Livet rullar på fint...

Har haft några riktigt bra dagar här på sista tiden...
Torsdagen avslutades med ett av de bästa träningspassen på länge ihop med systrarna Rosén. Körde ett hårt box pass på 75min och efter det lite extra styrka. Och det gav träningsvärk delux som fortfarande håller i sig och gör dig påmind så fort min kropp vill röra sig det minsta lilla. UNDERBART!!!
Fredagen var bara en fredag, praktiken rulla på fint, tog en sväng på stan och shoppade lite till mig och lite till andra. Och kvällen bjöd på barnvaktande och rena frdagsmyset med småttingarna, som inte är så små längre men alltid kommer vara det för mig. Självklart blev det taco dock i form av gratäng och efter dte popcorn!

Lördagen kunde inte börja bättre heller. Sov lääänge. Det bästa av allt, jag vaknade strax efter 5 och tänkte ja kan somna om! Vaknade igen vid 7 och tänkte.. Jag får somna om!!
men vid ca 9.30 gick jag upp och vi drog på oss hela vintermunderingen och gick ut på en långpromenad i oset tanken var sedan att köpa färskt bröd på ett nytt bakeri som öppnat här på öster, men tji fick vi när det va stängt. Fick bli Ica istället men gick ju bra det också. Fixade varmchoklad med grädde när vi kom hem och åt en lååång mumsig frukost framför en julfilm på tv. Kallas det lyx eller vad??
Har sedan spenderat större delen av tiden i soffan o bara myst. Funderar på nu om det är dags o värma lite glögg o kanske hoppa ur pyjamasen?? Eller kanske får den vara på tills jag ska pifa till mig inför kvällens galej hos Sandra... Blir nog det sista! Funderar dock på om jag ska prova o baka biskvier... Vad tror ni om det?? Verkar inte så svårt.. Frågan är bara vad jag ska ha dom till??

Kanske borde städa o plocka undan här hemma lite coskå? Fick nyss veta att Daniel kanske ska ha förfest är hemma ikväll.. Trist om det kommer massa män hit o det ligger kläder o grejer överallt?? Mm kanske ska ta tag i det...


Ha en underbar dag!! MÅ BÄST!!!

Älskar julen!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0