Helgen som varit...

Dags att uppdatera lite om helgen som varit...
I fredags var vi som sagt barnvakt dom skulle komma hem seeenast 23 men halkade inte in förens strax efter 00, ja så är det när man är på invigning =) Hade en mysig kväll med små monstren vi åt pizza tittade på "det regnar köttbullar". Okej film men nja, varför köpte vi den egentligen?? Jaja våra barn kanske kommer gilla den haha


Ludde var skapligt nöjd som följde med och köpte pizza. Vi delade på en cola och han fick en klubba =)
Bästa mostern va ;)

I lördags började vi dagen med att sova länge, ja gick ut och sprang eller ja lunkade min astma ger mig inget nöjde under löpningen tyvärr. Vi åt sen frukost med skramlade ägg, bacon och färskt bröd. Sen var det dags att styra upp oss och bege oss ut först till Odensbacken för lite snabbt morsdags firande innan vi åkte mot Mellösa och Jessica & Tommys bröllop. Dom var så fina så och det var nära tårarna när dom lovade varandra ett troget och lyckligt liv. Bröllop är underbart och jag hoppas dte inte dröjer allt för många år innan man själv står där =)
Festen fortsatte sendag i Björneborg där vi fick god mat och trevliga tal. Mycket trevligt och lagom uppstyrt bröllop. Trevliga och lätta släkter att umgås med hjälper en fest på traven =)
Såklart bjuds det på lite bilder här... =)

   
  


Idag söndag har det varit jobb och fikadejt med syster en sväng...
Hann med att laga en kycklingpaj till kvällsmat och fick ett ryck att baka lite nu på kvällningen.
Blev cookies, kladdkakemuffins och skorpor med vitchoklad som alla blev klara på under en timme, det kallar jag effektivitet! ;) Nu blir det te och soffan och lite Bridget Jones dagbok.

MÅ BÄST!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0