvilt. Men mitt liv verkar stå helt still. Och tar jag upp det med min man så säger han bara...

- Ja är rätt nöjd med det som vi har det nu...
Det där med o förlova sig o gifta sig betyder inte lika mycket för mig...

NEJ MEN JAG DÅ!!!!
Ska jag gå här o hoppas o längta medan jag ser alla yngre kompisar springa om mig o ha roligt med allt som jag drömt om i hela mitt liv?? Karln säger jo men inom 10år kan vi väl säga...
Äähh hallå? Är det någon som missat att jag vill ha barn o gift mig innan jag är 30??
O om 10 år är ja bra mycket mer än 30 vill jag lova...
Nej jag börjar känna missmod..
Hur gör man för att få fart på livets alla roligheter??

Eller är det redan för sent? Är jag för gammal???

Suck!!!



Nej nu ska ja ut och möta upp Sofie för en promenad sedan iväg till mormor för o få plättar till lunch och för att städa hennes lägenhet tills Ulla kommer på torsdag... Blir en bra dag det tror jag! =)

MÅ BÄST!!!


PS. idag fyller Anna 24år!! GRATTIS ANNA!!! =)


Ny vecka och nya äventyr...

Tungt att gå upp idag, hade planen på att gå upp 6.45 men vid den tidpunkten trodde jag det var ett skämt eller ren tortyr.. Nej vid 7.30 rullade jag ur sängen hemskt trött. Inte blir det lättare av att man har en hund ligger sovandes brevid sig vilken inte ens märker att man gå upp... Oj man skulle blivit hund istället!

Dom som är osäkra på vad "kvalitetstid" betyder - behöver bara tillbringa några minuter med en hund. :)
(Lisa Myhre)

Detta citat har min vän Maria på sin facebook och det är så sant så bra. När jag segat mig ut ur duschen idag, tagit på mig kläder och allt så märker jag att Bamse vaknat, han ligger kvar i sängen men är vaken. Så jag sätter mig i sängen och myser lite med honom och de är få saker som slår det. Mysa med en nyvaken hund oj det är kvalitetstid på högnivå det!



Bamse får vara hos mormor en stund idag för jag sa i ett svagt ögonblick att jag ville jobba idag. Undra hur jag tänkte då?? Jaja tur det bara är några timmar. Sen blir det hem o hjälpa mormor med lite grejer innan jag ska få med Johanna på Combat och röra lite på fläsket. =)

MÅ BÄST!!

Recept

Pappa provar ibland nya recept och hittar han ett han gillar så blir det väääldigt vällagat, med andra ord det lagas och äts minst en gång per vecka gärna två tills man inte klarar av att de maten längre. Så blev det även med en pasta rätt från Vikt Väktarna. Men nu var det flera år sedan jag åt den och så dök den upp i mitt minne i fredags och jag blev så sugen. Så jag slängde ihop maten och mums va gott det var!!
Finns en risk att jag blir som pappa snart och lagar sönder viss mat.. Men men det ligger väl i generna ;)

Vilket fall så är detta rätten, vi kan kalla den

Räk-pasta

sallad
pasta
gurka
naturell yoggi
majonäs
räkor
salt
peppar


Strimla salladen fint och lägg i botten på tallriken. Koka pasta enligt anvisningarna och lägg detta ovanpå salladen. Finhacka gurkan, ganska mycket gurka (minst ½ gurka till 2 port) blanda gurkan med yoggi och lite majonäs till en lagom koncistens, salta och peppra efter smak. Lägg röran ovanpå pastan och toppa sedan med rikligt med handskalade räkor. Ringla gärna lite olivolja runt ytterkanten av pastan och salladen och strö över lite lite havssalt. Servera gärna med en liten brödbit.




Mumsigt och nyttigt!

För några veckor sedan hittade jag världens sötaste pajform, så snart blir det paj här hemma =)



 129kr på Indiska, vilket fynd!! Riktigt nöjd! =)


Helgen

Ja igår eftermiddag/kväll var det som sagt fullt upp med kalasande.
Först Casper 7år och sedan syster som fyllde tant hela 40 år... Bjuder på lite kort från dessa tillställningar =)

  Tårtan jag bakade till Caspers kalas...
 
  
   
  

En härlig eftermiddag kväll...

Idag har det blivit lite jobb, vi fick med oss Bamse hem igår kväll också så mys o promenader med honom har vi hunnit, Daniel ville värma upp fisketassarna så vi tog en sväng ner till svartån. Pumpat lite muskler med syster, ätit skräpmat med Daniel och nu väntar bara soffan och chipsen och filmen (Prinsen och jag 2) sedan är helgen fulländad...

Casper slutar förskolan!

Daniels systers son Casper slutade i torsdags förskolan. Självklart var jag där, älskar kalas och allt som kan firas. Hade bakat kakor och muffins och hade med mig till picknicken, vilka jag tror var uppskattade.
Lovade även Casper i bilen påväg hem att jag skulle baka tårta till hans kalas idag, klart lillkillen ska ha tårta på sitt kalas, inte alla dagar man fyller 7år ju!!!!

  
 



Så nu är det sommar på riktigt!!!!




Livets gång...

Idag är det helg, och som vanligt så vaknar jag klockan strax efter 8 när dte är helg, hur kommer detta sig?? Det är farcinerande hur detta fenomen har kommit i mitt liv...
Sjusovaren alexandra som aldrig gick upp före 10 om dte inte var under hot. Har sovit länge hela veckan som varit också, när jag ställt klockan på 7.30 i onsdags var det som ett skämt helt slut så det kan ju inte ha o göra med ålder heller. Eller?? Ja effektiv blir man ju i alla fall.
Traskade upp soms agt strax efter 8 idag, gav mig ut och joggade, gjorde lite situps och annat bra för kroppen, vispade ihop en sockerkaka till tårtan jag lovat att baka till Casper idag tog en dusch och när allt detta var klart var klockan bara 10.. haha Nu har vi ätit frukost, kollat på 3 avsnitt av how i met your mother, bästa serien. Och jag har målat dubbla lager nagerlack och klockan är bara 12.. Hahah dte blir en lång dag detta.
Inga paket har jag att slå in heller för det har jag redan gjort... Bara att fixa tårtan och vi ska inte åka förens 3.. Undra vad jag ska göra?? Inget o städa heller för det gjorde jag ju igår... Är det såhär dte känns att vara ledig? Tråkigt och lite segt??

När jag var ute o sprang idag så klurade jag på en sak...
Jag har i stort sätt i hela mitt liv tränat, och inte bara för att gå ner i vikt o få en snygg kropp utan just för det att man mår bättre, orkar mer och kroppen i sig mår bra ut av det. Men hur kommer dte sig att folk inte tar sig i kragen att träna?? Det är bevisat att dom som inte tränar är mer sjuka än dom som tränar. Det behövs ju inte att man går på gym eller springer flera mil i veckan. Det räcker att man tar ett par promenader varje vecka, cyklar istället för satt ta blien till jobbet trotts att det tar 30min. För vad är egentligen 30 min av alla timmar man har varje vecka?? Tar man sig ut i motionssyfte ca 30min 2ggr per vecka så räcker det. Många säger att dom inte har tid att träna, men dom har tid att vara sjuka då eller??
Dåliga ursäkter är dte värsta jag vet, va helt ärlig istället och säg att jag vill inte! Jag tycker det är jävligt trist att röra på mig. Men då tror jag också att man inte hittat sin grej. Jag kanske inte alltid älskar att gå till gymmet och hoppa runt i en lokal, men det är en del av mitt liv och det är en del jag trivs med. Jag är inte smal men heller inte tjock ganska normal om jag får säga det själv. Visst skulle jag vilja ta bort lite här och var men jag trivs så mycket med mitt liv att jag inte riktigt bryr mig om de där extra kilona. Visst kan jag hata när man ser kort för ett år sedan och man hade den där kjolen som jag inte ens kan få på mig nu.. Men är dte bara för att jag gått upp i vikt eller har kroppen bara förändrats?? Man kan gå på dieter och allt möjligt men så är frågan, blir jag gladare och lyckligare bara för att jag är 3kg lättare på vågen?? Isåfall är dte väl bara att sluta med styrketräningen och få på sig den där kjolen istället. Mamma sa till mig för ett par år sedan att
-Alexandra du måste tänka på att du inte är 18år längre, din kropp formar sig till en kvinna och den gör sig redo för att föda barn och orka med ett vuxet liv.
Jag måste säga att jag gillar den tanken. Min kropp gör sig redo för mig, för att mitt liv ska kunna fortgå och utvecklas. Det är en fin tanke för mig... Men därav inte sagt att man inte ska träna för det. Man ska kanske bara inte träna med viktnedgång som enda mål, det finns tusentals personer som man möter på gymmet några månader före varje sommar och sedan när sommaren är här så är de borta, sen är dom där igen nästa sommar. Nej att få träning och att röra på sig till en vardag det är grejen, hitta sin grej och ta tag i en vän och gör det ihop, se det som kvalitéts tid där ni kan umgås bara ni och vara bara er själva...



Jonna är en av mina bästa träningskompisar, vi ligger på samma nivå och har ofta samma mål med träningen. Alla borde ha en egen "Jonna"! Sen har jag flera andra träningskompisar som jag inte skulle vilja vara utan. Några för promenader, några som jag taggar vilket gör mig extra taggad.. Att träna med vänner är bra medicin mot en dålig dag, för en bra dag, bra pepp inför partyt och bara för att umgås =)


Luktar gott och skiner fint

Idag har jag varit en riktigt hemmafru vill jag lova.
Gick upp 8.30, nej inte tidigt men lite sovmorgon får man trotts att man är hemmafru ibland.
Laddade första tvättmaskinen, började städa och fejja och så har jag hållt på sedan ca 9.00 idag, och nu är klockan strax efter 14... Skönt dte känns här hemma nu!
Har:
*Tvättat
*Bytt lakarn
*Skurat spisen
*Skurat köket
*Skurat badrummet
*Dammsugit
*Torkat golvet
*Gjort egen müslie
*Slagit in alla paket till de 2 kalasen vi ska på imorgon
*Varit ute med soporna 
*Städat trapphusen här hemma

Ja allt det där och lite till har jag hunnit på dessa få timmar, ibland är jag så effektiv. 
Men nu ska ja skutta ner o hämta den sista tvätten sedan svira om kläderna innan jag trampar upp på stan och möter min BK för en fika. Vet inte när jag fick träffa henne senast, det va i alla fall inte igår och inte ens förra veckan inte ens förra månaden... Ojoj vad tiden går fort... 

Hörs i helgen!! 
 MÅ BÄST!!!


 

Torsdag

Oj vad det gick fort tills det blev torsdag, tänk snart har man haft en hel veckas sommarlov! Det är inte dåligt det. Nervositeten inför tentan kommer trypand ibland, hoppas för hela mitt liv att jag klarade den.

Jaja, nu ska jag iväg o jobba lite, städa några trapphus, gjorde några igår och sparar de här hemma till imorgon eller helgen. Hinner helt enkelt alla de sista idag då jag strax efter 2 ska infinna mit på golfbanevägen 7 och vi skaåka till Kumla och Caspers skolavslutning. Mys på hög nivå.
Efter det blir dte till att köra mamma till tåget och sedan myskväll.
Tänkte mig hinna baka några kakor innan avslutningen som vi kan ha med oss på fikat, vi får se hur det går...
Måste en snabbis upp på stan o köpa avslutningspresent också... =)
Ojoj tidsoptimist?? Nej då...
Men nu inser till o med jag att dte är dags o dra...

Ha en toppen dag!!
MÅ BÄST!!


Bra start på dagen!

Hade super mysigt hemma hos Jonna igår kväll, låg bekvämt i soffan medan jag blev serverad spagetti och köttfärssås och sedan vattenmelon. Det är lyx det!

Idag är jag uppe med tuppen och bakar bröd för snart bär det hem till Emma för brunch det kallar jag en bra start på dagen. Ser inte ut att bli något höjdarväder idag så blir nog till att jobba en sväng i eftermiddag, skönt att ha det gjort blir det inte så stressigt imorgon.
Ska också pallra mig iväg till Njoy ikväll för o röra lite på fläsket...

Pappa-bröd!
5dl vatten (37grader) / pkt jäst
en nypa salt
en nypa socker
2-3msk olja
1 ägg
mjöl tills det blir en bra deg, blanda gärna degsorter

Arbeta ihop till en bra deg och låt jäsa i 30min.
Grädda i 275 grader 7-8 min.
Sänk sedan ugnen till 100 grader och låt bröden stå kvar tills ugnen nått 100 grader.
För att få den lite hårda ytan på brödet.


MÅ BÄST!!

Inte igår..

Ojoj det var ju inte riktigt igår jag tittade in här... Har inte varit människa på några veckor, hemskt stressad och nervös som en giraff för ett läkarbesök som jag va på idag. Nu känns allt lättare och jag hade Johanna med mig som stöd. Det har hänt en hel del sedan sist...
* Grillat med mamma o pappa
* Träffat vännerna
* Karro har varit hemma
*  Firat Sandras examen
och så mycket mycket annat har hänt.. Men kanske kan jag ta mig mer tid nu och hinna blogga lite =) 
Vi får la hoppas på det va... 

Sandras examensfest spårade ur lite lätt för vissa av oss, det finns full, det finn stupfull, det finns snorfull och så finns det tyvärr jag.. Ojoj tur att jag har en man som kan komma o hämta mig och underbara vänner som kan ta hand om mig... Man ska INTE dricka 15% smultronvin i kön in till krogen, läs verkligen I N T E!!
Men dte jag minns var väldans kul bjuder på lite bilder sedan sista tiden istället för o tjata med massa text =) 

    
    

Och så hann Karro o jag med en myslunch på Naturenshus

   Så söt!!

Nehej nu ska ja skutta hem till Jonna strax och få lite mat och mys i soffan. Älskar tisdagr, det är livskvalité att ha så underbara vänner som jag har!

MÅ BÄST!!


Sommarlov typ

Smyckespartyt blev lyckat igår, tror och hoppas att alla som kom hade trevligt och vi har planerat in ett nytt i höst. Mysigt med tjejkväll. Jag bakade för fulla muggar och det som inte gick åt på kvällen det plockade några släktingar med sig hem, männen hade tydligen blivit lite bittra över att de inte fick mumsigt fika ;) haha men nu hoppas vi att även dom är nöjda...
vid ca 21.30 gick den sista hem och då trodde jag min man skulle titta in snart men han svara inte på telefonen eller något.. så jag kröp ner i sängen och väntade. Efter en stund ringde min kära svägerska...

-Är du orolig för din man?? 
- Nja ja antog de dragit o fiskat?? 
- Japp med båten, och när det kom mitt ute på hjälmaren dog motorn så de håller på o paddlar sig in nu... Eller ja det gjorde dom för 2timmar sedan och än har de inte kommit i land för jag står o väntar på dom...

HAHAHA som jag skrattade för mig själv, det är väl typiskt män??
Motorn hade trasslat direkt de la i båten varför va de tvugna o åka så långt då?? Och till på köpet hade de bara en åra hahah ojoj...

Idag är i alla fall hemtentan klar, ska in i duschen nu sen ta en promenad med Johanna upp till skolan för att lämna in den. Sen tar jag sommarlov i några veckor innan det är dags för jobb och plugg inför tentan i augusti. Men dte tänker vi inte på nu.. För hur det än är så har jag varit JÄVLIGT duktig denna termin trotts motgångar och bajslärare så har jag faktiskt gjort bra ifrån mig!! =) Jag är stolt i alla fall...

Nej iväg och ta tag i dagen här ska solas och njutas!!
MÅ BÄST!!

DAGENS LÅT!!






http://www.youtube.com/watch?v=3XQenCCjkgE




Det går bra nu...

Hej hopp alla glada människor och bloggen!

Just nu är det mycket bra som händer och fötter. Igår var det jobb hela förmiddagen och när jag närmade mig slutet och skulle bege mig hem o laga lunch ringer syster o frågar om vi ska mötas på stan o luncha... Svårt val?? Nej inte direkt. Hade en mycket mysigt stund på stan. Träffade Johanna en sväng efter det och uppdataterade oss om det mesta. När jag sedan äntligen skulle sätta mig med hemtentan så kommer Daniel och frågar om vi inte ska ta ett glas vin i solen istället... Ännu svårare val??
Med andra ord blev det inte så mycket pluggande igår, men jag var ju duktig både måndag och tisdag och nu har jag en fråga kvar så tycker jag var värd lite ledigt igår!
Kvällen spenderade jag med vänner på Ritz för Dolly fyllde år och det skålade vi på!
Sämre dag kan man ha!!

Över ett glas vin igår kväll beslutade Fredrik och jag att vi skulle ta en power walk idag på morgonen. Sådant kan man ju tro inte blir av men joho!! Vi slog tag i saken och 7.30 möttes vi utanför mig och har nu gått ca 45 min ute vid naturenshus och oset. En underbar start på dagen. Nu blir dte frukost och plugg för hela slanten, jag är så laddad idag! Glädjen spritter i kroppen och jag har så mycket roligt att se fram emot dom närmaste dagarna...
Men nu ta tag i plugget som sagt för sedan måste jag hinna städa lite här hemma och kanske baka en sockerkaka innan gästerna kommer! Men det är ju inte förens vid 19 tiden ikväll iof. Men det är så att ikväll styr vi Smyckesparty här på Skyttegatan. Min svärmor har en kompis som gör smycken och såklart har fröken lovat o ha ett party... =) Blir trevligt, lite folk, mycket fika och allmänt trevligt...

Hoppas ni har en lika bra dag/tid!!!
MÅ BÄST!! 

Samma lika

Har även denna dag suttit hela dagen med hemtenta, fick möta solensstrålar en stund närjag tog min morgonpromenad och nu i eftermiddag när vi cyklade iväg på visning men annars så har datorn lyst över mig hela dagen. Men ganska skönt för nu börjar jag greppa tentan och kan slappna av lite lite mer...
Igår var vi på visning på Oskarstorget, jag kände okej, Daniel kände NEJ! Idag var vi på visning på Senapsvägen, jag kände ja ja ja o Daniel kände NEJ NEJ!! Det går bra för oss vill jag lova... Så än så länge så vet ni vart ni hittar oss och troligen kommer vi bo här ett bra tag till... Daniel blir mer och mer negativ till allt vi kollar på känns det som, det finns fel på allt.. Suck!!

Tur att min älskade Jonna kommer hit ikväll och gör mig lite glad. Mystime dags för oss. Har inte träffat henne på över en vecka och det är aldrig bra!!

Nehej ska klura lite mer på tentan innan jag tar o lagar lite mat.. Blir fisk i ugn, grönsaker och tagliatelle idag tror jag allt =) Mumsigt och nyttigt...

MÅ BÄST!!

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0