Dumma förkylning

Helgen är över och en ny vecka tar fart...
Det har varit en lugn helg, i fredags hade vi som sagt Carro & Johan över på mat och lite spel mycket mycket trevligt så det hoppas jag vi kan göra om snart. I lördags gjorde jag och mormor diverse loppis fynd, först på IKEAS parkering och sedan på Bra och Begagnat, självklart tog vi också en sväng inne på IKEA och avslutade med glass =) Sedan hände dte inte mycket mer den dagen, söndagen blev allmänt seg den också, började dagen med att tvätta och städa trapphus och fortsatte sedan med att städa salongen, sen blev det soffläge med sex and the city boxen och senare såg vi Bröllopsfotografen.
Jag är så sjukt trött på denna förkylning, trodde den skulle vara över för flera dagar sedan men det känns bara som att den tar ny fart hela tiden... JAG VILL TRÄNA!!!
Ska i alla fall idag ge mig iväg på ett litet gym pass med syster, jag får kli i hela kroppen av att inte träna, nu har jag vilat en hel vecka, det går inte längre nu. Men ska köra lite lugnt inga hårda konditionspass dte tror jag inte kroppen orkar, är ju helt slut av att gå i trappan så...

Denna vecka blir det plugga, jobba och sen får vi se... Helgen är redan planerad till bredden så det är bara att ta fart och se fram emot den =)

Nehej nu ska ja plugga lite!
MÅ BÄST!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0