Full rulle

Hej på er!
Hoppas ni har det bra?! Det var ett tag sedan jag skrev ett riktigt inlägg. Lätt att det mest blir korta inlägg som handlar om stunden.. Och egentligen inget fel i det enligt mig. Kort är bättre än inget . :)
Just för tillfället så är det som vanligt fullt ös medvetslös.. Elle något liknande. Insåg att vår första "lediga" helg är 7-8 januari o då undra syster om vi ville komma till dom i Sälen.. Mm som sagt fullt ös. Men det är ju roliga saker det mesta, förutom allt jobb och plugg. Vilket för tillfället står mig upp i halsen.. Men allt går ju i perioder, har tur som har så många fina vänner som ger mig så energi. Hoppas jag kan ge dem energi när de behöver det! Att skratta med en vän, att få en kram eller en puss i håret av sin partner eller en liten kramsugen kisse hängande i byxbenet.. Det är livet, det är då man borde stanna upp och tänka till. Spara de ögonblicken och ta fram dem när det är grått och trist. Och för all del inte börja se dem som vardagligheter..
Börjar oroa mig mer o mer för matematiktentan, men det är väl bara att kämpa på och hoppas på det bästa!

Nehej efter denna lilla uppdatering så ska jag överlägga med mig själv om jag känner för att städa trappor före skolan imorgon.. (börjar 8.00 i skolan..). Och sedan är det vilket fall dags att sova!
Sov gott!

Mina älskade män!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0