Tangenterna glöder...

Jäklar vad jag skriver, nästan så att tangenterna glöder!
Bara utvärdering och egna reflektioner kvar nu.
Känns bra att jag kommit igång, skulle önska att jag hann bli klar idag men det kanske är för mycket begärt längesedan min hjärna va så här fokuserad under så lång tid, känns som hjärnan tagit en paus en semester kanske. Kanske är den utarbetad efter några år på Universitetet?? Ja så kan det gott och väl vara.

Nu hoppas jag att Sandra vill ta en promenad med mig så jag får rensa hjärnan en stund och tänka på något annat för nu känner jag att det behövs.. Annars blir dte en sväng till Gröna grodan med Sandra och det är ju inte fy skam det heller (tyvärr kan inte Jonna följa med).
Jag är sugen på att åka till IKEA snart får nog ta tag i det känner jag...

Nehej återgå till att skriva på uppgiften eller ska jag kanske piffa till mig lite?? Har inte kommit ur myskläderna än... Det blir lätt så när man sitter och pluggar en hel dag...




Jag gillar understa boken i Gustafs hög, den kursen vill jag läsa....

Vågtång



OBH nordicas vågtång!!
Bästa köpet på länge, älskar den.
Tack Carro för tipset.

Bästa lördagen på länge!

Ojoj vilken bra lördag jag hade igår, minns knappt när det va en så bra lördag senast...
Började dagen med att ut och springa ca 5km, fixade till mig och väntade på att mitt man skulle komma hem och när han väl gjorde det så satte vi oss i bilen och körde mot Grythyttan och kokbokensdag som min kära vän Fredrik tipsat om. Men först blev dte ett stopp hemma hos syster för att hämta upp Playstation och singstar inför kvällen... Vi hade en mycket mysig bilresa och dag i/till Grythyttan. Sjöng och dansade i bilen och köpte praliner på marknaden. Vi hitta ett litet café i Grythyttan där vi fikade med smörgås och marsmallowslatte (Vanlig latte med marsmallows i = väääldigt sött!). När vi kom hem kom jag på att jag ville åka till Netonet och köpa en vågtång vilket vi också gjorde så jag kunde piffa till mig till kvällen. 

Vid ca 18.30 kom Karin med sushi och vi drack vin och vågadehåret och vid ca 19.30 kom Carro och vi fortsatte dricka vin, åt underbar sushi och självklart sjöng vi singstar för hela slanten. Jag har börjat fatta det där nu så nu är dte ju riktigt roligt!!! 

Vi avslutade kvällen på Strömpis, länge sedan det va så himla kul ute på krogen, attan va vi dansa och skaka loss. Hem kom vi strax efter 2 och idag är man bara lite seg i knoppen annars mår jag prima. 

Dagen idag kommer spenderas till att plugga och sedan blir det en sväng förbi mormor och en fika på Grodan med Jonna och Sandra. Undra vad man ska äta ikväll för gott ikväll då??


Nehej ta tag i plugget! 
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft!!! 
MÅ BÄST!! 

  Marsmallowslatte






 
Tre tjejer som är fina på sitt sätt ;)

Halloween fredag

Det är trotts allt skönt med fredag idag.

Igår efter jobbet hade jag plan på att gå och träna, men precis när jag skulle in genom dörren till gymmet så prata jag med Ludvig (systersson) och han undrade om inte jag ville komma och titta på hans uppträdande i skolan ca 1 timme senare?? Självklart att jag kommer när han ringer och frågar sådär. Men jag tänkte att jag hinner köra lite på gymmet iaf, blev dock bara typ 20min för ja kände mig så stressad så det va lixom ingen idé. Så trampade hem ist och begav mig till Almby skolan på Halloween konsert, duktiga va de och mysig känsla.
Skapligt nöjd var han också efter =) Härligt att se.

Kvällen blev senare än planerat men hann med en sväng i soffan trotts allt.

Idag är det som sgat fredag och haft en mycket bra dag på VFUn, slutade ca 15.00 och skulle åka snabbt upp på stan för o köpa ett linne på Gina men det fanns så mycket mer som ville följa med hem så blev linnet, en ring, 2st bastoppar och en tunika, så dte kan gå ibland...
Efter shoppingen blev dte mathandling på ICA, vi måste ha dem sämsta matekonomin någonsin, mer småhandling än hemma hos oss går inte tat hitta, hatar att småhandla men vad gör man när man inte hinner planera??

Vilket fall så har jag också hunnit städa salongen en sväng OCH min kära man erbjöd sig att hjälpa mig städa trapporna idag också så nu är även de klara. Så underbart skönt!!! Så nu blir det bara plugg och roligheter i helgen. Känns skönt!
Men nu ska jag ner i tvättstugan och sedan laga mat. För ikväll tänker jag bara äta massor massor massor..
Det blir, soffan, doobidoo, god mat och kanske lite chips efter ;)

Hoppas ni har en bra fredag!!
MÅ BÄST!!

DUMMA DATOR!

Okej men va ´K U L!!!

Ja satt o skrev ett blogginlägg nyss och helt plötsligt så stänger hela datorjäveln ner sidan och allt försvinner... BRA START PÅ DAGEN KALLAR VI DET!!!

Bitter blir man!!

Så nehej blev inget givande inlägg idag... För nu måste jag åka till VFUn..
Lång dag väntar 8-17, okej det är en normal dag men det är inte en lugn stund när man är med barn har iof 40 min lunch men så brukar jag passa på att plugga lite så jo ja kommer vara as trött ikväll. Tänkte ta mig förbi Njoy ikväll och sen hem till soffan som nog saknar mig denna vecka ;)

Ha en bra dag!!

MÅ BÄST!

Svart som natten

Idag är det svart som natten ute, tycker det är så fruktansvärt svårt att gå upp när dte är så mörkt ute. Och det väsra är att det vara är att vänja sig för det är väl såhär vi ska ha det vi som bor på denna sida av jorden.
Skapligt avis på mamma o pappa som just nu befinner sig på Cypern med ca 27+ och sol... Vem skulle inte njuta av det?? Mm önskar så att jag hade möjlighet och tid att unna mig en resa... När jag blir stor ska jag unna mig en solresa på sommaren och en resa på hösten, då behöver dte inte promt vara sol men en bara komma bort resa behöver man... Och en stor grej jag ska unna mig när jag blir stor är, Semester på sommaren. Fy tusan efter denna sommar med knappt 1 veckas ledighet så är ju hela året förstört är helt slut och mör i kroppen. Och eftersom jag är "fröken oroasig" så hade jag ju skaplig ångest hela sommaren över omtentan jag hade (Som iof om ni minns gick dunderbra!!) i sommras... Nej aldrig mer något sådant!!

Vi får se vad dagen bjuder på idag jag vet att den är rätt full. Snart dags som vanligt att trampa iväg till VFUn sen bär det direkt av till mina kääära trapphus, hoppas hinna de flesta idag för jag har planerat att göra klart resten på torsdag eller fredag för jag vill inte ha något kvar till helgen. Det va så härligt med en helt ledig helg!
Kvällen kommer sedan spenderas hos Bästa Jonna ihop med Sandra och Fredrik för idag är dte tisdag och det betyder DHW MYS!!! Me like, bästa på hela veckan...

Nehej ta tag i det sista nu...
MÅ BÄST!!!



Ny vecka

Måndag idag, det är mörkt som natten ute och ja ska snart ge mig iväg till VFUn. Känns lite tungt idag då ja är super dunder trött och hade gjort mycket för att få ligga kvar i sängen, tror min kropp just började gå ner i varv efter denna toppenhelg. Men nu är dte bara o sätta fart o få saker gjrda i veckan. Har inte jättemycket planerat i veckan men det finns något varje dag trotts allt.

Idag blir det som sagt VFU, sen hem o greja innan Ludvig kommer och vill ha läxhjälp, efter det blir det gym med syster. Dags att pumpa lite igen ;) Kan tänka mig att när jag kommer hem efter det är jag som ett kryss och landar i soffan och hoppas att Daniel har lagat mat!


Nehej på med mössan och ut i kylan!
Ha en toppendag ni alla!
MÅ BÄST!!

Gulaschsoppa

Igår kväll gjorde vi en mycket mumsig gulaschsoppa, fick receptet av min nya receptbank Anna =)
Det va en mycket god soppa och lättare att göra blir svårt att hitta... 
Receptet finns på recept.se men ja lägger upp det här också, för jag tycker ni ska prova det. Soppa är så perfekt nu i höst!

Ingredienser

Gör så här:

Skala lök och potatis. Skölj paprikan och rensa den invändigt. Hacka löken, skär potatisen och paprikan i små tärningar. 1 cm stora kuber är lagom.

Fräs allt du hackat i en stekpanna. Använd gärna olivolja så blir det nyttigare. Häll det du fräst i en stor kastrull och börja steka nötfärsen. Salta och peppra färsen efter eget tycke och när färsen är klar blandar du den med de frästa grönsakerna i kastrullen.

Tillsätt vattnet, köttbuljongtärning, krossade tomater och kummin. Låt koka i 10 minuter. Smaka av och tillsätt mer salt och peppar om nödvändigt. Garnera gärna gulaschsoppan med färsk persilja och servera med färskt matbröd.
http://www.recepten.se/recept/gulaschsoppa.html


Lycka till!

Mer energi åt folket!

Jag kommer få en underbar söndag känner jag på mig.
Igår (fredag) passade jag på att städa salongen så det är fixat, idag övertalade jag Daniel att hjälpa mig att städa trapphusen han är allt den bästa pojkvännen jag kan ha! Så dte är med andra ord också fixat. Så imorgon blir det mest till att hänga runt o mys med folk. Ska simma med Sandra, hem till mormor OCH dricka kaffe med min BÄSTA syster, hon ringde förut idag och hade tydligen plockat lite hemma och undrade om jag ville kolla om hag ville ha något. Sådant är aldrig fel o så tyckte hon att vi skulle ses o bara prata lite och det får man aldrig för mycket av. Kanske planera lite inför våran resa i maj, som jag lääängtar!!! Vill ha Maj NU!!!


Dagen har bestått av att flytta lite av Carros saker från Baronbacken till Öster, hämtat Daniels föräldrar vid flyget skapligt bruna efter en vecka i solen. Som sagt städat trapphus och före det tryckt i oss mat från McD och efter det så mår man precis som man förtjänar.. Bläää... Men ja får väl simma på lite extra imorgon så försvinner det där i ett naffs ;)

Känner mig gladare och mer positiv än på länge! Har känns mig lite hängig, ofokuserad och i brist på energi på sista tiden. Men nu just för tillfället så känns det som livet är tillbaka i min kropp. Kanske är det vinet som hägrar hos Carro eller kanske är det bara att jag har en så bra helg? Eller kanske är det bara för att jag har haft en så bra dag med massa kramar och härliga människor runt mig!


Jag har beslutat att mitt nyårslöfte 2011 ska bli att SKITA i alla människor som bara tar massa energi. Bryr folk sig inte om mig så ska ja inte bry mig om dem. Alla är värda en chans, två chanser och till och med tre chanser men efter det är det fan nog. Så trött på folk som bara tar o tar o tar o aldrig ger tillbaka.
Nu är det slut på övertrevliga Alexandra, känner jag inte för det så ska de allt få veta det också ;)
HA! på det... Vänner ska ge energi till varandra inte ta!!

The World – The World's Greatest

Bästa låter!! Linns och min låt.



Nehej nu ska ja svira ur mjukiskläderna och styra upp mig lite för ikväll ska Daniel och jag trampa över till Johan och Carro för lite vin, mat och sällskapsspel.. Kommer bli en toppen mysig kväll!
Det är att ge varandra energi (om ni undrade ;).


Ha en toppen helg!
MÅ BÄST

Mucho trött i huvet

Ojoj idag är jag skapligt trött i knoppen, har ni provat att spendera dagen i ett idrottshus ihop med ca 300 10 åringar??? Det har jag och knoppen blir mucho trött av det vill jag lova.
Haha men dte va mysigt i alla fall.

Blev 3km snabb jogging på löpbandet och lite gym på eftermiddagen men nu har jag bara degat hemma en sväng... Klurar på vad man ska laga för mat idag, all min aptit har försvunnit och jag har inte varit sugen på mat på flera dagar o när jag väl äter blir jag proppismätt direkt och får kasta mat... Inte likt mig...
Men klurar på om inte tomtegröt vore något ikväll det jobbiga i det är att jag måste ta mig till affären och dte vet ja faktiskt inte om jag är så sugen på.. Kanske blir lite äggröra o bacon istället... Kanske en rostad macka till det.. Låter rätt okej det också.. Kan ju spara gröt till en annan dag =)

Nehej undra om man skulle förflytta sin energi till att tvätta bort smink och plocka ur linser och kanske laga lite mat. Se om mitt lilla hjärta också vill ha lite mat. Ja idag är han mitt lilla hjärta för ja fick en till födelsedagspresent idag, en som kom fram på posten idag som skulle komma för längesedan...
Så nu fick jag två presenter, det gillas!!! =)


Denna söta nalle va den ena presenten och den andra var också en berlock till mitt Thomas Sabo armband men hitta ingen bild på den, det är en liten tekanna så söt så.  =)

Ha en bra kväll nu alla! MÅ BÄST!

En heldag borta

Idag är det onsdag, oj denna vecka bara rusar fram, på gott och ont.
Idag ska vi vara borta med klassen hela dagen så det packas matsäck som kan ätas kall. Direkt börjar jag tänka, jag måste ha med mig mat, fika, kaffe o vatten att dricka.. Men så kom jag på.. Varför??
Varför behöver jag ha mer mat idag än andra dagar bara för att vi ska vara på en annan plats??
Nej kaffe och fika blir det inget, lunch och vatten och en frukt räcker helt klart. Tänk vad lätt det där är. När man gick i skolan var det alltis något speciellt med att äta någon annan stans än i skolan så då fick man något extra gott med sig. Och det är ju så som det ska vara, men nu är jag vuxen och ska troligen sitta på min rumpa större delen av dagen så inte behöver jag mer energi inte...

Igår var vi på en konsert med jögstadieeleverna, ja kommer ihåg hur stor man kände sig när man gick på högstadiet, men neeej. Ojoj va små o söta dom är!
Man såg de där kända grupperingarna, tjejerna som gick hand i hand. Tjejer och killar som spanade på varandra i smyg osv. Det va rätt bra tider det där. Inte fasen går man i en korridor nu och spanar in en kille och hela dagen är gjord om han tittade på en och tala då inte om han log... hehe härliga tider, gamla tider!!


Dagen till ära ska jag iaf ta mig till gymmet, har inte hunnit träna än denna vecka så ska äntligen få tid till det!
Får se om det blir gym + löpband eller om dte blir spinning, det beror helt på när jag slutar idag. Lite frustrerande är det att inte veta när man slutar.. Men men snart är 4 veckor gjorda och efter det är vi inne på halvtid =)


Nehej nu sk jag packa ner min lunch och göra mig lite sportig ;)
Ha en bra dag! MÅ BÄST!!

PS. Matsäcken består av couscous sallad med skinka och mozarella och sen äpple och vatten, blir bra det =)

Ordningen åter...

Igår var det min dag hela långa dagen. Jag älskar att fylla år och prata så inte om presenter, jag älskar presenter! Hihi... Synd bara att det är ett helt år till nästa gång. Men bara ½ år kvar till halvfödelsedagen ;)

Fick massa grattis sms och massa meddelanden på Facebook och så kom trevligt folk hit och firade mig. Fick så mycket fint! Bla: Träningskläder, träningsresa till Portugal, pulsklocka, presentkort, smycken, mössa och lite annat. Och som tack för all uppvaktning så bjöd jag på paj, sallad och massa mumsigt!!

  Pajerna syns inte på bild men det blev ost & skinkpaj!

Tack alla som gjorde min dag underbar!!!


Men nu är ordningen åter och vardagen är tillbaka...
Så nu bär dte av till VFUn, sen vidare till att städa trapphus innan det blir DHW mys ikväll med Jonna, Sandra pch Fredrik, undra vad jag ska bjuda på för mat ikväll?? =)
Ha en toppen dag! MÅ BÄST!

DAGEN D!!! MIN DAG!!



BARA SÅ NI VET SÅ ÄR DET MIN DAG IDAG, OCH BARA MIN ;)
HIHI!!

The Helg

Har varit en mycket mycket bra helg.
Bamse har ju varit här och bara det gör helgen toppen. I lördags blev dte fika med Karin och före det tvätt, jobb och ca 5km joggintur så underbart fint väder nu, men kallt!
Kvällen spenderade jag ihop med bästa Jonna och Sandra på Mollys (fd. Björnstugan). Otroligt bra mat och toppklass på servicen, sådant gillas!! En extra stjärna till dom!

Söndagen blev lite lugnare, jobb, mys hos mormor, Ludde va här och ja hjälpte med läxorna och så lekte jag husmor själv och bakade så ugnen glödde. Blev 6st pajer, 2 satser drömmar, 1 sats cookies, 1 plåt havrekakor och så lagade jag pastasås och frös in. Ja det fanns att göra och det ser ut som h-vete i köket haha. Men dte tar ja tag i i eftermiddag!






Nehej nu dra iväg till skolan och sätta igång denna dag! =)
MÅ BÄST!!

Ordning och reda, lådvin på fredag!

Vfun gock mycket bra idag och nu är ännu en vecka gjord där, tiden går rätt fort. Trivs riktigt bra och idag fick jag hoppa in och vikariera i en 6a några timmar. Gick bra det också. När dagen var slut och helgen började gav jag mig upp på stan för att fixa lite mer presenter precis som förra fredagen haha Många som ska ha presenter nu.

Och nu har svärföräldrarna och Daniels farbro med fru varit här och firat min födelsedag!!
Fick presentkort på Stadium (som jag önskat) och en riktigt höstbukett.
Nedan syns fikat jag bakade igår och fixade till idag. Sockerkaka och chokladdoppade drömmar. Smaskigt!!





Men nu är dte fredag och maten är klar!!
Skål!!!



FREEEEDAG

Fredag är det och detta ser ut o bli en mycket bra dag och en mycket bra helg framförallt och dte gillar vi.
Plus att jag nyss läste att nästa år vid jul kommer Lasse Åberg att släppa en ny film och det gör ju nästa år till en succé. Älskar hans filmer!


Men först bär det av till VFUn för lite fredagsmys med barnen hoppas på att hitta upp på stan en sväng efter för att fixa ett par grejer. I eftermiddag/kväll kommer dels Bamse min bebis till oss och ska bo hela helgen och så kommer Daniels föräldrar och farbror med fru för att fira mig och fika lite.
Så japp det blev bakning igår, en sockerkaka och drömmar får se hur dte blir om jag hinner doppa drömmarna i choklad, planen är dne i alla fall...

Helgen kommer spenderas med mys, städning, bakning, och ut och äta med Jonna och Sandra.

Men oj va klockan blev mycket, måste åka nu!!!
HA EN TOPPEN FREDAG MÅ BÄST!!!

Bakning på hög nivå

Torsdag... Det är en bra dag i veckan, snart fredag men man har fortfarande helgen att se fram emot.
Idag bär det av till VFUn och alla härliga barn sen blir det en sväng till gymmet, handla lite sen står det baka på schemat för kvällen och soffan såklart.

Måste baka lite då svärföräldrarna kommer förbi imorgon eftermiddag för att fira lilla mig. Men klurar på att göra det lätt för mig, en sockerkaka och lite drömmar, vad tror ni om det?? Kanske tar jag och dopper drömmarna i lite choklad, det ser lite piffigt ut.

Nehej plocka ihop mina pinaler och dra vidare ut i mörkret...
Ha en toppen dag MÅ BÄST!!


Plugg på hög nivå.

Här sitter jag och pluggar, har just kollat igenom uppgift 2 som ska lämnas in idag. Kan inte säga att dte är något jag är stolt över men det är gjord och 3 sidor av text är det i alla fall. Klurar nu på om jag ska sätta mig oc läsa lite eller gå ut och gå... Blir nog till att läsa i en timme för sen blir det till att ut och gå med Anna.

Sen strax efter lunch ska jag upp till Universitetet och hänga på ett seminarium och förhoppningsvis höra hur alla har det på sina VFU platser. Hade planerat in spinning ikväll men det lutar mer åt att det blir en joggingrunda då jag är bortlovad på ett tupperware party ikväll hos Linns mamma. Blir trevligt, hoppas bara jag inte hittar allt för många roliga plastlådor haha.

Nehej ska ta tag i pluggandet och sedan piffa te sig lite innan Anna kommer.

Ha en bra dag och MÅ BÄST!!



Måndag

Starten på veckan blev underbart bra!
Daniel åkte till jobbet och jag fick en stund för mig själv, tror ingen kan förstå hur mycket värd en sådan stund är för mig... VFU:n gick bra inga stora händelser... När jag kom hem insåg jag att jag fick en timme själv här också och det gjorde dagen bara bättre. Jag passade på att förbereda kvällsmaten så den bara var att värma och sedan hann jag byta några ord med Daniel när han kom hem innan jag åkte och hjälpte Ludvig med läxorna. Sen avslutades dagen med ett combat pass ihop med Jonna på Njoy.
Eller ja egentligen avslutades dagen i soffan med mat men...

Vilket fall så va det en underbar dag...

Tror dock inte tisdagen idag kommer bli lika bra. Fick ingen stund själv på morgonen tyvärr.. Men men kan reda sig detta iaf, vet ju att kvällen blir toppen ihop med Sandra, Jonna och Fredrik och våra DHW!!

Nehej nu måste ja dra till skolan!!!
MÅ BÄST!!!

Mumsig mat!

Söndagen var rätt lugn och skön, jobbade lite, pluggade, träffade mormor och såklart den obligatoriska fikan med Jonna och Sandra, mysig tradition det där. =)
På kvällen gjorde vi fiskgratäng alla Anna här hemma och den blev minst sagt mumsig! Så lätt att göra och så god!


Fiskgratäng alla Anna!

Fisk i bitar, gärna blandad fisk
Potatis
mjölk
margarin
hollandaissås
dill
riven ost

Koka potatisen och gör mos av den med hjälp av mjölken och margarinet.
Täck botten på en ugnsfast form med fisken, klicka ut potatismoset längst kanterna. Tillaga såsen enligt anvisningarna och krydda med dill. Häll såsen över fisken och strö över osten. Gratinera den i ugnen ca 25-30 min i 200-225 grader. Lycka till!!
Hoppas ni gillar den precis lika mycket som jag/vi gör. Anna är en hejjare på att komma på recept vill jag lova!! =) Tack Anna!!




Och eftersom vi har så bra grannar så hade vi tårta till efterrätt, haha. De hade haft dop och ville vi skulle hjälpa dem att äta upp överbliven tårta, okej då =) Är det inte mer dom begär så ;) hehe

 den tackar vi för!



Släng dig i väggen Tiger

I lördags körde vi en något sen golfpremiär, och jag var taggad till tänderna. Och jag måste säga att jag är nöjd med tanke på den lilla golf jag spelat de sista åren. Men jag måste erkänna att jag saknart. Nästa år ska ja försöka ta tag i det hela och spela lite mer, det är så härligt när det är bra väder, avkopplande och motion samtidigt. Vi hade vilket fall en toppen eftermiddag, mamma, pappa, Daniel och jag! =)





Ser det inte härligt ut så säg.. =)


GRATTIS SOFIA!

Monster veckan är slut och det är lördag och jag bara njuter!!
Trotts att det har varit stressigt och tufft så har det varit en mycket bra vecka fylld av skratt och underbara vänner. Igår fick jag sluta 13.00 från VFUn det betydde att jag fick massa extratid. denna spenderade jag ihop med Anna på stan, vi shoppade massa presenter och tog en mysfika på BaraVara. Mötte mamma o pappa på stan så fick träffa dom lite extra innan jag begav mig hem med mina inköp för att piffa till mig inför kvällen...
Mötte Anna och Linn på stan för att leta oss hem till Sofia och fira hennes födelsedag med en mängd annat folk. Hade en toppen kväll och Linn och jag kände oss inte riktigt färdigpratade när vi åkte därifrån så vi landade en sväng på Lilla Örebro. Betällde ett glas vin och en drink vilka båda visade sig vara mindre goda så de blev stående men det blev inte vi, girltalk is the shit ;)

Hade en mycket härligt avslut på veckan med andra ord!

Dagen idag har varit mer än effektiv. Kl 9 gick jag upp och drog på mig joggingkläderna och traskade ner i tvättstugan, laddade tvättmaskinen och begav mig ut och sprang 5km men ack va trögt och tungt det gick. Men nu är dte gjort! Har även hunnit städa två trapphus mao är jag färdig med trapporna för denna vecka!!
Har plockat lite med golfgrejerna och fixat så nu blir det snart tid för att laga lunch innan vi drar iväg och ägnar oss åt organiserat jordbruk eller som det också kallas, G O L F!!!
Är så taggad, har varit sugen hela sommaren men dte har inte blivit av men nu äntligen ska jag få svinga klubban igen. Fråga mig dock inte ikväll hur dte gick för troligen kommer jag vara småbitter har höga krav trotts att jag inte spelat så mycket de sista åren. Men ska vilket fall bli sååå skönt att komma ut. Längtar!!!


MEN IDAG SÄGER VI G R A T T I S SOFIA!!! =)

 Anna på våran mysfika =)
 Linn är en engagerad tjej ;)
 Tror inte Anna vill vara med på kort, eller så vill hon bara visa att hon inte har någon utväxt ;)
  Sötaste Linn

T.I.C

FREDAG!!! Är det inte underbart så säg, och jag lever!!!
Ska bli riktigt skönt med helg nu faktiskt...

Har märkt att många på skolan har mjukiskläder av eleverna, och att lärarna kör på munkjacka, rätt skönt mode måste jag säga. Så idag antar jag detta mode och har letat fram en röd munkjacka från Boomerang som jag myst in mig i, men blev kjol till, orkar inte jeans när mar ska ner på golvet och ha sig...
Brukar inte trivas i denna tröja men det kanske blir en ny "jobbtröja" =)

Igår kväll var jag med Therese och Maria på Harrys och T.I.C (Tjejer i centrum), längesedan vi va på sådana tjekkvällar, Therese och jag hängde endel där förr men inte på ett tag nu. Förhoppningen är att vi ska få in det som stående en gång i månaden. Gratis mat är ju aldrig fel, tycker iaf vi ;)
Det brukar vara lite utställare där från olika affärer i stan, igår var det Studiogreen, Mary Key och min nya favvo Chili. Slutade med att jag hade en bamse stor kasse med mig hem.
Svag för mysiga grejer är jag ju och då kunde ja inte motstå en nalle och en super mysig filt. Men jag är nöjd!

Nu ska jag snart trampa iväg till VFUn är sjukligt trött idag kunde knappt rulla ur sängen.
Eftermiddagen kommer jag spendera med att fixa lite saker på stan och sedan piffa till mig för ikväll blir det vin hos Sofia som fyller år!!! Ska bli trevligt att träffa lite folk och speciellt lite pluggisar som jag vet kommer!

Det gillar vi!

Ha nu en toppen dag!!
MÅ BÄST!!

Lite bilder från igår...

  

Sista bilden är på mina inköp, ni förstår att ja inte kunde ståemot va??

R E G N

Okej, vem beslutade att det fick regna idag???
Jag H A T A R! ! !  regn och speciellt när jag måste ut och cykla i det... Bittert till tusen!!

Jaja, inte nog med det, jag är trött som en gnu idag och inte gör mörkret dte bättre... Men jag vet att jag slutar ca 15.00 idag och då drar jag och tränar, det är ett ljus idag!
Ett annat är att jag ska träffa Maria och Therese på Harrys ikväll.. God mat och kanske ett glas vin kan göra detta till en redigt bra dag! =)

Igår hann ja städa en drös med trapphus så nu kan jag vänta med de sista till helgen, VFU dagen gick mycket bättre än jag trodde, har märkt att jag trivs rätt bra på VFUn faktiskt, dom är roliga och trevliga och snälla... Blir nog bra 10 veckor detta.. Eller ja snart har jag bara 8 kvar =)

Igår kväll gasade jag hem till Anna och blev bjuden på lyxmiddag mitt i veckan. Blev bjuden på hemmagjord fiskgratäng, bär och glass OCH hemmabakade vaniljbullar!!! Mums!! Nu är dte någon som inte behöver äta mer denna vecka, men det kommer hon göra iaf hahah
Man äter inte för att leva, man lever för att äta ;)

Nehej nu ska ja rota fram regnbyxorna och trampa iväg till skolan! Undra vad det blir för spännande idag?!
MÅ BÄST!!


hösten...

Jaha då sitter jag här igen tidig som vanligt, vet egentligen inte varför jag inte sover längre. Kanske är det för att jag gillar att sitta och söla lite såhär på morgonen, vakna till lite kanske...
Vilket fall är det onsdag idag och jag har snart överlevt halva av min monstervecka. Idag blir det VFU mellan 8-18 och efter det iväg och städa två trapphus... Får se vad som händer efter det. Blir dock ingen träning idag, hoppas på att få till det imorgon en sväng.

Fryser hemskt mycket just nu, kanske är dte för att det är höst nu, verkligen höst!
Jag gillart på ett sätt men inte på ett annat. Och bara så ni kommer igåg, jag fyller om 12 dagar ;) hihi
Skojar om jag säger att jag inte längtar, undra om jag alltid kommer vara som ett barn när jag ska till att fylla år?? Eller kanske slutar jag som många andra räkna när jag fyllt 25?? Nej det tror jag faktiskt inte...

Just nu är dte mycket som snurrar i mitt huvud... VFU och allt vad det innebär, skoluppgifter, söka kurser till nästa termin, måste fixa en ny tid på vårdcentralen för att ta fler jävla prover, skaffa nya linser, måste köpa ett flertal födelsedagspresenter, nej inte till mig haha så många andra som fyller nu i höst... Och massa massa mer...
Just nu är mitt mål helgen den 12/11.. Det är ett tag kvar men det går fort...
Då ska jag iaf bege mig upp till Sthlm och mamma och pappa och bli bortskämd en hel helg!!
Fredagsmys och på lördagen ska vi shoppa och mamma och jag ska gå på Sturespat medan pappa är hemma och lagar lördagsmums o sen på söndagen blir dte mysfrukost innan det bär av hem igen. Längtar otroligt mycket till den helgen...
Men nu får vi leva här och nu och nu är det dags att gå ut och plocka mig ett äpple i trädgården och sedan trampa till skolan!



Ha en toppen dag! och MÅ BÄST!!


Det är mörkt nu

Det är mörkt nu! Mitt värsta är när jag måste gå upp på morgonen tidigt och det är mörkt ute. Den sista veckan har verkligen varit skillnad på mörkret, och det blir inte lättare.
Va klar sådär tidigt idag igen och då kan man ju klura på om jag inte borde börja sova lite längre på morgonen. Och jo egentligen så vore dte en bra sak men o andra sidan är detta enda stunden på dagen där jag kan fixa lite grejs här på nätet för sen går dagen i ett wozum...

Idag bär det strax av för planeringsdag på VFU:n sen blir det till att städa trapphus hoppas på att hinna ut och springa en sväng innan jag vid strax före åtta ska hämta Sandra och Jonna och vi ska fara vidare till Fredrik för mat och mys med DHW premiären. Blir guld det vill jag lova!!! =)

Nehej packa ihop mina pinaler och trampa iväg kanske...
MÅ BÄST och ha en bra dag!!




Transport styrelsen

Transport styrelsen vet verkligen vart man ska lägga både tid och pengar...
Förra veckan fick jag en faktura från dem, idag har jag betalat den. Hela fakturan var på 10kr!!! Jag skojar inte, hela 10kr tar dom sig tid för att skicka ut en faktura iof i trängselskatt men man kan väl tänka att vissa summor kunde läggas på hög tills de iaf kom upp i 50kr??
Förstå vad arbetskostnaden blir för den som ska göra fakturan och sedan registrera den betald och för att inte tala om portot.. Ja jag säger då det, i detta papperslösa samhälle som vi lever i...

Nehej nu ska ja sluta gnälla och gå och sova ist ;)

MÅ BÄST och sov gott!!!


Ny vecka nya tag

Idag är dte måndag och ny vecka och nya tag. Kl 7 var jag klar och hafe ätit frukost, det är ju frågan om varför?? När jag inte behöver trampa iväg förens tidigast 20 - kvart i?? Men kan slå vad om att jag kommer få rampa som en tok i alla fall och känna mig sen... Men så är livet på en pinne.
Dagen besår av att VFU:a sen åka upp till Almby och hjälpa systers son med läxorna innan syster och jag drar iväg och gymmar och pumpar muskler en sväng.
Hela denna vecka är full till bristningsgränsen men på lördag kväll får jag andas u och bara sitta hemma som det ser ut just nu i alla fall. Tur det är bra saker den är full av, men Daniel lär jag ine se mycke av denna vecka för ingen aktivite är här hemma.. haha

Konstigt de där, trotts att man bor ihop så ses man inte så ofta. Vissa tycker dte är fånigt när man säger at man bara ska vara hemma för att hinna ses och umgås med den man bor ihop med, som tänker som så att men ni bor ju ihop ni ses ju hela tiden?? Jo iof men bara kora ögonblick när man är hemma och byter kläder eller hämtar en annan väska. Man behöver kvaliestid också. Vuxenpoänen bara rasar in måste jag säga ;)

Nehej greja lie till, packa väskan och sedan drar jag iväg till VFU:n, blir en spännande och jag ror utmanande vecka där, önska mig lyckla till!!! =)

 Jag kunde inte låta bli att leka lite på landet i helgen, det finns ju en gunga!!!

Lugn och ro

Helgen har mest bestått av lugn och ro. Helt underbart skönt!
Fick sluta tidigt i fredags så vi fixade till allt och hämade Bamse och drog ut på landet. Där har vi promenerat, läst, ätit, kollat på film, grillat och bara haft det underbart! Laddat batterierna.
Vi åkte dock hem i lördags kväll eftersom jag skulle jobba och greja i söndags. Blev en ganska lugn söndag också, jobbat, varit ute och sprungit, hälsat på mormor, fikat med Jonna och Sandra, tvättat och bara varit.
Sådana helger behövs mer än vad man tror.




Mitt smultronställe, är det inte vackert!!!!



Pizzakit



Har hört väldigt mycket om detta pizzakit så i torsdags var vi bara tvugna att prova...
Vi planerade myskväll och bakade med stor förväntan ut denna pizza o skojja om den såg smskig ut. Ja vet at jag är lite fånig men jag älskar att prova nya grejer spec när dte gäller mat.



Ser inte den god ut så säg??

Men nepp besvikelsen var STOOOR!!! Hela härligheten va så salt så vi höll på att storkna. och vi kom fram, till att det va degen och tomatsåsn som innehöll så mycke salt attd te faktiskt bara smaka just salt.
Mycket trist tycker jag. Tanken var god men resultatet blev inte ens 1 stjärna...

Hosta delux

Fy fasen va illa jag sovit i natt!!
Hostat som en tok och drömt massa konstigt, med andra ord ser jag ut som ett monster idag och kommer troligen skrämma bort alla elever som ser mig... Men det är kanske bara att vänja sig, hur ska jag orka jobba 40år med normala arbetstider?? Plugga känns mucho bra just nu, jag älskar mina sovmornar.

Men o andra sidan så får man mer helgkänsla nu när man är igång, när man är ledig mitt i veckan så betyder inte helgen lika mycket men det gör den nu kan jag lova er!!
Helgen kommer bli underbar, Daniel och jag ska efter jobbet åka upp och hämta vår bebis Bamse och sen drar vi tre ut för en myshelg ute på landet. Ska äta massa god mat, vi ska grilla!!!
Och se på film och ta promenader och bara mysa!! Ska bli helt underbart med en lugn helg,.

Nehej nu måste jag ta och dra mig iväg till skolan!
Ha en toppen helg och MÅ BÄST!!!

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0