Tisdag

Tisdag och typ bara 2 veckor kvar till vi flyttar längtar så sjukt mycket dit. Vill flytta idag gärna känner jag =)
Vill komma in i nya lägenheten och börja piffa och fixa och greja, Jag trodde den var strax över 80kvm men fick idag veta att den är 98kvm..Tjoho!! Åååå vill NU!!
Och om 3 mån så är syster och jag uppe i värsta träningsveckan i Portugal, 8 maj drar vi. Längtar som tusan tills dess med. Det kommer bli en grym vår och sommar, bara all dum snö kan försvinna.

Har än så länge haft en myckjet effektiv start på dagen, började med att städa lite trapphus sen plockade syster upp mig 8.30 så har vi kört ca 2tim gym och när jag kom hem så lagade Daniel lunch. Känns som man kan ha det sämre va?! Fick också på morgonkvisten  veta att jag är Godkänd i min sista svenskakurs på Universitetet så nu kan jag lämna dom kurserna bakm mig och inte oroa mig för att behöva komplettera. Känns också grymt skönt.
Och som grädde på moset så ringde mamma mig och sa att om jag kommer till dem vid 13.30 idag så ska Pernilla göra en ansiktsbehandling på mig. Woho hur bra känns livet idag mina vänner??
Nej usch vad jag äcklar mig i massa bra nu =) Tur jag ska upp till Universietet och plugga massa historia med bästa Eloisa ikväll så jag kommer ner lite på jorden ;)

Senare ikväll ska Jonna och jag hem till Sandra för mys och middag,blir ett bra avslut på en bra dag.

Igår kväll var mannen och jag på Wong´s för första gången och åt lite. Det var god mat men jag hade nog liiite för höga förväntningar på den resturangen. Men jo gott var det men det blir minus när man får sitta och vänta ca 1 timme på att få maten och njaa ingen vidare service kände jag men det va i alla fall en toppen mysig kväll.

Nehej ska kanske sätta mig och plugga en sväng innan jag ska iväg..
Hoppas ni har en toppen dag!
MÅ BÄST!



Bra bild va?? Jag ser ut att vara pygmeliten och Daniel ser lätt irriterad ut..
Hahah tur att inget av det stämmer..

 Btw, tror inte jag har visat er min super fina halsduk som mormor stickat till mig.
Älskar den, såå mysig har den hela tiden =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0