It´s friday

Fredag, och jag har typ noll i fredags känsla men så är det väl när man suttit framför datorn och plggat hela veckan. Har ingen koll på dagarna alls. Känns bra att jag tagit åt mig att jobba på Öbo ferdag eftermiddag, när alla andra vill sluta och vara lediga ja då går just jag på och jobbar mellan 13-17.. Hur värt var det egentligen?? Bra planerat Alexandra, leee och se glad ut ;)

Jobbade tidigt idag redan vid 8 städade jag salongen och sista trapphuset. Sen tänkte jag packa lite och efter det fika med mormor. Men då händer det där som bara händer typ en gång i halvåret... Mormor är inte hemma och hon svarade inte på mobilen (Japp jag har coolaste mormorn 82år och har mobil, det ni!). Vad gör jag då?? Jo Alexandra åker upp på stan för att uträtta lite grejer istället men det slutar med att jag köpt EN TILL klänning, inget ärende är fixat och så blev det en fika med Karin. Fikan med Karin var utan tvekan det bästa med allt det där... Hur slutar man köpa klänningar?? När ska jag ha alla klänningar?? Är det en sjukdom? Klänningssjukan? Dom talar till mig och bara vill följa med mig hem... Hur kan det bli såhär.. Ja så blev det i alla fall.. Får väl sitta på en nedrans massa uteserveringar i sommar så jag hinner använda alla ;)

Efter jobbet tar vi i alla fall med oss Johan och Carro ut på landet och spenderar kvällen och natten med att grilla, drick vin/öl, prata skit och ha kubbturnering.. Det blir bra det för oss!
Sen får vi se om Daniel och jag stannar kvar till på söndag, det beror på väder och vind och vad vi helt enkelt känner för... Kanske åker vi en sväng till Odensbacken på lördag och firar morsdag och sen åker till stan, det visar sig...

På tisdag ska vi i alla fall åka och hälsa på vår lilla sötgris Harry, kommer bli svårt att inte ta med honom hem, vill att han flyttar till oss NU!!! Men lika bra att han får stanna hos sin mamma ett tag till.



Känns konstigt att denna termin snart är slut, igår skickades det in sista PMet för denna termin och på onsdag är det opponering, skapligt nervös för det faktiskt. Men det ska nog reda sig... Sen är det semester typ för mig i 2 hela veckor innan sommarjobbet drar igång... Undra vad jag ska hitta på för kul då, klurar på att dra med mig mormor till Ullared.. Och såklart hänga med alla härliga vänner som jag inte riktigt hunnit ge all tid de förtjänar under våren... Blir en bra sommar detta känner jag!
Vi börjar med att åka o hälsa på Daniels släkt i Idre över kristiflygar helgen blir mys, bo i husvagn med hans föräldrar... Jag som är en sådan husvagnsnörd ;) haha eller?? Mysigt ska det bli i alla fall.

Hoppas ni får en trevlig helg!


Kommentarer
Eloisa

haha ja klänningssjukan, hur lyckas du :-) åhh Harry är världens sötaste !!!

2011-05-30 @ 14:48:38
URL: http://elojan.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0