Grattis x2

Ja idag säger vi grattis till min "gamla" (i dubbel bemärkelse) vän Carro som fyller år idag! Vissa människor träffar man inte på flera år. Men trotts det så vet man att allt kommer vara som vanligt om/när man väl sed igen. Det är härligt att veta, och Carro är en sådan vän! :) GRATTIS vännen!!

Den andra vi säger grattis till idag är min lilla ögonsten Harry som fyller hela 7 mån idag!! Tiden rasar förbi och vi med den! Grattis min bebis är så lycklig att han är min!!

Annars är det en vanlig måndag idag, fick med mig Daniel att städa trapporna idag då det kändes lite extra tungt just idag. Har börjat få oftare o oftare ont i kroppen nu för tiden. Det gillas inte! Dumma fybro grejs som jag inte ens kan uttala.. Tur för mig då att jag har den bästa mannen som hjälper mig med det han kan.
Borde verkligen ta tag i lite matte plugg idag, men jag hatar att räkna med bråk. Det värsta är att just idag känner jag inte ens för att försöka klura ut hur man gör.. Jag vill helt enkelt inte!! Så det så!
Dagens höjdpunkt blir skivstångspasset ikväll med Carro och sen soffan. Ska testa att koka risgrynsgröt på sojamjölk ikväll så får vi se vad det smakar.. :)
Nehej ska vi försöka? En stund iaf..
Hoppas ni har en toppen dag!
Och glöm inte! Fira allt som går att fira!! :) kramar

Ett av födelsedagsbarnen med sin nya leksak.. Halvkul leksak enligt Harry, helmysig enligt matte ;)



Kommentarer
Carro

Du är underbar!

2011-11-21 @ 20:49:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0