GRATTIS SOFIA!

Monster veckan är slut och det är lördag och jag bara njuter!!
Trotts att det har varit stressigt och tufft så har det varit en mycket bra vecka fylld av skratt och underbara vänner. Igår fick jag sluta 13.00 från VFUn det betydde att jag fick massa extratid. denna spenderade jag ihop med Anna på stan, vi shoppade massa presenter och tog en mysfika på BaraVara. Mötte mamma o pappa på stan så fick träffa dom lite extra innan jag begav mig hem med mina inköp för att piffa till mig inför kvällen...
Mötte Anna och Linn på stan för att leta oss hem till Sofia och fira hennes födelsedag med en mängd annat folk. Hade en toppen kväll och Linn och jag kände oss inte riktigt färdigpratade när vi åkte därifrån så vi landade en sväng på Lilla Örebro. Betällde ett glas vin och en drink vilka båda visade sig vara mindre goda så de blev stående men det blev inte vi, girltalk is the shit ;)

Hade en mycket härligt avslut på veckan med andra ord!

Dagen idag har varit mer än effektiv. Kl 9 gick jag upp och drog på mig joggingkläderna och traskade ner i tvättstugan, laddade tvättmaskinen och begav mig ut och sprang 5km men ack va trögt och tungt det gick. Men nu är dte gjort! Har även hunnit städa två trapphus mao är jag färdig med trapporna för denna vecka!!
Har plockat lite med golfgrejerna och fixat så nu blir det snart tid för att laga lunch innan vi drar iväg och ägnar oss åt organiserat jordbruk eller som det också kallas, G O L F!!!
Är så taggad, har varit sugen hela sommaren men dte har inte blivit av men nu äntligen ska jag få svinga klubban igen. Fråga mig dock inte ikväll hur dte gick för troligen kommer jag vara småbitter har höga krav trotts att jag inte spelat så mycket de sista åren. Men ska vilket fall bli sååå skönt att komma ut. Längtar!!!


MEN IDAG SÄGER VI G R A T T I S SOFIA!!! =)

 Anna på våran mysfika =)
 Linn är en engagerad tjej ;)
 Tror inte Anna vill vara med på kort, eller så vill hon bara visa att hon inte har någon utväxt ;)
  Sötaste Linn


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0