April

Ny månad, ny vecka och ny dag. Tänk så mycket möjligheter. Gick igenom hela gårdagen. 1april utan att bli lurad, tackar jag för!
Och denna vecka har skolorna påsklov och med det även min vfuskola. Vilket betyder en hel veckas hemma plugg för min del. Ska skriva 10 sidor om dokumentation och bedömning. Yay, känns ju skit kul! Eller?
Vilket fall ska det bli skönt med lite sovmorgon och framförallt att få styra mina dagar själv. Är så frustrerande att inte veta när man slutar om dagarna eller att bli inkastad i lektioner här och där. Eller när man väl förberätt en lektion man ska ha så är det någon som lägger sig i iaf. Mm inte alltid lätt att gå bredvid någon och bli bedömd hela tiden. Måste vara svårt att ta in någon i sin klass och undervisning också..

Men som sagt, lite sovmorgon kunde man ju tänkt sig iaf. Vi bor i ett mycket lugnt område och hus i vanliga fall. Men är det inte underbart så säg att just denna vecka så drar bygge nr 2 igång??? Huset på vår ena sida har renoverats ett tag så det är man van vid, men idag drog också huset på vår andra sida igång. Underbart att försöka sova till...

Har iaf haft en bra helg!
Lördagen blev en heldag och kväll i Odensbacken med Daniels familj då hans mamma fyllt år. Passade på att sätta sommar tassar på bilen och låta Harry gå ut i trädgården också. Söndagen blev lugn, kaffe hos mormor och sen träning. Skönt med lugna helger. Nehej dags att gå upp och bita tag i skrivandet.

Hoppas att ni får en bra dag och att våren snart är här igen!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0