Effektiva dagar delux...

Gårdagen var jag aktiv, mötte Linn ca 8.45 utanför mig så gick vi i oset nästan 1½timma, sen hem o piffa till mig, möte på universitetet ang skitlärare. Sen hoppa ja förbi willys o handlade lite nödvändiga saker. Tanken var att jag skulle bege mig till njoy och en sväng på gymmet men inte kund ejag ge mig in när det va så fint väder.. Blev en joggingtur i värmen istället. Sen hem för en sommrig lunch, melon och yoggi. Tog en is chai och en promenad i stadsparken med Karin massa massa girltalk blev det också.
Hämtade efter det upp min man och vi va o kolla på en lgh som vi är mucho sugna på...
Sen trampade vi förbi mormor och hälsade på Ulla som var där, fick jordgubbar o grädde o annat mumsigt mormorfika, bästa fikat ever!! Pernilla droppade Ebba hos oss och vi va barnvakt hela kvällen och tittade inte in hemma öfrens strax efter 23... Effektiv och händelserik dag igår...

Dagen började lika effektivs som gårdagen var... Kl 6.30 hämtade jag syster för o åka till gymmet o pumpa lite muskler, gick bra trotts den tidiga timmen, stark!! Väl hemma städade jag troapporna här hemma och startade tvättmaskinerna.. Nu är den sista maskinen igång och jag ska fixa till lite frulle innan jag hoppar in i duschen för senare blir det dejt med Carro. Känns som en mycket bra dag detta också!!
Jag är på gång känner jag =)

Hoppas ni har det toppen ni också, hoppas också att vädret blir bättre än just nu!!
MÅ BÄST!!

Man borde fira att det är helg!!!
Ser inte detta ut som ett bra sätt att fira??

Hallondaiquiri

Hallondaiquiri

Till ett glas behöver du;

2 cl citronjuice
1 cl sockerlag
4 cl vit rom
1 dl hallon

Kör allt i mixer med krossad is. Häll i ett cocktail- eller daiquiriglas.

och vips så kan vi fira in helgen!! ;)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0