Man till salu!

Började dagen med att vara lite irriterad, det blir lätt så när hela natten blivit störd av att en man ligger brevid och snarkar o gnisslartänder, inatt va han billig mitt lilla hjärta.
Men det dåliga humöret gick över när jag ca 8.30 fick träffa Linn och lösa alla världens problem påväg till skolan. Vi hade ett helt okej seminare, det sista för iår. Känns rätt skönt att inte behöva gå dit på ett tag. Lämnade in mitt PM idag känns också skönt, nu får det bära eller brista. Ska ta nån dag ledigt sen bita tag i det andra PMet som ska in iof efter jul men jag satsar på att vara i stort sett klar före nyår.

Har också hunnit med att städa lite trappor idag, pratat med syster en sväng när ja gick förbi hennes jobb. Och efter dte har jag faktiskt inte gjort något alls. Jag skulle kunna ha pluggat eller bakat julgodis, men nej ja kände lixom inte för det... Och det bästa är att just för tillfället så är jag inte stressad utan känner att jag har koll o då kan man unna sig en timme i soffan =)
Men snart är det dags att laga lite mat o få oss innan vi ska iväg på julkonsert med Anders Ekborg. Blir juligt och mysigt värre det vill jag lova!
kul att hitta på något en vanlig måndagskväll.


I lördags va Carro o Johan här, vi åt o spelade spel och lika trevligt som vanligt hade vi med dem. Det är människor som ger energi, sådana ska man umgås mycket med!! =)
Daniel kom på att Johan och han skulle prova de STORA glasen och det gjorde de, ölglas som rymmer 1 liter. Hahah de satt stadigt i handen större delen av kvällen medan Carro o jag sopade banan med dem i alla spel vi kunde hitta ;) Vilket vinnande team vi är! Ni skulle hört hur vi kom fram till rätt svar gång på gång. Ojoj bättre team kan inte hittas.

 

Vårjulgran är på plats så nu kan julen närma sig =)



MÅ BÄST!!!



Kommentarer
Emma o Alma

Haha jag sa till johan vad du hade för för rubrik, o han sa "ja men säg att du vill ha honom!" och då undrade jag varför jag skulle vilja ha daniel när jag har johan men då sa han "jo men han kan ju få bo här tillsammans med oss, det vore ju kul!" haha skönt att jag hittat en så smart pappa till mitt barn!

2010-12-21 @ 08:44:45
Alexandra

Hahaha men det är ju skönt att veta att någon vill ha honom ;)

2010-12-22 @ 09:40:09
URL: http://alexandra86.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0