Mitt liv är inte helt utan djur

Idag kniper det i mitt hjärta!
Första dagen som Harry blir själv hemma några timmar, en liten tår rann ner för min kind när jag stängde dörren imorse. När jag packade väskan imorse sprang han fram och la sig i mina skor... Det är så svårt att lämna sin lilla bebis, mammakänslorna bara sprudlar.
Tänk att efter att ha känt varandra i knappt två dygn så älskar jag den lilla rackaren och jag skulle göra nästan vad som för honom.
Djur är verkligen det bästa i livet! Har man aldrig haft ett djur så kan jag tänka att det är svårt att förstå. Men jag kan aldrig tänka mig ett liv utan djur. Har egentligen bara haft fiskar när jag var liten som har varit mina egna. Men när jag föddes hade vi en tax, Linus, min syster hade två sköldpaddor, Benjamin och Volta och såklart min ardna syster som hade Bamse, mannen i mitt liv! Saknar hon varje dag. Mitt liv är inte helt utan djur. Och nu har en dröm gått i uppfyllelse, har äntligen fått min helt egna Harry!

Min lilla pussgurka!



Helgen kommer spenderas med lite jobb och massa mys och gos.
Hoppas att ni får en toppen helg, nu är det bara 1 tim tills jag åker hem på lunch med Karin och myser med älskade Harry!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0