Falska biffar

Lite halvseg dag idag också tycker jag. Började igår eftermiddag att få ont i halsen, tränade i hopp om att det skulle gå över. Bra tanke va? ;) men mitt hopp inföll inte, har små känningar idag också och även en begynnande snuva. Hur blev detta? Inte alls min plan just nu ju!! Men kör på c-vitaminer och varm dryck idag så hoppas jag det blir box på Friskis med Maria ikväll iaf. Har ju längtat i två veckor nu!!! Och så får jag äntligen träffa min fina Jonna ikväll också.. Och dagen måste bestå av plugg delux med examinationsuppgiften.. Vem har tid med en ond hals?? Nej ignorera!!!

När vi var i Riga i helgen fick vi lära oss att de dricker "black balsam" för att bli av med sjukdomar. Så bi köpte en flaska och fick ju redan igår tillfälle att testa., men inte är vi friska idag för det... Skandal! ;)

Idag ska ni iaf få recept på falska pepparbiffar!

Falska pepparbiffar 2-3port
1pkt kycklingfärs (alt. Köttfärs)
Salt, peppar
Margarin/olja till stekning
Soja matlagningsgrädde
Potatis/ris

Lägg färsen i en bunke och salta och peppra. Använd mer peppar än vanligt. Gegga ihop färsen med kryddorna och forma biffar i önskad storlek. Stek biffarna sedan i en varm stekpanna, gärna en panna med lite kanter på. När biffarna är klara så låt dem ligga kvar i pannan och häll över matlagningsgrädden och låt det hela stå och små puttra några minuter.
Servera med potatis i någon form eller ris och en sallad!
Lycka till!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0