Lördag

Lördagen började med våra nya mysiga tradition, vi tog en promenad till bageriet i Wadköping och köpte bröd för att sedan fortsätta hem igen o äta mysig bamse stor frulle vid tv:n. Min favvo stund på hela helgen är frukosten.

Vid 11 mötte jag Maria vid Eyrabadet, dags för simmning och tyvärr också lite solning. Jag har sååå dålig karaktär ibland. Hade sagt till mig själv att INTE sola, jag tycker ju inte om det. Men vad händer?? Maria säger jooo sola en kort stund bara det är skönt.. Och ja en stund senare ligger jag där o tänker på hur röd jag blir o på all cancer jag kommer få... Skandal!!
Vilket fall så simmnade jag nästan 1.5 km, mycket skönt! Vi hann också med bubbelpoolen och bastun och såklart kaffe och chokladboll efter =)


Sen bar det direkt hem för o piffa till sig. Vi va igår bjudna hem till Helena och Joakim på middag och sedan blev det Harrys! En trevlig kväll med nnya bekanta. Träffa även några andra vänner där alltid lika kul o träffa folk man inte ser så ofta, konstig att man oftast ses på krogen dock?? haha
Vilket fall så va det en trevlig kväll med god mat, dans och nya upplevelser.


 
 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0