Halloween fredag

Det är trotts allt skönt med fredag idag.

Igår efter jobbet hade jag plan på att gå och träna, men precis när jag skulle in genom dörren till gymmet så prata jag med Ludvig (systersson) och han undrade om inte jag ville komma och titta på hans uppträdande i skolan ca 1 timme senare?? Självklart att jag kommer när han ringer och frågar sådär. Men jag tänkte att jag hinner köra lite på gymmet iaf, blev dock bara typ 20min för ja kände mig så stressad så det va lixom ingen idé. Så trampade hem ist och begav mig till Almby skolan på Halloween konsert, duktiga va de och mysig känsla.
Skapligt nöjd var han också efter =) Härligt att se.

Kvällen blev senare än planerat men hann med en sväng i soffan trotts allt.

Idag är det som sgat fredag och haft en mycket bra dag på VFUn, slutade ca 15.00 och skulle åka snabbt upp på stan för o köpa ett linne på Gina men det fanns så mycket mer som ville följa med hem så blev linnet, en ring, 2st bastoppar och en tunika, så dte kan gå ibland...
Efter shoppingen blev dte mathandling på ICA, vi måste ha dem sämsta matekonomin någonsin, mer småhandling än hemma hos oss går inte tat hitta, hatar att småhandla men vad gör man när man inte hinner planera??

Vilket fall så har jag också hunnit städa salongen en sväng OCH min kära man erbjöd sig att hjälpa mig städa trapporna idag också så nu är även de klara. Så underbart skönt!!! Så nu blir det bara plugg och roligheter i helgen. Känns skönt!
Men nu ska jag ner i tvättstugan och sedan laga mat. För ikväll tänker jag bara äta massor massor massor..
Det blir, soffan, doobidoo, god mat och kanske lite chips efter ;)

Hoppas ni har en bra fredag!!
MÅ BÄST!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0