2.5+ burrrrr

Dagen igår blev fullare än jag planerat, fick sluta 14 på VFU:n så drog och städade ett trapphus, sen iväg på spinning, slängde i mig en sallad innan jag styrde bilen upp till Alby och var barnvakt. När jag kom upp fick jag veta att Bamse hade rymt så började med att leta efter honom utan framgång men ca 20min senare så dök han upp. Skithunden osm jag älskar så.
Förhörde Ludde på engelska läxa och lovade att jag ska komma upp en gång i veckan och hjälpa honom med läxor.

Dagen blir lite lugnare, tror jag...
Iväg till skolan strax och efter det möta upp Sofia på Njoy för lite gym och löpband sen blir det BARA HEM OCH SLAPPA!!! Daniel har lovat att laga mat ikväll så ska bara sitta i soffan och dega hela långa kvällen har jag planerat! Det ska bli underbart!!!

Nehej packa ner matlåda och trampa iväg!
MÅ BÄST och ha en toppen dag där ute, kom ihåg vantara, börjar bli kallt nu!

LÄNGESEDAN DU BLOGGADE!!! (Meddelande från Sandra haha)

Ja nu va livet i full gång igen... Hur ska man hinna med denna höst hade man planerat??
Både måndag och tisdag har jag åkt strax före 8 och inte kommit hem förens ca 8 på kvällen, det är långa dagar med VFU och extra jobb och allt annat man vill hinna med. Kvällen ser ut och bli lika sen...
Kan med andra ord bli en tuff höst för fröken Andersson men så är dte ibland, vi längtar till jul och hoppas på några dagar ledigt!

Vi har nu beslutat och bokat med syster att vi drar upp till Sälen över nyår, känns skönt att inte vara hemma. Varför ska man det egentligen när man kan åka bort??
Äta något halvdan mat och dricka sig full för att orka vara varken till 12 slaget?? Nej det där har jag fått nog av måste jag säga. Bättre att vara lite friluftsmänniska på dagen laga god mat i myskläder och titta på fyrvärkeriet över bergstopparna ;)

För att ta något lite närmare så va helgen toppen bra.
Lördagen spenderades i Odensbacken hos Daniels familj och kvällen med mina kära vänner hos Sandra på inflyttningsfest. Hade sjukt kul o mysigt hos Sandra men sen blev dte krogen och det är verkligen INTE kul där. Efter att tappat bort alla och ja inte orka leta så drog jag hem vid 1 tiden och vaknade "pigg" kl 8.00 på söndagen, när man fick sova?? Hur blev detta??
Ja en bra helg va det i alla fall =)

Nehej nu ska jag ner i trädgården och hoppas jag hittar ett äpple att ha med mig på våran tipspromenad vi ska på idag i skolan. Ta hand om er så ska ja försöka uppdatera oftare!

MÅ BÄST!!!
Btw bilder från helgen kommer! Lovar!

 Pytte katt i Odensbacken...

På med klackarna

Dagen till ära börjades med ca 5km jogging runt oset... Mycket skönt måste jag säga, en bra start på dagen och helgen. Nu blir det en dusch och sedan ska vi bege oss ut mot Odensbacken för att umgås lite med svärföräldrarna. Måste dock säga att dagens höjdpunkt blir ikväll, då blir det röj och drag hemma hos Sandra som sig bör när det är dags för inflyttningsfest... Ska bli skoj att få dra på sig party kläderna, de höga klackarna och korka upp en flaska vin. Det är nog det som behövs efter denna vecka, och kanske ännu mer inför kommande veckor.

Nehej nu har jag tyvärr inte tid med er mer idag, vi ses på dansgolvet ikväll eller när jag kör om er påvägen mot Odensbacken ;)

MÅ BÄST!!!

It´s friday

Veckan hjar varit omtumlande var olika anledningar, tårar har fallit och ofattbarhet har funnits. Har stundvis varit tom och inte förstått något och nästa stund sorgsen. Livet ser ut såhär, men ibland är det svårt att se meningen med det hela. Då är det tur att man har underbara vänner att ty sig till.



Häromdagen var Linn och jag ute och gick och fastnade en stund vid dessa rofyllda kossor ute i oset.
Det är såhär djur ska ha det.



Karin och jag var och shoppade i torsdags och självklart ville såhär söta igelkottar i choklad följa med våra magar på vår shoppingtur =) Lika mumsiga som söta!

 Bild på ycklinggrytan som jag skrev om i förra inlägget. Jag rekomenderar er ½tsk currypasta för dom som inte älskar starkmat, jag använde 1½tsk och vi höll på att brinna upp. Att curry kan vara så starkt visste man inte!


Idag blir det till att städa lite trapphus iväg och pumpamuskler på gymmet med syster och eftermiddagen ska Sandra och jag spendera på ICA Maxi för shopping till hennes inflyttningsfest imorgon. Det ska bli trevligt må jag säga. Kvällen ska älsklingen och jag lyxa till med både ostbricka och glass har jag planerat. Funderar dock fortfarande på vad vi ska laga för mat? För man kan ju inte leva på ost, kex och glass... Eller??

Nehej iväg nu!!
MÅ BÄST och ha en toppen helg alla!!

Kycklinggryta

Började dagen med en promenad med Sofie och ska fortsätta med att åka till skolan och sedan shoppa loss lite på stan med Karin. Får se om jag hinner städa något trapphus kanske...
Tänkte ikväll vara lite spontan och prova en kycklinggryta som jag fick recept på i sommras av min vän och kollega Nisrin, det har lixom inte blivit av men nu attan... Prova ni också!

Nisrins kycklingryta

Kyckling
Paprika
Lök
Ananas
Kokosmjölk
Röd currypasta
Ris

Först skär du kycklingfiléerna i mindre bitar och steker dom.
När du har stekt kycklingen, tillsätter du lök som du skurit, paprikastrimlor och champinjorner.. och steker allt tillsammans. Löken får inte bli bränd så det ska bara steka tills de är varma och mjuka. Lägg till andra grönsaker om du gillar det!Sedan häller du i en burk kokosmjölk. Jag brukar använda Icas märke, det heter "lätt kokosmjölk" och finns att köpa på ica maxi vid thai-avdelningen innan kassan..
När du har tillsätt kokosmjölken kan du lägga i ananasbitar om du gillar det.. och sedan 1-2 tsk Röd carrypasta. Låt småkoka i ett par minuter.
Kryddan Finns i en liten burk av märket Santa Maria, du hittar den vid kokosmjölken.
Smaka och salta/peppra efter smak, ibland behöver man tillsätta mer currypasta också. 
Hoppa de smakar;)


Ha en toppen dag och MÅ BÄST!!


2½år

Oj hur kunde jag sitta och glömma det??
Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 2½ år på pricken, det är inte dåligt må jag säga.
Nog för att det känns som det vore längre men 2½år är ganska lång tid om man tänker tillbaka på allt som hunnit hända, man har gått igenom en hel del tillsammans redan. Förstå om 10 år...

Det har vilket fall varit underbara 2½år och jag är så lycklig att jag har honom vid min sida...

Tvunget att nämnas men nu ska ni slippa kärlekstjajet ;)



Lustiga livet

Här sitter jag då med min yoggi brevid mig och ska strax bege mig iväg.. Livet är bra lustigt ibland, det tar vändningar som man inte anade fanns men trotts det så går dagarna och timmarna, livet fortsätter rulla på... På gott och ont. Ibland vore det skönt om timmarna bara kunde stanna för en stund.

Ska som sagt strax bege mig iväg till o jobba lite, hoppas hinna plugga en sväng på eftermiddagen. Men ska ta mig en promenad med Linn under dagen också. Ikväll blir det hårdträning med Jonna, ska se till att hon får en redig träningsvärk. Kvällen kommer spenderas med mys hos Jonna med diverse härliga människor. Vårt veckomys är en populär tillställning =)

Vänner är änglar utan vingar, sägs det och nog är det sant.

Har inte så mycket mer att tillägga än kanske återkommer under dagen eller så men för nu var det allt. 
Ta hand om er där ute och var rädda om varandra, uppskatta varje minut! 
MÅ BÄST!


 

Pumpa muskler och kör hårt

Tisdag idag och jag önskar jag hade en plan. Ska skriva en uppgift till skolan som inte alls riktigt vill komma igång i mitt huvud. Har lite lösa tankar men det är det där o få dem på papper, att sortera hur jag ska ha det. Att hitta i böckerna vart jag har läst om alla mina tankar. Suck det känns liiite liiite tungt just nu. Men det reder sig nog snart hoppas jag...

Idag blir det skolan om några timmar sen bege mig mot Kungsgatan för att städa trapphus sen får vi se vart eftermiddagen och kvällen bär av. Kanske det eller kanske det andra vi får se. Hoppas på att sena kvällningen spenderas i soffan i alla fall. =)

Annars händer dte inte så mycket, ha kommit igång med träningen ordentligt i alla fall och är taggad till tänderna. Satsar på ca 4pass/vecka. Förra veckan blev det 5 pass. 2 jogging turer, 2 gym pass och 1 spinning. Bra variation tycker jag. Denna vecka har jag avverkat ett joggingpass så här långt, det är planerat ett spinning och minst ett gym pass hoppas på två.

Nehej ta tag i o läsa lite och sedan den där nedrans uppgiften kanske...
Men ska inte klaga, har ju INGA tentor denna termin, yay och woho för oss =)

Igår fick vi veta vart vi ska vara på VFU:n, jag är nöjd jag fick i Örebro bara dte är ett plus. Ska spendera mina 10 veckor på Olaus Petriskolan, det kan bli mucho bra. Fick även veta att en ur min PDI grupp också ska vara där dock bara i 5 veckor men i alla fall, alltid trevligt med ett känt ansikte =)

Ta tag i dagen nu!
MÅ BÄST och kör hårt!!

Är det här Jonna och jag står nästa år?? ;)
hehe




Seg i starten

Jag är hemskt seg i starten idag. Var uppe strax efter 8 för då kom Bamse, vi tog en promenad. Sedan kröp han och jag ner i sängen igen! Dumt? Jaaa.. Jag pluggade lite och han somnade och när jag läst allt jag skulle i boken så tänkte jag vila ögonen lite, det slutade i över en timmes vilande. Ja så kan det gå ibland. Mysigt var det och nu sitter jag fortfarande i mjukiskläder och har inte ens stoppat in linserna när klockan är 12.30.

Lite illa är det faktiskt!
Ska ta tag i mig själv nu genom att ge mig ut och springa en sväng tänkte jag sen så hoppas jag att pluggandet går som en dans och att jag får mycket gjort.
Ikväll blir det till att vara barnvakt i några timmar åt smågrynen får se vad vi hittar på för spännande.



Så här skulle jag kunna starta dagen oftare =)

kärlek



Hem ljuva hem

Ja nu va vi hemma igen, eller ja rent tekniskt har vi varit hemma några timmar men i alla fall =)
Helgen har spenderats i Gbg och Stina och Martins bröllop. Alltid härligt att få dela en så stor dag med ett lyckligt par, hoppas dom får en underbar bröllopsresa, en bra start på ett fortsatt liv kan vi kalla det ;)

Vi sammanfattar det hela som ; Fin vigsel, mycket god middag, trevliga människor att hänga med, lärt mig vika en "sak" med servett, mycket dans och glada skratt.

Låter som en bra kväll va?? Och inte nog med det man fick ju vara finklädd också, me like!!
Finns massa kort på facebook men ska dela några här också.








Nu är det dags att svira om och bege mig mot gymmet med syster. Ingen vila här inte om man vill komma i form!

MÅ BÄST!!
Hörs i veckan, hoppas ni haft en toppen helg precis som vi!

Ordning och reda!

Jag fixart!!

Häromdagen var jag hemskt stressad, kände inte att jag skulle hinna allt. Vi åker imorgon (lördag) på bröllop till Gbg, Stina och Martin är det lyckliga paret!
Och alla tjejer vet säkert hur mycket som ska fixas för en tjej innan hon ska få klä sig fint och gå på bröllop. Klänningen och skorna va köpta för ett bra tag sedan men det är så mycket annat fix.
Plus att allt jobb som jag brukar ha på helgen och mot slutet av veckan var tvunget att bli klart innan.

Men jag har klämt in allt och nu är det bara ett par ynka strumpbyxor kvar att köpa, typ.
Jag har tvättar, jobbat allt jag ska denna vecka, pluggat, tränat 4 pass denna vecka, shoppat allt till bröllopet och lite där till, färgat håret, fixat naglarna, vaxat benen, provat kläderna och dom känns bra! Fixat väskan och börjat packa OCH kollat så Daniel har allt och att allt är helt och rent. Skojar ni jag är effektiv?? =)

Idag är det bara, skola, fika med Emma, fika med Sandra, byta bil med syster och köpa strumpbyxor kvar. Och såklart fixa picknick till bilresan imorgon. Men det är ju INGET i all denna stress, jag känner mig lugn och harmonisk, nästan. Tror jag ska ha min nya tröja på mig idag.. Dagen till ära!


Nehej se om jag kan få i mig någon frukost/lunch typ brunch aktigt då...
MÅ BÄST!!
Och ha en toppen helg, friday im in love!


Livet i stort

Har inte kännt mig så kreativ på sista tiden. Det kanske ni har märkt på de sista torftiga inläggen. Ibland har man sådana perioder. Känner mig allmänt trött och slut i hela mig. Kanske är sommaren som tar ut sin rätt. Visst låter det motsägelsefullt att säga så?? Men är man stundet så är man då är sommaren ingen semester. Då har man omtenta att oroa sig för och man har i mitt fall 3 jobb att hållas med. Men nu är vardagen tillbaka och jag hade planerat att kunna ta mig en minisemester i höst men eftersom vi ska ut på 10 veckors praktik så har jag inte möjlighet med det förrens i december och då vet jag att det är fullt upp med annat, då är dte ju JUL!!
Men Daniel och jag klurar på att ta en nyår någon annan stans är i Örebro. Kanske i Sälen eller ja varför inte utomlands?? Jag vill till Disney i Paris. Har firat jul där en gång förut och varit där 7 ggr men jag vill dit igen. Där är dte riktig jul och nyår. Där är det mys, någon gång snart ska jag dit!!

Annars har skolan sparkat igång så smått och jag borde som vanligt plugga ist för att sitta här så ska strax ta mig iväg och göra det. Har även satt igång med träningen nu, ja nu jäklar är det dags att röra på fläsket.
I måndags körde syster och jag i Markaspåret, hon körde en mil på 49min och jag körde 7.6km på 49min bra jobbat av oss båda tycker jag för direkt efter dte gav vi oss av mot gymmet och körde i strax över en timme där.
I tisdags var tanken spinning men det blev 5km jogging i Oset ist då planerna på kvällen ändrades. Kan ju säga att benen kändes igår.. Och risk finns att de gör det ännu mer ikväll då Jonna och jag ska ge oss på 60min Spinning. Sedan har jag problem, vet inte hur jag ska få till mer träning i veckan. Har massa som måste fixas inför bröllopet i Gbg i helgen + jobb och plugg att göra. Känns surt måste jag säga...

Men något litet kanske jag kan hinna med, får hoppas på det!

Nehej nu ska jag i alla fall ta tag i detta med pluggandet...
Till dig en blå tussilago, heter boken.

MÅ BÄST!!

Helgen

Helgen var full av aktiviteter.
I fredags provade Karin, Sandra och jag Harrys vin och plocktallrik, mycket mysigt. God mat, vin och girltalk gör livet underbart. Sandra och jag hann förbi Coop en sväng sedan för att införskaffa oss lite godis, ett bra slut på veckan.

I lördags gjorde jag min plikt och gick och röstade, satte även sprätt på lite pengar ihop med Karin på stan. Hann sedan hem och tvätta (känns som vi alltid tvättar). Innan vi mötte Johan och Emma på stan för lite mat på Hellas oh sedan Inception. Och JA! den är bra, mycket värd att se och den ska ses på bio... Så det är bara för er som inte sett den att springa iväg.



I söndags åkte mormor och jag på roadtrip upp till Sthlm för att fira pappa som fyllde år i måndags. Vi åkte till ett super mysigt cafe på Värmdö och åt tårta. Ska visa bilder när datorn och mobilen vill leka igen.
Hade en supermysig dag i Sthlm som alltid, älskar Sthlm. Där skulle jag någon gång i mitt liv vilja bo.

Det var våran helg =)

Personlighetstest

Dolly hade på sin blogg ett personlighetstest hon hade gjort, jag som älskar test var ju bara tvungen att prova.
http://se.41q.com/ gör det ni också.
Såhär blev mitt resultat...

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.



Då kanske man har valt rätt yrke i alla fall =)
 




trötter

Gårkvällen blev rätt sen, Maria och jag jobbade till 22.30 sen var vi äntligen klara och hittade hem i mörkret, vid ca 23.30 hade jag duschat och Daniel fixade te och macka haha är man hungrig så är man ;)

Var tydligen väldigt trött efter det städpasset så somnade nästan direkt och vaknade inte en gång på hela natten sov som ett barn mao. Maria och jag är ett riktigt bra städteam. så effektiva och samspelta har vi blivit, inte direkt första gången vi städar ihop såhär. Vi hade vårat i julas kan man lugnt säga =)

Idag ska det bära av mot mina trapphus i alla fall, men Bamse kom just så får bli en promenad och lite frukost först. Har beslutat att ta en lugn och skönt dag, ta dagen lite som den kommer och som jag känner för.
Ikväll ska det bäras av mot Harrys och ett glas vin med Sandra och Karin, får se om Maria och Jonna dyker upp dom också. Alltid trevligt med lite tjejmys. Helgen är planerad till brädden.
Imorgon blir det nog lite tvätt och fix här hemm för att på kvällen lämna Bamse hos mormor och möta upp Emma och Johan för mat och bio. På söndag morgon tar vi dock mormor och Bamse och drar upp till sthlm för att fira pappa som fyller år på måndag. Ska bli super mysigt!!

Nehej ta tag lite i dagen kanske, nog för att dagen ska få komma som den vill men lite ordning och reda måste man ju ha, annars blir det inga barn gjorda ;)

Hoppas ni får en toppen dag!!
MÅ BÄST

Så sjukt bra

Slutet av veckan, torsdag redan, jag har noll koll på dagarna känner jag.
Idag är det skola som gäller sen blir dte till att jobba hela eftermiddagen och kvällen. Ska vinterstäda systers stuga... Nån ska ju göra det också =)

Igår kväll blev det combat med Sandra, kunde inte ge 100% men det kändes helt okej iaf och flörkylningen är inte sämre snarare på bättringsvägar, ja vet hur min kropp funkar.. Känner jag mig halv okej är dte bara att köra för då blir dte piggare. =)

Nehej nu ska ja ner o möta Linn snart för o åka o kopiera lite till nästa vecka.
Ja känner mig redigt taggad nu för skolan, eller okej redigt var att ta i men lite taggad. Mycket mer efter igår när jag såg mina sista 7.5 p bli registrerade på studentforum och jag nu har mina 90p som sig bör.

KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!!!!!
Och efter jul är dom ännu fler hihi

Nehej lite spray i håret och ett par skor på tassarna så är jag redo!!

MÅ BÄST och ha en toppen dag, det ska ja ha!!

Bostadsgaranti?!



Läste nyss på Facebook vad min kusin skrev...

"någon har slagit upp ett tält mitt i rondellen vid universitetet och skrivit en skylt Bostadsgaranti?!"


Är detta sant är det ju as kul... Hahah



Tradera

Ja hittade som sagt tradera, hade en budgivning på en väska som skulle avslutas typ nu faktiskt.
Har varit som ett barn på julafton hela dagen sprungit till datorn lite då och då för o kolla läget. Belutade att vara närvarande de sista 30 minuterna (eftersom jag iaf inte orkar läsa mer just nu...). När jag ska gå in och kolla hur allt ligger till så är anonsen borta!! BORTA!!!
Kan man bara ångra sig sådär 30min före avslut?? Jag är grymt besviken och hatar nu mera tradera =(
Har en till eller egenligen två auktioner till på gång, en avslutas imorgon och den vill jag ha en anna är om 2 veckor så då har säkert min tradera feber gått över och jag skiter i det hela..

Dumt, så nu får jag ta min besvikelse och sätta mig i soffan och läsa klart skräpboken istället...

 Den kunde varit min nu... Jaja säkert något lurt med det hela i alla fall...
Som jag brukar säga, va väl någon mening med det också...


Ett ryck behövs nu...

Idag blir det inte många barn gjorda, ska sitta i soffan och läsa en bok hela långa dagen har jag tänkt mig.
Den ska vara färdigläst imorgon så det kan behövas ett ryck med den nu.

Klurar också på om jag ska få till att baka det där brödet som jag pratat om i flera dagar att jag ska baka men som aldrig blir av... Vore inte helt fel att ha till kvällsmaten. Daniel och jag är inne i en period nu där vi äter macka och nyponsoppa eller blåbärssoppa på kvällen. Det är så gott! Känns lagom på kvällen också. Igår provade vi en ny skogsbärssoppa, riktigt god!! Jag gillarn men Daniel är fortfarande frälst vid sin nyponsoppa, men omväxling förnöjer heter det ju =)

Ikväll blir det i alla fall Combat med Sandra, det ska bli trevlans och skönt!
Förkylningen sitter i men känner mig bättre i alla fall, orkar inte vänta mer nu...

Igår hittade jag av någon anledning trdera, inte sååå bra!
Speciellt eftersom jag inte är där för att sälja utan för att köpa, det kan sluta dyrt känner jag.
Just nu ligger jag och budar på en Burberry slips till Daniel och två dyyra väskor till mig. Känner dock på mig att väskorna kommer sticka iväg lite för mmycket för min smak tyvärr men slipsen ska jag bara ha så är dte ;)
Hihi inte bra med bud när man är en sådan tävlingsmänniska...
Yeye håll tummarna för att jag vinner och får göra av med lite pengar ;)

Ha en toppen dag!
MÅ BÄST!!

Nu börjar kampen!

Förkylningen håller i sig med ett stenhårt tag. Men nu har vi börjat kampen mot förkylningen, den fick en vecka på sig att försvinna, med andra ord en vecka med enbart lugn och ro. Men passar det inte så ;)
Nej nu börjar jag så smått träna igen, igår blev det gym med syster och en power walk med Sandra (Hon måste ha ca 1m längre ben än mig jävlar va hon traskade på.. det är bra!). Idag klurar jag på lite Coreboll mot kvällningen. Ska börja med skola och lite städa trapphus sen får vi se vad det blir av men riktigt sugen.
Sandra vill imorgon ha med mig på combat, egentligen tror jag inte min kropp är riktigt redo för att hård köra men vad tusan... Älskar det passet så kör nog i alla fall, så kan jag vila på torsdag o fredag =)

Annars händer det inte så mycket just nu. Känner mig ovanligt avslappnad. Denna kännsla har jag inte haft på hela sommaren, mycket troligen beroende på det förbaskade tentan, men nu är den ur världen och jag kan städa bort alla pngest känslor och bara slappa när tiden finns, ingen tvång längre, och detta är en tentafri höst vilket känns ännu bättre.

Nehej har inte så mycket mer att komma med just nu så ska bege mig in i duschen och sedan traska iväg och lämna min bebis hos sin riktiga matte. Han har levt livet här så kommer troligen vara skapligt glad när han inser att han inte ska vara här på några dagar.
Strax före 8 varje morgon har han väckt oss genom att kura ner sig mellan oss för att bli kliad och ha mysstund. Sen han vi sovit en stund till innan det blivit dags för första promenaden. Och självklart har han beslutat att efter varje promenad ska det bli godis. Jo man får vara så bortskämd när man är så gamal och söt!


Ha en toppen dag alla!!
MÅ BÄST!!




Bamse och jag i våras...

Dumma förkylning

Helgen är över och en ny vecka tar fart...
Det har varit en lugn helg, i fredags hade vi som sagt Carro & Johan över på mat och lite spel mycket mycket trevligt så det hoppas jag vi kan göra om snart. I lördags gjorde jag och mormor diverse loppis fynd, först på IKEAS parkering och sedan på Bra och Begagnat, självklart tog vi också en sväng inne på IKEA och avslutade med glass =) Sedan hände dte inte mycket mer den dagen, söndagen blev allmänt seg den också, började dagen med att tvätta och städa trapphus och fortsatte sedan med att städa salongen, sen blev det soffläge med sex and the city boxen och senare såg vi Bröllopsfotografen.
Jag är så sjukt trött på denna förkylning, trodde den skulle vara över för flera dagar sedan men det känns bara som att den tar ny fart hela tiden... JAG VILL TRÄNA!!!
Ska i alla fall idag ge mig iväg på ett litet gym pass med syster, jag får kli i hela kroppen av att inte träna, nu har jag vilat en hel vecka, det går inte längre nu. Men ska köra lite lugnt inga hårda konditionspass dte tror jag inte kroppen orkar, är ju helt slut av att gå i trappan så...

Denna vecka blir det plugga, jobba och sen får vi se... Helgen är redan planerad till bredden så det är bara att ta fart och se fram emot den =)

Nehej nu ska ja plugga lite!
MÅ BÄST!!

Jag är bäst!! Helt utan protest

Igår ringde Elvira mig och berättade att hon klarade grammatiktentan, sååå underbart skönt för henne!!!

Hade ångest med stort Å igår och hela natten, jag hade nämligen inte fått mitt besked. Men idag tog jag beslutet att åka upp till Universitetet och kolla om tentan lämnats in utan att registrerats.
Tror ni mitt hjärta slog när kvinnan i studentcentrum sa att den fanns där och gav den till mig???

Tror ni jag skakade när jag letade efter resultatet??
Efter det jag trodde skulle vara ett stort fett U, men NEEEJ!!!!!!

Där fanns något som enbart funnits i mina drömmar!!!

ETT VG!!!!!!!!!
Det är helt sjukt jag fick VG på en tenta som givit mig ångest hela sommaren och långt före det!

Jag är så stolt över mig själv och nu kan INGET stoppa mig!!

Jag är helt utan tvekan bäst och från och med nu ska jag aldrig säga att jag inte kan, för jag kan allt!!!

Precis som Johannas mamma sa; Alla kan lära sig allt bara dom vill.. Och nu är dte bevisat!


TACK ALLA SOM HJÄLPTE MIG MED DETTA!!!
NI ÄR GULD VÄRDA =)

Sjukstuga

Idag har vi sjukstuga här på Skyttegatan... Jag snörvlar och hostar som värsta veklingen och Daniel har dunder ont i magen.. Ja så kan dte vara, men det går över tills vi ska gifta oss ;)

Idag står det handla mat och städa på schemat, för ikväll kommer Carro och Johan hit, det blir mat, mums och lite wii spelande hade vi tänkt oss. Får se om vi hittar på något annat trevligt också, Bamse kommer dyka in under dagen också då han ska bo här i helgen min lilla älskling.

På matsedeln till kvällen står tacolasagne och ananaspaj, hur låter det??
Har aldrig gjort lasagnen förut fick receptet av Daniels moster förra helgen så det kan bli spännande. Egentligen ska man aldrig bjuda folk på något man aldrig lagat förut men jag chansar och annars får vi äta ananaspaj =) 

Tacolasagne 

Köttfärs
tacokrydda
tacobröd (mjuka)
philadelphia
tacosås (styrka efter smak)
ost
tomater

Bryn köttfärsen och krydda den precis som till vanliga tacos (enligt receptet på tacokryddan). Blanda philadelphia och tacosås. Smörj en ugnsfast form och sedan varva, bröd, köttfärs och philadelphia o sås blandningen tills formen är full. Lägg då på skivade tomater och riven ost.
Gratinera i ugnen ca 20min ca 200 grader.

Lycka till!!!


Ananaspajen har jag lagt upp här förut så det struntar jag i nu, den är alltid dundergod och uppskattad =)
Hoppas Carro o Johan gillar den lika mycket som jag gör ;)



Nehej undra om man ska ta o börja med Willys innan alla andra tänker åka dit??
Undra hur dte alltid blir så att jag hamnar på Willys på fredagar?? Värsta dagen för att hållas där...
Willys är osäkert en fredag =) Men så är ju också min dröm att bli Svenssonmamma så då är det väl bara att vänja sig =)

Det är konstigt egentligen på tal om det...
Anna och jag pratade om det igår, min högsta dröm i livet har alltid varit att få en lycklig egen familj. Ni vet, barn, villa, två bilar, kanske en hund ja hela kittet lixom. Anna har samma dröm och jag har flera kompisar som också drömmer om det. Jag anser dte vara en otroligt härlig dröm och kan inte riktigt vänta utan skulle gärna påbörja den drömmen snart. Men många tycker att dte är en hemsk och tragisk dröm, har ibland fått höra att "har du inte större drömmar än det?" Men vad kan vara större än att få barn? Ett nytt liv till jorden, att ta lån och köpa hus är väl jättestort?? Jag förstår inte varför drömmar alltid måste innehålla resa jorderunt eller ha en cool karriär, varför inte det kan innehålla att få ett lyckligt liv och glädjas åt det man har??
Sen absolut inte sagt att de som vill ha en karriär och eller resa jorde runt inte är lyckliga, det tror jag absolut att de är och så länge det verkligen är deras dröm så go for it!
Men våra drömmar om ett lyckligt familjeliv är inte mindre värda det är nog så spännande enligt mig... =)


Nehej nog med att vara djup nu ta tag i dagen...

MÅ BÄST!!!

v.35

Jag har legat lite lågt på bloggen några dagar, ville lägga upp några bilder men det ville tydligen inte min dator att jag skulle för han vill inte leka med mobilen... Dumt till tusen, måste be min data tekniker titta på det där ;) (med andra ord DAAANNIIIIEEELLL... HHHHJJJJÄÄÄÄLLLPPP!!)

Jaha denna vecka började skolan, jag blev plötsligen utan förvarning dunder förkyld. Annars så hard et blivit en lunch hos Helena och hennes jättebebis vove på 10 mån och 50kg haha men såå söt!
Jobbat lite, träffat mina underbara vänner, INTE tränat pga dum förkylning men promenerat. Och igår var jag hos Bästa Emma på Mary Key party, alltid myckigt med en tjejkväll men Mary Key är verkligen inte min grej, annars älskar jag home partyn som ni alla säkert vet..

Nehej nu ska Tant Alexandra dra på lite smycken och möta upp vännerna för o cykla till skolan =)

Ha en toppen dag!!
MÄ BÄST!!


Lördagsmys

Ja i lördags blev det som sagt Shrek, bland annat.
Det är tufft att ha två barn med sig, eller ja tre barn på två vuxna, hur ska man orka ha koll på ca 30 barn när man blir lärare?? Bra att träna i liten skala ;)
Vilket fall så insåg vi att gå upp på stan va det bästa alternativet eftersom Kungen med familj var på stan i lördags. Bara att gå med barn drällande överallt va nästan en utmaning haha. Tur dom är så snälla och oftast skötsamma. Väl inne på bion köpte vi popcorn, dricka och tvingade alla att gå och kissa (Trotts det viskar Ebba till mig mitt i bion "moster, jag är kissnödig..." barn!).
När vi kom ut från bion som förövrigt var riktigt bra så kände vi att oj va mycket folk! Vi stannar här en stund så blir det lättare att gå sen... Plötsligt börjar en orkester spela musik och efter det kommer några mc-poliser.. Vi kände oss som frågetecken men efter ca 5 min hörde vi hovar och ett ljus gick upp och ungarna kastades upp på axlarna och armarna för att få vinka till kungafamiljen.. Inte alla som har sådan tur utan att vara medveten om det =)

När vi traskade hem beslutade vi oss för att styra ut till Odensbacken där Daniels bror var med sina 13 veckors kattungar, alla djurbebisar är ju söta men jag va inte i närheten lika förtjust som barna och Maria var =)

Påvägen hem stannade vi och köpte pizza efter mat blev det bus i trädgården innan klockan va mycket för mycket och Casper somnade i soffan och Ebba och Ludde hamnade i säng.
Maria och jag blev dock uppe lite längre då syster med man inte rullade hem förens strxa efter 2.00.

Men det blev en mycket bra och lyckad dag/kväll =)
Barn är bra härliga dom...
Ebbas sista ord till mig innan hon somnade:
- Moster! Jag tycker mycket mer om dig än mamma o pappa... Tänk om ni kunde bo här med mig ist för mamma o pappa...
Haha sötisen!

MÅ BÄST!


Eftersom min dator inte vill leka med min mobil så får jag inte upp några bilder så ni får leva utan dem.. =(

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0