Dagen efter...

Helt sjukt!!!
Igår var det ju som sagt vårrruset, gick över förväntan.. Mina andningsproblem gjorde sig påminda som värst bara sista kilometern, den gick på ren vilja och jag lunkade in på 30.30min helt okej tycker jag i alla fall.. Speciellt med tanke på att man fick nästan gå på sina ställen eftersom det va så mycket folk...
Men vilket fall, vi sprang 5km, vilket jag gör ofta när jag springer för mig själv och bara tränar.. Men igår kväll när jag kom hem var jag helt slut i kroppen och jag kunde likaväl ha sprungit 2mil kände min kropp. Kanske var det nervositeten som la sig också ;)
Vilket fall så va det mycket trevligt och en mysig picknick efter med hela gänget, toppen väder för picknisk lite sämre för att springa men jag tror att alla var nöjda=)

  
 

Idag blir dte mest plugg för hela slanten, ska läsa första Harry Potter boken idag har jag planerat, får se om jag orkar ta mig igenom hela... Ska iväg och ÄNTLIGEN vaxa benen i kväll och så tror jag allt att mamma kommer hit på mat och mys ikväll... Det blir en mycket bra dag detta!
Igår köpte jag jordgubbar så ska nog mysa ner mig med boken och jordgubbar i soffan en sväng nu, eller kanske skulle man ta med sig dem ut i solen?? Det tåls att tänka på och inget behöver ju utesluta det andra tycker jag nog.. =)

MÅ BÄST!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0