Rätt bra dag..

Om jag kollar snabbt över dagen så kan är det som en vanlig vardag tycker jag. Men tänker jag till lite, då inser jag vilken bra dag jag haft!
Fick gå upp kl 7, liite tidigt egentligen eftersom jag började 10 i skolan.. Men, det var av en bra anledning. Blev nämligen bjuden på frukostkaffe hos Sofie. Att börja dagen med en av sina bästa, med en kopp kaffe och massa struntprat.. Ja inte mycket slår det. Sen åkte vi till skolan och hade ett yber trist seminarie.. Men sen fortsatte det.. Åt lunch, lax och bulgursallad.. Gick till syster och vaxade benen. Lyx när man kan dra iväg ett sms till syster och dagen efter har man ben som en bebishud! :)
Efter vaxning och ännu mer skitprat så svirade jag på träningskläder och tog en promenad med Carro till Friskis där vi mötte Gävert och tränade lite. Trassla till mitt knä så det gör ondare igen.. Men set reder sig väl. Väl hemma blev det dusch och klädbyte igen. Dags att städa trappor och sen hem till min Jonna för tisdagsmys!! Fick stuvade makaroner och falukorv.. Mums!! Minns inte när jag åt set sist! Och såklart ännu mer viktiga problem och funderingar löstes ;) Nu ligger jag i varma sängen och begrundar dagen. Man lever ett rätt bra liv trotts allt. Oftare borde man reflektera över sina dagar och se ljuspunkterna i dem. Lätt att hamna i ett bristfokus!
Hoppas ni haft en bra dag!!
Kram och sov gott!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0