Dagen efter

Idag är det en sådan där dag efter, ni vet. Dagen efter Johans 30-års fest.. Vilken fest, temat var sport och alla var utklädda. Tiden bara rasade iväg igår.
Men idag har den där sjukdomen slagit till som drabbar en ibland på söndagar.. Skandal, kan inte förstå hur det blir såhär.. ;)
Så idag spenderar vi förmiddagen i soffan. Har lyxat med kebab (utan sås är vår nya grej) till lunch så nu börjar äntligen illamåendet försvinna..
Satt och zappade mellan kanalerna och landade på 4an och såg "så mycket bättre". Riktigt bra program och när det var slut tog "äntligen hemma" vid. Det slog mig precis att tusan så skönt att slippa se alla Amerikanska skrattsåpor. Ibland är det skönt att se hederlig lugn svensk tv.. Hihi kanske har det med åldern att göra? ;)
Hade beslutat att inte träna idag, blir absolut inga intervaller som Jonna ville få med mig på.. Blir det så blir det något lugnt.. Kanske jympa på Friskis.. Får se, ska nog ta mig till mormor snart iaf.. Hoppas ni haft en bra helg och framför allt en lugn söndag! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0