Herman

Vaknade med skräll när klockan ringde imorse, förstår inte hur trött jag är nu för tiden. Igår skrev jag hur bra dte kändes att ha koll igen. Skönt att jag njöt av den stunde, haha nu är den där ostrukturerade Alöexandra tillbaka, men kanske finns den strukturerade Alexandra med på ett litet hörn??

Va i alla fall ett redigt bra combat pass igår, känns i kroppen att man tränat hårt, det är verkligen en känsla jag gillar. Och inte blir det sämre idag, ska på spinning 60minuter i kväll, blir bra det. Beach 2010 närmar sig med stora steg ;)

Snart kommer Linn för lite plugg, ska strax sätta mig o plugga lite på egen hand innan det hade jag tänkt. I eftermiddag har vi redivisning på elevtext analys i skolan, känns spännande, eller något åt det hållet, jaja tur jag har en så bra pluggkompis som Linn!
Sen blir det mer plugg innan spinningen, men höjdpunkten idag är såklart myset med världens bästa Jonna ikväll!! Som jag säger varje vecka så är dte verkligen det bästa på hela veckan, älskar våra tisdagar!!


För bara några minuter sedag ringde min syster, hon lät väldigt glad och så säger hon
- Är du hemma?? Kan du gå ner så kommer jag strax så ska du få en grej av mig och barnen...

Kan man bli annat än glad av det?? Jag älskar att få presenter!!

Står i regnet en stund och väntar och så kommer hon med ett stort leende och ger mig en ica-kasse. I kassen låg Herman!!!



Det är någon slags kaka som ska bo hos oss i 10 dagar innan den kan gräddas o då bli en mumsig kaka.
Man ska ta hand om den som ett husdjur typ, och efter 9 dagar ska man ge bort fyra bitar, någon frivillig?? Vissa av er kommer få vare sig ni vill eller inte ;)


Så nu bor Herman hos oss i alla fall, så om ca 10 dagar bjuds det på mumsig kaka!!



Nehej nu ska ja ta tag i pluggandet en sväng!
Må bäst!!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0