Mucho trött i huvet

Ojoj idag är jag skapligt trött i knoppen, har ni provat att spendera dagen i ett idrottshus ihop med ca 300 10 åringar??? Det har jag och knoppen blir mucho trött av det vill jag lova.
Haha men dte va mysigt i alla fall.

Blev 3km snabb jogging på löpbandet och lite gym på eftermiddagen men nu har jag bara degat hemma en sväng... Klurar på vad man ska laga för mat idag, all min aptit har försvunnit och jag har inte varit sugen på mat på flera dagar o när jag väl äter blir jag proppismätt direkt och får kasta mat... Inte likt mig...
Men klurar på om inte tomtegröt vore något ikväll det jobbiga i det är att jag måste ta mig till affären och dte vet ja faktiskt inte om jag är så sugen på.. Kanske blir lite äggröra o bacon istället... Kanske en rostad macka till det.. Låter rätt okej det också.. Kan ju spara gröt till en annan dag =)

Nehej undra om man skulle förflytta sin energi till att tvätta bort smink och plocka ur linser och kanske laga lite mat. Se om mitt lilla hjärta också vill ha lite mat. Ja idag är han mitt lilla hjärta för ja fick en till födelsedagspresent idag, en som kom fram på posten idag som skulle komma för längesedan...
Så nu fick jag två presenter, det gillas!!! =)


Denna söta nalle va den ena presenten och den andra var också en berlock till mitt Thomas Sabo armband men hitta ingen bild på den, det är en liten tekanna så söt så.  =)

Ha en bra kväll nu alla! MÅ BÄST!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0