Inte som man tänkt sig...

Nej det blir tydligen aldrig som jag planerar på förmiddagen. Blev varken trampande till skolan eller Friskis idag...
Blev bilen till skolan, mest av lathet och sociala själ.. Sofie och jag fick oss en behövlig pratstund i bilen till och från skolan. OCH Jonna har på något vänster lyckats övertala mig till att följa med henne på intervallträning ikväll. Jag, seriös löpträning i grupp!! Låter det som en bra kombo? Mm skeptisk men har lovat damen att testa, så får vi väl se om jag kan gå imorgon!!
Ojoj känner redan nu hur astmaattackerna tränger sig på ;)
Jag nervös?? Neeeej! Nu förstår jag inte.. :)
Humf! Lika bra att hoppa i löparkläderna och tagga till nu. Tur det blir myskväll med Jonna efter.. Om jag fortfarande gillar henne då!! ;)

Håll tummarna för mig och ha en mysig tisdagskväll!

Tisdag

Och sovmorgon... Oj vad jag behövde det! Har iof haft en katt gående på mig hela morgonen sedan kl 5.. Men set är smällar man får ta. Nu när jag ska gå upp passar han på att sova bredvid mig på kudden. Tur vi har så lika dygnsrytm ;)
Blev aldrig något Friskis igår, beslutade att springa ist. Så årets första 5,5km är avklarade. Känns skönt, jag gillar att springa och fundera. Vid 21.30 kom syster och man hem också så nu är vi inte tonårsföräldrar längre ;)
Det åkte Öppet spår igår på Vasaloppet, gick bra tycker jag, 8.19h. Bra jobbat!! Får se om de kan gå idag, såg sådär ut igårkväll haha :)

Nehej dags att gå upp och slänga på lite kaffe och fixa matlåda innan det ska trampas till skolan! Slutar 17.00 idag, segt delux. Jo ja vet att det är en vanlig dags arbete att sluta 17.. Men att sitta och diskutera i 4 timmar är segt.. Inte alls som att jobba.. Men som sagt ta tag i dagen så tänker jag avsluta den på Friskis idag iaf!! :)



Ny vecka

Ytterligare en måndag är här. Den började inte som vi är vana, utan 6.30 ringde klockan och då var det dags att skutta upp och väcka barnen så de hinner till skolan. L klara sig själv men E är set annat med. Hon är lika morgontrött som moster så det gäller att sätta fart på både henne och mig.
Men allt gick som det skulle utan stress och nu är båda knoddarna i skolan och jag ligger i soffan för att plugga.. Det går halvbra kan jag erkänna. Känner mest för att sova hela tiden. Men ska försöka ta mig igenom detta kapitel innan lunch är min tanke.. Eftersom E ska hämtas från skolan redan strax efter 15 så blir min pluggtid kortare än vanligt. Men sen tar jag åter lite vanligt liv och släpar nog med mig E till Friskis. Jag vill träna och då beslutat jag att hon vill titta på, alt spela DS ;).

Nehej ta tag i detta en stund till innan det ska lagas laxsås och risnudlar till lunch.

Vi har en mycket trött prins här hemma efter en dag och natt i ett hus. Han har inte haft ro att sova ordentligt så nu har han sovit sen vi kom hem imorse.. Och det kommer han nog fortsätta med resten av dagen. :)
Kan jag också få vara katt idag??

Fantasi torka

Jaha då var vi bosatta i Almby igen och lever som tonårsföräldrar i några dagar. Står just med en kaffekopp i högsta hugg och funderar ut vad det ska bli för lunch... Utmaningen;
En man som bara får äta fågel och fisk, en liten tjej som inte gillar fisk.. Plan på kyckling till kvällen.. Och två tonårskillar, men allt vad det innebär OCH ett kök och ett innehåll i kyl och frys som inte är mitt eget... Mm utmaning och fantasin bör gå på högvarv.. Har en känsla av att det inte bara blir en måltid lagad denna lunch... :)

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi i Odensbacken. Först hos Ds föräldrar och sen hos Emma, Johan och lilla Alma. Man blir bra sugen på småknoddar efter att ha umgåtts med den lilla hönan. Och efter ytterligare ett par dagar med mosters favoriter så tickar klockan ännu fortare! Mm hur ska detta gå??

Nehej ta tag i den där lunchen nu va. Och sen en promenad i solen tror jag allt! :)
Hoppas ni har en fin dag!!



Lunch alternativ kanske??? ;)

Fredag..

Äntligen börjar denna vecka lida mot sitt slut.. Det har varit en vecka full av bokstäver i mitt huvud. Bokstäver utan ordning. Har läst sjukt mycket, som sagt tidigare.. De som planerat denna kurs har absolut inget liv.. Vi går ca 1-2 dagar på oss att läsa ca 550 sidor och sedan skriva om i grupper. Är halv okej med denna ständiga korvstoppning. Den är så motsägelsefull denna utbildning. Men men första veckan på kursen avklarad iaf!

Skulle gå hem till Sofie och dricka kaffe och titta på vår webbföreläsning på förmiddagen idag. Men.. Daniel berättade medan jag tog på mig skorna att han spytt tidigare på morgonen.. Humf!! Så i dessa kräksjuketider så vågade inte Sofie träffa mig.. Fick se föreläsningen själv ist. Men det positiva är att D inte spytt något mer och ätit som vanligt. Var nog något annat.. Blä hatar den där spygrejen folk hålls med nu. =o/

Blir en ganska fullt upp helg som väntar oss. Men börjar helgen med ett träningspass på Friskis med bästa träningskompisarna.. Synd nog har Maria slutat jympa pga sin tjockismage alias. gravidmage.. Hon kan väl få liiite dispens för det då ;)

Hoppas ni får en bra dag och helg!
Kom ihåg sista delfinalen av mello på lördag!!

Nu tar vi helg i vår familj!

Pluggdag

Pluggar för fullt idag. Men går mellan bra kan man säga. Är trött som en gurka efter en natt med för lite sömn.. Haft två män som sprungit runt i lägenheten i natt, lagom när min klocka ringde somna de som två stockar på var sin sida om mig. Hur nu det blev så?? Några som behöver lära sig när man ska sova. Eller en som behöver få ordning på magen och en som behöver sluta vara så nyfiken! Kan vara så också..
Är semledagen idag så började morgonen med att gå till Malins hembageri och köpte en semla till mamma, hennes favorit!
Daniel gick och handlade för en stund sedan och då passade jag på att fixa mig ett mellis för att få upp ögonlocken en stund till. Blev äpplebåtar med kanel på. Nyttigt så hälften vore nog. Men så kommer Daniel hem med en prasselpåse!! Jag gillar inte semlor så istället har han köpt en rosa liten munk till mig, för det är ju trotts allt fettisdagen. Det är kärlek det ;)
Ibland är han bra rar min man. Igår efter träningen hade han hällt upp ett varmt bad till mig. Undra vad han är ute efter?? :) njuter av detta gör jag iaf!

Hoppas ni har en bra fettisdag!!
Ät en semla eller två, och gillar ni inte semlor gör som jag ta något ni gillar ;)

Kramar till er!!

Min munk!! ( tragiskt nog finns det tydligen fler i kylen ;)

Godmorgon

Möttes av denna vy imorse. Det tyder på att man fick gå upp förtidigt enligt mig.. :)

Sportlov?

Ny vecka, sportlov för många.. Men inte för oss. Idag började vi en ny kurs, 15hp dokumentation och bedömning. Varav 10hp är praktik. Den tiden hoppas jag på just nu. Kursen verkar iof och är intressant men upplägget är så man kräks. Den som kom på detta upplägg har definitivt inget liv, så mycket kan jag säga.. Så kära vänner som jag har utanför skolan och Friskis, ha överseende.. Det kommer inte finnas mycket tid till annat än skolan och träning de närmaste veckorna fram till sommaren.. Typ! Haha. Ja ja, det ska nog reda sig detta också tillslut hoppas vi.

Gör som Harry och gömmer mig i garderoben ett tag ;)

Motion

Ojoj en helg i Sthlm med föräldrarna resulterade i ett väldigt motionerande av plånboken. Han lär ha träningsvärk läääänge nu ;)
Jag har köpt både skor, väska och träningskläder.. Och Daniel har shoppat strumpor, kallingar, mjukisbyxor och fleeasetröja.. Hem har vi köpt en kastrull, en traktörpanna, två kuddar till soffan i extrarummet, en gäng dukar.. Vi lyckades också få med oss filmer och lite annat smått och gott.. Hur blev det så kan man undra?! Haha tur det är lön snart ;)
Men det har varit en toppen helg! Galenskaparna gjorde oss sällskap på Intiman igår och var såklart lika bra som vanligt! Varför är inte alla helger såhär?? Men nu blir det lunch och sen åker vi hem och hämtar lilla grisen.. Saknar honom!! :)

Hoppas ni haft en lika bra helg men kanske lite billigare ;)
Lite från shoppingberget...

Härliga helg

Äntligen helg!
Denna vecka har varit seg och lång pga ett examinationsarbete som jag känt mig föga sugen på. Tur jag haft Linda denna vecka! :)
Men igår fredags var det avslut och opponering på skräpet. Med andra ord slutet på denna kurs! Känns mycket skönt, nu önskar jag mig en ledig helg men nepp finns såklart en hel del plugg.. Men det tar vi en annan dag!

Igår efter skolan städade vi trapphus och packade. Jag var så trött att jag somnade på soffan en stund också! Sen lämnade vi Harry hos mormor och drog till päronen i Sthlm. Men redan vid Glanshammar fick vi vända hem.. Daniel hade ju glömt mina skor hemma!!! ;) hihi män! ;)
Men tillslut kom vi hit och fick dricka skumpa, äta färsk lax och den obligatoriska knasbollen!! Sen spenderade vi kvällen med att titta på Galenskaparnas Macken, älskar! Det är mysigast hos mamma o pappa helt enkelt!! Idag blir det först till att motionera plånboken och ikväll gäller det! Vi ska såklart SE galenskaparna på teater! En skrattfest lär det bli med andra ord, längtar.

Men nu ska jag se om jag kan få liv i karlen. Inte kul att vara ensam med att inte kunna sova. Ovant att inte vakna av Harry eller iaf ha honom att gulla med när man vaknar...

Hoppas i alla fall att ni får en toppen helg! Kramar

Pluggis

Tur någon i familjen är plugghäst ;)

<3

Romantiken har höjts mot början av dagen, haha!
Fick till lite trapphusstädning också men efter det slog vi till på en lång myskväll.
Daniel kom med toppenplanen att köpa hem sushi, min favvo. Fick en rosa hjärtkudde till badkaret (som jag iof visste att jag skulle få ;) ihop med ett varmt bad och ett litet glas vin.
Men nu sitter vi i soffan och myser och äter sushi och tittar på romantisk komedi...
Daniel var dock inte så förtjust i sushi, mer till mig!! ;) så han står i köket och lagar annan mat till sig..Hihi

Hoppas ni har en fin alla <3

Självaste hjärtedagen

Här sitter jag med en kopp kaffe i zipperallen med super flottigt hår och skriver om utvecklingssamtalen i skolan. Känns väl sådär att spendera självaste alla hjärtans såhär. Och inte ens en skymt av choklad eller hjärtan så långt ögat kan nå... Vi får väl hoppas att dagens kärleksstämning stiger ju längre dagen går...

Känns som att ju längre man är tillsammans ju lättare är det att sluta vara romantiska. Eller är det bara så att man inte märker på samma sätt? Man är så uppe i vardagen och alla rutiner att det blir ett projekt när något går utanför vagnsspåren? Känns lite tragiskt att livet bara rullar på och att man knappt uppmärksammar dagarna som går förbi... Man betar av dagarna en efter en för att gå vidared till nästa station och se vad som väntar där. Tror man kanske att "bara jag kommer dit, då blir det lyckligare, lugnare eller bättre..." Men är det så? Ellerbehöver man träna mer på att stanna upp och se vad man har? 
Jag har försökt börja med det, stanna upp och uppskatta tiden man har. Men hur lätt är det när man blir inmatat att man måste ligga steget före hela tiden, vara förutseende. Börja plugga denna vecka på det som är till nästa vecka. Sök sommarjobb NU, fast snön ligger tät och det bara är februari... Se till att träna och ät bra så du är lycklig och smal i sommar... Spara pengar så du kan uppfylla de där drömmarna om några år... Allt handlar om att planera inför framtiden, men vi är ju i framtiden nu om man tänker efter. Men det finns alltid något annat att sträva efter... 

Mm en liten tanke, utsvävning såhär i ordbajsandets stund. 
Nehej ska återgå till mitt skrivande så vi kanske kan göra något romantiskt av denna dag...

Finns många nära och kära i mitt liv just nu. Men de närmaste och käraste är nog trotts allt mina två män här hemma (och mormor såklart!)
Så en extra varm kram till dem idag!

Hoppas ni alla får en fantastisk alla hjärtans dag!





 image descriptionimage descriptionimage description

Missnöjd

Har man en dinokudde så har man!!
Liite synd om mig tycker Harry ;)

Hela helgen..

Kvällen igår blev lika bra som dagen. Och såklart är vi också nöjda över mello resultatet :)
Efter mello hämtade vi vår lilla gris hos mormor. Han va skapligt bitter efter en heldag och kväll med tratten.. Han fick sova med den också, vilket resulterade i väldigt lite sömn för matte då herr Harry va skapligt missnöjd. Haha, men idag har han sluppit den hela dagen och mat har han fått behålla i magen för första dagen. Så nu är det en nöjd kille vi har här hemma :)

Daniel hade sin första "lyx-fusk" kväll igår sen vi började med dieten. Jodå det fick han sota för idag. Men bra för honom att se vilka framsteg dieten faktiskt hjälper honom med.. Så, nu kör vi stenhårt och det dröjer läääänge innan det fuskas igen :)
Så därför har jag idag luskat fram några nya recept. Bakat bröd på kokt potatis och bovetemjöl. Får se hur det smakar och har även testat att göra marknadsnougat på rismjöl.. Vi får se hur det reder sig..
Annars har vi bara städat trappor idag. Och nu är det dags att svira om för ett träningspass med Karin och Maria. Här ska pumpad skivstång ;)

Hoppas ni haft en bra dag i det fantastiska vädret!
Kramar

Carro och jag taggade för mello igår!!

Reeeelax!!!

Vi lämnade Harry hos mormor kl 8.30, sen kom taxi Carro & Johan och hämtade oss. Det var starten på en fantastisk dag!!! Vi fick i födelsedagspresent av Carro & Johan att åka till relaxen på gustavsvik. Varken Daniel eller jag hade varit där innan så vi va laddade till tänderna. Och oj om vi har haft mysigt!! Vilken dag, vilken present!! Helt underbart!! Vi har inte gjort något.. Från kl 9.00 till 13.00 så har vi skaffat pendelkort mellan bubbelpoolen, bastun och fåtöljen.. Ojoj inte många knop där, vi blev som i koma. Helt underbart. Nu är vi hemma för att vila lite, haha innan vi rullar de 20 m som vi har hem till Carro & Johan. Där ska vi ikväll bli sjukt bortskämda med mat, vin och melodifestivalen. Kan man ha det bättre? Är det verkligen okej att bli såhär bortskämda?
Tack för en fantastisk present!!!

Detta är vår lördag med andra ord.. Vi ignorerar morgondagen ett tag till. Vill inte ha verklighet...
Hoppas ni har en bra lördag! Och får njuta av trevligt sällskap!
Kramar

Carro och jag redo för reeelaaaax! ;)


Fredag

Konstig fredag idag... Har ingen skola och inget jobb idag.. Hur ska detta gå? Ska vara hemma och pyssla om Harry hela dagen. Det är inte lätt att vara Harry idag. Eller inatt för den delen.. Träning inför småbarns åren kan man säga. Inte lätt att traska runt med tratt när man är en liten kille. Vaknade kl 2 av ett skumt läte, båda for upp ur sängen och där i vardagsrummet stod vår bebis och var rädd efter att ha spytt. Tycker faktiskt synd om honom, och det gör han själv också :) hoppas det läker snabbt så han blir som vanligt igen..

Så nu tar vi ordentlig helg! Kommer bli en bra helg.. Redan ikväll kommer mamma o pappa hit. Imorgon ska vi ha heldag med Carro och Johan, relaxen och sen middag på kvällen. Det har vi fått i present av dom :) blir super skönt!
Och sen på söndag är vi tillbaka till verkligheten med jobb och träning..
Hoppas ni också får en fin helg!!
Kram skumbanan!!


Dagen D

Denna dag har jag både längtat efter och inte.. Men rätt skönt att den är över, eller att det blev eftermiddag snarare.

Vaknade redan kl 5 och kunde inte somna, stressad och orolig i hela kroppen. Det var idag dags för Harrys kasterering och mitt seminarium som jag oroat mig länge för.. Men vid kl 13 var båda över och båda gick bra. Vi lever :)
Tur vi fick en mysig eftermiddag med Emma och lilla Alma. Så nu tar vi helg och bara rår om varandra Harry och jag. Vet inte vem det var värst för, Harry som opererades och nu traskar runt bitter i tratt... Eller mig som oroat mig i en vecka och konstant tycker synd om honom... Livet är inte lätt. Nu har i alla fall lilla grisen somnat och jag sitter i soffan för ovanlighetens skull.. Daniel är och vaxar ryggen så det betyder ingen träning för mig då Harry inte får vara själv..
Nu tar vi helt enkelt helg!



Vc och plugg

Mm Daniel har övertalat mig att gå till Vc, inte ett dugg sugen på det. Faktiskt något av det värsta jag vet.. Men idag har jag och mina leder i alla fall tid. Hoppas dom är snälla, nämner dom ordet blodprov så säger jag bara -HA! Det trodde ni va?! Aldrig i livet..
Men håll gärna en tumme för mig.
Efter Vc blir det plugghäng hemma hos Linda. Var inte igår! Gillar att plugga o prata skit hemma hos henne, hoppas på en kopp kaffe också kanske ;)
Dags att fixa det sista på analysen av avhandlingen idag, för imorgon är det dagen D. Seminarie på skiten, det reder sig väl.. Nehej dags att lämna sängvärmen och hoppa in i duschvärmen..

Hoppas ni får en bra dag!!


Vart är Harry?? Hittar ni honom? ;)

Beroende?

Undra om man kan klassa sig som beroende när man, efter att ha märkt att läppsyret ligger kvar hemma. Springer till bilen och hämtar parkeringspengar och sedan in på Coop och köper ett nytt, så man klarar kvällen hos Jonna..

Trotts att man har ett i varje rum o nästan ett i varje väska hemma... Minst.. Mm kanske dags för avvänjning.. Men why egentligen?? :)

Rätt bra dag..

Om jag kollar snabbt över dagen så kan är det som en vanlig vardag tycker jag. Men tänker jag till lite, då inser jag vilken bra dag jag haft!
Fick gå upp kl 7, liite tidigt egentligen eftersom jag började 10 i skolan.. Men, det var av en bra anledning. Blev nämligen bjuden på frukostkaffe hos Sofie. Att börja dagen med en av sina bästa, med en kopp kaffe och massa struntprat.. Ja inte mycket slår det. Sen åkte vi till skolan och hade ett yber trist seminarie.. Men sen fortsatte det.. Åt lunch, lax och bulgursallad.. Gick till syster och vaxade benen. Lyx när man kan dra iväg ett sms till syster och dagen efter har man ben som en bebishud! :)
Efter vaxning och ännu mer skitprat så svirade jag på träningskläder och tog en promenad med Carro till Friskis där vi mötte Gävert och tränade lite. Trassla till mitt knä så det gör ondare igen.. Men set reder sig väl. Väl hemma blev det dusch och klädbyte igen. Dags att städa trappor och sen hem till min Jonna för tisdagsmys!! Fick stuvade makaroner och falukorv.. Mums!! Minns inte när jag åt set sist! Och såklart ännu mer viktiga problem och funderingar löstes ;) Nu ligger jag i varma sängen och begrundar dagen. Man lever ett rätt bra liv trotts allt. Oftare borde man reflektera över sina dagar och se ljuspunkterna i dem. Lätt att hamna i ett bristfokus!
Hoppas ni haft en bra dag!!
Kram och sov gott!



Fantastiska lördag!

Det har verkligen varit en av de bästa dagarna på länge! Vill inte att den ska ta slut..
Dagen började med att vi tog en rejäl sovmorgon. Sen låg vi och pillade på telefonerna lite längre till (och Daniel gjorde lite yoga). Vi började våra aktiviteter med att städa trapphus. Låter kanske halvkul en lördag, men skönt att det är gjort. Sen blev det torsk i ugn och ris till lunch. Efter lunchen tog vi oss en rask promenad till Blomsterlandet och shoppade nya krukor och grejer. Kvällen har sedan bestått av att plantera om nästan alla våra blommor, ordnat och fixat med blommorna. OCH äntligen har vi fått upp korten på väggen som vi började fixa med när vi flyttade ihop.. Med andra ord för 3,5 år sedan.. Man ska inte stressa fram saker ;) haha

En toppen dag i mina ögon!! Nu blir det kyckling och potatisgratäng och vin i sällskap av mina män och såklart Melodifestivalen.. Hejjar redan på Sean bananen!! ;)

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft! Bjuder på några bilder från dagens resultat!
Kramar till er!



Lite gnäll...

Ja nu tänker jag gnälla och klaga av mig lite...
I början av detta år, närmare bestämt 2 januari hittade jag några fina plagg på Nelly.se. Beslutade att klicka hem dessa och nöjd gick jag och väntade. Leveranstiden var först och främst försenad så fick vänta i nästan två veckor ist för de få dagar som de så fint säger... Och döm om min lycka när jag äntligen får hämta mitt paket!!
River upp det direkt när jag kommer hem, men där kan vi prata om kort lycka!!!
Beställde en blus i färgen corall och får en svart herr t-tröja ist!
T-tröjan jag beställde var utan form och super tunn kvalité och sen var det ett par trosor som jag shär i efterhand inte ens skulle önska en fiende att ha på sig...
Jaja så kan det vara tänkte jag och kontaktade Nelly och skickade sedan tillbaka grejerna i hopp om att få delar av pengar tillbaka och såklart en ny blus...
Nu har det gått några veckor och jag har inte hört någor... Så hörde av mig igår... Och nej men tror ni inte att posten eller Nelly nu har tappat bort mitt paket???
Men Nelly är sååå snälla så dom står för kostnaden av att posten letar efter mitt paket... äää jaaa!!!! fanns det något annat alternativ?? Humf!
Och så sätter de in mina pengar på kontot igen, och vill jag ha blusen får jag beställa den igen...

MEN TROR NI DEN FINNS KVAR PÅ DERAS SIDA NÄR JAG SKA BESTÄLLA DEN IGEN????
Nej det gör den ju såklart inte, så ingen blus blev det för mig.. Detta är abret med att beställa på nätet.. suck!!!
Ville verkligen ha den där blusen, jaja så kan det gå ibland...
Nehej nu ska jag svira om kläder och åka och tröst shoppa lite på IKEA ist ;)


Tack för att jag fick gnälla av mig lite! Man behöver det då och då... =)
Bor ju trotts allt i gnällbältet ;)







Fredag?

Har ingen fredagskänsla alls idag, men tror att min kropp har det för jag kommer verkligen inte igång med att skriva på skolarbetet. Finns sååå mycket annat man kan göra vid en dator. Och nu är ju klockan 12 så kanske borde man laga lunch istället? Mm har suttit här i några timmar nu, fått lite gjort men vet i tusan om det är något vettigt eller alls användbart...
Håller på att analysera en avhandling... Ööö hur hamna jag här??? Vet inte ens hur man använder alla fina ord i riktiga meningar. Poststrukturalistiska metoden hit och fenomentologi dit... Om jag klarar denna uppgift utan allt för stor komplettering så blir det nog till att fira... Mm så säger jag ofta dock, men inte blir det något direkt firande när det väl är avklarat, dåligt det där. Elvira och jag har fortfarande inte firat vårt grammatikresultat och det är ca 1½år sedan... DÅÅÅLIGT vill jag kalla det...

I eftermiddag ska vi ta oss ut en sväng till IKEA är tanken för att fixa sådana där saker som aldrig blir gjorda. Har även äntligen ringt veterinären idag och bokat tid för Harrys kasterering, blir nästa vecka. Är redan nu orolig. Måste lämna min lilla rumpa där på morgonen och får hämta honom på eftermiddagen. Jag som trodde jag fick vara med och hålla tass med min bebis.. Ojoj hur ska detta gå?

Nehej undra om jag ska ta och knappra ner några rader till på den dumma skoluppgiften innan det blir lunch. Lika bra kanske. Dagens lunch blir i alla fall lax och grönsakssås med risnudlar, mums!

Hoppas ni får en fantastisk helg, det tänker jag ha!!!

Kramar!!



Nyttigheter ur öronen..

Hur i tusan kan man vara så sjukt trött hela tiden?? Tycker inte att vi gör annat än att äta.. Det är frukost, lunch och middag och mellanmål högt och lågt.. Det sprutar snart nyttigheter och grönsaker ur öronen på oss.. Hur många äter bovetegröt med soja mjölk till frukost? Hur många lever på kyckling och fisk hela veckorna?? Såhär nyttigt har vi aldrig ätit och levt.. Vi rör på oss dagligen och jag tränar minst 4 pass i veckan.. Ja det är väl en hint av ett hälsosamt liv?! Hur kan man då vara trött heeela tiden?? Suck.. Måste lista ut vad det kan vara..

Dagen har iaf bestått av en sovmorgon. Fick sen spel på den läbbiga lukten i badrummet så gick lös med Ajax skurtrasa :) och ryckte loss fronten på badkar och grejer.. Men sen blev det massa plugg hela dagen och avslutade hela dagen med en tur till gymmet. Det var inte igår, har tränat mycket sista tiden men inte ett enda ordentliga besök på gymmet. Är lite sugen nu på att ta tag i att boka ett pass med en PT som kan fixa ett ordentligt pass till mig.. Få se när det blir av :)

Nu blir det en kväll i soffan med biggest loser på tv och kycklingköttbullar och potatismos på tallriken, mums
Hoppas ni har en bra kväll!

Citat





"Man kan inte veta hur man borde vara om man inte har definierat hur man är."

/ Gunilla Granath



Lill-lördag

Onsdag, mitt i veckan och mitt i delkurs 1 på näst sista terminen... Tiden går fort men ibland önskar jag den gick fortare.
Igår kom Jonna och Karro hit på myskväll och eftersom Karro fyller idag så passade vi på att fira henne med paket och "tårta" i form av en semla med rosa glitter glasyr på där det stor Grattis! Som sig bör! Var en otroligt mysig kväll.
På sista tiden har jag mer o oftare märkt vilka vänner jag verkligen har och vilka jag bör sluta räkna med.. Om jag ens räknat med dem på sista tiden. Vilket fall så har jag en famn med fantastiska vänner som jag uppskattar varje dag! Utan dem vore livet bra trist!

Ytterligare en bra sak, i förra inlägget svor jag över mitt knä.. Igår smörjde jag maniskt in det med Voltaten och idag känner jag knappt något. Är inte det härligt så säg.. Idag är det vila från träningen men imorgon ska jag testköra knät igen ;) håll tummarna!!

Nehej dags att hoppa ur ziperallen och dra på sig lite kläder. Jag och Harry ska gå och möta mamma efter jobbet. Sen ska vi tre gå till mormor och prata massa strunt med henne! Längtar. Älskar att mysa med mamma och mormor. Hoppas ni har en bra dag!!
Kramar

Födelsedagsbarnet!!! GRATTIS igen!!


alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0