Hej igen

Hej igen!
Har inte riktigt hunnit blogga de senaste dagarna... Vi har ju varit mitt i den underbara flytten. Det här med underbar har iof två sidor... En ironisk och en riktig. Det var riktigt jobbigt att flytta, tog 10 timmar men vi tackar alla som hjälpte oss, utan er hade det aldrig gått då hade vi fortfarande burit!
Daniels bror Fredrik och min älskade Karin hjälpte oss hela dagen. Sen kom Daniels syster och man och hjälpte oss massor också. Även Daniels mamma och pappa tittade förbi och bar ordentligt. Även Jonna, Sofie och min lilla mamma tittade förbi och var nyfikna på vår fina lägenhet. Vi trivs redan underbart bra och det känns så härligt att ha det så fint runt sig! Och det är den andra sidan, det är så underbart helt enkelt!
Så fort jag hittar en sladd ska jag lägga upp lite kort så ni får se =)

Så roligt när folk bryr sig och är så nyfikna på hur man har det att de vill komma och titta innan man ens har flyttat in. Hihi härliga människor man har runt omkring sig, utan dem skulle jorden inte snurra runt!
Det är omtanke det!

Idag är det dock jobb på Öbo som gäller hela dagen. På lunchen blir det till att städa lite trapphus och direkt efter jobbet måste jag skynda mig hem för jag måste hämta de sista tapeterna som inte fanns på lager igår.
För imorgon blir det tapetsering och målning OCH bäst av allt vi kan börja möblera!!!
Daniel spacklar och grejar för fullt hemma idag. Köket och sovrumet är redan klara och han har börjat på vardagsrummet. Det här kommer bli sjukt bra!!
Är så glad just nu, vill bara vara hemma och fixa och packa upp. Varje gång en kartong blir tom får man ett litet lyckorus haha. Hämtade min fina servis hos mormor igår och ställde in i skåpen. Skoja om det blev fint!! En riktig servis! Små saker som ger lycka när man slitit så för något under en period...

Här är en somrig bild på vårt fina hem! Eller ja på huset i alla fall...




Hoppas ni får en toppen helg!
MÅ BÄST!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0