Torsdag

Jaha veckan går mot sitt slut och alla vet vad som händer då... Sista dagen denna vecka kommer vara tung för mig. Men jag hoppas det kommer gå bra, önskar av hela mig att det kommer gå bra.

Men nu ska vi inte gå före händelserna.
Idag är det torsdag, av någon anledning så började dte snöa igår och på radio sa de att de skulle vara borta till idag men här vräker det ner snö som värsta vintern. Vet inte riktigt om jag gillar detta. Visst detblir ljusare, och jag längtar sjukt mycket till julen nu, men alla som bott i Sverige och i Örebro vet att denna snö kommer inte få ligga kvar, detta kommer om max ett par dagar förvandlas till slask och det är inte kul alls.
Men dte hör väl kanske vintern till det också.

Ska strax trampa iväg till Mummel & Mums för en pluggdejt med Johanna. Skönt o ha så många man kan plugga med, blir så mycket lättare och roligare då.
Släpar med mig träningskläder för att kanske kanske hinna träna en sväng sen. Detta är dock ingen prioritet idag, känner att pluggandet måste gå före. Plus att det senare i eftermiddag/kväll blir att gå på kalas.
Systers man Per fyller nämligen år och det ska firas, hoppas man får något mumsigt! =)



Syns det att det snöar massor också???




Kommentarer
Maria

Jag har kommit på en sak...du måste gå samma kurs som Peters brorsas tjej, Helena. Hon har oxå tentaångest :)! Lycka till idag iaf. Det kommer gå superbra! kram kram

2009-11-06 @ 09:13:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0