Falska biffar

Lite halvseg dag idag också tycker jag. Började igår eftermiddag att få ont i halsen, tränade i hopp om att det skulle gå över. Bra tanke va? ;) men mitt hopp inföll inte, har små känningar idag också och även en begynnande snuva. Hur blev detta? Inte alls min plan just nu ju!! Men kör på c-vitaminer och varm dryck idag så hoppas jag det blir box på Friskis med Maria ikväll iaf. Har ju längtat i två veckor nu!!! Och så får jag äntligen träffa min fina Jonna ikväll också.. Och dagen måste bestå av plugg delux med examinationsuppgiften.. Vem har tid med en ond hals?? Nej ignorera!!!

När vi var i Riga i helgen fick vi lära oss att de dricker "black balsam" för att bli av med sjukdomar. Så bi köpte en flaska och fick ju redan igår tillfälle att testa., men inte är vi friska idag för det... Skandal! ;)

Idag ska ni iaf få recept på falska pepparbiffar!

Falska pepparbiffar 2-3port
1pkt kycklingfärs (alt. Köttfärs)
Salt, peppar
Margarin/olja till stekning
Soja matlagningsgrädde
Potatis/ris

Lägg färsen i en bunke och salta och peppra. Använd mer peppar än vanligt. Gegga ihop färsen med kryddorna och forma biffar i önskad storlek. Stek biffarna sedan i en varm stekpanna, gärna en panna med lite kanter på. När biffarna är klara så låt dem ligga kvar i pannan och häll över matlagningsgrädden och låt det hela stå och små puttra några minuter.
Servera med potatis i någon form eller ris och en sallad!
Lycka till!!

Segis

Usch vad jag är seg idag!! Får lixom inte igång på denna dag! Fick frukost på sängen av mitt hjärta med färska jordgubbar!! Sen blev det inte mer fart på denna kvinna.. Men måste sätta fart och göra mig i ordning, dags för skola snart..
Haft en mycket bra helg iaf! Spenderat den med karln, mamma och pappa. Vi tog en liten kryssning till Riga och njöt av sol och varandras sällskap. Igår kom vi hem och hämtade vår lilla Harry gris, att man kan sakna en katt så mycket! <3

Veckan består av massa plugg för att försöka få ihop en examinationsuppgift :( inte ett dugg sugen på det!!!
Sen är det två olika jobbmöten som väntar och på det en hel del träning. Såhär långt är, station intensiv inbokat ikväll, box imorgon och troligen cirkelfys på torsdag. Bör få till en joggingtur någonstans också, och såklart skivstång intervall på söndag. Blir bra det.. Fullt ös rakt in i kaklet denna vecka. Men på fredag stundar lite vin med tjejerna så vi håller fokus på det och kör ;)

Bjuder på lite bilder från helgen och min frulle. Så sätter vi fart på denna dag!
Ha en härlig måndag!! :)

Hej tuppen

Godmorgon på er!!
Kl är just nu 6.42 och kaffet är igång och hela familjen är vakna. Klockan ska egentligen pipa kl 8... Men vi vaknade och tänkte att why not. Så jag ska snart dra på mig löparskorna och ge mig ut och springa. Undra om man vågar springa i oset denna tidiga timme? Kanske dumt, man luras av solen och ljuset.
Ska iaf berätta för er att teatern igår, som jag skällde så om, var mycket bra! Ni kan nu titulera mig skådespelerska! Frivilligt gav jag mig upp till och med :) riktigt bra dag! Kvällen spenderade vi här hemma med Carro och Johan på middag. Mycket trevligt som vanligt!!

Dags att ge er ett recept tycker jag, klurat ett tag nu men kommer inte på vilket ni skulle gilla.
En såhär till helgen så ger jag er ett smidigt fika recept!

Tårta!
2 satser chokladbollar (se tidigare inlägg)
Soja vispgrädde
Frukt efter smak och säsong

Kleta ihop chokladbollssmeten och tryck ut den jämt i en springform. Vispa sojagrädden och "bre" den över smeten och dekorera rikligt med frukt.
Ta bort springformens kanter och servera tårtan till fikar!

Nehej ut och spring nu med mig!
En fantastisk fredag önskar jag er!!



Solen skiner

Solen skiner och himlen är helt blå!! Underbara härliga väder!! :)
Har spenderat förmiddagen med att städa alla trapphus, tur jag har en sådan snäll man som hjälper mig! När det var dags för lunch nu så föll vi för frestelsen och gick till ICA och plockade varsin sallad. Det där kommer garanterat höja våra mat kostnader i sommar ;)
Nu skulle jag vilja göra som igår, lägga mig i solen och plugga. Men nepps, det är dags att svira om och åka till skolan för 3 timmar lång forumteatet. Yay! Inte alls min grej, snarare tvärtom, hatar att spela teater.. Jaja bara det blir överstökat...

Hoppas ni njuter i solen!
Harry passar på att vakta min solstol idag... :D

Lååång dag

Verkligen inte van vid heldagar i skolan. Varit 9-17 i skolan idag, föreläsning, för.seminarium och sist seminarium. Vet att det är en vanlig och nästan mindre än en vanlig arbetsdag.. Men vet inte om det går att jämföra egentligen. Tycket det är bättre att jobba 8-17 än att va i skolan 9-17.. Hjärnan går på högvarv, är ovan kanske.. Haha ja så har dagen varit iaf.
När jag kom hem väntade Karin på mig i solen :) vi tog en låååång promenad ca 8km och under den tiden hann vi avhandla en hel del =)

Med andra ord har det varit en bra dag. Men nu ligger Harry och jag i sängen och kollar på de desperata hemmafruarna. Med andra ord ett bra avslut också! Hoppas ni haft en bra dag också..

Ps. Just ja, drog på mig en redigt snygg bonnbrännan idag också.. Haha nu är det sommar! ;)

Sov gott!!

Ny vecka

Började dagen med en promenad ihop med Carro. Älskar sådana starter på dagar. Sen hann jag precis hem och slå upp böckerna så ringde det på dörren. Kom en nisse och ville installera något uttag i vår hall.. Flyttade mig och böckerna till ett annat rum och strax efter ringde syster och ville möta mig på stan för lunch.. Jaha så mycket för det pluggandet. Blev lite lätt shopping och lunch och massa prat med syster.. Och nu sitter jag här med böckerna, ni märker vad bra det går va? Och snart ska jag iväg och möta Jonna för en fika och efter det träning med Karin.. Mm känns som jag kommer plugga mellan mycket idag! Jaja så är det ibland..
Undrar om jag tagit mig vatten över huvudet? Karin har övertalat mig till ett station intensiv pass ikväll. Haha undra om jag tror mig passa in där? Jaja nån ska ju alltid vara sämst så varför inte jag idag? ;) blir nog bra det där. Karin utlovade träningsvärk i magen så det verkar lovande!

Dagens recept blir på laxen vi lagade igår kväll.

Lax i folie 2 port
2 portionsbitar lax (gärna lite tinad)
Dill
Vitlök
Margarin
2-3 st Potatisar
Folie
Olja till potatisen

Sätt ugnen på 225 grader. Riv av två relativt stora bitar folie och ringla lite margarin på mitten där laxen ska ligga. Lägg laxen på margarinet och strö över rikligt med dill. Skala vitlöken och dela klyftorna på mitten, ca 3 st / laxpaket. Lägg vitlöken vid laxen, ringla ytterligare lite margarin över laxen och knip ihop folien till paket och placera i en ugnsform. Skiva potatisen i ca 0,5-1 cm breda skivor och placera även dessa i en (annan) ugnsform, ringla över olja.
Sätt in potatisen och laxen samtidigt i ugnen i ca 25min, beroende på om laxen är frusen eller inte.
Servera ihop med en stor sallad!
Smaklig måltid. :)




Söndag

Jaha då var snart denna långhelg till sitt slut. Haft en mycket bra helg med sommarstugehäng, 1 mils joggingtur, grillning med Linda och Thomas, promenad i Wadköping, fika hos mormor och mycket annat trevligt. Dagens höjdpunkt förutom fika hos mormor var när jag upptäckte att ICA nära hos oss har börjat sälja "gör det själv sallader". Mitt bästa, älskar sallader! Där kommer jag vara flitig besökare i sommar =)

Nu väntar det snart träning med tjejerna! Ska bli skönt att spänna musklerna och utmana flåset lite på skivstång/intervall, ett av mina favvo pass.
Men först ska jag ge er ett recept som passar bra en söndag kväll. Denna gång blir det mat. Men glöm inte att alla recept kan göras om så de passar er och era behov!

Carbonara med risnudlar. 2 port

Ca 4 vitlöksklyftor
2 pkt kalkonbacon
1 pkt soja matlagningsgrädde
Ca 2-3 tsk sojamjöl
Salt och svartpeppar
Olja till stekning
1 pkt risnudlar

Hacka vitlöken i små bitar och fräs dem i olja i en stekpanna. Strimla sedan baconen och fräs dem tillsammans i stekpannan. När löken och baconen fått lite färg häll på matlagningsgrädden och rör ihop. Koka undertiden risnudlarna enligt anvisningarna på paketet.
Krydda såsen efter smak, strö över sojamjölet och rör ihop såsen så det inte bildas mjölklumpar.

Servera risnudlar och carbonara ihop med en sallad! Hoppas ni gillar det :)

Trevlig söndag!!

Man taver vad man haver..

Ja som sagt.. Får man ingen annan att spela med så duger katten.. ;) mina hjärtan!!



Chokladbollar

Började denna fredag men en sovmorgon och lite frukost. Efter det snörde jag på mig löparskorna och sprang 1mil, blåsten och solen gjorde mig sällskap om vart annat. Men otroligt skönt var det.. Är så nöjd över att jag kan springa 1mil nu utan problem. Kände att jag kunde ha fortsatt när jag kom tillbaka.. Jag ska allt vinna över astman och ledvärken!!

Annars har vi faktiskt inte gjort mycket mer idag.. Ätit lunch och bakat chokladbollar typ det.. Så skönt när kroppen förstår att på landet kan man inte göra något. Igår kröp det lite i kroppen men idag börjar lugnet infinna sig. Nu blir det iaf mer kaffe och lite läsning medan vi väntar på att Linda. Thomas och Alma kommer hit på kvällsmat! Vi dricker verkligen mycket kaffe, det känns som våra delmål på dagen. Haha kaffe, kaffe och lite mer kaffe!!

Tänkte dagens recept ska bli chokladbollarna som vi nyss bakat.. I min värd är de liiite nyttigare än vanliga chokladbollar. Men jag är rädd för att det också bara är i min värd ;)
Vilket fall tycker jag ni ska testa för de är mucho goda!!

Chokladbollar!
1dl socker
2tsk vaniljsocker
2dl boveteflingor
1dl riven kokos
2msk kakao
100g mjölkfritt margarin

Till garnering; kokos eller pärlsocker

Blanda socker, vaniljsocker, boveteflingor, kokos och kakao i en bunke. Nyp sedan ihop blandningen med det mjölkfria margarinet.
Rulla sedan till lagom stora bollar och rulla dem sedan i garneringen och förvara i kylen eller din mage! ;)

Lycka till! Såhär blev våra idag!




Samma lika

God förmiddag på er.. Hela familjen här hemma ligger fortfarande i sängen. Jag har iof surfar runt och spelat spel på iPhonen ett bra tag. Men männen sover som grisar som vanligt såhär på morgonen. Vad gjorde man innan iPhonen? Sov eller läste böcker kanske.. ;)

Som många av er säkert vet så har min kära man svåra magproblem. Nu ska vi inte gå in på det, MEN dessa magproblem har gjort att vi testat hem hel del olika typer sv dieter och variationer på mat. En av mina favoritsysselsättningar har alltid varit att se till att dessa dieter blir så lik vanlig mat som möjligt. Trotts magproblem så ska man kunna lyxa med godis och fika. Inte för många förbud då funkar det inte helt enkelt.. Och jag vet att det är många, väldigt många där ute som lider av magproblem ELLER bara är uttråkade på den gamla vanliga maten. Så från och med idag tänker jag börja dela med mig av recepten vi lagar här hemma. Hoppas någon får nytta av dem..

Tänkte vi börjar med ett super lätt och snabbt bröd som vi äter..

Tunnbröd!
2 dl bovetemjöl
2 dl rismjöl
5-6 dl vatten
Lite salt
Ca 1- 1,5 tsk brödkrydda (kan uteslutas)
Olja

Blanda mjölen, vatten och kryddor i en bunke. Smeten ska vara lite tjockare än pannkakssmet. Värm upp en liten stekpanna med olja. Grädda tunna bröd (jag brukar använda en soppslev för att mäta upp mängden smet) i stekpannan, ca 3min på varje sida eller tills de fått fin färg. Lägg bröden på galler i ugnen i 100C grader och låt dem torka där. Ju längre bröden ligger i ugnen desto hårdare blir de. Brödet går med andra ord lika bra att göra till hårt- som till mjuktbröd!

Lycka till!! Berätta gärna hur det går om ni testar recepten!
Ha en trevlig kristiflygare!

Utveckling

Som ni säkert räknat ut så läser jag en kurs i genus just nu. Och idag tog Linda och jag ett stort "könsmedvetet" steg i vår utbildning. För första gången skrev vi Hen i vårt arbete.. Haha vi får se om det blir en vana ;) man gör vad man kan ibland..

Har också funderingar på att ändra eller kanske återta ett tema på denna blogg. Vi får väl se hur det blir, något bör hända iaf, här blir det ju inga barn gjorda ;)

Ha en trevlig kväll!!

Onsdag

Redan onsdag, går inte tiden bra fort? Är det kanske ett tecken på ålder när man tycker det?? :)
Men det är ju redan halva maj? Snart dags att börja träna på att skriva 2013! ;) iof ett tag tills dess, tur det.
Idag blir det iaf en dag på universitetet med plugg och seminarium. Sen hem och städa de kära trapphusen.. Vi hade/har en plan på att bege oss till landet i helgen. Men det beror ju lite på vädergudarna också.. Plus att jag behöver plugga i helgen.. Bitter på denna kurs som ger så mycket helgplugg för att man ska hinna med. Tur det är sommar snart.

Händer inte så mycket just nu som är värt att blogga om. Eller som jag vill/kan blogga om..
Hur kan både en karl och en katt snuffs/snarka ihop? På varsin sida om mig? Ja de små grisarna.. Nu ska iaf jag börja fixa inför skolan..

Hoppas ni får en bra dag och att vi slipper regnet! :)

Denna bor i vårt fönster. Så vacker!

Söndag

Hej igen!
Har ni haft en bra helg? Det har jag iaf.. I fredags var vi rätt uppgivna. Vilket resulterade i fix här hemma, byta gardiner och plock på vinden. Efter det blev det fusk med pizza. Efter det var det inga tvivel om att D var åter på banan ;) sötgröten!
Lördag började med ett besök på Coop och sen var det matlagning delux. Daniels föräldrar kom nämligen på "trav-lunch" och stannade till strax efter 18.. Mysigt att hinna umgås i lugn och ro! Sen tog vi promenad innan jag gjorde egna tortilla bröd på rismjöl som vi fyllde med sallad och kyckling.
Söndagen har spenderats som vanligt, jobb, plugg, fika hos mormor och träning med Maria efter det.. På det hela har det som sagt varit en bra helg. Och vi båda är tillbaka på banan. Känns bra och planen är att stanna där!!
Hoppas ni haft en energi givande helg!

Nu snart dags att sova och ladda inför en ny vecka!

En till regnig dag.

Har öst ner regn och hagel idag och varit allmänt grått och trist. Har egentligen varit en rätt knasig dag. Blev lite plugg på morgonen, skrev på papper för ett nytt jobb och körde sedan Ludvig till bussen upp till Sthlm. Eftermiddagen har vi spenderat med att rensa här hemma och byta gardiner i köket. Nu är tanken att jag ska plugga innan kvällen tar vid. Så egentligen har jag/vi fått lite vettigt gjort idag, men trotts det känns det som en "blöööö" dag. Går på sparlåga och känner inte för mycket alls just nu. Trotts att jag nog borde vara på topp just nu.
Men det reder sig väl. Samla ihop tankar och känslor och återta kontrollen ett tag till. Nu laddar vi för helgen!
Hoppas ni har många trevliga planer framför er!

Skönt att veta...

En regnig dag

Lite ovanligt så var jag sjukt trött idag när jag vaknade. Haha en ny tradition skapad här hemma?!
Spenderade sedan några timmar i skolan med seminarium om rasism i skolan. Efter det blev det en eftermiddag i trapphuset, alltid lika trevligt! Nu blir det en kopp kaffe, hoppas läsa några sidor litteratur och uppladdning inför kvällens träning med Karin. Blir ett cirkelfys pass på Friskis.
Idag har jag äntligen varit och hämtat ut mina nya converse som jag tillslut fick tag på. Inte bara jag som ville ha svart+svart i år..
Nehej grabba tag i boken och en filt en sväng innan Friskis. Hoppas ni har det bra i regnet!

Nya vs. gamla... Behövligt med nya..


Trötter

Idag är jag hemskt trött. Förstår snart inte vart denna trötthet kommer ifrån! Trött på att vara trött!!!
Har en hemma dag med plugg idag. Förra veckan spenderade jag en sådan dag med boken i en solstol på balkongen. Idag blev det en dag med mjukisbyxan och filten i soffan med boken. Så olika! Ett riktigt gurkväder idag. Överväger om det ska bli en joggingrunda eller ett Friskis pass med Karin. Pga sällskapet, vädret och för att inte bli uttråkad på att springa så lutar det åt Friskis..
Men nu är det dags att laga lite lunch tror jag allt. Paus i läsningen om maskulinitet och etnicitet..
Hoppas ni har en bra onsdag!

Igår började Carro och jag dagen med en promenad, mycket trevligare väder då!!

Elins dag!

Tisdag.. Egentligen min hatdag i veckan. Om man nu har en sådan?! Man har inte kommit någon vart i veckan men man lever inte riktigt kvar på helgen heller. Detta är verkligen en vardaglig dag. Som tur är betyder tisdag också dejt med min Jonna vilket räddar upp hela dagen, till att bli en riktigt bra dag! :)

Började denna dag med att Carro släpade upp mig kl 7.30 för en power walk kl 8... Hur ska jag någonsin kunna komma i normala jobbrutiner? För mig är det en gåta! Ringde sedan syster en sväng och nu sitter jag i soffan för plugg. Tänkte hinna med några sidors läsande innan det är dags för skola och efter det "jobb" ikväll igen, innan Jonna kommer. Blir trevligt!
Vi hoppas på en solig och skön tisdag!
Kram till er!

Idag grattar vi också kära Elin som fyller 26år! Stort grattis till dig vännen!!

Trött

Trött som en gurka idag. Tänkte gått upp för 30 min sen men bra om man kan öppna ögonen först. Hade svårt att somna igår och som vanligt så drömde jag konstiga och stressiga drömmar.. Why?? Vill drömma vackra, mysiga drömmar. Perfekt tid i skolan idag, 12.15-13!! Vem la det schemat?? Men sen blir det ett par timmars förseminarium på det..
Men tanken är att jag och joggingskorna ska avverka iaf 5km först.. Kanske lika bra att gå upp då..

Hoppas ni är laddade för en ny dag och en ny vecka.. Sådär känner jag.. Men det reder sig nog.

Slappt


Jaha då var denna helg snart vid sitt slut. Känner att jag vill ha många helger nu.. Inga vardagar alls tycker jag vore trevligt.
Har haft en mycket lugn helg. Blivit mycket plugg, storhandling, jobb, fika hos mormor och i lördags kväll kom Maria och Adam hit. Vi åt gott och spelade spel. En hel trevlig kväll som slutade efter 2.00.. Då var tant trött ;) vilket resulterade i en sovmorgon idag!
Nyligen kört ett skivstång intervall pass på Friskis med Karin och Maria. Så nu spenderar jag några minuter i badkaret innan det är dags att laga mat. Tanken var plugg samtidigt men ni märker ju själva hur det gick med den biten... Samtal med mamma och lite surfande lockade tydligen mer.
Nehej, svettas av lite och ladda upp för en ny vecka nu då!
Hoppas ni haft en bra helg!!

Harry är också lite badsugen ;)

Lördag

Åter en sådan här lördag när jag vaknar tidigt och ligger och vänder och vrider för att försöka somna om.. Men nej små korta stunder har det gått men nu ger jag upp. D ligger på ena sidan och snuffsar gott och Harry ligger vid fötterna och snuffsar han med. Lilla herrn har väckt mig tre gånger inatt med "mysbehov", tur för honom att han är så söt! Kanske väcker jag honom nu är jag har "mysbehov" ;)
Klurar på om jag borde gå upp och ta en power walk när jag iaf är vaken.. Undra vad vädret säger.. Eller om jag bara ska fixa frukost och hoppas på en bra dag! Mm det tåls att tänks på. Finns ju plugg att göra också. Men nu tror jag allt båda männen vaknar också..
Dags att ladda för dagen och hoppas på bra väder och inte snö som de varnat för!
Önskar er en toppen lördag!!


Bus bus bus...

Mitt bästa

Hade ett.. Mm minst sagt intressant seminarium i skolan idag. Överväger om jag verkligen passar in på denna kurs..
Vilket fall så ska jag nu ägna eftermiddagen åt något jag verkligen gillar! Till att läsa om feminism! Mitt bästa helt enkelt, det jag gillar mest att göra en fredag eftermiddag... Mm ironin flödar! Låt dessa fem veckor gå fort fort fort.. Trevlig fredag på er!

Fredag!!

Fredag och denna vecka har varit låååång. Fast det har gått fort, kan vara för att det hänt så sjukt mycket denna vecka.. Ny kurs började, Valborg, första maj, arbetsintervju, fick jobb, umgås med nya jobbet, ut och äta med mamma och syster, träna, pluggar, skolan.. Ja mycket har hänt och det gillar vi ju.
Idag är det isf dags för skola igen, första seminariet om Feminism. Det blir intressant, haha får se om det blir några vilda diskussioner ;)
Planen sen var att vi skulle upp till slottskrogen ikväll och lyssna på ett band, men spelningen är inställd eftersom det varnats för snö. Så undra vad vi ska hitta på då.. Kanske blir det så kul som plugga! ;)

Nehej dags och gå upp och leta fram några kläder att ha på sig idag då. Får sällskap av både Carro och Linda till skolan idag. Så ser fram emot cykelturen till skolan :)
Hoppas ni har en härlig fredag framför er! Och att vi inte får nån snö!!

Förra fredagen spenderade jag tid här. Underbar dag med bästa mamma i Sthlm!

Gick ju bra

Läsandet är klart!! Nu spenderar jag en stund på balkongen i solstolen. Underbart skönt när solen steker och vinden fläktar. Ibland är det bra att vara student!
Peppa till nu snart för en joggingrunda också. Det gäller att passa på när solen skiner! Hoppas ni njuter av solen!

Kram på er!

Nu är det dags..

Plugg delux idag är tanken.. Boken har iaf förflyttats till mitt knä ist för bordet så ett steg närmare.. Är halvsugen på detta måste jag säga.. Hoppas boken ger trevligare läsning än jag tror.. Hoppas även på att solen snart når balkongen så jag kan spendera några lästimmar med att sola.
Ska iaf plugga fram till 16 är det tänkt. Sen ska jag belöna mig själv med en joggingtur och efter det blir det piff. Ska nämligen möta upp mamma och syster för att ge mamma sin födelsedagspresent. En middag med oss på Brasseriet. Bli himla trevligt tror jag det :)

Nehej låta boken förflytta sig upp i händerna nu kanske..
Ha en fin 2a maj!

Spännande va??

1maj

Våren är nog verkligen här. Fast idag känns det mest som sommar. Helt underbart väder hela dagen lång.
Som vanligt på sista tiden tog vi sovmorgon. Sen blev det städ av trapphus, insåg att det jobbet måste sluta snart när jag fick spendera en lång stund till att skura bort spyor.. Blä!
Sen blev det lite spaning och fix..

Kvällen har jag spenderat på ett helt nytt ställe med helt nya människor. Något jag kanske berättar mer om senare...
Hoppas ni haft en underbar 1 maj!
Imorgon är det dags att återgå till verkligheten. Inte alls taggad på att sätta tänderna i nya litteraturen.. Vi hoppas på det bästa och räknar ner tiden till sommaren nu. Till och med sommarjobb lockar nu ;)



Kvällen

Ja det blev såklart en toppen kväll igår. Vi mötte upp Fredrik, Mathias, Jonna och Jimmy på Harrys. Och förblev det mat och vin så det räckte och blev över. Harrys är väl inte kända för sitt kök men det var helt okej mat, trevlig service och bästa sällskapet!
Efter maten var klockan som vanligt för mycket så vi missa brasan i år igen. Men vi han se lite fyrverkerier, det är något jag gillar! Mitt när det sprakar som mest kommer det den roligaste kommentaren från Mathias...
"-man kan tro det var rea på Rusta ikväll!" haha

Hoppas ni hade en underbar kväll!

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0