Isbjörnar och pingviner

Ja idag är det fullt av isbjörnar o pingviner ut, utter kallt kan man också säga att det är. Det värsta med hela kalaset är att det inte är i närheten av så kallt som det troligen kommer att bli i år. Hur ska jag överleva då? Det blir termobyxorna på med andra ord.

Vaknade med hemskt ont i huvudet idag och det har inte velat försvinna utan det sitter där som en plåster i pannan. Men trotts det och en träningsvärk delux som iof enbart är bra värk. Körde combat med Jonna igår kväll och det känns som sagt idag i både rumpan och ryggen.
(Eller som jag sa till en av sexorna idag - Varsågod och sätt dig på ditt substantiv rumpan... Vitsiga fröken vill jag lova ;)). Men som sagt trotts detta så har dagen varit rätt bra. Började morgonen med att ha Quidditch för en 3-4a och sedan blev det samling i elevhemmet Dumbledore har även hunnit med att ha en lektion i 6an och hängt med barnen på fritids sista timmen. Vilket som ni säkert förstår var mucho skönt för mitt onda huvud...

Efter praktiken har jag städat lite trapphus och nu sitter jag här med en kopp te och fryser.. Klurar på om jag ska kura ner mig i soffan vid tvn en sväng innan jag och Jonna åker till Fredrik för lite DHW mys ikväll.
Sen längtar jag faktiskt till sängen, vill krypa ner där o inte vakna förens i sommar!!

Nu när jag tänker efter så kanske dte inte är något DHW ikväll?? Eller är det sista ikväll?? Hoppas att det är ikväll men annars hittar vi väl något annat spännande att titta på eller så tror jag nog att vi kan underhålla varandra rätt bra med det där talhålet vi fått mitt i ansiktet... =)

Vilket fall så har dagen varit rätt bra men det ska bli skönt o få krypa ner i sängen och avsluta dagen sen. Det betyder om inte annat en dag närmare helg och sovmorgon och SANDRAS födelsedag!!!

MÅ BÄST och ta på er ordentligt med kläder!!



Kommentarer
Louismari

Great site, keep up the great work

2011-03-22 @ 11:50:58
URL: http://louismari.blogstie.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0