Första Mars

Då va vi som sagt inne på 3e månaden på 2010, har just fått in lite snits på o skriva 2010, men det känns fortafarnde konstigt. En annan konstig sak är att vi nu borde gå mot våren, men vad händer?? Det snöar som aldrig förr, det är nästan liknande storm ute. Tog Linn och Johanna under armen och gick till skolan imorse 7.30 möttes vi ojoj det är hurtigt vill jag lova. Gick sedan direkt upp på stan för o fixa några grejer och nu är jag hemma och tvättar för fullt. Ibland förvånar man sig själv. Mna skulle ju kunna tro att jag nu tränat klart för idag med allt pulsande i snön, men icke, ikväll blir det combat med Johanna. Men innan det behöver jagverkligen ta tag i o plugga lite, skriva på ett tal till på onsdag, roooligt för mig, det ska tydligen handla om läs och skriv enligt vår lärare, dte är ju skapligt flummigt som allt annat i Universitetetsvärld, hoppas jag får massa bra inspration o fixar ihop detta på en kaffe kvart eller något liknande.



När jag var uppe på stan förut kände jag hur mycket jag vill shoppa. Det är hemskt, man får verkligen anstränga sig för att inte shoppa järnet just nu. Är så hemskt trött på denna snö nu vill bara ha klänningar och tunna skor. Orkar inte ta på mig dunjackan en dag till... VILL BARA INTE DET!!!


Nehej, ner i tvättstugan nu då...
Se upp i stormen!!



Kommentarer
Johanna

Åh så snygga vi är, som sagt, man kan ju tror att detta kort är taget på Grönland eller i december, men neje! Det är ju taget idag! Fantastiska väder!!

2010-03-01 @ 14:25:24
URL: http://lila.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

alexandra86

Ordning och reda, lådvin på fredag...

RSS 2.0