Idag är det effektivt vill ja lova

6.45 PIP!!! Klev jag upp ur sängen, eller okej, klockan pep då men jag masade mig ur vid 6.55 kanske, vilket fall så drog jag på mig kläder och kände mig relativt pigg trotts den tidiga stunden. Gick ner o stoppade i de första tvättmaskinerna, det kallar jag duktigt! Dock så landade jag i sängen igen när jag kom upp, vad skulle jag uppe o göra så tidigt?? Men strax efter 8 ringde klockan igen och det va dags o ner till tvätten igen, då ringde mamma också och undrade om ja kunde hämta henne vid tåget strax efter 9 eftersom det börjat snöa, självklart.
Hann precis duscha o piffa till mig lite innan det var dags o åka, skumt väder är dte idag, inte riktigt snö mer is som kommer ner sådär måste jag säga. Jag vill ha vår och tunn jacka på mig. Men men inget man kan göra något åt. Så nu sitter jag här, ska snart hämta sista tvätten, har precis ätit frulle, är duschade påklädd och sminkad och har som sagt hämtat mamma och klockan är inte 11 än, just ja jag har skurat badrummet och plockat o städat lite här hemma också. Så nu är dte bara plugga kvar, snart kommer Linn också hoppas vi kan reda det här ihop, känns som det behövs en hel mängd Kaffe för det dock.

Igår fick jag äntligen träffa min Jonna, känns osm vi aldrig hinner ses längre. Blev ett FF pass på Njoy ch sedan mat o tv mys här hemma. Duktiga som vi är så styrde vi upp oss och bokade hotell till vår stundande Londonresa, känner p åmig attd et kommer bli en toppen resa!! Längtar verkligen, och då får vi träffa underbara Big K också! Och såklart se hur hennes liv i London är, spännande!!


Ikväll ska jag till Relaxen med Therese och Maria och så ska vi hem till Therese o äta efter, känns som denna dag kommer sluta lika bra som den börjat! Trist bara att mitten på dagen äör så trist, hihi Grammatik är ju inte riktigt min favvo grej, men men vad att göra! Bara att kämpa på och hoppas på det bästa, vilket är att jag klarar tentan!


Ha en underbar dag!!

Just ja!! Igår kom det dyra ja klicka hem för ett tag sedan, min fina almanacka!!!
Här kommer lite bilder!! Älskar den.. =)

 
 

http://tryckdig.se/index.html






Kommentarer
karolina

Men gu vilken fin kalender!!! Vad mysigt!

Vart bokade ni hotell nu da, jonna skrev i stan, men vart?

jag var effektiv igar, jag lagade en lasagne, tre kilo kottfarssas, pastatonfisksas, laxburgare och sen bakade jag kanelbullar! Ibland forstar man inte hur man hinner!



LANGTAR TILLS NI KOMMER!!!

2010-01-27 @ 11:16:08
Sandra

gud vilken fin! vill också ha en sån!!

2010-01-27 @ 17:28:59
Sofie

men åh vilken fin! blir alldeles avis! såklart är bamsebebisen med :)

2010-01-28 @ 00:25:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0