Host Host

Är det inte underbart att ligga sömnlös?? Katten ligger och snosar på ena sidan och karln på andra.. Mm bara jag i mitten som inte sover.. Är det för art jag ligger i mitten? Sover man bättre på kanten?? Nää tror inte det, gillar att ligga i mitten. Är den mitten person, har alltid suttit i mitten när jag varit liten.. Trivs i mitten, kanske för att jag är våg.. Vill ha balans på sidorna.. Mm djupa funderingar när man ligger vaken såhär.

Tror det är mitt projekt varva ner som spökar. Blir alltid orolig i kroppen när den är på väg ner i varv. Lixom kryper och gror i hela kroppen och så blir jag orolig och får "dåliga" känslor hela tiden.. Kanske bättre att vara uppe i varv.. :)
Har iaf redan läst ut min första bok för denna sommar. "dyngkåt och hur helig som helst" av Mia Skäringer. Mycket bra bok, kan jag rekommendera. Hennes förmedling om att man måste sluta försöka vara så jävla perfekt hela tiden gillar jag. Alla människor gör fel ibland och slutar orka.. Det får man, och man får be om hjälp. Man får vara mullig och finnig.. Bara man trivs med sig själv, älskar just sitt liv och lyssnar på sitt hjärta! Med andra ord, en bra bok, läs!

Så idag har jag, promenerat med Karro, läst bok, bakat kakor, ätit kakor, fått fina presenter av mamma och fikat hos mormor med mamma och mormor och Harry såklart! En lugn och bra dag med andra ord.

Nehej dags att försöka sova!
Hoppas ni alla sover gott. Natti natti!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0