Fullt schema

Hinner knappt blogga nu för tiden som kanske märks, men jag smiter in så fort jag har lite tid över!

Igår va en mycket bra dag, började dagen med o stoppa tvätt i tvättmaskinen gav mig ut o sprang några kilometer fortsatte tvätta, gick o handlade och åt frukost medan sista tvätten blev klar. Mötte Johanna och Linn o promenerade till skolan hade en kort lektion på 2 timmar. Traskade sedan direkt till mormor, blev bjuden på lunch, soppa o smörgås och sedan satte vi igång o städa hos henne, så nu är dte skinande rent. Lyckades även välta ut nästan en hel hink vatten så vissa delar av golvet är till och med knäskurat, fin ska det vara.
När jag kom hem var Niklas hos oss, bytte några ord med männen innan jag begav mig till trevligare platser. Det va ju DHW kväll igår, Jonna hade lagat spagetti med pesto och mozarella och tomat, mumsigt värre! Blev te och mörkchoklad efter. Sedan va vi mer än nöjda, det är typ den bästa stunden på hela veckan! Att få umgås med sina vänner i lugn o ro o bara slappa ihop det är guld det!


Idag började jag dagen med o jobba innan Linn och Johanna hämtade mig för o gå till skolan idag igen, dumma dagar detta närman går 13.15-15.00 förstör nästan hela dagen men men så är dte ibland.
Har varit o handlat på Willys efter skolan annars har det inte blivit mycket mer. O snart kommer Johanna hit vi ska äta o kolla på Grays...

Hämtade två paket som kom idag!!!

 

Fina va??? Knivarna är med säkerhet bättre än våra förra IKEA knivar. Och jag älskar dom rosa träningsgrejerna jag fick idag. Daniel får alltid sådana där noblecards i julklapp av jobbet, va roligt för honom att han fick rosa träninggrejer och knivar i julklapp känns som han kommer ha mycket nytta av dom sakerna ;) hihi


Nehej nu ska ja surfa runt en kortis innan Johanna kommer!
Ha en toppen kväll....




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0