Hej igen

Hej på er!!
Det var inte igår! Är det inte bittert till tusen när saker inte funkar som de ska? Blogg.se har haft en toppen app till Iphonen där jag kunnat blogga. Smidigt till tusen, men eftersom den inte funkat på läääänge har heller inte denna blogg varit uppdaterad på läääänge. Jaja får se om appen kommer igång snart eller om jag kan ta tag i och blogga som på det gamla sättet.
Ska jag vara helt ärlig så tror jag nog denna blogg kommer läggas ner relativt snart om inte appen börjar fungera. Man sitter knappt vid datorn nu längre när man har så smarta mobiler. Eller jag gör det ialla fall inte. Eller ja nu när jag sommarjobbar sitter jag ju varje dag vid datorn men då har man inte tid att blogga...
Utan till vardags blir det mer ett projekt tycker jag allt, bloggning och sådant ska vara lustfyllt och roligt. Bara till att slänga in en uppdatering. Är en mer frekvent användare av Instagram just nu så är ni intresserade av mitt liv får ni gärna följa mig där! lallex86.
 
Annars rullar livet på som vanligt, jobb, träning, dieter och framtids pyssel oh planering. Börjar redan  nu ladda upp för hösten med jobb och c-uppsats. Vill ta tag i det NUUUU!!!! ;)
 
Men som sagt, vi får se hur det blir med uppdateringar nu om appen tar sig eller inte, hoppas hoppas!
Hoppas ni har en toppen sommar i alla fall!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0