dåligt dåligt humör...

Dagen började med samma humör som gårdagen slutade.
Mötte Jonna i skolan vid 16 tiden och vi tog en promenad hem, härligt att kunna ses så där lite spontant ibland. Gick förbi mamma en sväng och sedan tog Daniel och jag en liten promenad i det sköna vädret. Men sen slog det till... Fy tusan vilket dåligt humör jag blev på resten av kvällen... Vet egentligen inte varför men kände mig allmänt grinig och irriterad resten av kvällen och vaknade med samma känsla idag... Hatar o ha det här humöret men jag vet inte vad jag ska göra åt det heller.

Suck!!!

Ska i alla fall strax upp till universitetet för att plugga lite med Eloisa vi ska reda i de gamla grekerna, romarna och medeltiden. Sen ska vi irritera oss lite på hur läraren har dålig koll på PMet vi ska göra...
Välj vilken fråga ni vill och skriv om! Men ni måste ha mins två av kurslitteraturen i PMet LÄTT när man bara haft en bok fram till denna vecka när vi har en bok om kristendomen i medeltiden!!! JA MEN DÅ MÅSTE JU ALLA SKRIVA OM MEDELTIDEN!!!!! Trött jag bli, säg det från början istället, så nu har jag suttit o skrivit massor om Grekland som är helt oanvänbart... Det kan vara här min irritation och dåliga humör börjar. Det är tacken man får för att man är ute i god tid och inte vill göra allt i sista minuten... Ja det är nog här irritationen grundar sig känner jag...

Ikväll ska Jonna och jag göra kroppsanalys, se hur många % fett vi har i kroppen, rädd att hon ska säga man har för mycket, vad gör man då?? Ja orkar inte hålla på med massa dieter o grejer... Jaja vi får väl se.
Sen blir dte i alla fall lite träning för oss på Motionsforum, vi ska vara otrogna mot Njoy och prova på det, eller ja Jonna brukar ju hänga där ibland men inte jag. Blir nog bra. Senare ikväll kommer pappa till Örebro så ska nog svänga förbi där och säga hej till honom, inte träffat honom sedan ja när va det... minns inte ens om jag träffat honom det här året... Usch va tiden går fort... Nehej trycka i sig lite frukost och åka mot skolan, undra om det går o cykla?? Vaknade strax efter 6 imorse av att det spöregnade ute, inte sugen på att cykla i regn faktiskt..

Nehej ta tag i dagen och hoppas humöret reder sig under dagen, detta går inte för sig känner jag!
Tur att mitt lilla hjärta Bamse kommer i eftermiddag av honom blir jag på bra humör oavsett allt annat.

MÅ BÄST!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0