Mitt i veckan

Idag är det onsdag, men jag har torsdags känsla undra varför.. Inte varit något speciellt denna vecka som gjort det.. Men men så är dte ibland, är helt på det klara med att dte är onsdag i dag i alla fall.

Tanken var att gå upp vid 7 idag, gav mig själv lite sovmorgon med andra ord ;)
Men det blev mer sovmorgon än så, fanns inte en chans i världen att jag skulle ha orkat upp vid 7 så jag somnade om och vid strax efter 8 masade jag mig halvdöd upp ur sängen. Hur kan detta hända?? Det känns som mitt huvud är fullt av bomull och min kropp skulle väga ca 150kg. Hemsk känsla! Och ingen alls bra känsla att ha när man ska dra runt sig själv i massa trapphus.
Men jag klarade det i alla fall!
Trapphusen är fixade bara dom här hemma kvar och dom kan jag ju ta nån dag snart när jag känner för det, inte så långt o gå ju ;)

Nu ska jag hälla upp lite kaffe, kanske smaska i mig en negerboll som blev kvar igår efter att Jonna varit här och firat negerbollensdag. Sen är dte bara att slå upp Alice i underlandet och mysa ner mig under en filt.
Det är det som står på mitt schema fram till ca 18.20 så blir det att stampa gasen i botten och köra mamma till tåget. Sen dejt med syster yster. Tanken var att vi skulle fika och ta en lektion i facebook då hon nu har skaffat det. Men nja vi prata lite förut och det lutar mer åt att vi åker och tränar ;) Inte mig emot.
Skulle gå på core idag men DUMMA! Njoy kör lat dag och har bara 2 pass på hela dagen och ett var kl 12 och det andra är senare men inget core inte.. Bittert bittert men men någon mening med det också.

På tal om mening, ni som inte redan har fått tagit del av min besvikelse så blev dte ingen lägenhet på norr för oss, vi föll även denna gång på målsnöret. Tillbaka på ruta ett och bara att ta nya tag igen. Suck pust och stön!!
Kommer vi någonsin få flytta??

MÅ BÄST!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0