Söndag

Vaknade sent i söndags välbehövlig sömn för mig.
Hade tankarna på en lugnt och skön dag och ta allt som det kom, hade några få saker jag var tvungen att göra men annars tänkte jag inte göra mycket. Trodde jag det ja?
Åkte iväg vid 13 tiden för att städa ett par trappor, pratade med mamma strax före, just ja en kusin fyller år idag och såklart skulle jag med dit. Vilket betydde att jag sprang i trapporna för o hinna hem o duscha före kalaset i Adolfsberg. Hann in och köpa present till Jenny som fyllde 20år också. Vid ca 15 tiden anlände vi till kalaset där bjöds på paj, sallad och smulpaj, som vanligt säger jag bara "Släkten är värst" som är knäppa men några skratt fick man allt =)

Efter kalaset styrde jag mot Gustavsvik och lite simning. När man väl kom i vattnet så va det riktigt skönt, dock försöker jag förtränga alla ungar som inte fattar att man inte hoppar bomben och dyker mitt framför någon som simmar och ännu mer alla föräldrar som tycker det är såååå gulligt att lilla kalle lärt sig dyka, sen skit i samma vart han dyker. Jaja plaskade på i 1km i alla fall sedan bar det av mot Ica o handla lite innan sista trappan skulle städas, vid ca 20.00 fick jag ledigt och hamnade i soffan med en tallrik tomtegröt, det är bara sååå gott.
Är en av mina favoriter sähär i jul måste jag säga..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0