Helgen

Jaha då var ytterligare en helg över och en ny vecka redo att ta fart..
Loppisen i lördags var mucho trevlig, tiden flög förbi. Gjorde väl inga stor vinster direkt men va tusan vi blev av med lite grejer o vi gick en trevlig dag ihop jag o Maria. :) när vi väl kom hem var man genom frusen och det blev ett låångt vad och såklart ziperall mys hela kvällen.
Söndagen spenderades med jobb och sedan ut till Odensbacken. Först en snabb titt hos Emma, Johan o Alma som renoverar sitt nya hus där ute. Såå fint! Man blir bra avis och sugen själv. Dom är så duktiga som gör allt själva, imponerande! Efter det trevliga besöket så rullade vi vidare till Daniels föräldrar där det vankades farsdags middag. I samma veva passade vi på att byta däck på bilen, så nu har vi vinter tassar och åker tryggt ett tag till tack vare min händige man! :)
Vi har klurat på att lämna däcken på ett däck hotell men nu fick garaget i Odensbacken bli vårt däckhotell ist.

Efter att ha tagit svängen förbi Kumla för att lämna Daniels bror och tjej. Så blev det försent för mig att träna vilket resulterade i en sväng på crosstrainern och ett avsnitt från "en cellsam historia". Minns ni det? Sååå bra!! :) det är ett måste att köpa hem!! Hihi
Kvällen spenderade vi sen i soffan för ovanlighetens skull.. Men som sagt ny vecka nya matematik tag och tal ;) ladda ladda och tagga tagga!
Hoppas ni haft en bra helg!
Kram på er!!

En loppis bild!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0